Rimlig block från Bianca?

Edit:
Jag missförstod personen bakom kommentaren när hon skickade mig det här.
Hon är inte blockad från Biancas konto, utan bara blockad från att kunna skriva kommentarer.

 

En följare ifrågasätter trovärdigheten i att Bianca Ingrosso kallar ALLA produkter som Caia Cosmetics någonsin lanserat för sin ”forever favorite” och blir direkt blockad av huvudpersonen själv.
Bianca verkar inte på något vis kunna separera sig själv från det företag hon en gång grundade, men som hon knappt har några aktier kvar i.
När det kom till aktieinnehav och att tjäna pengar så gick det alldeles utmärkt att separera sig från sin stora kärlek, men när någon påpekar att uttrycken som används i Biancas marknadsföring inte är särskilt förtroendeingivande, nej men DÅ(!) har det gått för långt.
/Leave Britney Caias produkter alone!!)

Tycker ni att Biancas agerande här är rimligt i förhållande till kommentaren hon fick? 
Jag tycker det inte, men det kan väl heller inte komma som en överraskning för någon?

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ha ha ha ”som jag skapar”! WOW

    Tycker hon kunde ha tagit rådet till sig och sagt att hon gjort det. Och sen försökte slå i en ordbok och hitta nya ord att använda.

      Tänk att bete sig så som gör på en internationell marknad. Eller den nordamerikanska haha 🙂 Katastrof.

      Precis, ”som jag skapar” JAG??! Alltså nej det är inte hon som skapar produkterna, inte ensam iaf. Sjukt hur hon ska låtsas och få det att låta. Sedan har hon ju inte heller ”väntat i flera år” som hon skriver. Lögn. Hybrisen är total nu, se bara när hon speglar sig och filmar, som hon ständigt lägger ut…skämmigt, och så flirtblinkandet och pussandet mot kameran. Fjantigt. Hon är manipulativ.

        Skulle så otroligt gärna vilja veta, VAD exakt hon gjort, VAD exakt hon lagt ner hjärta o själ i, på vilket vis HON tagit fram dessa produkter.

        Det där är inte att vara manipulativ. Det där är att vara korkad. Ingen vettig människa fånar sig på det viset.

    Håller med Bianca i detta. Självklart brinner hon för det hon gör, konstigt vore annars kan jag tycka. Hon håller ju även med personen ifråga när hon tydliggör att hon förstår att andra inte känner samma stora känsla, helt utan någon som helst pekpinne. Ber också om att få ha sin känsla/upplevelse/lycka över varje produkt utan att den ska förminskas. Var är felet här ?
    Men så klart, när det gäller Bianca år det lite lika som för Isabella, verkar inte behövas någon sanning eller substans i vad som skrivs/tycks eller tänks, huvudsaken är att det får lyftas ”välmenade kritik” oavsett hur den ser ut.
    Att sedan välja att blocka någon är väl upp till var och en. Händer ju även här, när någon i all välmening för fram ”konstruktiv kritik” Var ligger skillnaden ?

      Fast här tycker jag vissa personer aldrig ger sig med sin kritik och spammar kommentarsfältet, se språkpolisen och TRH. Nu vet vi ju inte heller om samma person även skrivit icke-ok saker innan och därmed hamnar i modd etc

      Om Bianca hade besvarat den där kritiken på ett bra sätt istället för att blocka för att stå oemotsagd hade hon höjts i mina ögon. Camcam har ju ändå försökt svara, men vissa vägrar acceptera att hon och andra inte håller med dem.

        Nu är det ju dock inte Camcam som försökte svara Bianca utan någon följare.

          Jag svarade på TS ”Det händer även här”

        Jag är i modd för att jag i höstas påpekade att Gervide hade uppfattat en av Amanda Schulmans stories fel. Jag var varken raljant (som blogginnehavaren har för vana att vara) eller otrevlig. Nu moddas jag noggrant. Det var enbart konstruktiv kritik från min sida och för det är jag moddlistad. Double standards?

      Fast om Bianca brinner så för detta, varför sålde hon då företaget? Jo för att tjäna stora pengar. Hon brinner för att tjäna pengar. Hon tycker säkert det är kul att kalla det ”mina produkter” och ”mitt företag” fast det är ju egentligen inte hennes företag även om hon och Vanessa grundade det. Att brinna för något och att säga att allt är favourits, det bästa som finns, att man älskar älskar och ni måste ha detta är inte samma sak. Det handlar om att sälja, och det finns anställda på företaget som är produktansvarig.

    Feedback funkar åt bägge håll, och det är tydligt att Bianca inte är intresserad av denna feedback, vilket är helt ok. Sen kan man ju diskutera om det är smart att inte lyssna på sina kunder, men det är en annan fråga.
    Är det en rimlig block, ja det beror på hennes kundgrupper. Hennes fjortiskunder gillar hennes snack om hur hon dör för att ta fram produkterna och hur allt är en ny ”fave”.

      Jag kan faktiskt helt förstå Biancas block här. Hon skyddar bara sig själv. Hon svarar först hövligt, sedan blockar. Tycker det var smart gjort av henne. Den negativa energi som dras ur den här stackars människan oavbrutet kan inte vara lätt att leva med. Tror ni denna person hade nöjt sig och satt punkt för diskussionen? Nej precis. Vad Bianca än skrivit hade inte spelat någon roll. Det är ingen mänsklig rättighet att följa någons privata konto på Instagram. Tycker att det var stort nog att svara öht.

        Som jag skrev feedback funkar åt båda hållen det finns inget krav på att man behöver lyssna och ta den till sig. Jag hade aldrig ens besvarat feedbacken, däremot hade jag funderat på om det låg något i den. Hade personen fortsatt hade jag blockat. Men jag hade faktiskt funderat över om mina viktigaste kunder tycker likadant. Nu tror jag faktiskt inte att de bryr sig eftersom de gillar Biancas sätt och de älskar hennes produkter.

        Privata konto? Biancas konto är väl knappast privat, i o för sig så delar hon ju även det privata där men lika mycket om företaget Caia och annan reklam. Bianca tjänade ju på att besvara för då fick hon fram hur hon ”brinner för och älskar SINA produkter som HON tagit fram” osv. Tycker det var fånigt och fegt av henne att blocka personen från att kunna skriva kommentarer – det tyder på att hon är rädd för kritik och vill dölja kritik och det falska. Hon borde istället ta det till sig. Varför skulle inte personen ha satt punkt, jo det verkar det ju som att hen hade gjort. Nu fick vi veta här att B blockar, lite pinsamt.

    När man är blockad kan man alltså komma in på personens profil o se alla bilder men inte kommentera?

      Gissningsvis blev TS blockad under tiden hen skrev svaret.

        Ah jag fattar! ? tack

        Nope jag är inte blockad 🙂 kan bara inte kommentera, och nej jag har tidigare inte kommenterat vare sig elakt eller med kritik. Detta är första gången jag öppnade munnen.

      Det är olika, du kan vara blockad från att ens kunna se kontot, du kan vara blockad bara från att kommentera, eller från att kunna se stories.

      Man är inte blockad – man är begränsad. Endast kontoinnehavaren kan se kommentarer från den begränsade personen.

    Det som får Bianca att blocka är att orden ”inte förtroendeingivande” används skulle jag tro.

    Och det är ju sant, ordet tappar betydelse då det används slentrianmässigt. Men Bianca förstår inte riktigt sin roll här, hon säger att hon säger ”forever favorite” för att hon älskar sina produkter. Det gör hon förstås helt rätt i, men när hon ska presentera något så ska det ju vara inspirerande och inte använda trötta, slitna ord eller fraser.

    Sen är ju upprepande något positivt till en viss gräns i alla fall. Men där det används bäst är medvetet och inte så att det känns som tjat i bästa fall och kinesisk vattentortyr i värsta fall.

    Bianca ska ju tala hänfört om Caias produkter och att variera sig borde tilltala folk att höra vad hon har att säga om den nya maskaran. Som hon älskar. Vet man redan vad hon ska säga om maskaran, ja varför lyssna? Så ja, hon borde lyssna på den som skrev i stället för att blocka.

      Det blir så uppenbart i hennes svar var i problemet ligger när det kommer till influenserprodukter. Hon förstår inte att frågan handlar om att variera budskapet och inte att ta ifrån hennes känslor för sina produkter. Hennes produkter är en del av henne och då är det lätt hänt att ifrågasättande uppfattas som personliga påhopp.

        Absolut så, den som blev blockad menade ju just det att hon ville ha variation i presentationen av produkterna. Att lägga ner lite tid för att säga något fyndigt eller inspirerat är vad vi alla vill ha om vi ska följa någon kan jag tänka. Frågan är om Bianca förbereder sig eller om hon bara babblar på och därför blir det samma pannkaka varje dag??

          Samma pannkaka varje dag hon är som en papegoja som bara upprepar sig.

    Förstår att man blockar personer som sprider rent hat osv, men kommentaren ovan är ju på sin höjd dryg och det tycker jag man kan sätta sig över om man vill ens företag ska framstå seriöst. Känns som ganska många influensers börjat med metoden att blocka allt och alla som är minsta lilla negativa, och jag tycker inte riktigt det funkar när man är så hopkopplad med sitt företag/produkter som Bianca är.

      Ingrosso-temperamentet.

      Jag tycker tvärtom. Jag tycker att det är sunt. Testa att gå i deras skor en dag och uttala dig sedan. Ingen människa orkar bemöta allt, oavsett om det är konstruktiv kritik eller rent hat. Om alla som satt bakom sina tangentbord bara kunde sköta sig och inte vräka ur sig hat och elakheter så tror jag också att influencernas bemötande skulle bli ett helt annat. De når och passerar en viss gräns helt enkelt. Ren självbevarelsedrift.

        HAHAHAHAHA
        Självbevarelsedrift ?????? sluuuuuuta

        Influensers lever på att vara offentliga och stå i rampljuset. Hela idéen med influenser är att överrösta bruset och det gör de genom att sticka ut och provocera. Det är lite som att säga till recensenter att de inte får skriva något negativt om skådespelare. En dålig recension för en skådis blir lika personlig som när influensers får kritik.

          Hur gamla är ni egentligen? Läs vad jag skriver och försök förstå. Att på sitt eget Instagramkonto blockera människor som ger en dålig energi för att skydda sig själv från just det – negativ energi – det är ren och skär självbevarelsedrift. Liksom att inte utsätta sig för att läsa en recension som någon recensent skriver i sin tidning. Bara för att man är offentlig så har man faktiskt rätt att göra precis hur man vill med sitt eget konto. Ni yngre måste börja förstå att ni inte kan ”kräva” att någon ska göra si eller så eller behöva svara på eller ta emot era bajsmackor bara för att de är offentliga. Skriv aldrig något till någon som du inte skulle kunna säga öga mot öga med den personen. Och sluta bete er på nätet.

    OT men liknande – Kenza la igår upp reklam för Theeveryoffical och använde bland annat ett klipp från Filippa Toremo. Grejen är att Filippa nyss satte i hairtalk och då måste man använda hairtalks schampo för att fästena ska hålla, och balsam får man bara ha i längderna och även det ska helst vara hairtalks egna. Blir rätt så missvisande då Filippa på sin höjd kan ha använt nån volymspray…

      Man måste inte alls använda Hairtalks produkter. Däremot har du rätt i att man ska försöka att undvika balsam och inpackning på fästena 🙂

        Nej, man MÅSTE inte använda hairtalks produkter. Men när man sätter in hairtalks löshår skriver man på ett kontrakt där det står att man ska använda deras egna schampo och balsam för att garantin på löshåret ska gälla.

          Haha jag har haft Hairtalk och jag skrev då inte på något kontrakt ??

            Konsumenten har rätt till ersättning för vissa saker ibland och med vissa undantag. Det är inget man behöver skriva på.

            Då har din frisör gjort fel, om man vill ha garanti ska man skriva på ett kontrakt.

      Man måste använda Hairtalks egna produkter om man vill behålla garantin, ja. Men det är ju upp till var och en.

    Jag förstår varför man blockar, det är ju ett reklaminlägg och positiva kommentarer kommer förstärka reklamen medan negativa försvaga den. Finns ingen skyldighet att låta alla skriva vad de vill under inläggen och money rules i den här sorgliga kapitalistiska världen.

      Vilket annat ekonomiskt system skulle vara mindre sorgligt tycker du?

        Ett ekonomiskt system som inte bygger på att göra rika rikare på fattigas bekostnad.

      I den kapitalistiska världen och med dagens sociala medier är det direkt korkat att radera och blockera negativa kommentarer. För i den kapitalistiska världen finns det alternativ som är både bättre och i många fall billigare än Biancas produkter. Folk som inte är nöjda med produkterna hittar andra vägar att uttrycka sig. Då är det mycket bättre att bemöta kritiken på ett proffsigt sätt på en kanal som du själv kontrollerar. Dessutom är det tydligt att hon inte ens förstod kritiken. Att vända sig till Caias kundtjänst gör ingen nytta. Det är när kritiken syns som den har någon som helst effekt. Så funkar det när det finns konkurrens mellan företag. Men Bianca och Caia är inte mycket för transparens och hållbarhet.

        Du förutsätter att ”komsumentmakt” funkar. Det gör det inte.

    Tycker att folk har en lite märklig inställning till vad ”konstruktiv kritik” är. Det är väl tex ganska grundläggande i just konstruktiv kritik att man förmedlar kritiken privat, och ”just saying” signalerar knappast att man vill någonting annat än att vara dryg.

      Skilj gärna på företag och privatperson.

        Om man nu vill skilja på företag och privatperson så kan man ju skicka sin kritik till kundservice på CAIA.

        Nu var det ju privatpersonen de kontaktade OCH kritiserade.

          Ja för Bianca har själv valt att bli ett med varumärket Caia. Det är hon som stup i kvarten dör och har en ny fave 100 dagar om året. Snacka om enformigt budskap, som dessutom hetsar till konsumtion.

            Jo jo, man kan tycka att budskapet är hetsigt och enformigt, och man kan också kritisera henne som privatperson om man vill. Men det gör inte den här personens kritik ”konstruktiv” som hon själv försöker hävda.

              Vad är det du inte tycker är konstruktivt?

                Hänvisar tillbaka till trådstart för svar på den frågan.

                  Så svaret är att du tycker att kritik ska lämnas direkt till personen och du tycker det handlade om att vara dryg.
                  Håller inte med dig i ditt tyckande. Kritiken är i allra högsta grad konstruktiv. Just saying kan uppfattas som drygt men budskapet var absolut konstruktivt. Problemet är snarare att Bianca inte förstod budskapet och istället tog det som att hennes känslor kritiserades. Det krävs en viss mognad för att ta till sig kritik.

                    Ja då har vi olika åsikter helt enkelt.

                      Absolut, och inget fel i det!

      Hur förmedlar man den konstruktiva kritiken privat till ett företag? Besöker dom? Skickar brev med snigelposten?

        De flesta företag har en kundtjänst du kan kontakta. Oftast via Mail eller telefon.

          Men hon är ju inte missnöjd med caias produkter. Hon är la ba trött på biancas ” reklam” hon äääääälskar å dööööööör för varje produkt, det blir för mkt och inte troligt?
          Och till råga på det tror inte ja ett dugg på att hon ens anv Caia privat, på nån av hennes senaste selfies var hennes smink resväska öppen, inte en enda produkt från Caia var med

            Nu handlade kommentaren om huruvida hennes kommentar var ett exempel på ”konstruktiv kritik” eller inte, inte vem hon är besviken på.

            Vill hon förmedla kontruktiv kritik till Bianca (som hon ju faktiskt riktade sig till och som är den hon kritiserar) kring hennes sätt att uttrycka sig, hade den kunnat förmedlas i ett DM och respektfullt formulerat.

              Vad är inte konstruktivt i budskapet tycker du? Det är ett tydligt budskap om att Biancas pitch när nya produkter släpps är enformigt och att det inte bygger förtroende hos ts. Sen håller jag med om att just saying är onödigt att lägga till för det kan uppfattas som drygt. Däremot förstår jag faktiskt inte problemet med att ta det på hennes offentliga Instagram. Det är genom den kanalen hon valt att kommunicera till sina följare. Menar du att den kanalen bara är till för att skicka handhjärtan och andra banaliteter?

                Jag skrev i min första kommentar vad det är som gör att jag anser att det inte är en konstruktiv kommentar, utan bara drygt.

                  Kan uppfattas som drygt men förtar inte att det faktiskt är konstruktiv kritik.

                    Och snälla driver man företag måste man lära sig att ta kritik snälla är Bianca 11år??

                      Nejdå hon har hunnit fylla 15.

                    Jag anser att det gör det – Konstruktiv kritik bör per definition inte vara negativt laddad.

              Respektfullt förmedlat i ett DM hade varit bättre? Verkligen?

              Hon är inte rätt kvinna på rätt plats om hon är så skör. Hon ska vara rädd om sig.

                Om man vill kalla det konstruktivt kritik, ja. Det är vedertaget att just det framför på ett sätt som är respektfullt, uppmuntrande och lösningsorienterat snarare än med dålig attityd och negativitet.

                Hon är fri att kritisera – men jag tycker att hon, och många andra, gömmer sig bakom att de sysslar med just _konstruktiv_ kritik när de inte gör det. Det är väldigt lätt att googla sig till hur man – om man nu ville vara konstuktiv – hade kunnat uttrycka sig istället.

                Men den här personen ville inte vara det.

        Eh, mejl..? DM..? Telefonsamtal? Formulär på hemsidan?

    Tror inte ens att Jessika blivit blockad för då hade väl inte hennes kommentar funnits kvar ?!

    Är väl typiskt reklam att framställa den senaste produkten som det mest fantastiska någonsin? Så har det väl varit i alla tider och oavsett om en kändis frontar märket eller det är typ städprodukter? Tycker helt ärligt det är en fjantig sak att störa sig på. Att en reklampelare skulle vara ärlig och inte överdriva och försköna är ju ett paradoxalt fenomen…

      Tror väl att det snarare handlar om att Bianca använder ungefär samma uttryckssätt varenda gång vilket ger en ”cnp” känsla. Känner väl också att Bianca möjligen borde arbeta med sin svenska och sitt ordförråd i största allmänhet då hon trots allt använder skrift i stor utsträckning, kring sin offentliga person.

        Bianca är inte dum i huvudet men hon har inte ett bra språk med ett gott ordförråd och förståelse för ords betydelser. Hon borde läsa böcker för unga vuxna.

    Skulle aldrig handla hos företag som tar kritik personligt och där representanten inte kan skilja på privat och professionellt. Ett proffsigt svar hade varit någonting trevligt och neutralt i stil med ”Tack för din feedback, vi tar med oss det” om man nu tvunget måste svara på alla kommentarer. Biancas svar är rena fjortisfasonerna men det ligger väl i linje med hennes målgrupp också.

      Kommentaren var ju riktad mot Bianca. Personligen. Inte företaget. På hennes privata ig . Inte företagets.

        Där hon gör reklam för sitt smink.
        Inte så att Biancas privata sminkning fick kritik liksom.

        Hade Bianca enbart marknadsfört produkterna på Caias officiella Instagram och aldrig på sitt privata håller jag med om att det hade varit konstigt att lämna kritik på den kanalen. Men nu är det inte så. Faktiskt så handlar närmare 50% av hennes inlägg om marknadsföring av nya produkter.

      Bianca är ju en del av företaget när hon talar om produkterna.

      Jag tycker även att de ”kritiska” följarna skulle behöva lära sig skillnad på person och företag. Men det får man väl inte säga här.

        Instämmer

        Om chefen för Volvo sitter utanför sin sommarstuga och skriver något på sin semester om Volvo och sen blir arg när någon undrar varför hen säger så och försvarar sig med att jag är en privatperson nu när jag pratar om Volvo så ni ska inte säger emot mig …. ja du lycka till med den.

    När vi är inne på Caia och smink så undrar jag om någon testat deras BB sticks? Är de bra? Vilket märke har bäst?

    Och vilken foundation är allra allra bäst? Jag ska gifta mig och kan tänka mig att lägga nästan vad som helst på en riktigt bra foundation. Jag är 30+ och har torr hud och råkar jag ha pms vid bröllopet så kommer jag ha lite finnar som den gärna får täcka.

    Är detta för OT så omfamnar jag en radering Camilla

      Jag använder den och är supernöjd! Både med den och deras cream blush. ??

      Jag tycker BB-sticket är bra! Men blev matchad till fel färg på deras hemsida (då testade jag ändå att matcha med flera foundations jag har i rätt färg hemma).

      Jag skulle satsa på något från Nars. Älskar deras foundation! Men just för bröllop finns det säkert sådana som är extra hållbara, men det får ju att fixa med spray och puder.

      Jag använder Lumene blur och blandar med nars reflecting foundation. Har torr hy och någon finne då och då. De blir fint och hållbart resultat med lyster. Använder en tät stor puderborste först och efter de en riktig beauty blender.

      Skulle hellre lägga pengarna på en bra mua för dagen då.

    Om jag var B skulle jag tagit mer personligt avstånd sedan kalendern. Hon blev ju ledsen (!) Och jag tyckte då att hon hade ruttna arbetskamrater och chefer som inte gjorde officiella uttalanden från Caia, det var hon på sin insta som fick ta allt och förklara sig om hur det visst inte är snålt med travel size utan jättemegasuperbra. Vilket alla vet att det inte är.
    Om man inte gör något mer än är ansiktet framför ett läppstift så fattar jag inte hur man ens kan stå och berätta om hur man skapat/tagit fram/utvecklat. Eller iofs det är ju kul när man får beröm men åter igen, varför vill man ta den smällen när det kommer kritik, vilket det alltid gör för alla gillar inte allting. Allt är inte fantastiskt för alla. Och kritik som man normalt kan ge om en vara ”min tröja gick sönder på en gång HM!” Blir på ett väldigt Anna Bookskt vis ”hat”.

    Det är ju så reklam är / verkar. Företag i sin senaste reklam, säjer ju att denna, deras senaste produkt är bättre än tidigare pga av att företaget har utvecklat produkten. Det vet vi alla att det är så.
    Det är ju så att man letar efter saker att gnälla på hos Bianca. Förstår inte vad det handlar om, hon blockar någon som kommer med gnällig anmärkning i en otrevlig ton, vad är det med det?

      Företaget har utvecklat produkten, det vet vi ju alla, jo tjena, så är det…
      Caia utvecklar inget. De köper en basprodukt. De lämnar feedback på produkten vilket även Caias konkurrenter gör som köper samma produkt och som brandas med ett annat varumärke. Caia har inget eget labb, inga egna kemister som formulerar nya produkter. Allt handlar om inköp från olika producenter av generiska produkter. Det är märkligt att någon ens kan tro att Caia kan hålla de priset de gör om de hade egen produktutveckling även om de hyr in sig på externa labb. Caias framgång beror på Biancas marknadsvärde som frontfigur för bolaget. Med tanke på att marknadsföringsbudgeten är låg och man kapat mellanhänder och försäljning sker via nätet blir det mycket pengar kvar till aktieägarna.

        De köper billiga partier i Asien och så låter de någon göra burkar och tuber eller så köper de i Asien också och sätter dit sin logga.

        De tjänar enormt på det.

    Fast man kan ju inte begära att få mer än det svaret när man skriver på Instagram till en grundare av ett företag? Hen får väl vända sig till kundtjänst om det känns så viktigt.

      Om grundaren av ett företag har Instagram och skriver om produkterna så tror jag att det är normalt att tänka sig att folk kan svara och ställa frågor.

        Men det är inte ens en fråga? Bara kritik över hur de marknadsför sig.

          Det är ingen fråga utan en persons åsikt som handlar om att hen inte tycker Biancas produktlanseringar är trovärdiga för att det är samma budskap varje gång.

          Vad förstår du inte?

    Bianca beter sig som ett tjurigt barn så fort en person inte höjer henne till skyarna. Inget nytt under solen.

    ”Denna produkt… OMG asså, Nä men asså ni förstår inte!! Denna powder är det BÄSTA som finns hörrni!!” Så låter det varenda gång.

    Omg Bianca ÄR ett tjurigt barn och jag fattar inte hur folk tar henne på allvar? Hon är bara ett ansikte utåt.

    Riktig tönt som mailat in för att ”tipsa” om det här. Dåligt bemötande av konstruktiv kritik från B, ja kanske – men orka bli sur över en block och sen sitta och maila in till bloggbevakning för att försöka piska upp ett drev som hämnd.

      orka bli sur o blocka en följare för EN ifrågasättning
      orka läsa här o skriva en kommentar om att orka

      näää men detta var m glimten i ögat
      jag förstår vad du menar

      Bianca är tönten alla gånger ? Du är bara en fan girl hahaha

    personen skriver att hon använder produkt från Caia men ifrågasätter att alla är forever favorite.
    Då blockas personen
    Med andra ord , Bianca blockade en av Caias kunder…….. smidigt…NEJ
    så MED ANDRA ORD, GE INGEN KRITIK ALLS NI SOM ÄR KUNDER O FÖLJARE DÅ BLOCKAS NI.
    Personen skrev ju inget elakt.
    Det är som att en restaurangägare har varje rätt på sin meny som sin forever favorite, blir inte trovärdigt….

    Bianca borde sluta göra reklam för CAIA på sin privata Insta iom att hon inte kan bemöta negativ kritik på ett proffesionellt sätt. Hon är så oskön, fattar inte hur 1,3 miljoner människor kan följa henne, allt är ju reklam för CAIA o det där blingblinget. Håll reklamen där den hör hemma dvs på två separata företag o gör privat konto privat.

    Långsam dag på kontoret vettu 😉

    Hört talas om punkt??

    Du tycker inte att detta agerande är rimligt när det gäller andra.
    När det är du själv det gäller så är du precis lika bra som Bianca på att blockera

      Hade jag blockerat dig så hade du åkt direkt i papperskorgen. 😉

    Haha, Bianca är så blåst. I rollen som sitt företags representant svarar man INTE sådär. Märks att hon inte har gått klart skolan, utan endast levt som en nepo baby…

      Ja det har du rätt i hon är en nepo baby precis som Benjamin.

    Kanske är trög nu – men förstår inte, tjänar hon inga pengar alls på Caia?

    Men snälla.
    ALLA är hennes favoriter och måsten ju. tusen olika färger i läppenor – MÅSTE HA DESSA KAN INTE LEVA UTAN DOM.
    Läppstift, femton olika mascaror osv. Man tar ju faktiskt inte henne seriöst längre.

    Hon borde tänka mer på hur hon marknadsför sig via sina kanaler samt vilka produkter hon ÄLSKAR.

      hahaha ajajaj magen … Bianca är rätt speciell faktisk. Som om hon kräver något av sina följare men de får fan inte be henne om något eller säga något om henne och vad hon säger och gör. Helt otroligt.

        Hennes fan girls kallar henne för Queen, och hon använder även det om sig själv. Snacka om att ha en grandios självbild. Och ja hon är verkligen speciell.

          Vänta bara, hon kommer landa med ett brak.

          Själv orkar jag inte all yta längre. Har blivit för mycket utseendeshets & ingrepp. Sedan är jag rätt trött på folk som inte klarar vända spegeln. Att hon går igång så starkt visar ju bara att hon inte är i balans. Inget kul att följa.

          När ni vill bli positivt inspirerade vem tittat ni på då? Vilka sprider genuin glädje? Behöver tips?

    Allt nytt är ju ooootroligt och faave product.

    Bianca Ingrosso – ett tomt skal som fyller sig med det som går hem i stunden.

      Botox då och fillers. Imponerande

    Det är ju kul om hon gillar sina egna produkter men det är väl viktigast att dom hon säljer till ska gilla dom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.