Hur går det med nyårslöftena?

Det verkar inte ha gått så där jättebra för Hanna Friberg och nyårslöftena. 
Vi är bara inne i februari – den månad Hanna endast skulle dricka vatten – och hon delar bilder och videos på sig själv där hon poppar bubbelflaskor och skålar med mamsen.
😱😱😱

Men helt ärligt, hur många människor där ute har någonsin hållit ett nyårslöfte som var planerat tillfälligt?
Att permanent sluta röka exempelvis, är ju mer av ett långsiktigt beslut, medan Hannas var menat som mer tillfälligt, för en månad.
Sådana löften brukar hivas ut med julgranen, det är i alla fall min upplevelse.

Jag avger aldrig några nyårslöften, utan har istället ”nyårsförhoppningar”.
Som det här: ”jag hoppas att jag inte behöver avliva något djur det här året”. 💔

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var i deras podd som lojsan övertalade henne att inte ha det löftet I februari längre eftersom lojsan absolut ville att de skulle dricka alkohol på alla hjärtans dag

   Jag vill veta grejen Camilla och de pratade om i sin podd ang varför Paow inte gillar Antonija.

    Paow har ju inte kommit nånstans i livet medan A caschar in. Vad gör paow? Opererar sig o olycklig. Spela roll varför P inte gillar A.

     Tänk om paows mål var att komma dit där hon är idag? Vem är det som säger vad som är rätt och fel när man planerar sin framtid? Hur vet folk att hon är olycklig? När är de okej att man opererar sig?

  Hon sa i podden att hon skulle ändra månad pga ngn tillställning i februari

  Kan ju vara alkoholfritt också

   ”… och endast dricka vatten.”

    Kan fortfarande vara alkoholfritt.

     Ja, men är alkoholfritt bubbel samma sak som vatten?

     Jag struntar fullständigt i vad hon dricker, men eftersom inlägget handlar om vilka löften hon hade så påpekade jag bara att det var noll alkohol och bara vatten. Alkoholfria saker är inte vatten bara för att det är alkoholfritt.

  Äsch, ingen förväntar sig väl att nyårslöften ska hållas ändå?!

  Har aldrig förstått ”ha vit månad”…
  Känner du att du måste avstå alkohol så drick måttligt när du dricker.

   Är väl inte konstigare än att ha en månad utan socker, utan skärmar osv.

   Jag dricker måttligt tycker jag. Ett glas vin till på spåret på fredagen. Trots det kan jag få för mig att ta en månad utan alkohol ibland. Bara för att jag vill det. Precis som att jag kan få för mig att ta en månad där jag promenerar hem från jobbet varje dag, inte shoppar nya saker, läser i en bok varje kväll i stället för att se en serie. Inte för att min livsstil är osund innan utan för att jag vill bara. Och för mig är det lättare att ta en bestämd månad än ”jag gör det sen, börjar imorgon.”

    På spåret har ju uppehåll många månader 😊.
    Ikväll ska vi se dubbelavsnitt, vi är en vecka bakom.

   Jag brukar kombinera vit månad med att jag fokuserar extra på träning. Ibland vill jag uppnå vissa resultat och eftersom alkohol är generellt dåligt för kroppen och försämrar min prestation så tar jag uppehåll i perioder. Gillar dock fortfarande vin etc så ibland återgår jag till att dricka. Att man har vit månad betyder ju inte att man har problem.

   Allting är inte så svart och vitt.

    Rött eller vitt. Kan vara rosé också.

   Jag har aldrig haft problem med alkohol men väljer ändå att avstå helt sedan några månader. När jag drack alkohol på senare år fick jag ledvärk i händerna, huvudvärk och blev trött.

   Ser ingen mening med att dricka alkohol av den anledningen. När jag drack i tonåren och i 20-årsåldern kunde ett glas vin eller en drink få mig skönt avslappnad och glad. De roliga effekterna av alkohol har helt försvunnit sedan jag fyllde 34. Tyvärr.

    Jag har också börjat misstänka ett sånt samband med min ledvärk, och det verkar tyvärr komma även med små mängder alkohol, tyvärr.

    Nu blev jag inspirerad att testa om en vit månad kan avhjälpa besvären, tack för att du delade med dig, och tack för inspirationen!

     Låter som histminintolerans. Har också ledvärk och annat av detta. Försvinner när jag inte konsumerar livsmedel med histamin och oxalater. Tips.

   Jag har försökt hundra gånger om att ”bara dricka måttligt”, det går inte för mig. Allt eller inget är det enda som funkar så skulle jag velat minska mitt intag utan att sluta helt är vit månad enda möjligheten. (Nu har jag slutat helt sen flera år tillbaka men vill bara framhålla att dricka måttligt inte är något som funkar för alla)

  Kul att vara klädd i päls från topp till tå och sitta och hålla i hund. En hund i knät, en annan på fötterna och en över axlarna. Fräscht.

   Ja, tänker hon inte på hur hunden känner sig där?

    Ouch, burn.

    Exakt. Min häst är sekundärkränkt över att behöva ha djurhudar på sig. Kalvskinnssadel, läderträns och fårskinnspadd. Jag har försökt förklara för hen (han har blivit kastrerad mot sin vilja) att skinn är en biprodukt, men hen verkar inte bry sig nämnvärt.

     Skinn är inte en biprodukt. Läs på.

   Jackan är från mango så knappast äkta

   Jackan är nog inte äkta

  Om du ändå måste avliva nåt djur kanske Hanna Friberg vill göra ett plagg av det? Eller är bara djur som aldrig fick ett namn hon vill flasha?

   Är det äkta päls?

    Tror inte jackan är äkta. Kanske skorna, hon har fått dom av sin mormor och förr köpte ju många päls (även om såklart en del gör det idag också)

  Har inte hon blivit väldigt smal?

   Måste vi spekulera i hur hennes kropp ser ut? Hon hårdtränar inför Vasaloppet.

    Ska alla influencers vara med, verkar så

   Jo jag har också tänkt på det. Och att det är så himla mycket fokus på att visa upp hur smal hon är…

    Hon har ju klätt sig likadant och visat mycket hud i alla år, en av få som genuint verkat stolt och bekväm i sin kropp oavsett storlek, hon har inte bytt fokus på grund av vikt.

    Det gör mig genuint ledsen att det finns så många i det här kommentarsfältet som verkar _vilja_ att kvinnor ska skämmas och gömma sig.

   också tänkt på det!

  Det kanske du har skrivit men har lilla snöbollen också fått somna in? Beklagar. Var hon/han sjuk eller var det ålder?

  OT. Skulle det inte vara fotoförbud på Soho House?
  Nu har jag sett flera bilder hos Dasha från svenska Soho House och på Sobels insta från den i Köpenhamn.
  Fotoförbud för vissa kanske?

   Antagligen för alla, men de har väl inte märkt när hon tog bilden

   verkar vara en härlig liten klubb…

   ”Lyxklubben Soho House på Östermalm i Stockholm säljer medlemskap till kändisar, kulturprofiler och personer i näringslivet för över 20 000 kronor per år. Samtidigt har bolaget, som ägs från skatteparadiset Caymanöarna, deklarerat att lokalen är en kyrka – och på så sätt sluppit fastighetsskatt för miljonbelopp.”

   https://www.expressen.se/nyheter/lyxklubb-klassas-som-kyrka-sluppit-skatta-miljontals-kronor/

   Jo det är fotoförbud, men hur ska man annars kunna visa upp att man är ”viktig nog” att komma in, om man inte postar en bild? Moment 22 för de som tycker att det är viktigt att tillhöra soho house i Sthlm, majoriteten av medlemmarna är ju influensers, som livnär sig på att andra ska tycka att de är relevanta. Jag tycker bara att det är pinsamt när jag ser bekanta och ”kändisar” posta därifrån, man avslöjar sin bajsnödighet så att säga. Motsatt effekt från den önskade.

  Känns som att hon har klätt ut sin mamma till att se ut, klä sig och posa som en influenser 😅 eller hon kanske ser ut så även i vanliga fall, vad vet jag 🤷🏼‍♀️

  Aaaahhhh varför är dessa bilder så cringe? 🙁
  Boken som är uppslagen lite så där je ne sais quoi 🙁
  Morsan som influencar (ingen ageism men ändå) 🙁
  Att försöka se rysslyx ut med all päls 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.