Grattis till Therese och Djurens rätt

På sin födelsedag önskade sig Therese Lindgren att följarna skulle göra en donation till Djurens rätt, så lovade hon att dubbla pengarna som kom in. 
Hennes följare donerade hela 116 305 kr, vilket ger föreningen en total summa på 232 610 kr när Therese lagt till sin del.
WOW!!!!
Vilket fantastiskt initiativ, både av hennes följare och av Therese själv!

Det här är inte första gången som Therese visar prov på en enorm generositet. 
År 2020 donerade hon 50 000 kr till WWF och pandorna och 2017 bidrog hon med 60 000 kr till den halva miljon som gick till Djurens Vänner.
När hon fick 1 miljon prenumeranter på Youtube så firade hon det med att finansiera borrningen av en brunn i västafrikanska Niger tillsammans med Läkarmissionen. Hon betalade även för underhåll av brunnen i hela tio år.
2017 startade hon även en insamling via WWF till förmån för världens hav, men vad hon själv bidrog med i den insamlingen vet jag inte.

Grattis på födelsedagen, Therese, om än i efterskott!
Och grattis till Djurens rätt som har en ambassadör som Therese Lindgren!

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så fint blir helt rörd !

    ❤️❤️❤️

    OT men kreativt ändå av Magdalena Graaf att publicera att gammalt inlägg för att slippa reklammarkering.

    Var är beviset på att hon donerat?

      Du tanker att Therese, av alla, sa desperat behover de 116 tusen att hon beslutar sig for att svindla sina foljare istallet for att bara salja av nagot, tillexempel sommarstugan?

      Det kommer nog ☺️

      Jag tror väl kanske att djurens rätt skulle reagera om de utlovade 116 K aldrig trillade in (så som Barncancerfonden gjorde med han groomer-snubben vars namn jag glömt). Skulle vara ett väldigt högt spel för Therese att ta den risken, och riskera hela sitt rykte som influencer.

      Självklart har hon skänkt pengarna. Det är INTE mycket pengar för henne!

    Så fint ??❤️❤️❤️❤️

    Therese förstår hur man kan ”influera” på rätt sätt. Stort grattis till henne på födelsedagen och även grattis till Djurens rätt för en fantastisk samarbetspartner <3

      Jag förstår inte hypen om henne, hon är stenrik men halva hennes instagramflöde är trots det bara reklam efter reklam vilket innebär att hon måste tjäna löjligt mycket pengar fastän hon redan är ekonomiskt oberoende. Är det all reklam ni intresserar er av? Eller bara rent generellt henne som person?

      Att donera till välgörenhet är inte direkt något shockersnde det är väl något man borde göra om man har råd

        Är väl bra skänka pengar tänker jag? Hon brinner ju för djur.

          Det är väl bra att skänka men det är inte direkt som man förtjänar något pris för att man donerar pengar allt är relativt för er är detta stora pengar för Therese är det inte det. Hon skramlar ihop dessa pengar på någon bild på Instagram vilket hon lägger upp stup i kvarten. Jag tycker bara det är löjligt att hylla henne det är bra absolut men inget som behöver hyllas

            Okej gnällis

            Vaknat på fel sida idag?

            Hur kan det vara fel att skänka pengar till något bra? Och samtidigt uppmuntra andra till att göra det. Det brukar ju efterfrågas att de ska influera till något bra. Nu gör hon det och ändå ska det klagas. Jösses vad en del verkar drivas av negativitet.

              Du är säkert å klankar på andra influensers i andra kommentarsfält.

              Men som sagt jag har inget emot detta, det är bra. Dock så är som sagt Therese så pass rik att det är småpengar tycker hyllningen vissa skriver här är en överdriven reaktion

                Vilka influensers jag följer och kommenterar hos är irrelevant.

                Spelar väl ingen roll om det är småpengar för henne, det var ett bra initiativ och blev en bra summa till organisationen. Man kan välja att se de hur man vill, en del väljer att se det negativa.

                  Fast vi kanske inte skall fokusera sa mycket pa pengarna som hon bidrar med – utan de pengar hon influerar andra till att bidra med. Det viktiga har ar att hon fortsatter lyfta viktiga amnen.

                Oavsett hur mycket pengar hon har, så är detta ju ett skitbra intiativ. Snacka om att verkligen leta fel ? trevlig helg på dig nu!

                Det kanske är småpengar för henne men det är INTE småpengar för Djurens rätt!

        116 tusen är dock en rejäl donation. Tycker absolut det är imponerande generöst även från en rik person.

    Detta gjorde mig genuint glad. Grattis Therese! Och tack Djurens Rätt för allt arbete ni gör för att hjälpa utsatta djur.

    Vad fint ?

    Hon är så rik att hon skulle kunna göra ett eget samarbete och betala 200 lapp ur egen ficka på en sekund utan att det påverkade hennes ekonomi ändå så måste hon be andra Swisha för att donera detta, så vet inte hur generöst det är.

      Hon donat ju lika mycket själv ☺️ Helt sjukt hur folk som du lyckas leta fel i även detta. Trevlig helg solstråle! ?

        Hon har miljoner på sin bank vore småpengar för henne att sätta in 200.000 själv hon hade inte ens behövt be om Swish från hennes ”fattiga ”följare ?

        Men absolut det är ju bra att något blev donerat oavsett

          Själv känner jag mig glad om jag kan bidra med något. Många bäckar små.

          Ingen av följarna tvingades att skänka. Huruvida de var fattiga eller inte.. uppenbarligen kände de att de hade x antal kronor till övers för detta.

          Varför vill du så gärna få detta till något dåligt? Är det Therese som person du ogillar?

            Jag har aldrig sagt att detta är något dåligt du läser in vad du vill läsa. Känner inte Therese så jag har ingen åsikt om henne som en person. Jag tycker bara att om någon är extremt rik som Therese är och hon fortsätter göra extremt mycket reklam vilket hon gör då borde hon kunna skänka summan helt själv och samtidigt uppmuntra andra att skänka Med. Det är inget problem utan bara några tankar jag hade.

              Men det är ju det hon har gjort. Hon uppmuntrade andra att skänka och skänkte lika mycket själv. Vad finns det att klaga på?!

                Kommer inte kommentera mer för du verkar inte förstå vad jag menar ha en bra dag ?

                  Ha en fin dag du också ☀️

                  Herregud H, ja det är lika bra att du slutar kommentera detta nu. Helt ofattbart att man kan hitta fel i detta och börja gnälla på att hon och hennes följare donerar pengar ??‍♀️

                  Vi är nog ganska många som anser att det är H som inte förstår detta alls.

              @H, ett typexempel på kvinnor som hatar kvinnor. Systerskapet much? Det existerar inte!

                Jag tror inte på ordet systerskap du är inte min syster om vi inte har samma mamma /pappa. Jag hatar inga kvinnor bara för att jag sa att jag inte tyckte detta behövde hyllas, jag har aldrig någonsin sagt det Therese gjort är dåligt eller att Therese är en dålig människa då har ni läst in vad ni vill läsa in ?‍♀️?‍♀️

                Dessutom antar du mitt kön nu? Du som är så feministisk borde väl inte ta och sätta kön på folk du inte ens vet..

                  @H
                  ”Systerskapet”.. Fattar du nu?
                  Utgår ifrån att du är kvinna eftersom du låter som en gnällkärring!
                  Jag+feminist= NOT. Inte enligt 2020- talets sk.feminister i alla fall!
                  Puss på dig ditt gulliga lilla troll?

      Herregud.

      Sluta gnälla vad är det med dig?

        Sluta säga åt mig att gnälla, vi är på ett offentligt diskussionsforum så om man har en annan åsikt än dig får man inte uttrycka den? Jag har rätt att ”gnälla” du har rätt att ignorera att jag gnäller med.

        Du är säkert en av dom som är elak mot andra som det skrivs om här på bloggen men bara för det är Therese passar det inte?

          H, det är inte rimligt att bli så upprörd för att en anonym person på nätet skriver till dig att sluta gnälla. Du behöver nog fundera på varför du tar åt dig.

            Är inte upprörd jag säger bara min åsikt. Jag tycker jag har rätt att uttrycka mig om det är att gnälla så är det det. Tycker CAM att olika åsikter inte tillåts då får hon väl rensa upp det jag skrivit ??

              Du verkar väldigt upprörd. Såklart kan man tycka olika, men att gnälla på att någon donerar pengar är ju löjligt.

                Och dessutom, Therese lägger väl mycket pengar på att hjälpa till. Tänk alla tillbehör osv som hon köper till alla djuren. Och att som nu, skänka över 100000kr är ju jättebra! Handlar inte om hur mycket pengar man har på kontot, handlar om vad man gör. Och hon har gjort många bra saker 🙂

      Men herregud . Tänk om jag sa samma sak till kunder i kassan när dem kan donera extra till Ukraina , typ ” du som har heltidsjobb, du KAN ju faktiskt donera mer än 50 kr” fan någon jävla måtta får det vara.

      Men det är så man skapar engagemang, som förhoppningsvis fortsätter. T kan ju inte alltid stå för alla pengar till DR.

      Haha men hur sur kan man vara?

      Att hon ber andra swisha för ju att det blir dubbelt så mycket pengar. Hon som enskild person dubblar sedan det som alla andra bidragit med TILLSAMMANS trots att det säker kommer från minst 1000 olika personer. Det är generöst, och det är ett smart sätt att göra at organsiationen får in mycket pengar.

      Även om therese är svinrik så lär ju 100 000 gräva ett större hål i plånboken än 100 sek för för gemene man.

    Inte ens detta var bra nog för dina ”världens bästa läsare”.

      Få personer i kommentarsfältet var emot och det var det som du fastnade på?
      Snacka om confirmation bias.
      Och att du inte vill släppa att Camcam ville ge beröm till sina läsare på alla hjärtans dag. Vilken hemsk tanke?
      Det är rätt många personer här. Svårt att få alla att tycka på ett sätt. Majoriteten verkar ju tycka det är bra. Vad sägs om att fånga den känslan när du tar helg istället för allt negativt?

        Kritiska kommentarer och inlägg får alltid mycket mer likes och engagemang här. Det här ÄR en blogg vars huvudsakliga inriktning är att kritisera infleuncers, och intresset för att berömma är ytterst svalt. Allt annat är bara ljug.

        Men sen finns det ju bra grejer med det också, särskilt eftersom influencers fått härja ostört med smygreklam osv utan Bloggbevakning. Och även med exponeringen av barn.

        Jag upplever dock att jag blir neggig själv av att spendera för mycket tid här, för det är verkligen negativ kritik som premieras.

    Jag är inget fan av Therese men här gör hon faktiskt något väldigt bra och rätt. Och att uppmana människor till att donera istället för att donera allt själv kan ju bidra till att människor öppnar upp ögonen själva, man involverar fler på det här sättet istället för att ”lösa” problemet själv.

    Hade gärna velat veta om Bianca Ingrosso, med alla hennes miljoner, donerar 50 kr till något. Menar inte att man måste berätta och prata om sånt mer att människan aldrig är nöjd. Är man tyst – får man skit. Pratar man – får man skit. Det är utmattande!

    Nej, jag tycker ”H” har helt ratt. Egentligen, om allt skall vara riktigt, sa borde Therese kopa Djurens ratt och sta for precis alla kostnader sjalv. Ingen mer reklam pa TV, inga fler valgorenhetsgalor, inga fler insamlingar. Bara Therese egna pengar, bara. Dessutom borde hon aldrig fa skriva om det, eller namna djurens rattigheter – for der vore faktiskt att soka bekraftelse och darmed inte osjalviskt alls.

    100 000 är väl åtminstone en halv månadslön för Therese? Hur många andra här donerar halva månadslönen till välgörenhet? Eller ens en tiondel?

    Jag litar inte på att dom pengarna går till dit det ska. Jag garanterar att mkt hamnar i hennes egen ficka. Var finns beviset?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.