Annica Englund och Elias Lindholm har blivit föräldrar till en….

Gissa vem beslöt sig för att titta ut lite tidigare än planerat?
Annica Englund och Elias Lindholms lilla son i magen, that’s who.:-)
Efter att ha kämpat med ofrivillig barnlöshet i flera år, och genomgått mängder av behandlingar, så blev Annica och Elias till slut föräldrar till en liten pojke som har fått namnet Levi.
Annica har tidigare delat med sig av att de kommer använda sig av en doula vid förlossningen, och en av anledningarna är att Elias reser så mycket i sitt jobb som hockeyspelare, och kanske inte skulle kunna vara på plats.
Hur det faktiskt gick vet jag inte, men både Elias och Annica har postat samma bild där föräldrarna håller sonens hand i sina händer.

Annica postade det här inlägget på Instagram för fyra dagar sedan, där hon skrev att hon hade mindre än fem veckor kvar på sin graviditet, men lille Levi verkar ha tyckt annorlunda. 
Via Calgary Flames officiella kanaler säger Elias Lindholm så här om upplevelsen, ett uttalande som får det att låta som att sonen lyckades tajma sin ankomst med pappas schema.

Det går inte att beskriva hur vi känner, det har varit hektiska 24 timmar. Alla mår bra och det är det viktigaste.

Stort stort grattis till hela familjen!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Levi eller säger man ”livaj ”?

   Jag läser Levi. Känns konstigt att säga ”Livaj”. Men hur Annica och Elias kommer välja att uttala namnet vet jag såklart inte.

   Levi på svenska och ”livaj” på engelska skulle jag säga.

  Blev så glad när jag såg detta, stort grattis till dem! ❤️

  På tal om graviditeter, är det möjligt att få cravings och andra graviditetssymtom så tidigt som ht har nu eller är det mest önsketänkande? Är otroligt glad för deras skull också men det känns väldigt tidigt?

   Jag tror det är önsketänkande

   Symtom kan man få. Jag hade t.ex. ”mensvärk” några dagar innan beräknad mens och det fortsatte i några veckor till (var övertygad om att jag skulle få mens och blev väldigt förvånad av pluset). Barnmorskan sa det berodde på att livmodern börjar göra plats rätt fort och när den töjer ut sig känns det ofta som mensvärk. Även ömma bröst känner många väldigt tidigt i graviditeten.

   Man kan ha tidiga graviditetssymptom i samma veva som man plussar. Folk är olika känsliga för hormoner.

   Man kan definitivt ha det! Hade det med båda mina graviditeter och framför allt den andra. Illamående, skakig mm.

   Ja det är möjligt att få det tidigt i graviditeten, inget konstigt alls. Vanligast är från vecka 10 men innan eller efter samt att inte få några alls är lika normalt.

   Kan tänka mig att det även kan bero på alla hormoner inför insättningen också.

    Japp, progesterontillskottet man brukar få efter ägglossningen kan ge ordentliga graviditetssymptom.

   En del säger sig känna när ägget fäster och andra föder barn utan att ens veta om att de är gravida. Så…

   Båda mina graviditeter blev jag ”sjuk” med hög feber och ont i kroppen precis kring den dag som BM senare sa att ägget borde ha fäst. Med båda barnen hade jag ”mensvärk” dagarna innan jag plusade. Med andra barnet trodde jag absolut inte att jag var gravid men mådde illa varje dag ungefär en vecka innan jag plusade och fortsatte må illa ett par veckor till.

   Slump? Vem vet.
   Hotell? Trivago

    Hahaha trivago ?

    Vid alla mina tre graviditeter har jag fått som mensvärk men ändå inte mensvärk ungefär då ägget borde ha fäst. En väldigt specifik känsla och sista gången hann jag liksom tänka ”nääää inte nu igen” men så var det.

    Symptom eller trivago ?‍♀️

   vet inte vilken vecka hon är i men mina första symtom kom i vecka 5

   Men Hanna kommer ju ha ALLT extremt nu ? det händer inte att hon kommer gå igenom graviditeten utan att det märks. Hon kommer ju bete sig som att hon varit gravid i 100 år. Jag kommer störa mig extremt, spänn av lixom! ( men följer henne inte bla just därför) men tänker att det är klart att när man gått så länge och kämpat blir det nog så. Hon kommer säkert bli överbeskyddande och överorolig när barnet kommer sen också.

   Gravidillamående har jag haft innan jag plussat, det har varit det som gjort att jag tagit testen (innan utebliven mens då).

  Så underbart för dem ???. Stort stort grattis ?

  Nån som läst natali fikas blogginlägg om hur hon blev ”uthängd” av tramsfrans? Hon skriver att hon ”inte tycker det är nice hur folk har som levebröd att göra narr av andra och vinkla folks liv för klick och sensation”.

   Jag läste det precis. Vad var det tramsfrans drev om? Hon verkar ängslig och tycker det är en överdrift med ” uthängd ”
   Tramsfrans brukar ju vara väldigt mild i sina skämt

    Ska inte svära på något men tror det var om hur N beskrev deras Paris-resa med ett litet barn. Tramsfrans skrev något i sin vanliga stil om hur man kan bli så förvånad som N verkade bli över att det är svårt att resa med småbarn till europeiska huvudstäder. Tyckte det han skrev var ytterst harmlöst och bara satte fingret på att vissa influencers verkar leva med huvudet högt uppe i det blå, och sällan tänker efter före.

     Jag håller med dig anonym 13:11. Hon skrev ett långt inlägg om hur hon avråder från att resa på storstadssemestern med ett litet barn och som gravid (som om det vore en ny upptäckt) vilket tramsfrans la ut. Då tycker hon att hon blev uthängd och fick massa ”hat”

      Hon skrev ju dock att hon INTE tycker att det Tramsfrans skrev/ gjorde var hat utan att hon tvärtom tyckte att det var ganska roligt först. Men att hatet hon efteråt fick via DM från random troll som skrev att hon var en värdelös morsa på alla sätt och att det var galet att hon njöt av spendera tid utan sin dotter när de var i Paris – det var det hon syftade på med hat. Om jag förstod det rätt i alla fall.

    Tramsfrans är ju ändå något av det snällaste på hela internätet.
    ♡ Tramsfrans ♡

     Ja han har ju verkligen lyckats balansera det bra mellan syrliga nyp och med hjärta och glimt i ögat.

   Hade jag varit influenser hade jag inte heller gillat personerna vars grej är att driva med influensers, jag kan absolut förstå hennes känsla av att det är onice för henne att folk tar del av hennes innehåll med enda syfte att skratta åt henne.

   Men jag tycker också att just tramsfrans är väldigt harmlös och har en mycket mer sympatisk ton är många andra. Han kan driva med sig själv också, tex. Så ja, jag fattar vad hon menar, men jag hade inte valt att ta den striden om jag var hon utan struntat i det bara. Alternativt praktiserat självdistans och övat på att skratta åt mig själv också.

    Det är väl dessutom inte hans levebröd, han har väl ett vanligt jobb? Har för mig att han är socionom eller eller något sådant väldigt vanligt…

    Men det är ju risken man tar när man blir en offentlig person. Jag vet inget alls om hon som nämns, men om hon är influencer med offentligt konto och med syfte att tjäna pengar på sina sociala medier så behöver hon ha skinn på näsan och ta att alla inte kommer älska henne. Det kommer med att vara offentlig precis som stora musiker, skådisar o.s.v. (obs jag menar alltså när någon skojar om dem eller kritiserar, inte rent hat och hot för det ska aldrig accepteras).

     Ja, men hon får väl tycka att det är osoft ändå, trots att det är något man får räkna med i jobbet? 🙂

      Klart hon får tycka det. Och då kommer troligtvis många tycka att hon är ganska humorbefriad.

       Tycker iofs inte att hon är humorbefriad bara för att hon blir ledsen när massa människor skriver att hon är en dålig förälder.

  Sjukt ändå att det blev en Aftonbladet artikel om detta ?

   Inte så sjukt, är ganska vanligt att denna typ av nyhet blir en artikel där. De har ju olika kategorier

   Varför är det sjukt?

    Jag tycker inte graviditeter eller en födsel är det minsta intressant. Oavsett vem det är eller gäller. Det är inte nyheter ? Barn föds hela tiden.

     Ja så kan man tycka. Men varken första eller sista gången som aftonbladet skriver om att en kändis fått barn. Eller gift sig, skilt sig, dött, blivit sjuk, köpt hus, whatever.

     För mig är inte tex sportresultat intressant, något fotbollslag gör alltid mål och vinner, ingen nyhet, händer hela tiden.

     Fast den typen av artiklar ligger ju under kategorin ”nöjd”. Och tidningen skräddarsyr ju inte efter vad just du tycker är intressant ? Är säkert många som klickat in på artikeln oavsett

      Hahaha VA? Gör inte Aftonbladet det? Tack för att intelligenta svar är väl medveten om detta. Men min åsikt kvarstår ?

       Ett till tips är att läsa mer nishade tidningar om du vill ha specifika artiklar utefter ditt intresse och hjärtefråga. Är nog bättre än att sitta och hoppas på att Aftonbladet magiskt ska anpassa sig efter just dig.

        Suck. Varför tror du att jag sitter och väntar på det. Har jag sagt det? Herregud the stupidity?

         Ja om du tycker att nyheterna i Aftonbladet är sjuka så är det väl ett rimligt tips – att läsa andra tidningar/sidor.

         På tal om stupidity..

          Vem säger att jag inte gör det? Jag läser allt möjligt INKL Aftonbladet.
          Varför är det helt hjärndött här inne idag?

          Visst visst. För att vara ointresserad av nyfödda verkar du inte lägga mycket tid på annat just nu än att hänga i ett kommentarsfält om att någon fått barn.

          Ta nu sista ordet och surfa sen in på aftonbladet och se om de rapporterar om något intressant för dig ?

           Jag multitaskar babe ?

   Sjukt vet jag inte om det är. Aftonbladet har väl alltid gjort nyheter av sådant?!

  Får man ställa en OT som rör graviditet nu när inlägget ändå har det ämnet? Kan ej vänta till onsdag ??

  Läste i något tidigare inlägg att det var flera som skrev att bus kunde vara skadligt när man är gravid. Jag är gravid och ska vara med på en fotografering där man visar mycket hud. Jag vill absolut inte sola då jag vet att DET är skadligt men jag var helt inställd på att använda lite bus inför, för att känna mig lite mer bekväm & fräsch. Brukar använda Ida Wargs bus som är vit men färgar lite sådär under natten. Inte instant tan.

  Försöker googla nu men får massa olika svar. Hade redan frågat min BM sedan innan och hon sa att det var okej, men hon har också sagt att det är okej att färga håret och göra naglar och det var ju också flera som skrev att det var skadligt för barnet!

   Självklart ok. Kemikalier kryper inte in i kroppen på det sättet genom huden, för att förklara det enkelt. På samma sätt som ett serum inte kan penetrera hyn och radera rynkor, typ. Bus:a på du och lycka till på fotograferingen!

   Du väljer själv om du vill lita på utbildad vårdpersonal eller random personer på internet ?‍♀️

   Ring 1177 om du är nervös. Eller var blek på dina foton bara.

    Jag förstår såklart det + det som anonym under skriver som är i samma ton.

    Det jag blev fundersam över är tex om andra här fått helt andra rekommendationer av sina läkare och BM, och/eller kanske har nån källa på det eller nåt rimligt resonemang. En enskild BM är ju knappst allvetande och jag har varit med om massa olika scenario där man kan få ett besked/råd från en vårdpersonal och sen ett helt annat från någon annan.

     Man får aldrig en källa av de som påstår sådant. De hänvisar bara till ”sunt förnuft”, vilket är väldigt manipulativt…

      Eller sin grannes syster som fick missfall en vecka efter att någon i familjen målade naglarna.

   Som anonym skriver: du väljer själv om du vill lita på utbildad vårdpersonal eller Karens på nätet.
   Man kan ju påstå att typ vad som helst är farligt för en gravid kvinna. Kranvatten innehåller klor, avgaser andas du in så fort du är i närheten av en bilväg, någon som åker samma buss har covid m.m… Om jag blev gravid hade jag bestämt mig för att begränsa mina källor till min barnmorska/läkare och 1177. Jag tror man jagar upp sig själv alldeles för mycket när man börjar följa vissa fanatiker på nätet som tror att ultraljud/el/höga ljud orsakar missfall. Till sist vågar man väl knappt prutta för man tror det ska orsaka dövhet hos fostret… Men det är upp till var och en hur man vill hantera informationsflödet som finns idag.

   Min son föddes med allvarligt hjärtfel. Jag färgade håret under tidig graviditet och kan inte släppa att det kanske var mitt fel att min bebis fick hjärtfel. DET är tungt att leva med. Ångrar så mycket att jag färgade mitt hår då..

    Jag förstår att det måste kännas jobbigt att tänka så, men det är fysiskt omöjligt att det är därför. Du färgar håret, som redan är dött. Hårfärg når aldrig ditt blodomlopp heller om du har det i skalpen. Att injicera, inhalera eller inmundiga tunga kemikalier kan skada dig och barnet. Men aldrig utanpå kroppen. Hoppas du kommer över din ångest <3

    Jag är ingen läkare men om det var så farligt för fostret att färga håret så hade det stått tydligt på vårdguiden att just det ska undvikas när man är gravid, även barnmorskor och gynekologer hade sagt det till alla, det är jag helt säker på. Tänk också på att en majoritet av alla frisörer är kvinnor. Även om de inte färgar sitt eget hår jämt så står de varje dag i 8 timmar och andas runt färger och blekning och andra produkter (plus får det på händerna när de skippar handskar), och ändå får frisörer friska bebisar och de blir heller inte sjukskrivna för att skydda fostret så som de som lyfter tungt i jobbet blir. 🙂 Jag hoppas du kan släppa ditt dåliga samvete för det var inte alls ditt fel. <3

   Har inget svar på din fråga om det är farligt när man är gravid så det jag ska skriva nu ska inte tolkas som att BUS är farligt.
   Fick höra från min hudterapeut att de inte gör laser på hud som BUS:ats inom 14 dagar innan laserbehandling. Detta pga att BUS innehåller metaller som då hettas upp och kan skada huden.
   Det fick mig att fundera på om det kan vara dåligt för huden? Visste inte att det var metaller utan att det är en ingrediens som färgar huden. Är det någon som vet? Använder det till och från och gjort i många år.

    Jag har gjort laser ett par gånger och frågade vid ett tillfälle varför man inte får använda BUS och då var bara svaret att hon inte kan se kärlen som ska tas bort så väl om man har BUS eller solbränna. Ingenting om metaller hmm.
    Däremot har jag en totalt lekmannamässig teori om att BUS gör något (?) med ens pigment. Jag brukar bli brun hur lätt som helst i solen. La mig på gräsmattan i en timme och efteråt tyckte folk att jag hade bytt etnicitet. Men efter flera års BUS-missbruk (under vinterhalvåren) så slutade jag med BUS och efter det kan jag inte bli särskilt brun? Jag vet inte om det är någon annan slump som gör det men har alltid undrat om det skulle kunna bero på att färgen som sätter sig på ens pigment på något sätt påverkar hyn? Känner själv det låter så fånigt när jag läser vad jag skrivit men har inte kunnat komma på vad annars som skulle ha ”ändrat” min hy.

     Det är åldersrelaterat

      Är det så? Något i 30-års åldern som gör att man inte blir lika brun? Vänder det då efter 50 när många blir typ bruna läderväskor på sommaren? 😛

   Jag tror att dom som skrivit dom kommentarerna lyssnar på/följer vulverine. Hon har en hel del saker hon absolut inte skulle göra om hon försöker bli gravid/är gravid, bland annat då färga håret, använda nagellack, smörja kroppen med typ BUS osv. Hon säger en massa bra saker men känner personligen att vissa saker får man nog ta med en nypa salt. Och själv välja vad man vill lyssna på? och i detta fall hade jag nog lyssnat på läkare/bm/vårdpersonal.

    Det konstiga med Vulverine är att hon glatt gör sådant vården avråder gravida från (äter mögelost) men det som inte har vetenskapligt belägg att det skulle skada avstår hon från (typ nagellack). Snacka om att vara selektiv..

    Fast det där med hårfärgning har inte med Vulverine att göra. Jag är helt emot hennes ”läror”. Herregud det där om abort genom att bl.a. sova med lamporna tända..
    Det finns inte tillräckligt mycket forskning på det här med hårfärgning att dra slutsatsen om det påverkar eller ej, så om man kan är det bra att avstå fram till v12. Obs att jag ej skrev rekommendation. Sen är det fritt fram, enligt bland annat en finsk sjukhussida. Att avstå från hårfärgning i 3 månader kan väl inte vara så svårt?
    Lakrits i 9 månader är dock en utmaning (nej, jag kan inte äta endast 50 gr. Ge mig en hel djungelvrålpåse och jag är nöjd)

     Håller med, det finns en hel del saker som inte finns så mycket belägg för. Däremot tycker jag att hon säger en hel del vettigt gällande typ menscykeln, kost osv. Men man får plocka det man själv tycker passar en och göra som man vill?

   Alla får olika, jag vet. Har du en gravidförsäkring från Folksam? De har en barnmorskejour som har öppet 8-20 varje dag och du som har gravidförsäkring får ringa dem gratis som jag förstått det (gravid). De var väldigt trevliga.
   Ring annars 1177.
   Tänk att det handlar om att minska oron och få ett svar från en expert.

   Alltså gällande det här med att färga håret så är det självklart upp till var och en hur man vill göra men jag som frisör har jobbat hela min graviditet och har idag ett friskt barn, likaså alla mina kollegor i branschen. Stått dagligen med hårfärg och andats in diverse ångor. Dock har jag alltid sagt till mina kunder att det är ingen fara att färga håret som gravid men om man är orolig bör man avstå då det kan vara värre för bebisen i magen att mamman sitter och är konstant stressad/orolig under en tretimmars färgbehandling.

  OT: men Jelena och Marcus är alltså tillsammans igen?

   Du SKOJAR!!? Hahahah! Hon verkar inte må bra och skulle behöva proffesionell hjälp

    Sjukt att folk är intresserade av det ändå. Folk har blivit ihop förut, inget nytt liksom.

     Dom borde inte bli det igen så som hon har hållt på maniskt på instagram det senaste

   Ja alltså
   Hon uppmanade folk att rösta så hon kan åka med till Gbg… de kanske åker som vänner men ja vem vet. Blir Inge förvånad om de är ihop.

   Funderar på det också. Det vore ju helt sjukt i sådana fall med tanke på vad hon skrivit sista veckorna. Men hon kanske bara ska åka med honom till Göteborg… Vilket också är skumt att man vill vara vän med någon som man bara någon vecka innan gjort slut med på grund av någon oacceptabelt (det lät som det i alla fall på hennes stories)… ?‍♀️

  Levi är ett så fint namn, tycker jag! Kände en rar liten finsk gosse med samma namn tidigare. Han blandade finlandssvenska och skånska, vilket var otroligt gulligt.

  Grattis till föräldrarna 🙂

   Jättefint namn

   jag med!! har älskat namnet Levi ända sen Matthew McConaughey fick en son som hette det för säkert 14 år sen ?

  Levi… tänker bara på snubben tindersvindlaren ???

   Och jag tänker på Levi’s jeans haha.

  YES! Genuint glad för deras skull! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.