Snart är det klänningsäsong igen!

När jag ser klänningarna från Petra Tungårdens företag Adoore så längtar jag lite extra till sommaren. 
Adoore säljer ju mer än bara klänningar, men det är ju just det plagget som de är mest kända för och som köpare verkar vara SÅ nöjda med.
Jag har aldrig varken testat eller burit någonting från märket, men borde kanske testa och utvärdera?

Antonija Mandir fick höra att hennes klänning från Adoore ser ut som en 7 eleven-klänning.
Håller ni med? Antonia gjorde det ICKE!

@therealantonijamandir

Svarar @Adam slänger den nu då???

♬ originalljud – Antonija Mandir

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Adoore har många fina klänningar! Skulle vilja köpa flera men tyvärr lite för dyrt för mig just nu 🙂 är kvalitén bra på klänningarna? Får man vad man betalar för?

   Inte bra kvalitet alls, och klänningarna är inte i naturmaterial så de andas inte. Riktigt dåligt för vad man betalar för dem. Materialen gör dem extremt osköna, svettiga och instängda, och sömmarna håller inte en tvätt och klänningarna ser snabbt gamla ut trots att man knappt använt dem. ?

   Jag har två klänningar därifrån. Hållit hur bra som helst genom många tvättar ?

    Jag med, har två jag köpte 2017 (eller möjligtvis året efter) och de har hållt helt fantastiskt bra. Supernöjd och dessutom riktigt figursmickrande.

   Tror jag har 6 klänningar från Adoore och får alltid komplimanger när jag har nån av dem på mig. Otroligt smickrande, fint sydda och bekväma 🙂 Sett till modell så kan inte allt vara i bomull heller så stör mig inte på materialet. Ser inget tecken på slitage och då har de helt klart används flitigt!

  Klänningen har ju samma färgställning som 7-Elevenloggan. Troligen därför, eller?

   Jag tycker jag kan se hur det liknar 7 eleven men hade aldrig tänkt på det om ingen påpekade det

  Jo hon höll med. Och skulle aldrig använda den igen. Var fick du det ifrån att hon inte höll med?

   Tar du allting så bokstavligt?

    ?

  Jag har två klänningar från Adoore – de är toppennnn

  Är det kul med Tik Tok Camilla?

   ?

  Lite som glassen twister.

  Alltså Tungårdens hypertrendiga showroom/vardagsrum. Så totalt opersonligt och sterilt. Det är så överdrivet estetiskt att det saknar själ. Man ser bara en jakt på pengar och ett slickat finger i luften. Älskar annars färgerna och idén men det är fööör sterilt och tillrättalagt.

   Fattar verkligen inte det här med att man tycker att inredning är opersonlig bara för att ens vardagsrum inte ser ut so Leos lekland. Om det nu är HENNES personliga smak så är det ju personligt. Hur ser ditt vardagsrum ut som är så jädra unikt? Vad har du för personliga grejer som ingen annan har?

    Får jag gissa så är hemmet fullt av Ikea-konst, udda kaffekoppar och egenstickade väderfiltar

     Väderfiltar???

      Ja, en sån där filt man stickar en rad på om dagen. Man väljer färg beroende på vad vädret är. -20 till -15 är mörkblått, 15-20 plusgrader är mörkgrönt, 0-5 grader är gult etc.

    Du vet om att interiörer är en grej va? En grej som diskuteras, visas upp och folk med intresse av det tycker saker?

    Eftersom jag ÄR intresserad av ämnet så tyckte jag till. Hennes inredning är oerhört inne nu och alltså inte personlig som så. Men det är lite som när någon bär Chanel från topp till tå.

     Varför läser jag opersonligt som välstädat?

      Jag tänkte mer komposition och symmetri.

    Min gissning: IKEA-konst, udda kaffekoppar Hemtex filtar och dekorplast

   Fast det är ju inte färdigt som jag förstått det, så det kommer nog bli mer personligt vad det lider. Sen är ju tycke och smak personligt och subjektivt så du kan ju inte säga att det inte är personligt när det är Petras personliga smak som präglar rummet? Dessutom tycker jag det har tusen gånger mer personlighet än väldigt många andra influenser beiga och vita hem.

   Men är allt dom du inte tycker är fint opersonligt? Hon vill väl ha det så ?

    Allt som du*

   Jag fattar vad du menar, misstänker att pengarna tog lite slut när deras renovering blev så mycket dyrare än de räknat med. Därav tror jag att det är lite ofärdigt, vilket ger känslan av att det är just ofärdigt, men också att det saknar typ de sista 25% = ingen sista personlig touch = personlighetslöst

   Tycker ju att Petras inredningsstil präglas av MYCKET mer känsla för detaljer, blandning av second hand och lite udda detaljer än exempelvis Kenza eller Bianca (som är inrett i liknande trendig stil men är enligt mig skräckexempel på några som ba köper allt i ett showroom utan att låta inredningen växa fram och blanda personliga eller begagnade prylar)

    Ja är det ofärdigt så förstår jag! Tack, du förstod vad jag menade och satte bra ord på det.

  Längtar! ☀️

  Älskar klänningarna

   älskaränningarna

  Adoores klänningar är verkligen så fina, men gud vad opraktiskt med en sommarklänning i polyester. Led mig igenom den dagen jag bar en Adooreklänning i Rom i somras.

   På vilket sätt lider man i det?

    Polyester andas inte, så det blir jäkligt svettigt när det är varmt.

     Jag tror att jag är den enda som inte upplever polyester som äckligt, varmt och svettigt. Har inga problem alls med det.

    Tyget andas inte så blir svettig om det är varmt ute.

   Håller med, Petra är grym, gör verkligen skitsnygga klänningar och tycker dessutom hon verkar vara en störtskön person. Stooort minus för polyestern dock. Antar det är den randiga i lurex/metall? Sånt görs sällan i annat än polyester tyvärr, ibland viskos, men tippar det funkar dåligt i en klänning av det snittet.

    Alla hennes klänningar är väl polyester?

  hur går man i dom?
  vad händer om man snubblar?

   Antingen så ramlar du, faller omkull eller så hittar di balansen åter. Tror säkert de går att gå i.

   Det är inte speciellt svårt att gå i en tight långklänning, du går precis som du brukar göra. Man snubblar inte ? Tyget är ju inte fastklistrat på dig

  Vilken bra reklam för Petra och Adoore. Nej du kanske inte fått betalt, eller så kanske du har det, men det blir ju bra reklam ändå, Adoore får bra exponering menar jag. Det var fina klänningar, tillverkas väl i Kina dock har jag hört eller läst.

   Du skriver märkligt.

   Nej, det här är ingen reklamsida åt särskilda influensers.

  Vad smal hon har blivit.

  Varför måste denna Petra börja alla sina kommentarer med ’Snääällla’. Det blir lite som Biancas ’jag döööör’ och väldigt svårt att ta på allvar….

  Jag tycker Adoore gör fina klänningar och Petra verkar vara en härlig person. Till skillnad från många andra flunsor faktiskt. Men alla klänningarna görs i plast, polyester, vilket gör att de kliar och är usla att använda när man blir varm. Dessutom riktigt dålig kvalitet. Alltså underkänd kvalitet. Jag köpte 4 st förra året. Jag har jobbat med kläder (av finare märken) i flera år och vet därför exakt hur jag ska sköta och tvätta kläder beroende på material. Men Adoore ser snabbt riktigt sjaskiga och använda ut- även om de är knappt använda. Dessutom gjorda i Kina, av plast. Alltså så långt ifrån miljövänligt man kan komma. Jag hade mycket hellre betalat dessa pengar för klänningar i naturmaterial som t ex bomull och bättre produktion. Petra tar grova överpriser för det hon faktiskt säljer. Priset i sig är det alltså inget fel på utan det är vad du får för det som är helt skevt. Jag kommer inte köpa fler kläder från Adoore förrän de förbättrar produktionen och slutar göra allt i polyester!

  Fina! Vilka är originalklänningarna som har kopierats denna säsong? Det är alltid mer intressant än dessa i polyester som Petra skickar till nära och kära.

  Gräslig klänning på Antonija . Färgerna rätt härliga men modellen? Inte snyggt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.