Inspirerande?

Alexander Pärleros om knivar i ryggen, människor som sviker, om hat, Nelson Mandela och om att sitta i sitt egna, högst privata fängelse av hat.
Har berättar att han till och med arbetar med en av dessa knivhuggare idag, och att det fått honom att släppa på sitt hat.
Inspirerande?

Jag förstår absolut det där med att släppa sitt hat för att det inte ska äta upp en inifrån, men att gå så långt som att släppa in dem i sitt företag igen, när de nästan orsakat en konkurs tidigare, det är jag inte lika säker på.
🤔🤔

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte direkt inspirerande. Har personligen svårt att köpa detta och han känns alltid så pinsam och korkad. Då kanske folk kommer skriva ’men duuu då, är du himla smart då?’ Kanske inte, men gör inga pepp videos heller. 🙃

   Exakt. Han känns så fejk, han lyssnar (låtsaslyssnar i väntan på att han ska kunna flika in en egen ”erfarenhet”) på en massa människor och ska försöka ta till sig deras livsvisdom och samtidigt känns han bara ytlig och tom.

  Tycker han verkar så korkad… 🤷🏼‍♀️

   Håller med! Han vill verka så smart, men håller inte. Skäms alltid när jag ser hans ’pepp’ videos. 😬

   Haha! Verkligen. Så jävla blåst. Hans s k intervjuer i podden är det fan skämskudde på.

   Men ja! Ser ner på dem som gillar honom och Ida.

    Hon är fan inte heller jättesmart.

     Är de flesta människorna särskilt smarta då?

      Känner flera.

   Verkar? Han är korkad! Jag är mest fascinerad över att han trodde att Bill Gates skulle gå med på en intervju med honom. 😆

    🤣 Självförtroendet däremot verkar det inte vara något fel på.

     Korkade människor har ofta högt självförtroende

      Sant!
      Kolla in gubben Trump! 😬

   Ja han framstår faktiskt som korkad, eller så tror han att alla andra är korkade. Han borde ha faktagranskat sin Mandela story. Det är en facebook skröna som han dessutom inte ens lyckas citera korrekt. Vem som kokat ihop storyn är det ingen som vet men den har faktagranskare och inget talar för att den är sann.

   Han ÄR korkad.

  Naiva svenskar. Det blir värre innan det blir ännu värre.

   Godmorgon din lille 🌞

   Det låter som att du är från Finland

   Varför måste du ta upp att det är jut svenskar som är naiva ? Låter ganska korkat

    För att vi är naiva ofta, det är inte negativt bara tänker jag. Man vill tro gott och blir hellre motbevisad.

  Du kan väl triggervarna när du ska posta så där pinsamma videos? 😅😵‍💫

  Så först är Nelson Mandela en STOR förebild, sedan fick han NYLIGEN höra historien om vakterna på banketten?
  Tror inte ett skit på att han visste vem NM var innan de filmade detta.
  Vad bevisar man genom att anställa en person som svikit en så? Jo, personen som nästan fått en att gå i konkurs, den personen ringer man upp och erbjuder ett jobb igen?
  Hur DUM för man vara? Den här videon var bara pinsam rakt igenom.

  Läsvärd artikel för dom som funderar på att fixa pärlorna (tänderna) i Turkiet…..
  http://www.thesun.co.uk/fabulous/21593667/turkey-teeth-operation-dentist-prayed/

   Fruktansvärt! I artikeln står att 10 000-tals britter åker utomlands för kosmetisk tandkirurgi varje år och 86% av brittiska tandläkare behandlat patienter med komplikationer efter dessa.
   Hoppas verkligen att alla folk slutar åka till Turkiet för plastikresor.

    Slutar åka till Turkiet ÖVERHUVUDTAGET.

  ”För er som inte vet vem Nelson Mandela är..”

   🤣🤣 Söta pojke.

   ”Är”? Vet han inte att Mandela inte lever längre?

    Förmodligen inte

   Åh, lilla gubben🙄

  Alexander verkar bara ta andras idéer och tankar men aldrig förstå innebörden av det! Jag älskar exempelvis buddistisk filosofi men mycket nuförtiden är amerikansk ”amerikan dream” style även på filosofi. Där allt innebär att göra mer. Förlåta handlar om att tjäna mer. Osv sov. Riktigt buddistisk filosofi exempelvis handlar mer om att bli mindre materialistisk.

   Där prickade du in allt jag ville säga om hus paret Pärleros/Warg framstår. Vill verka lite filosofiska och ta till sig andras livsvisdom men använder det som ytliga floskler. Och tar lika gärna till sig kvasivetenskap eller antivaxx-budskap.

  Tyckte anekdoten om Nelson Mandela lät lite osannolik så googlade det hela. För ett par år sedan cirkulerade ett påstående på Facebook om att Mandela, när han var president, skulle ha ätit lunch och sett en av sina tidigare fängelsevakter i restaurangen, som han då bjöd till sitt bord och åt lunch med. Och han ska ha berättat att fängelsevakten brukade urinera på honom, men att han inte ville hämnas, ty ”that is not my character”. Men när man undersökte den här anekdoten så visade det sig att det inte finns något som tyder på att det skulle ha hänt och Mandela har tvärtom sagt att han aldrig blev utsatt för fysiskt tortyr under fängelsetiden. Det verkar alltså vara påhitt från början till slut.

  Så inte ens den påhittade anekdoten kunde han återberätta korrekt. Lite lustigt ändå.

  Däremot skrev Mandela följande i sin bok: ”As I walked out the door toward the gate that would lead to my freedom, I knew if I didn’t leave my bitterness and hatred behind, I’d still be in prison.”

   Det sista stycket är exakt så jag tolkar att Nelson skulle ha sagt.
   Inget annat flum-flum som svenska influensers tar till.
   Pinsamt.

   Okej jag har googlat lite till. Eventuellt är det så att han bjöd en fängelsevakt som han ska ha utvecklat en vänskap med till sin invigning som president. Inte någon som hade torterat och kissat på honom alltså, utan någon annan. Men det verkar oklart om det är sant, han har i sin bok skrivit att han utvecklade en vänskap med en av vakterna men det var en annan än den som påstås ha bjudits in till invigningen. Nu måste jag sluta googla och göra något vettigare med min dag.

    Du kan sluta googla. Incidenten om den pissande fångvaktaren är enbart verklig i skallen på någon facebook användare.

  Nej han är så pinsam, han jämför sig med Mandela 🙈 Söta lilla lilla pojke. Man vill klappa honom på huvudet bara.

  Vi kan väl enas om att Mandela var en stor man oavsett vad korkade influensers tror och säger.

  Något väldigt obehagligt över pärleros och hans fru. Båda är så urbota korkade, ointressanta, tråkiga. Lyssnade en del på framgångspodden för några år sedan men slutade pga pärleros oförmåga att intervjua. Hur många ggr har han berättat om sin barndom för sina gäster? Som om det är han som blir intervjuad. Det är enbart pga gästerna podden blivit så stor, alexander gör verkligen inte ett bra jobb.

  ”En person snodde mobiler av mig, men nu gör jag som Mandela.”

  Njaaaa, det blir inte riktigt bra.

   Fool me once shame on you, fool me
   Twice shame on me passar rätt bra här.

  Han och Anna took! 😂 första och sista gången jag lyssnar på någon av dom!

  Finns få människor som inspirerar mig så lite som Pärleros.

  Hahahahahaah, åh käre värld🤦🏻‍♀️

  Jag retar mig på alla som tjatar om att förlåta.
  Hur förlåter man? Säger man det rakt ut ”jag förlåter dig” och sen känns allt bättre? Försvinner det som hänt eller stänger man dörren och går vidare?

  Jag gick till en psykolog i många år som sa åt mig på skarpen att jag skulle sluta förlåta min elake far för allt han gjort.
  Att förlåta är ett påhitt som inte förändrar något.

  Å det var så skönt när han sa det.
  Jag har aldrig förstått vad folk menar när dom säger ”förlåt honom i ditt hjärta, det kommer kännas mkt bättre”.
  Va? Hur då? Mitt hjärta är en muskelklump som är fullt jävla upptagen med att hålla mig vid liv.

   Kan ju handla om att inte lägga så mycket energi på tankar om den man hatar. Tankar om personer man hatar kommer komma upp, automatiskt men man behöver inte sitta och vältra i dom och ge dom kraft! Hat/bitterhet är att lida i nuet på grund av vad någon gjort i det förflutna!

    Exakt, det handlar ju om att släppa tankarna på den man hatar för sin egen skull, för att inte slösa mer energi på någon som bara tillför nåt negativt i ens liv. Jag ser ingen poäng med att förlåta idioter, men känner man att man fastnat i hatet kan det ju vara en bra idé. Annars bara hata på, säger jag. Att som Pärleros släppa in någon som lurat en i affärer känns däremot bara korkat och naivt och har inget med förlåtelse att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.