Micke Gunnarssons ”snoppinlägg”

Det här inlägget innehåller flera sidor med text så jag rekommenderar er att klicka er in till inlägget för att själva läsa det.
Under inlägget är det väldigt delade meningar om publiceringen. Vad gör ni av det?

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu måste snoppen dras fram, det har pratats på tok för mycket om snippan på sistone *vill göra en facepalm, men har inte emojis på datorn.

   ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
   Varsågod
   Hållermed förövrigt med

    Tack 🙂

   Okej så män får inte prata om Sina snoppar och visa kroppkärlek. Nej nej, det är Bara reserverade till dom som har snippa ? Snälla nån, kan ta eran äckliga manshat och kasta den långt till skogen… usch..

    Jeezez, lugna dig. Tror inte det var riktigt så JP1 menade, om jag får gissa. Du gick verkligen till extremer snabbt. Manshat? Tror hen syftar på den aktuella diskussionen kring snippan p g a rättsfallet där en man friades för våldtäkt på en liten flicka eftersom domarna var osäkra på vad en snippa är. Har väl inget att göra med att män inte får visa kroppskärlek, handlar mer om tajmingen.

    Är den här typen av inlägg reserverade till de med snippa? Var hittar jag de motsvarande snippa-inläggen? Vill läsa!

     Jag har ALDRIG läst ett sånt här inlägg om en snippa…

      En kvinna skulle aldrig skriva nåt så korkat.

    Jag tror många tröttnat på män som pratar om sina snoppar. Det är nog mest ni själva som fascineras så över den.

     Det här håller jag helt med om. Många män är fullständigt ”mindblown” av sina snoppar. Dock tycker jag inte att ursprungsinlägget är något att reagera över.

    Stöttar det om ni göra det på ett annat sätt än att skriva på insta ur snoppens perspektiv. Älska er själva på ett lite mindre konstigt sätt. (Ja jag skulle skriva samma sak om inlägget var av en kvinna och en snippa)

    Män är så känslosamma…

   vet inte vad du menar med snopp? ett manligt könsorgan heter ju penis

    Tillhör pungen penis?

   Ja, fy fan om vi pratar om nåt som har med kvinnor att göra i mer än en sekund. Tur att ingen ifrågasätter vad en snopp är och behöver slå upp det i en uppslagsbok i alla fall. Om en pojke skulle ha vittnat om att en gubbe höll i hans snopp så har jag svårt att se samma förvirring, ”Penis, pungen, ollonet, var f-n var det där fingret egentligen? Nä gubbar, nu vi får allt ta och fria ännu en pedofil, det är SÅ förvirrande att reda ut vad som hänt”

    Precis. På internationella kvinnodagen: ”Men vi määän då, när ska någon bry sig om oooss och hur svååårt vi har det?” Resten av årets dagar: knäpptyst.

  Kan inte känna att jag känner något inför snoppens hälsning här. Vet inte hur han skriver annars så kan inte sätta det i en kontext. För det tror jag behövs för att ha en mer säker uppfattning.

  Han har blivit så konstig! Kunde uppskatta hans inlägg om relationer förut men det har blivit så sexfixerat nuförtiden tyvärr. Detta inlägg gjorde att jag nu avföljde honom.

   Han har väl blivit som de flesta kultledare – dvs vill lägra tjejer mest bara

    Jag har varit i den ”spirituella världen” i många år (decennier) och kan säga att TYVÄRR är de allra flesta såna snubbar riktiga äckel. De framhäver sig som så upplysta och kloka och de vill vara lära ut visdom… Men helt plötsligt kan de inte hålla nedre delarna i styr utan ska börja hela unga kvinnor med ”kraften i min helige lingam!”. Konstigt nog vill de alltid hela de söta unga tjejerna som nyss gått ut gymnasiet och inte Maj-Britt 57 år med hängpattar… Nej det är så vidrigt. Finns en dokumentär om grundaren till bikramyoga som höll på så.

     Använder dom ofta sina ”vägvisare” som ”en dörröppnare” till kvinnors sår och trauman alltså?

      Oh ja.? Så generöst av dem!

  Vilket välarbetat inlägg, lite klipp och klistra och tre egna meningar. ?

   It’s Friday, give a girl some slack.

  Har börjat följa honom flera gånger pga nått vettigt inlägg men måste alltid sluta igen pga för mkt..Bara för mkt av allt. Expert på allt, åsikter om allt. Orkar inte.

  Det känns ju som att något måste ha hänt honom för att han ska ha skrivit så många meningar om folk som säger att man ska kapa kuken av någon.
  För på riktigt, säger folk det verkligen så ofta?

   Ja jätteofta, faktiskt. Hör det säkert nån gång varje-varannan vecka i alla fall, om inte direkt av kompisar så ser jag folk skriva det på diverse sociala medier där folk skriver om killar som t.ex inte beter sig schysst etc.

    om våldtäktsmän tex?

     Inte bara.

  ”Hur ni använder oss som slagträn, något man ska skära i eller slita av” Jag har verkligen endast sett folk skriva så när man diskuterat typ pedofiler och våldtäktsmän så jag tror inte hans snopp behöver vara rädd om han inte faller inom den kategorin.

  Och att han skriver att man inte ska använda hans snopp för att skryta ?‍♀️ Är det verkligen ett problem för honom, att andra håller på och skryter om hans snopp? Humble brag ?

  Jag tror detta är en reaktion ifrån en man som inte kan hantera att kvinnor idag tillåts prata mer om sina fittor, tar plats och han gör gör det som någon typ av kontaktannons men med barnspråk. Oerhört förvirrande och obehaglig.

   Håll snorren i brallan istället för att skicka oönskade bilder av den och tvinga den inte på nån som inte vill ha den så ska den nog få vara ifred och slippa bli skadad, är mitt fredagstips till denne märklige man

  Sjukaste jag läst på länge. Varför infantiliserar han sitt könsorgan? Plus, VEM har efterfrågat ett brev från en snopp???

   Vad spelar det för roll, VEM har efterfrågat en bild på en gullig hundvalp, en solnedgång eller nyfixade naglar?

    Hundvalpar är bland det sötaste som finns. Solnedgångar kan vara väldigt vackra. Har man intresse för skönhet mm är nyfixade naglar efterfrågat.
    Men ett helt inlägg från en snopp. Kan vart bland det värsta jag läst.

     Då kan man ju scrolla och gå vidare med livet, han får lägga upp vad han vill på sitt konto???

      Och man får säga vad man vill om det han lägger upp på sitt konto ??

       ??

  Känns som att jag just läst ett grupparbete från en helg med en mansgrupp där de suttit i ring och pratat om sitt kön

   Kan se det framför mig. Ryser av avsmak och skrattar så tårarna sprutar samtidigt.

   Där de kanske sjöng ”we shall overcome”och gav varandra ryggdunkningar efter div mätningar på längden & tvären..

  En dörröppnare till sår och trauman?

  Vem är detta ens. Men sjukt märkligt inlägg

  ”Låt mig snarare bli din vägvisare än slagpåse”……????

  Jag bara undrar i vilket sammanhang, om inte sexuellt, är det rimligt att klia, klappa, sniffa och smaka på en snopp. Det känns som smått…märkligt beteende. Att min man skulle skrolla på sin telefon medans jag drar ner hans byxor och börjar sniffa… Ptja, man kan göra så men varför?

   Mmmmm snoppdoft…..?

   ”Han” vill ju bara bli lite kliad under hakan ?

    Mannen: ” vad gör du?”
    Jag: ” angår inte sig, skrolla på telefonen du, jag ska ha lite ensamtid med snoppen.”

    Alltså jag brukar ha oralsex med min mans snopp, men han är liksom med i det hela. Jag skrollar inte heller på telefonen medans min man rotar runt i mina trosor.

     Rotar runt?

     Ja det är ju bara att reservera tid. Mannen behöver inte vara med på det, han kan skrolla på mobilen!

   Henrietta, du verkar se på snoppen som endast ett sexuellt verktyg? Försök se på den mer som ett husdjur, gosa med den i soffan, klia lite så den blir glad. Ut och gå med den och plocka upp när den gör ifrån sig på gräsmattan. Kanske en lydnadskurs också!

  Han är så crêpes, skriver jämt så äckligt. Går inte på hans skit för en sekund, slem förklätt till flum.

   Creepy såklart, inte crêpes…

    Han är fan crêpes också?

     Hej dra inte in cr êpes i detta! Det som är så gott

  Jag läste och kände hur musslan stängde sig. För gott.

  ”Har aldrig varit ett fan av vad han skriver men nu har det spårat ur”, men om man inte är ett fan av någon – varför läsa? Så många som blir SÅ UPPRÖRDA över något en person (som man inte gillar) skriver? Och ingen försöker diskutera utan direkt lägger det som att han är sjuk i huvudet?
  Vänd på könen och se hur det hade mottagits.

  Jag har ingen aning om vem denna man är, tyckte inte texten var så lätt att hänga med i men många beter sig som att detta är SKANDAAAAL. Min uppfattning är att han bara skriver lite om hur han tänker kring manlighet, sexualitet och kön ur en mans perspektiv. Eftersom jag är kvinna har jag inte tolkningsföreträde utan kan bara försöka förstå vad han menar istället för att direkt gå till attack (för gud förbud att en MAN skriver om sitt kön).

  Men som sagt, vet ej vem denna person är så min bild av honom är enbart denna och jag orkar inte bli upprörd så fort någon skriver något på internet som jag inte håller med om.

   Håller verkligen helt med dig!!

   Tycker de flesta kommentarerna försöker diskutera och belyser det som blev (mycket) märkligt?

   Ser inte så många attacker utan mer reflektioner av hans text. Om han inte vill ha åsikter kan han ju stänga av kommentarsfältet.

   Problemet är ju inte att han skriver om sitt kön. Det får han göra och det finns faktiskt vissa intressanta aspekter i inlägget.

   Däremot är vissa delar farliga eftersom det kan leda till övergrepp, och då är det väl jättebra att folk belyser det? Tex att man ska ”boka tid” med någons kön oavsett vad ägaren tycker om det…Det är inte ett bra budskap att få stå oemotsagt. Uppenbarligen är han öppen för diskussion eftersom han har på kommentarsfältet, så varför vill du att folk ska vara tysta egentligen?

   Sen tycker jag det blir lite offerkofta, han skuldbelägger lite subtilt kvinnor för att vi inte ger tillräckligt med uppmärksamhet?

   SAMT meningen: ”rädda för lilla mig?” som om det är helt galet att kvinnor kan vara rädda. Han verkar inte begripa att k*ken faktiskt ÄR ett vapen och kan göra rejäla skador vid v*ldtäkter.

   Intressant att männen har tolkningsföreträde på huruvida det är rimligt eller ej att vara rädd för manliga könsorgan.

   Det är väl bra om så många som möjligt markerar att hans inlägg är SKEVT. Speciellt när så många kommenterar som att han är guds gåva till mänskligheten (typ). Ta t ex vad han skriver i bild 3 i sitt inlägg, om de stackars snopparna som sitter på män som ”inte mår så bra” och är ”rädda” och använder stackars snoppen som maktmedel. Samma typ av retorik som han använde i den där podcasten Holy Crap och där han (oemotsagd) fick prata om hur synd det är om vissa våldtäktsmän. Fler måste våga ifrågasätta och se igenom hans floskler och ”härligheter” när så många verkar köpa det rätt av utan kritiskt ifrågasättande för att han är någon slags ”feel good”-snubbe.

   16.01 – Jag tror att många blir upprörda att han skriver så eftersom hans konto och han själv utger sig för att vara relations-coach, han har gjort mycket på skolor och har meditationsappar och råd och annat för tonåringar och förädrar som tycker deras relation med barnen är jobbig, ungdomar som kommit snett har han råd och appar och meditationsverktyg till osv. Att en sån person då skriver som han gör, med uppenbara anspelningar på det sexuella, gör ju att många kanske litar på honom och allt han säger och det kan ju då bli jättefel. Typ – en dagen ger han tonåringar råd om att inte plugga för mycket så att dom får ångest osv och andra dagen ska man lukta på snoppen… det kan ju väldigt lätt bli väldigt fel. Om du kollar in hans konto fattar du kanske bättre vad en del har regarat på

  Asså jag blir typ äcklad. Varför måste killar presentera sitt könsorgan för tjejer på alla sätt och vis hela tiden?

   Hela tiden? Vad är det för miljöer du vistas i?

    Hur många dickpics går det på en fittpic?

  Pinsamt, töntigt och bara NEJ. Vill typ aldrig mer se en snopp. Otroligt ocharmigt och ofräscht inlägg.

  Då var det jag som aldrig mer kommer ligga med en man igen då ?

   Händer flera gånger om dan. Tro mig.

   Kommer jag aldrig göra så klarar mig ??

   Det kommer jag göra?

    Beklagar

  Vad fan läste jag just? Känner mig skadad för livet.

   Händer mig flera gånger om dan. Tro mig.

  ”Har knappt vågat titta ut”

  Toppen ju! Hoppas andra tar efter.

   Slay!! ?

   Exakt! Stanna inte och chilla bara. Snoppar är och har aldrig varit en bristvara.

    *är inte

   Säg det till kvinnor som inte får sex av sina män.

   Större problem än vad vi kan tro. Eftersom kvinnor inte vågar prata om det.

    Säg det till barn och kvinnor som blir utsatta för blottning och våldtäkter istället…

    Tror det inte är ett super stort problem och vill dom inte ligga finns det alltid andra som vill det..

     Svar till A för att förtydliga

  Nu används ju systematiska våldtäkter i krig och konflikter, så i vissa sammanhang så skulle jag våga påstå att snoppen är ett vapen. Om någon man läser: Detta gäller såklart INTE ALLA snoppar!!!!

   Stopp! Endast män har tolkningsföreträde i denna fråga ? Och snoppen är inte farlig utan bara helt jäkla vackert magisk ?

    Stopp min snopp!!!

  Så JÄVLA ÄCKLIGT inlägg!! Nae fyfan

   Vad är äckligt?

  Men som att saker inte kretsar runt nån snopp i tid och jävla otid hela tiden. ”Jag har nog fått/sett/umgåtts för lite med snopp” kände ingen någonsin.

  Kan man skriva hur infantila texter som helst och ändå få kalla sig författare?

  Äh, folk är bara ovana vid sådana som Micke, som vågar prata om sådant inte andra (framförallt inte män) vågar.

   När vågade män inte prata om sina snoppar…

  Att folk ens orkar bli upprörda? Finns viktigare saker att bli hysterisk över.

   Vem är hysterisk? Det finns väl dessutom ALLTID värre saker?

  Jag känner mig så sjukt illa till mods av detta. Bara tanken på alla ovälkomna snoppar som ska viftas med hit och dit. Håll den i byxan tills någon efterfrågar den.

   Vart viftas det med snoppar ovälkommet?

    I alla dickpics som skickas i tid och otid av kända och okända män

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.