Skönhetsdrama

Det vankas lite skönhetsdrama. 
Kontot @glowaddictions skriver om en annan skönhetsinfluencer som tydligen lägger en massa tid på att misskreditera henne och andra skönhetsinfluencers, och att mängden växer i paritet med att hennes konto också ökar i storlek.
Jag kan så klart inte veta säkert vem det är som åsyftas i det här inlägget, men det finns en skönhetsinfluencer med runt 80 000 följare på Instagram och som alltid verkar vara involverad i den här typen av drama.
Hon har även kontaktat mindre influencers för att få dem att byta namn på sina konton då hon tycker att deras namn är på tok för likt hennes.
Hon har även haft som regel att man inte får följa andra skönhetskonton på Instagram, om man följer henne, då hon förväntar sig total lojalitet. Det har även delats mängder av sms och meddelanden från den här influencern som skickats till alla möjliga konton och personer.

Ett helt galet sätt att bedriva sin verksamhet på, och jag hoppas att det en dag kommer tillbaka och biter henne i röven, för hon är stundtals riktigt oskön i sin framtoning. 
Tänk om Tramsfrans skulle ha en sådan policy.
Fan vet hur många följare jag skulle ha kvar efter det.
*bow to the King*

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vissa tar sig själv på alldeles för stort allvar helt enkelt.

  Men vad är det för jävla idiot?

  Jaha var är dramat då? Var hittar man meddelandena?

   @leybr0 på insta

  Varför kan denna influencer inte namnges?

   Det är 100% ”leyglow”.

   Måste väl vara för att man inte vill se hennes konto växa?

   Ganska säker på att det är @leyglow

    Varför då? Jag följer henne och har inte sett något sånt över huvudtaget?

   Det är Skönhetsdjungeln.

    Det är absolut inte skönhetsdjungeln, hon är så jäkla trevlig och hjälpsam. Det är leyglow som det snackas om och har gjorts i flera år, hon har 80k och är extremt otrevlig i sin framtoning

     Men hon gjorde ett inlägg som kan tolkas som direkt svar på Glowaddictions inlägg. Slump eller ej..

     Hahahha Skönhetsdjungeln trevlig? Hon sprider lögner om folk sätter ner fötterna.

  Bli biten i RÖVEN – härligt!

   Ja du kämpar på du..,

  Blev orimligt nyfiken, framförallt för att jag inte hört det innan och hur det har lyckats gå mig obemärkt förbi..

   Le*glo*?

   * = y & w

    Men hon har ju inte uppdaterat på tio månader?

     Hon uppdaterade för 5 timmar sen

      Sorry! Jag kollade inte stories!

     Du kollade nog bara hennes fastnålade inlägg!

    Fast jag har aldrig sett att Leyglow skrivit något om att man bara ska följa henne eller snackat skit om någon annan? Har bara följt henne ett par månader dock..

     Jag har hört att hon skickat lite knepiga (läs aggressiva) meddelanden till någon i samma branch dock men minns inte detaljerna? Det var på öppet spår för länge sedan som någon spillde te. Någon annan som minns bättre?

     kolla @leybr0 på insta. höjdpunkterna

      Tack! Vad sjukt. Måste nog avfölja..

      Haha jäävlar höjdpunkterna är ju typ 186 veckor gamla så hon har hållit på så i typ 3,5 år? 😩

  ” Du skall inga andra gudar hava jämte mig..” Haha

  Nej det är skönhetsdjungeln

   Stämmer inte med ”få dem att byta namn på sina konton då hon tycker att deras namn är på tok för likt hennes.” isåfall…

    Det är Leyglow just den delen gäller.

    Ja men den delen är det camilla som skrivit. Och den syftar antagligen på Leyglow. Men glowadictions (skämdumpen) syftar på skönhetsdjungeln

     Glowaddictions inlägg handlar om skönhetsdjungeln som ofta på ganska fula sätt försöker trycka ned andra konton och förhäva sig själv. Spelar ingen roll om det är faktafel eller ej.

     Det Camilla skriver om leyglow stämmer. Kolla bara hur många miljoner leyglow tjänar på sin instagram, hon vill inte ha konkurrens.

   Det är både Skönhetsdjungeln och Leyglow

  Glowadictions har skrivit endel på senaste att det potentiellt kan vara cancerframkallande att svälja mineraloljor, varför hon undviker läppbalsam dom innehåller mineraloljor. Sen skrev skänhetsdjungeln att det är bullshit, iprincip. Inte ordagrant. Och ett par timmar senare kom det inlägget ovan från glowadictions. Skänhetsdjungeln gör ofta så. När någon har kommit med ett tips. Så skriver hon en BTW storie om varför man inte bör göra så som det andra kontot skrev. Utan att namnge men man fattar ändå eftersom att det är så nära i tid

   Men det är väl bra att någon säger att det är bs om det faktiskt är det?

    Absolut. Jag har ingen koll på vad som stämmer och ej. Men detta sker ofta. På ett fult sätt. Tilltryckande.

     Okej, men känns ändå inte helt okej att skrämma upp folk med att deras läpprodukter med mineralolja kan ge dem cancer om det inte stämmer 🤷‍♀️

      Nej, håller helt med.

      Men det är ju inte bullshit? Det är knte bra att äta en massa mineralolja. Ha den på händerna däremot, dev kan vara bra.

       Nu var det väl iofs inte tal om att ”äta massa mineralolja”.

        Tillräckliga mängder, läs glowaddictions inlägg istället

     Det är inte alltid fakta det handlar om. Eller ens viktiga saker. Det kan vara så enkelt som att hudvårdskonto nr1 skriver att hon applicerar sin toner på ett visst sätt. Och då tar det inte lång tid innan skönhetsdjungeln skriver en story om toners där hon bara lite snabbt nämner att ”såhär applicerar du bäst din toner, om du gör såhär (som hudvårdskonto nr1 skriver, utan att nämna hen) så fårnsubinte lika stor effekt”. Obs, ett helt påhittat scenario. Men när det händer många många gånger så blir det rätt irriterande. Jag tycker att hon ör obehaglig.

      Ja det låter ju mindre kul, trist att hon känner ett behov av att trycka till om oviktiga saker

     Tycker inte det ät att trycka till att hänvisa till fakta istället för pseudovetenskap och hittepå.

      Man kan göra det på ett hånande och dumförklarande vis, och man kan göra det på ett trevligt och sakligt vis. Som sagt så sker detta väldigt ofta. Och det blir väldigt tydligt för oss som följer fler beautykonton vilka hon siktar in sig på.

       Varför blir folk kränkta när hon hänvisar till fakta? Sluta sprida myter istället.

  Jag fick lite Anna Book vibbar. Fattas bara en massa gubbar som gråter eller skrattar eller hjärtan och pilar och så och så lite STORA bokstäver. Sammanfattas bäst: De är dumma med mig, skickar DM men jag har mycket familj och hus och jag ÄLSKAR mig själv. Det du matar VÄXER. Jag är så nöjd med mig själv sluta skriva att jag är tjock. Jag har rest till Spanien två gånger i år.

  Men jag känner inte till den här människan heller så jag vet inte hur hon skriver annars. Fast nä riktigt lika AB var det ju inte, förutom att någon skickar tråkiga DM och jag bryr mig inte typ. Jag har ett hus.

  Det är mycket hudserier har jag märkt sen jag skulle läsa om Bianca här inne och återvänder hit.

   Såg att hon, book alltså, lämnat en lång kommentar på Pärleros instagram på inlägget om Nordman, hon överöste beröm och lät sååå fin och god så. Jeeesus alltså. Och Åsa Ingrossos senaste raljerande om att följarna bör vara snälla osv.

    Alltså, blir så trött på kändisar och flunsor som försöker uppfostra följare, själva så är de inte sällan oärliga och ojämna i humöret. Åsa Ingrosso var ju annat än trevlig mot PW bland annat. Eller Booken som tänder till på allt möjligt och omöjligt. Läste att Linnea Clausson talat på Soho club om hur den dåliga stämningen. Tillsammans med en annan lögnare och fuskare, Pascalidou. Där står de på en liten exklusiv klubb och beklagar sig 🤦‍♀️

     Soho House*

     ja men eller hur, som om de är så perfekta själva. Åsa har väl fått hybris och ser sig numera manad att uppfostra andra. De tar åt sig, är lättkränkta och ilsknar till för minsta lilla, kan ju iofs förstå att vissa kommentarer irriterar men alltså som de ska mästra och läxa upp… blir ganska komiskt ändå.

   Oj, det märks ha att du inte följer Glowaddiction. Börja gärna följa henne, hon är påläst och pedagogisk. Vet inte hur du anser att hon borde uttryckt sig för att klargöra att hon inte är intresserad av något drama? Hon livnär sig inte på sitt konto.

    Jag tycker Glowaddictions uttryckte sig rimligt och balanserat. Hade aldrig sett kontot innan men gillar det – snyggt, seriöst, pedagogiskt. Sen att jag inte riktigt förstår den eviga jakten på just glow, det är ju en annan sak. Är nog för gammal..

  Jag tror inlägget syftar på fel influencer. Den jag tror det gäller har inte 80 000 följare utan 22,7K. Men det där med att man inte skulle få följa andra skönhetskonton kan isf inte stämma.

  Tycker att det är så intressant med Ley: hört det pratas i ÅRATAL om att hon är omöjlig att jobba med osv, men aldrig hört något konkret. Är folk bara avis eller har någon något?

  Även fast allt som skrivits om Leyglow stämmer (se leybr0 på insta för screens) så syftar Glowaddictions på Skönhetsdjungeln som alltid misskrediterar och förminskar andra. Det är hennes stil, att trycka ner andra och sätta sig själv på en hög piedestal. Avföljde för längesen

  Det verkar ju helt vilt i den virtuella skönhetsvärlden 😅

  Hon har helt rätt ” Det du matar, det växer” Alla som följer eller som läser om alla dessa influensers göder och föder deras möjlighet att fortsätta med det liv som dom lever. Det är alla vi tillsammans, följare som går in på deras konton, Camilla som skriver om dom och vi läsare på denna blogg som läser och blir nyfikna och klickar in hos någon som vi kanske inte besökt tidigare/kände. Det är det som gör att det är möjligt för dom att fortsätta sitt liv. Vår nyfikenhet, vårt behov av att förgylla vår dag med lagom dos av drama gör att dessa influenser överlever. Så utan oss ”vanlisar” som vi tydligen benämner oss av en del, skulle inga influenser överleva. Och även om Camillas intentioner gällande denna blogg är bra…..så blir det ändå ett gödande som föder. Å andra sidan, inga flunsor ingen blogg inget jobb ingen lön……..

  tycker att Skonhetsdjungeln generellt har en extremt oskön ton på sitt konto, men också mycket snack-lite verkstad. Plus att det finns ingen annan som repostar sitt content på samma sätt. rör mig i ytterkanten av hennes kretsar, och vad jag sett är hon likadan IRL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.