Det går så där för Pontus Rasmusson att backa sina kollegor

Chrille Berg, även känd som CHRIPPA, berättar i en storytime hur han blev gripen av polisen innan han flyttade till Marbella med sin familj. Chrille blev arresterad, misstänkt för narkotikabrott av civilpoliser som dessutom valde att
dra sina vapen mot honom.

CHRIPPA berättar i en YouTube video att det hela började med att den svenska polisen tog sig in i hans lägenhet för att genomföra en husrannsakan. Vid tidpunkten för händelsen var ingen hemma, men polisen tog sig in i hans hem med hjälp av en nyckel från
hyresvärden. Chrille befann sig på gymmet när polisen stormade hans lägenhet, och blev tillsagd av sin flickvän, Julia, att inte komma hem. Chrille bestämde sig då för att åka till en plats nära hemmet för att se vad som pågick i lägenheten. Efter några minuter blir han omringad
av tre civilpoliser som drar sina vapen och ber honom att lägga sig på marken. Därefter tacklar en av poliserna honom och griper Chrille.

Poliserna hävdade att han är misstänkt för bland annat narkotikabrott och rattfylleri. De ber honom göra ett blod- och urinprov, varpå resultaten uppvisas negativ och Chrille blir frisläppt.
Det visade sig att en okänd person, möjligtvis en följare, hade ringt in till polisen och tipsat om falska anklagelser (swatting) // Cluee News

Chrille Berg är Joakim Lundells storebror, och Cluee News skriver nu om hur polisen – med dragna vapen – gripit honom efter ett felaktigt tips om narkotikabrott och rattfylleri.
I kommentarsfältet rycker Pontus Rasmusson ut till sin kollegas försvar, men hans kommentar tas inte emot särskilt välvilligt av Cluees följare.

Aldrig kul att bli falskt anklagad för något man inte gjort.. Speciellt när det går så här långt 🙁
// Pontus Rasmusson

Följande utspelar sig i kommentarsfältet under Pontus kommentar:

Kan förövrigt upplysa om att det kan vara fråga om förtal att anklaga någon för att vara pedofil, så de som skrivit detta riskerar att få legal@pontusrasmusson.se efter sig om de har otur.

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT: Hanna och Tully verkar inte umgås längre, någon som vet vad som har hänt?

   Hur länge har de umgåtts då? Har de varit riktiga vänner eller mest på nätet?

   Hanna har tydligen brutit med Tullan. Har inte hört något om varför men skulle vara spännande att veta

   Tully har sagt i podden att en nära vän nyligen bröt upp med henne. Kan det vara Hanna?

    Varför har de brutit upp? Vilket avsnitt i podden säger hon detta?

     Vi vet ju inte varför. Det är det vi vill ta reda på. Det sägs inget mer i podden om varför därav undran

   Jag vet att influencervärlden funkar lite annorlunda än den vanliga världen, men måste det ha hänt något? Ibland har man inte tid att ses bara och ibland rinner vänskapen ut i sanden. I alla fall för mig.

   Undrar också! Tully är väl fortfarande kompis med Lojsan som Hanna också är nära med?

    Det är väl pga hela grejen med Filippa?

    Ja, Tully och Nicole var riktigt osköna mot Filippa i sin podd. Lojsan sa att hennes Buster och Tullys kille är nära vänner så kanske därför se ses ofta nu för tiden?

  Den som har lämnat de här uppgifterna om att den här Chrippa fick sitt hem genomsökt och sig själv inplockad, kanske inte ska vara allt för lugn nu. Tänker att en sån person som gör sånt inte gör det för första gången. Så det kan nog andra lägga ihop 2+2 och så där.

  Men Pontus här, hur vilsen är han?

   Vad menar du? Han återberättar ju bara det Chrille själv berättat in sin storytime. Vad ska hända tänker du?

    Den som meddelade polisen menar jag. Att bli utsatt för det där är ju nödvändigt om polisen får in uppgifter som är trovärdiga även om de inte är det, men det är ju fan inte roligt.

    Det var en mening som kunde missförstås, så jag ber om ursäkt för det.

  Det är väl Jocke som är storebror?!

  Pontus har blockat mig på Instagram 🙃 får snoka via sambon och kollegor istället

  Skönt att han fick svar på tal, den lille otäckingen… 🤮

  Christoffer Berg kan ju vara en av de obehagligaste individerna på sociala medier (enligt mig). Pratar högt, fort och slänger in svåra ord på lite fel ställen för att låta påläst och har en en publik av unga snubbar från landet som tycker att han är så smart. Typ en Andrew Tate-karaktär.

   Pontus är väl ändå bra mycket obehagligare om man utgår från det du beskriver 😅 Lät inte speciellt obehagligt alls om man jämför med honom.

    En av de obehagligaste skrev anonym, så Pontus kan ju oxå vara med i blandningen

    Han uttalar sig skapligt rasistiskt och sexistiskt ganska ofta också

     Vad har han sagt som är rasistiskt?

  Är jocke lillebror?

  Om vi ser till intresset i detta kommentarsfält, kan vi inte bara bestämma att intresset för den där mannen är noll så det behövs inte skrivas om honom mer #cancel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.