Flunstatueringar

Monas Universum har skaffat en handtatuering, bestående av texten ”Just keep going”.

Sen kommer vi till Elena Belle och hennes Gleb, som har matchande hjärtan på händerna. Precis som Lovisa Worge och hennes norska kärlek Gullek Nielsen.
Hon har postat det här inlägget på TikTok, där det hela dokumenteras.

 

@lovisaworge

Me and my boyfriend are getting matching tattoos ❤️

♬ Woop Baby – Letherette

Jag tror aldrig jag skulle skaffa en tatueringar för en partner, men absolut med andra syften och/eller meningar. Kanske en Selma på ena underarmen, Lilla Snöboll på den andra och en THK i svanken?

Vill ni höra vårt surr om kärlekstatueringar så hittar ni det 28:25 in i avsnittet.

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Matching tattoos…. Ett litet hjärta går väl an. Men inte en ”Property off Magdalena” som Louie gjorde…

   …eller Odd som tatuerade in en gigantisk ’Isabella’ på armen…

    Tatuerade odd in Isabella på armen? Är det borttaget? Kan ju vara ganska svårt att ta bort större tatueringar. Är ganska dumt att tatuera in namn rent generellt

     Det går ju att tatuera över så vidare inte den första tatueringen är väldigt heltäckande och mörk. Bara text är lättare att tatuera över. Oavsett, sjukt korkat att tatuera in någons namn, så vidare det inte är en bestående relation så som ett barn, en förälder osv

      Ja för vissa borttagningar av tatueringar så ser man ju fortfarande ganska mycket, om man inte tatuerar över det då

      Det kan vara bra att veta att det heter ”så vida”.

     Det är ju ganska vanligt att tatuera in sin kärleks namn, det har många gjort. Isabella är ju iaf mamma till Odds barn så hon har ändå en betydelse för honom på så sätt. Bingo har väl fyra eller fem exflickvänner på sin arm, bara två av dem är mammor till hans barn, tror att han satt ett streck över namnen bara. Niclas Wahlgren tatuerade in Laila men tatuerade väl över när det tog slut. Hanna Graaf har Peter på sin arm, för att bara nämna några exempel.

  Jag tycker jag är perfekt och fin utan tatueringar
  Man sätter ju inte klistermärken på en Jaguar.

   Kul för dig!

    Går man till rätt person med bra maskiner så syns det inte att man haft en tatuering där. Tog några omgångar att få bort min men var värt det!

     Skulle till T

     Kanske det fast det beror nog på vad man tatuerat med har sett folk som gått till bra och ändå inte fått bort stora tatueringar då dock

   Inte smink heller och man fixar inte håret på den. Det är ju en bil!

    😄

   Jag tvättar mig inte ens eller borstar håret, är perfekt som jag är #selflove

   Nej men du lackerar gärna din bil. Vill se en jaguar utan lack! 😅

   Stör mig lite på din kommentar haha, du tycker du är perfekt utan tatueringar.. men det betyder ju inte att andra tycker dom är finare med tatueringar, vart vill du komma med din kommentar? 😅

   Sminkar du aldrig dig eller stylar du aldrig håret heller ? Det gör man väl inte på en Jaguar heller..

    Hej!
    Jag märker att min kommentar provocerar.
    Jag skriver ju halvt på skoj 🙂
    Jag är såklart inte perfekt. vem är det?
    Fast jag är ganska nöjd med mig själv. Gör heller inte behandlingar, fillers, botox, fejkhår, naglar, lösögonfransar o dyl.
    Jag skulle faktiskt behöva träna, motionera mer för att bli starkare och smidigare.
    Och ja, jag tvättar mig, duschar, borstar tänderna, kammar håret.

     Det där uttrycket har jag sett förr men då Man sätter inte klisterlappar på en Ferrari. Klisterlappar kan man klösa bort, vilket inte går med en tatuering. Alla gör väl som de vill men jag undrar hur de stora tatueringarna kommer att se ut när huden blir gammal och rynkig. Det blir den ju om man har tur att leva länge.

      Mysigt med att folk ska vara lite ”jag är för bra för tatueringar”.
      Vissa saker kanske man inte behöver säga?
      Om du inte vill ha en tatuering, fine. Är det någon här som försöker tvingadig till att skaffa en? För då passar en sån spydig kommentar till svar.

       Jösses, du är verkligen lättkränkt.
       Ts klankade inte ner på folk som har tatueringar utan sa bara att hon själv inte vill ha, hur kan det var så provocerande?

       Hoppas du inte blåser hela proppskåpet nu, men jag tycker ansiktstatueringar är så fult och WT.

      Gammal och rynkig hud är ju dock inte superrolig som den är heller. Tror snarare tatueringar skulle pigga upp där.

       Gammal och rynkig hud ser inget vidare ut med gamla tatueringar på.

     Finns verkligen inget att bli provocerad över, tyckte kommentaren var skriven med glimten i ögat.
     De som blir provocerade av din kommentar gissar jag har större problem med sig själva och blir sur när någon säger ”jag är nöjd med den jag är”.

      Tack Lewis!
      Det värmer 🙂

     Det finns gott om lättkränkta snöflingor i kommentarsfälten på den här bloggen, liksom i nutidens levande liv.

    Tatueringar är fult. Deal.

   Tröttsamt talesätt, däremot är jag också nöjd över att jag inte är kladdad på. Känns unikt nu för tiden, när alla ska ha minst en tatuering av någon outgrundlig anledning.

    Och du kan verkligen inte förstå att folk kan ha en annan åsikt än du?

  Hennes karmatatuering är riktigt ful.

   Vilken karmatatuering? Snälla lotsa en bakfull…

    Mona har KARMA tatuerat i nacken. Krya på dig 🥳🥂

     Haha! Tack! Ja det var fan bra fest igår!

   Och trist. Varför vill hon ens ha en tatuering som syftar på den hatade x-mannen? Obegripligt.

  Monas tatuering är ju upp-och-ner för henne själv. Är det tänkt som en uppmaning till alla andra? Ja, ja, snart är den väl ändå suddig och oläslig.

  En gång i tiden gjorde inte seriösa tatuerare i Sverige några tatueringar i ansikte, händer och hals. De rekommenderade även att man inte tatuerade namn, möjligen ordet mamma/mor.
  Håller med om att karmatatueringen är riktigt ful. Dessutom om man gör nåt som betyder något starkt för en själv ska man väl se det?

  Mona universum gjorde en av dom mest ”trashiga” valen av tatuering, typ ett sånt där citat eftersom hon uttryckte hon tyckt det var töntigt innan är det lite märkligt hon valde ett av dom värre valen 😅

   Diskussionen om vilket håll tatueringar på händer, fingrar och handleder ska sitta tar aldrig slut😅 de flesta tycker att mina på fingrar och handled är upp- och ner. Det tycker inte jag🤷🏻‍♀️ Jag har mina med botten mot handen och toppen mot fingertopparna, samma håll på handleden. Vissa tatuerare är så emot det att de inte vill göra såna ens haha.

    Håller med dig, tycker det känns rimligare än att ha dom åt andra hållet 😅

   Tycker det var en bra text, klokt, och ganska snygg tatuering.
   Ett hjärta är aldrig fel, funkar ju alltid så det är mindre modigt att tatuera in det hehe men fint som sagt. Att tatuera in någons namn tycker jag är väldigt fint då det visar ju att det verkligen är kärlek, men kärlek kan ju ändras så kanske inte jätteklokt men fint.

  Jag tänkte att jag skulle tatuera mig när jag blev vuxen, för det var coolt när jag var 15. Sen blev jag vuxen och idag skulle jag absolut inte tatuera mig.
  Vad skulle jag välja för motiv ens? Det som jag tycker är coolt nu behöver jag inte tycka om 10 år. Och då finns risken att man bara fortsätter att klottra vidare för att hålla sig aktuell, så det inte ser ut som att man är en sån som fastnat på 90-talet med en tribal från Teneriffa. Kanske tatuera namn på dom jag bryr mig om sen när jag är gammal, ifall man skulle bli dement och börja glömma.

   Jo jag är glad dom har 18 års gräns på tatueringställen men även det kan vara lite ungt i valet för en tatuering man ändrar sig så mycket med livet, men jag tror inte som du att dom som tatuerat sig bryr sig så mycket dom har ändå valt detta och kommer säkert se historian och minnen från det än att helt bara ångra sig

  Hehehe den bästa flunstatueringen var väl den som Paow gjorde någon vecka innan det tog slut med (Ba)lancelot.

   Ja det är fan en runner up haha!!

  Tatueringar är inte min grej skulle heller aldrig dejta nån med en massa tatueringar, känns lite ”livet hårda skola” typ! 😅

   Men snälla… Du menar att du hellre missar kärlek bara för tatueringar?

    Jag menar hon kanske inte attraheras av tatueringar , men att bara döma någon att dom går livets hårda skola låter märkligt

    Skulle nog också vara lite tveksam. Kanske inte pga det estetiska, utan mer för att det kanske bottnar i dåligt omdöme. Eller åtminstone (i mina ögon) trashig smak. Tur att vi gillar olika!

   Vad fördomsfullt av dig haha

   Ok att du inte tycker det är attraktivt vi har alla våran egen smak och preferenser men att koppla ihop tatueringar med bildning/utbildningsnivå är en ganska sunkig och ålderdomlig fördom. Dessutom felaktig, finns massor av tatuerade akademiker, speciellt bland folk under 40.

    Folk anar nog inte hur många tatueringar som döljer sig bakom skjortor på kostymnissar och diverse människor. Förstår inte elitismen mot tatueringar.

    Alla har olika intressen.

    Det är ju inte som att man har kvar klisterlappen på Ittalaglasen 😉

     Eller vantar när det är kallt ute…

     Elitistiska människor är sjukt ängsliga, därav väldigt viktigt för dem vad andra eventuellt tycker om ens smak och stil.

  Mona är definitionen av ”cringe”…

   Jättemärkligt att alltid dölja halsen med sin hand.

    Du fick mej att titta på bilden igen och nu ser jag vem glasögonen påminner mej om. Ugglan i barnprogrammet ”från A till Ö”.

  Jag älskar Monas glasögon. Måste snart uppdatera mina, skulle vilja ha liknande.

   Men inte ska väl glasögon trycka på kinderna?

  Väldigt speciellt med tatueringar på fingrarna tycker jag , eller på knogarna framförallt ! Det är väldigt svårt att bära upp, passar typ personer som redan har tatueringar över hela kroppen.

  Läste inte texten först, vilket gjorde att jag ärligt trodde att det var självskadeärr vid tatueringen och inte plåster.

  Massor med massor av barn lät väl sig tatueras ink vissa av barnen av en av mammornas fd. En fet tiger på ett lår och en väldigt sned kniv på en underarm är vad jag minns.

   Mammor med massor av barn (fam annorlunda).

   Minns så väl den sneda kniven.

   Är de vänner ännu?

    Dog väl ut innan tatueringarna hann korrigeras.

  Men nej😢 Isabella Löwengrip är inne i en manisk fas igen. Hon har hintat redan innan att det är jobbigt när Paul är borta i Thailand, men att hon fixade allt och njöt i början av hans bortavinstens (rensade, mötte upp vänner yadayada)

  Nu kommer det på stories. Hon åker iväg på äventyr med ”mariesolwas” (fd assistent/rådgivare/fick alltid ställa upp) och det publiceras ”roliga” filmklipp där man hör kameramannen Solwas säga ”Börja!” innan det plockas upp chips (alltså dillchips just nu, Annars köper jag alltid parmesaaaaan till mina gäster hemma) som låtsas ha ramlat ut ur bagageluckan.

  Nu ska vi ta ett glas! (Enligt hennes egen utsago dricker hon och Paul ALDRIG tillsammans. Passus.)

  ”En blondins bekymmer” skriver hon till filmklippen på insta där hon vispar ägg och matchalatte för att fixa frukost i den där kavaljersflygeln de blev inbokade på.

  Jag skriver inte för att håna. Men allting larmar om bipolär going high och att Paul får det lite tufft att hantera när han kommer hem igen….

   Nej du skriver kanske inte för att håna. Men jag vet inte om att spekulera i någon annans eventuella psykiska ohälsa är så himla mycket bättre faktiskt.

   Men herregud vad är det med dig?! Det verkar snarare vara du 11:35 som är manisk. Det är väl inget fel i att hon åker iväg över helgen med sin kompis, och att hon delar med sig av filmklipp är väl bara trevligt. Varför skulle de låtsas att grejer ramlat ur för att hon säger börja, det är ju för att hon kan börja prata då när kameran är på, vad vet du snälla nån. Får hon inte ta ett glas med Marisol för att hon och P inte brukar dricka ihop när de är ensamma? Det kan hon väl göra trots det, inget konstigt med det eller någonting alls BARA din kommentar som är konstigt, väääldigt konstig. Bra att hon har vänner att umgås med när Paul är borta ju.

   Bella har INTE bipolär sjukdom. Hon har bara extremt dåligt omdöme och i sällskap med vissa människor, alkohol och annat festligt ballar hon ur, precis som alla oss andra! Förmodligen har Paul(a?) en lugnande inverkan på henne som håller henne en aning mer jordad. Det finns förmodligen en anledning till att dom aldrig dricker alkohol hemma.

  Vad tycker ni här inne pm maratonpetras gråtiinlägg om att hon inte får tillräckligt med likes. Hon lägger upp sådana varannan månad??

   Blir galen! Kan vi snälla prata mer om detta? Gillar henne för träningstipsen men hennes gråt och gnäll får mig att vilja avfölja

  Isabella åker på roadtrip och är så busig att hon handlar dillchips istället för parmesan som hon ”alltid brukar bjuda gäster på” Det hörs tydligt att den eviga assistenten MarieSolwas säger i början av filmklippet på instastories ”börja!” när sakerna ramlar ur bagageluckan. Det vispas äggröra och matche till söta suck och stön i den flygel Carl Jaaaaaaaan bjudit in henne till.

  Tror nog att det blir bra att Paul kommer hem snart…🙄🫣

   Du verkar ha en jäkla hang up på henne? Verkar som att du behöver avfölja och skita i vad hon gör 😅

   Vem bryr sig ? Vad koll du har på Isabella dock ganska imponerande

   Du framstår som betydligt mer konstig kära 11:46. Knappast konstigt att man köper parmesanchips när man har gäster och inte konstigt att säga börja när hon kan börja prata för att kameran går, grejerna trillade säkert ur innan när de öppnande bagageluckan. Är du avundsjuk? Du låter bitter iaf. Kul att hon delar med sig väl, fast du verkar störas så gör något annat istället.

  Något helt annat! Jag hoppas verkligen jag kan få några svar på detta från dig Camilla.

  Pappapappadotterdotter. Johan och John Valencia gör ofta vad jag tror är reklam på storys och även i vanliga bilder på Instagram utan att skriva att det är reklam. Som nu de är på en herrgård där de bor och taggar hela tiden vart dom är UTAN att skriva reklam. Till frågan hör får man göra så om man betalat boendet själv för att man genuint vill dela? Eller anses det som reklam också? Min uppfattning är att det är ett samarbete. Men jag kan ha fel och ber i så fall ursäkt.

  Vad säger du Camilla som är proffs på sånt här? Tacksam för svar om jag kan få det.

   Genuina tips eller kritik hamnar under yttrandefrihetsgrundlagen och får delas hur, när, var och hur ofta man själv vill. Betald reklam/kommersiella inlägg hamnar under marknadsföringslagen och ska markeras som sådant.

    Tack för svar. Då kommer en följdfråga. Hur vet man vad som är vad? Det verkar ganska uppenbart tycker jag att det borde märkas som reklam?

     Upplägget mellan företag och marknadsförande influencer. Misstänker man smygreklam så kan man alltid anmäla det till RO eller KO, så får de utreda det hela.

  Låt alla blommor blomma 🥰. Jag skulle kunna tänka mig en andlig tatuering. Men hurdan, det vet jag inte🤔.

  Fy fan…finns inget trashigare än en massa tatueringar på kroppen.Har aldrig fattat detta! Spelar ingen roll hur dyr klänning/kläder du har på dig tatueringar får ALLT o se trashigt ut! Speciellt när man ser tjejer i vackra brudklänningar osså sleeves på det! Man kan lika bra gifta sig i jeans o t-shirt! MEN OBS! MIIIN syn på tatueringar.

   Tack Britt-Marie, som vi väntat på din input.

  Åh, jag gjorde en liknande tatuering där på handen också när jag var i tidiga 20-årsåldern. Nu är jag 30 och vill typ inte titta på min hand för att jag skäms så mycket för den. Kostade 500 att göra, nästan 10.000 att ta bort (jag har hållit på i 1 år nu och det är så mycket färg i den att den är ett helvete att få bort 😭)

   Men käre värld lägg dina pengar på något vettigare och ha tatueringen som ett minne istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.