Isabella Löwengrips hudvårdsrutin?

COPYRIGHT STELLA PICTURES/Jari Kantola Ska givetvis stå SNIGELslem.

Jag har verkligen snöat in mig på koreansk hudvård. I två månader har jag använt det morgon och kväll och min hud har verkligen blivit så fin! Så här kommer alla produkter som jag använder regelbundet och som jag tog med mig till herrgården i helgen, lägg märke till att trots två månader av konsumtion så har produkterna mer än halva innehållet kvar. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har sålt sitt skönhetsföretag Löwengrip, som hon startade med Pingis Hadenius, men i avtalet ingick att Isabella skulle fortsätta marknadsföra Löwengrip i tre år framåt. Den tidsperioden skulle gå ut i början av 2023, och kanske har den redan gjort det?
Isabella gör inte reklam för något annat skönhetsföretag, men visar upp sin nuvarande hudvårdsrutin som innehåller en blandad kompott av koreansk hudvård.
Inte en enda produkt från Löwengrip.

Påverkar det er syn på Löwengrips produkter, att grundaren inte själv verkar använda dem just nu?
Jag använder själv inte samma produkter varje dag, utan växlar runt beroende på väder, vind och dagsform. Vissa dagar är ajg torrare än andra och då använder jag en kräm från Clinique, medan andra dagar känner jag mig lite glåmig och då använder jag istället L’aquilas dagskräm.
Och om det är så att ni tycker att det påverkar trovärdigheten att grundaren inte använder de produkter hon själv varit med för att ta fram, gäller det även andra? Andra branscher?
Tappar Elin Kling och TOTEME i trovärdighet om Elin använder kläder från andra märken än just TOTEME?
Jag tycker det är lite spännande att resonera kring.

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har nog aldrig tänkt att hon slaviskt använt Löwengrip själv, så inte förvånad.

      Fast Isabella har väl aldrig påstått att hon ENDAST använt Löwengrip-produkter utan hon har ju även tidigare, när hon själv ägde Löwengrip beauty, visat att hon använt även andra märken. Hon gillar att testa olika har hon tidigare berättat. Det gör henne bara mer trovärdig anser jag – att hon inte endast visat Löwengrip och inte ”dött” eller ohmygaaadat sönder så som vissa gör 😉

        Det håller jag med om men nu är det inte en enda produkt från märket hon tog fram.

          Fast hon kanske inte vill blanda in det när hennes hy nu mår så bra av de andra produkterna, hon använder väl kanske fortfarande en del Löwengrip-produkter t. ex till håret.

            Så inte ens en stackars fuktkräm får vara med i hennes nya rutin? Hennes hudtyp har haft under lååång tid men ”mirakulöst” nog har hennes egna produkter alltid hjälpt. Till nu då. ?

      Om man inte hade problem med hyn innan, så lär man få det efter att ha smort in sig med allt som IL presenterar plus smink.

        Nej det tror jag inte, varför skulle man få det. Bara man tvättar bort smink noga och inte bättrar på mer och mer för det täpper till porerna, och man ska inte mixtra för mycket med en massa olika produkter, bra att hålla sig till samma också. Snigelslem har positiv inverkan på huden det har man känt till i mer än tio år, det har man hört om så det är inget nytt, och Isabellas hy ser finare ut någonsin nu, sen om det beror på slemmet eller ej är svårt att veta.

        Nejdå POSH, vissa tål det mesta medan andras hud är känsligare och mår bättre av få och milda produkter. Bara man tvättar av sig smink så ska det inte heller vara någon fara. Men du POSH är väl en sån som alltid dissar allt Isabella gör och säger så..

        Att snigelslem är bra i hudvård har man hört, är nog minst tio år sedan jag först hörde det, och det kanske verkligen är bra.

        Jag undrar mest varför det är ett frågetecken efter Isabella Löwengrips hudvårdsrutin i rubrik och varför det står singelslem?

          Är du kvar? ?

      Hon påstod tidigare att hon alltid använde vissa Löwengrip-produkter men hennes hud har alltså förbättrats nu när när hon har använt andra produkter det senaste året. Inte en enda produkt från Löwengrip…

      Det förstör definitivt trovärdigheten för Löwengrip – produkterna togs väl fram för just hennes hud?

        Fast det står ju att hon använt dessa produkter i 2 månader och inte senaste året, så din trovärdighet och förståelse är inte hög. Isabellas trovärdighet förstörs inte för det och inte Löwengrips heller. Bara för att hon tog fram produkter för sin egen hy så behöver dom ju inte vara det bästa som finns för henne, och inte betyda att det är dåliga produkter. Huden ändras med åren och behoven kan ändras, dessutom så kanske Löwengrip beauty inte gör sina produkter på samma sätt längre, kanske inte är exakt samma formula eller innehåll. Inget konstigt att testa något nytt när man inte är helt nöjd med sin hy.

          Läs min kommentar igen: jag skrev ”påstod”, inte ”skrev”. I detta inlägg skrev hon två månader men i en IG-story några dagar sedan påstod hon att det var upp till det senaste året. Sånt här ändrar hon på hela tiden och det är just därför hon har så lågt förtroendekapital som influencer. Och som du själv kommenterade, produkterna hon tog fram till sig själv var inte de bästa produkterna för henne ändå verkar det som.

            Fast hon har sparat det på story och där skrev och påstod hon också att hon använt dessa produkter i 2 månader. Nej hon ändrar inte hela tiden men ni som letar fel miss – och fultolkar bara för att ni vill hitta fel och sätta dit henne, ni vrider på varje ord. Bara för att hon inte uttrycker sig exakt likadant eller berättar allt i detalj så är det inte lögn eller ändrat vilket ni vill få det till.

            Och förresten, produkterna hon tog fram var anpassade för känslig hud som hon själv hade och det betyder ju inte att det inte finns produkter som kan vara ännu bättre för hennes hy. Det kommer hela tiden nya och förbättrade produkter, allt utvecklas. Isabella har väl inte påstått att hennes produkter är de bästa som finns på marknaden i hela världen som tex Bianca påstår om sitt.

      Oavsett så tror jag inte att hon använder ”singelslem” i sin hudvårdsrutin.
      Haha..”Singelslem”. Slem från singlar? ??

    Singelslem? Du menar not snigelslem.

      Singelslem är det… eh… från…ja alltså…

        Hahaha exakt!

        Kan relatera?
        Mvh Singel utan ork att dejta…

          Mhm är det typ som ägglossningsslem kanske?

            Testa i fejjan! Kanske är otroligt bra?!

            Hahaha jag använder någon av de Cosrx singelslemsprodukter IL pratar om och kan bekräfta att likheten är slående nu när du säger det… ?

    Har en gång köpt produkter från Löwengrip. Shampo, balsam och deo. Inte värt pengarna tyvärr. Och att grundaren dissar produkterna nu förvånar mig inte 😀 är väl ett tecken på att man inte ska samarbeta med vissa personer, någonsin. För de dumpar dig så fort de bara får mer pengar av nån annan? Tror jag. Noll lojalitet. Fast sen är ju hennes råd till folk med akne också helt felaktiga. Man behöver inte då mycket hudvård, herregud.

      Fast var säger hon att hon dissar produkterna nu? Hur utläser du det, hur får du det till det? Bianca som älskar sina BUS-produkter men ändå gör sig brun på Bronza, får hon inte heller göra det då? Är hon inte trovärdig då? Finns flera andra influencers som hyllat ett visst hudvårdsmärke eller sminkmärke för att kort senare hylla ett annat som det absolut bästa någonsin. Löwengrip är ganska dyrt precis som CAIA och Ida Warg också är, men Löwengrips produkter har varit ganska bra tycker jag iaf det som jag har använt.

    Isabella använder ju en del hårvårdsprodukter från Löwengrip, det visade hon ganska nyligen också. Hon har väl upptäckt att det finns andra produkter som passat ännu bättre för hennes problemhy helt enkelt och det betyder ju inte att Löwengrips hudvårdsprodukter är kassa men däremot så har hon nu möjlighet att marknadsföra även andra produkter då kontrakt är upphört, och att använda annat är väl inte fel av henne. Var det extra spännande just för att det var IL kanske, så det kan insinueras att Löwengrips produkter inte är bra och att IL inte är trovärdig? Tycker IL känns betydligt mer trovärdig än vissa andra.

      Vet du?
      Som vanligt borde du stanna innan sista stycket i dina kommentarer. Då landar ditt budskap bättre. Bara ett tips.

        För att förtydliga, om man inte håller med IL betyder det inte att man är emot allt hon gör. Det är ingen stor konspiration.

        /anonym som skrev om snigelmasker längre ned

        Vaa, som vanligt??? Ja du har rätt, det borde jag ha gjort för det var väl klockrent. Bra att du påpekade det, tack!

    Nu hyllar hon ju koreansk hudvård och den är ju sååååååå himla bra…..
    Innan hyllade hon minsann Löwengrip och använde ju minsann ingenting annat än det för det var ju sååååååå bra och anpassat mot hennes nordiska hy….

    Kvinnan är ju ett enda stort fake-märke som vandrar omkring.. Men cashen skall väl in antar jag….
    Jag har aldrig köpt en sak som hon gjort reklam för och kommer aldrig göra heller då allt är bara ljug och skit.

      Har själv använt nästan alla K-beautyprodukter hon gör reklam för och kan bara hålla med henne, fantastiska!! ??

        Ja jag använder ofta k-beauty. Det fungerar så bra på min känsliga hy ?‍♀️ Men jag är liksom alltid på jakt så provar lite olika grejer.

      Isabella har inte nämnt Oslo Skin Lab och The Solution på flera år.
      Den var ju så undergörande fantastisk när det begav sig 🙂

        Fast även andra som gjort reklam för Oslo Skinlab och The solution gör det bara i perioder, de nämner den bara när de gör reklam för den så inget konstigt eller unikt för just Isabella men du Andy har alltid många och negativa åsikter om IL och vill skamma och smutskasta henne, det är sen gammalt.

          Sanningen kan vara smärtsam för vissa.

        Oslo skinlab är väl märket där man mäter huden före efter man tar deras kollagen preparat? Ha,ha vilken bluff alltså, blir fasen provocerad hur de lurar av folk pengar. Såklart ingen nämner det längre, nu har de tjänat in sina pengar och finns liksom inget att mäta, för huden påverkas inte ett jota av den där pulverpåsen, finns nämligen inte en chans i rymden det skulle nå ut till huden och påverka på det sätt de hävdar.

      Men du Lombax. Isabella har väl upptäckt att det finns andra produkter som fungerat ännu bättre för hennes känsliga acnehy. Klart hon hyllade sina egna produkter vilka andra gör inte det, hon kan ju dessutom ha gillat sina egna produkter tidigare och de var ju anpassade för känslig hy MEN först nu har hon verkligen fått till ett bra resultat med denna hudvård hon nyligen upptäckt och det är ju inget fel att hon delar med sig av det, eller att hon tidigare hyllade Löwengrip. Hon har väl även ätit acnemedicin.

      Så bra att du slipper Lombax men du verkar gilla att dissa Isabella oavsett vad det än handlar om. Personligen tycker jag det är bra att hon delar med sig av hudvårdsrutin eller hårtips som folk frågar efter, och nej hon är inte min idol och jag är inte riddare haha.

        Snälla, bara sluta. Du har hållit på i flera år nu. Sluta läsa in femtioelva saker i allas kommentarer. Det är väldigt uppenbart när du skriver oavsett vilket nickname du använder.

        Känner igen din skrivstil. Hoppas du får hjälp att inte vara så besatt av att försvara IL i den här bloggen.

        Och innan du svarar att det är den här bloggen som ska bli mindre besatt av IL… Den här bloggen, vars syfte är just att skriva om/bevaka influencers, skriver regelbundet om IL eftersom hon är/varit en av våra största influencers. Det är inget konstigt. Men att med ett nästan maniskt språk försvara henne intensivt och besatt i flera år, det är konstigt.

        Och nu lär du väl hitta på att du inte alls besvarat varenda kritisk kommentar om IL under många, många års tid… Men vi känner igen ditt sätt att skriva. Oavsett nick, som en annan Anonym påpekade här ovan. Vi känner igen vem som är du bland alla kommentarer på detta inlägg.

        En del personer kritiserar IL, en del försvarar henne. Det i sig är inte konstigt. Det som är konstigt är att göra det så intensivt som du göra. Under varje inlägg, flera kommentarer, under jättemånga års tid. Alldeles oavsett om du känner IL eller ej så är det inte alls sunt. Så som sagt, hoppas du får hjälp.

    När det kommer till vissa typer av koreansk hudvård kan man ju använda den som komplement. Särskilt snigelslem är bra för huden. För mig ökar det hennes trovärdighet.

    En typ OT-fråga ifall ngn hudvårdsnörd har koll, visst borde Bentons snigelmask vara ok om man är gravid? Min hud typ hatar mig sen jag blev tvungen att överge typ alla mina produkter…

      Om du bara vill använda naturliga produkter iom att du är gravid, kan jag rekommendera: https://www.nobondbeauty.se/?fbclid=IwAR0cvJYNojqmalVSS4m51eFT_xW3FTTSw4tPFPBnSGakizCyU00jw0Zn5rg&page=2

    Snigelslem låter inte helt fräscht…

      Nej haha fast snigelslem ska vara väldigt bra i hudvård har man hört sedan lång tid tillbaka. Singelslem, som det står ovan i inlägget i bilden vid Isabellas ansikte, vet jag inte vad det är däremot men det låter sådär 😉

      Det är filtrerat, det är inte som att sätta en snigel på ögat ?

    5 mars hade Isabella ett inlägg där hon presenterade sin ”hår-garderob”.
    Den innehåller 14 olika produkter varav ca hälften från Löwengrip.
    Resten alltså från andra märken t ex Björk, Kevin Murphy och Osis.

      Ja och det gör ju henne mer trovärdig än om hon bara använt Löwengrip-produkter tycker jag, alltså om hon bara visat Löwengrip.

      Löwengrips torrschampoo är ju allvarligt talat riktigt bra faktiskt och även deras deo, dock ganska dyrt.

    Singelslem?

      Finns att köpa på wish ?

    Jag köper inga influencer-märken. Känns inte trovärdigt. Men har hennes avtal gått ut så är det väl inte konstigt att hon inte gör reklam längre, så funkar influenser. Men inget jag sponsrar.

    Tror ärligt talat inte Therese eller Bianca är några storkonsumenter av sina egna produkter heller…

      Precis men dom skulle CAM aldrig påpeka det på..

    Det vore väldigt dumt om en grundare eller VD eller någon annan person som är viktig för ett företag inte skulle kunna pröva konkurrensen. Hur ska de då kunna utveckla sina produkter eller utveckla tex kundserviceprocesser? Man får verkligen hoppas att familjen Persson handlar utanför HM-koncernen.

    Det har ju gatt ar sedan hon var aktiv och tog fram produkterna. Formula kan ha andrats, hennes hy kan ha andrats, vilkoren for arbetare kan ha forandrats och hennes ekonomi kan ha forandrats. Hennes kontrakt har gatt ut vilket hon medger sa varfor skall hon fortsatta ge reklam for ett foretag, gratis, nar nagon annan betalar?

    Bryr mej inte för:

    Jag tror absolut INTE att IL använde hennes bolags produkter frekvent.

    Hon hade lite dyrare smak så att säga. Sett otaliga inlägg där hon gick i exklusiva butiker och shoppade runt.

    Visst, någon kan säkert hävda att hon ”testade konkurrenterna”, märkligt att i så fall jämföra så olika prisklasser och kvalitet.

    Tror inte krämfabriken IL anlitade rådfrågade henne om förslag på ingredienser till sina massproducerade produkter.

    Bella är alltid så spacklad med enorma lösögonfransar vilket gör att hon ser ut sombi 40-årsåldern.

      Sombi eller zombie? ?

        som i
        ?

      Ladda gärna upp en bild på dig själv med ? känner du dig bättre nu efter du fått ut dig det där, hur hade du känt om någon kommentera så om dig?

    För mig blir det snarare mer trovärdigt med en influencer som testar andra produkter. Om man uteslutande kör på sitt eget produktutbud, hur ska man då kunna inspireras till nya produkter tänker jag? Just K-beauty skiljer sig dessutom mycket från västerländsk hudvård. Ida Warg tycker jag är ett föredöme där som blandar våra ”klassiska” västerländska hudvårdsingredienser med influenser från bland annat K-beauty. Nyskapande och kreativt.

      Håller med, hade varit konstigt om man inte också tipsade om andra produkter utöver sina egna produkter. Kritiken nu är väl att hon verkar ha övergett hudvårdsprodukterna från Löwengrip helt (hårdvårdsprodukterna tipsade hon ändå någon månad sedan så de använder hon nog ändå fortfarande).

    Undrar hur det går för Elin kjos… kan inte sluta tänka på henne 🙁

      Samma här! Går in på systrarnas instagram stup i kvarten för att se om nåt uppdaterats. Har så jävla ont i magen. Sjukt att man kan känna så starkt för en människa man inte känner egentligen.

        Känner exakt som u. Ont i magen med och oroad, för det är obehagligt tyst. Man respekterar det oavsett anledning. Men det känns tungt.

      Ja, tänker på Elin nästan oavbrutet. Tycker det är så sorgligt och ledsamt att hon inte får leva sitt liv som hon vill.

      jag tänker också på henne. Men jag tycker också det är lite sorgligt att det verkar gå upp för så många NU vart detta är på väg. Det är som att massor av människor trodde att man kan bota obotlig cancer med träning och en positiv inställning. När blev mänskligheten så naiv eller avtrubbad eller vad det nu är?

    Varför inte sluta skriva om Blondinbella? Hon är numera en liten Lidingötant, som skriver en blogg som om var 15 år.
    Det finns så många andra du kan skriva om, de som är mer aktuella, tack!

      Tycker också att inlägg om Isabella är dötrista.

      Ja, Bella nuförtiden är som att se på färg som torkar. Så torr och trist.

      Xx du låter bara bitter, vem är du själv då? Vad har du lyckats med i livet ? Att kalla någon som inte ens är 40 för en tant är ganska verklighetsfrånvänt med

    Jag blir så förvånad varje gång det skrivs här angående trovärdighet gällande märken, reklam och samarbeten. Som att folk chockas eller blir arga över att influencers inte är på ”riktigt”. Men de är ju inte era vänner som ni har en ärlig relation med, de spelar en roll som går ut på att vi ska köpa grejer, oavsett om det är deras egna märken eller samarbeten. Blir ni upprörda över att ICA-Stig kanske gillar Coops märke på ketchup? Eller om Ayad Al-Saffar shoppar på NK?

    Nicole F lägger upp en nakenbild på dottern, varför måste bebisar och barn presenteras på det viset?

      Det sjuka är väl inte bilden utan att hon taggar en PR-byrå och ett varumärke. Herregud så hjärndöd hon är.

      Sett till hennes tidigare tondöva poster är det bara tydligt att hon fortsätter på den banan.

      Från att håna pojkvännen Saade, tjura över att han gjorde slut till att håna en gravid kvinna för hennes graviditet. Hon vill säkert bli ihågkommen för något annat men om man inte sköter sina kort så är följden att folk går vidare.

    Jag tycker inte att hon har någon skyldighet att använda sina egna produkter. Det är ju hennes val och inget som jag bryr mig om.

    Hennes jobb är att sälja prylar. Det är ju en införstådd premiss med att följa influenser. Hon säljer i alla fall kvalitetsprylar här och hon har ju nämnt flera ggr genom åren att hon gillar att testa olika produkter. Ser inga som helst problem i just detta.

    Isabella har dessutom märkt ut inläggen som reklam redan innan produkterna presenterades vid namn och bild. Det gör inte Elsa Billgren t.ex hon brukar helt omärkt skriva att hon testar nya grejer ”men mer om detta senare”, eller så produktplacerar hon innan det reklammärkta dedikerade inlägget kommer. Elsa lägger gärna ett lite mer privat inlägg några dagar innan reklaminlägget, strateg som hon är.

      Hon säljer inte bara kvalitetsprodukter. Skönhetsprodukterna, rakapparatsreklamen i bilsaluhallen, privatekonomitjänsten som hade något konstigt prenumerationsupplägg om jag inte minns fel, tidningen, Bella-clubben osv. Mycket som verkade lovande på ytan men sedan visade sig vara hastigt ihopsatt tyvärr.

    Tror ni Kamprad inrett sina hem med enbart Ikea?

      Han är nog sämsta exemplet jag hört ? men jag är ganska säker att Kamprad i princip uteslutande hade Ikea möbler.
      Inte för att han var tvungen utan för att han genuint brann för sitt företag in i döden. Han till och med drack sitt morgonkaffe i caféet på Ikea i Älmhult och levde för snålhet trots miljarder.

        Okej han kanske var dåligt exempel pga att han var en snålis. Men måste ju finnas massor av exempel på företagare som tillverkar produkter för en viss kundkrets (typ lågprisprodukter) men själva gärna köper top of the top eller något annat man uppskattar. Varför skulle grundaren av toteme bara ha kläder från det märket?

        Äter McDonalds bara McDonalds?

        Kamprads fru måste väl ha protesterat om allt i hemmet bara var Ikea? Och även om han vill supporta sitt eget företag måste han ju någon gång hittat en pryl till hemmet hos andra företag, om så bara en vanlig måttsats eller så. Och inte tror jag han använde Ikeas stekpannor och knivar för de är så dåliga. Vore jag hans fru hade jag protesterat och gått och köpt mig en Scanpan eller en LeCreuset eller något. Nej, jag tror inte Kamprad bara hade Ikeagrejer.

          Vad får dig att tro att hans fru skulle ha protesterat? Är det något speciellt med fruar som gör att de protesterar sina mäns produkter eller?

            Nej inte sina mäns produkter specifikt. Men de flesta vill väl ha lite mer unika hem än bara Ikea Ikea Ikea på allt man äger.

    Är det inte lite märkligt att My Martens, på sin FB, delar en massa minnen, där Magdalena Graaf är taggad? Har hänt 2 ggr den senaste veckan….Vill hon kanske gräva ner stridsyxan? Hur reagerar Maggan?

    vad är det med fayme? varför göra en abort som hon inte verkar ha viljat med tanke på sorgen och ångesten hon bär nu? fattar 0. Dessutom la hon ju ut en ultraljudsbild i v6+ i en utländsk grupp och bad folk gissa kön. hon fick 65% kille. så många frågetecken varför hon agerar och beter sig såhär?

      Hon verkar vara besatt av uppmärksamhet speciellt runt graviditeterna som hon löper av verkar inte vara så friskt mönster

      Tycker det är skitskumt. Först utomkbedshavandeskap i Thailand, sen blir gravid igen, och göra abort? Gah blir helt stressad av henne.

    Någon som har ett bra tips för ad block? Så man kan slippa den jävla video reklamen ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.