Redgert Comms kontor i Beverly Hills

*Nynnar på ”pengar rullar in, det går bra nu”…*

Daniel Redgert, en gång systrarna Widell/Schulmans lilla guldgosse på Perfect Day Media, skördar stora framgångar med sitt bolag Redgert Comms som nu även har ett kontor i anrika Beverly Hills i Los Angeles. Sedan tidigare har företaget kontor i Stockholm, Berlin, London, New York och Helsingfors.
I november 2022 skrev influens.se att PR-byrån Redgert Comms krossat 100-miljonervallen för .

Närmare bestämt är det den totala externa nettoomsättningen, för de lokala dotterbolagen, som uppgick till 108 miljoner kronor. Vilket innebär en en tillväxt på runt 100 procent för femte året i rad, med undantag för räkenskapsår 2020 då tillväxten låg på 70 procent.

Redgert Comms grundades 2017 och har idag kontor i Stockholm, Helsingfors, London och Berlin. Varje marknad representeras av ett lokalt dotterbolag med egen landschef och organisation. Gruppen har ett brutet räkenskapsår som avslutades den 31 augusti 2022, enligt influens.se

Idag består Redgert Group till största del av konsultverksamhet. Via denna, och tillsammans med våra kunder, får vi ständigt nya erfarenheter och lärdomar av att bygga framgångsrika bolag. Framåt vill Redgert Group i allt större utsträckning nyttja vår kompetens och know-how till investeringar i bolag och idéer där vi ser att vi kan skapa mervärde, säger Daniel Redgert, grundare och vd för Redgert Group, i ett pressmeddelande i slutet av 2022.

Daniel Redgert har, efter han lämnade företaget, öppet pratat om den mobbing som han anser ägde runt på Perfect Day Media, där man som nyanställd utnyttjades för att gå chefernas ärenden gällande privata bråk. Uttalandet gjorde han 2018 i den podd han hade tillsammans med Margaux Dietz.
Han har kommit långt sedan dess.

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT: Malou säger i sin intervju med Therese Lindgren att Therese har 2 miljoner följare. De har alltså gjort ett blondinbellianskt räkneexempel och slagit ihop samtliga följare från Youtube och Instagram.

  Trodde vi lärt oss att man kan följa en person på olika plattformar utan att för den delen räknas som 2 personer.

   Man kan inte räkna så för många som följer youtube följer också Instagram så det är sant

   ???

   Fast det beror ju på om man har två miljoner följare i Umeå, i så fall stämmer det!

    Umeå är magiskt på det viset! Längtar tills jag kan besöka denna mytomspunna stad!

     Så j*kla mycket folk bara!
     Gäller att se upp i trängseln.

    ?

    Fast det är ju ingen som påstått att de har två miljoner följare i Umeå och det skulle vara omöjligt dessutom. Vissa hakar upp sig…

     Nej, rätt ska vara rätt:
     _någon_ påstod att hen hade 900000 följare i Umeå.

     Att det är omöjligt är helt korrekt, då det är ca 10ggr fler än antalet invånare i Umeå.
     Kan ju dock ha ökat till 2 miljoner sedan dess…

      Nej någon påstod inte att hen hade 900000 följare i Umeå, någon lade bara upp en bild från google där det stod så, men det har blivit till annat här, blivit till en annan sanning här så som det ofta blir, som vissa inte klan släppa.

   Du kan annars kalla det för ett Lundellskt räknesätt, eller ett Antonijanskt räkneexempel.

  Allt detta medan hans fd plågoandar stannar inom Sverige. Grymt jobbat! Snyggaste revanschen!

   Man kan ju verkligen känna hur irriterade Schulmans är över att det går för Redgert. Hatten av!!

   Han har väl själv varit lite av en plågoande, har inte han betett sig väldigt illa genom åren och sagt en hel del osköna grejer om andra

    Nej, han är säkert lovely!

   Jag älskar att han kan öppna kontor i LA medan Hanna och Amandas bolag Perfect Day Media var väl nära att kånka innan de blev uppköpta. Jag har alltid fått dåliga vibbar av de där systrarna och om jag ska vara ärlig hela Schulmanklanen inklusive deras ex.

  Är inte han asdryg och pratar skit om alla?

   Väldigt mkt den auran iaf. Slicka uppåt

  Alltid så härligt när folk skryter om sina ”kontor” och bara har hyrt in sig i ett co-working-space någonstans, bilderna är från Spring Place, ett kontorshotell i Beverly Hills: https://www.springplace.com/beverly-hills/membership

  Här är lite info om vad det kostar: How to get in: Local membership starts at $50 per month and community memberships, which gives you access to restaurants and programming in both NYC and LA, is $3,500 annually and $2,500 for under 30. Book a tour and inquire about membership or apply directly. The membership committee reviews applications on a monthly basis.There’s a referrals section where applicants could include names of current members as referrals.

  Så himla exklusivt för 35000 om året!!!

   And I oooop!

   Eller så är det en bra början. Det finns tydligen ett behov av att ha ett kontor i Beverly Hills (ingen aning om vad han gör ens) men inte så värt det än att köpa en egen byggnad. Ge det några år så kanske han har ett skyskrapekontor a la tv-serien Dallas, eller så är han anställd som Sveg kommuns pr-konsult. Eller nåt därimellan. ?

    Ingen säger väl att det är dåligt, men hur han formulerar sig blir ju lite missvisande.

     Hur är det missvisande? Det står bara ”vi har ett kontor”, räknas det inte om man hyr det? (Genuin fråga, jag vet inte hur det funkar).

      Jag har en våning i New York!
      Eller, jag AirBnB:ar en garderob i Queens…

       Det var nog den absolut sämsta jämförelsen någonsin.

      Men bilderna framställs som att de är foton av deras kontor, vilket inte stämmer. Bilderna är på gemensamma ytor. Han vill ju få det att framstå som något det inte är.

       Missvisande vet jag inte dock. Förskönande – absolut. Men om det är gemensamma utrymmen så är det ju hans också om han hyr.

   Hur är det inte att ha ett kontor? Det är ju bevisligen inget luftslott enl offentliga siffror för svenska bolaget:
   https://www.allabolag.se/5591350490/redgert-comms-ab

   Jaha där ser man, ja i New York fick han väl en kontorsplats, precis som Isabella, på svenska handelskammaren. Undrar om det går så väldigt bra verkligen, men visst kul om de överhuvudtaget har uppdrag i andra länder. Var längesen man hörde något om Daniel R. Han har ju alltid försökt se framgångsrik ut på instagram men bodde samtidigt ganska litet, vet inte hur det är nu dock.

  Var det han som utnämndes till ”PR-geni” av Schulmans, när han var typ 18? Har aldrig fattat vad Redgert gör och varför det är genialiskt…

   Du behöver inte förstå.. Uppenbarligen är det personer som behöver förstå det, som förstår och kan hosta upp pengar för projekt .

    Rätt bra svar på tal

    Jo, fast jag tänkte lite samma som FS (helt utan någon baktanke). Skulle gärna vilja veta mer exakt vad han gör, att det funkar är ju uppenbart. Googlade lite men blev inte klokare.

    Men är det Redgert själv här som kommenterar

  Lyssnade på något avsnitt av hans podd ”tankar med” där bara var otrevlig och försökte sätta dit gästerna. Tyckte han förlöjligade både Bianca och Petra när de var med.

  Wow vilken resa. Senaste jag hörde om honom var att hans PR-företag (som jag trodde var rätt litet) skickade ut julkalendrar från ElDorado till influencers förra julen… sen dess har han alltså expanderat och blivit en internationellt företag? Utan att ens vara känd i Sverige. Blir nyfiken på hur branschen funkar minst sagt!

   Detta gör de:
   ”We are a talent company striving for operational excellence working for B2C, B2B, and B2G clients”
   Vad nu det är.

   När jag klickar på ”about” får jag upp en tom sida: https://redgertcomms.com/about/

   Också ”läckert” att ca alla (unga/snygga) kvinnliga medarbetare presenteras som ”lovely” på insta, männen presenteras med namn och titel.

    Vad obehagligt ?
    Man kan ju tro att han tror sig befinna sig på 60-talet ?

    Lovely eller fabulous. Gud hade min arbetsgivare skrivit om mig på det sättet hade jag blivit så generad ?

    Så några (långt ifrån alla) kvinnliga medarbetare presenteras tillsammans med en liten komplimang i tillägg till deras namn och titel som naturligtvis också finns med.
    Desperationen att med näbbar och klor hitta något att bli upprörd över börjar verkligen bli hysteriskt rolig.

     Majoriteten av de kvinnliga presenteras som ”lovely” eller ”fabulous”.

     0% av männen.

     Att skriva att man har en lovely VD är bisarrt och oproffsigt – i bästa fall.

     Det känns ju extremt oproffsigt haha, och då jobbar jag själv inom PR

     Näbbar och klor? Överdrift min vän.

     ”Komplimang”?
     Vår VD är gullig / förtjusande / ljuvlig?
     Ganska förminskande skulle jag säga. Och varför får inte männen någon ”komplimang”?
     Stackars, de är ju så lovely!
     Vår supersöta digital planner Tore!
     URgulliga account executive Bengt!

  ”Framåt vill Redgert Group i allt större utsträckning nyttja vår kompetens och know-how till investeringar i bolag och idéer där vi ser att vi kan skapa mervärde” – perfekt på exempel på en formulering som säger absolut ingenting om någonting men som låter snofsigt.

  Bilder på en trappa – o han har hyrt in sig på några kvm. Sluta vara så lättlurade folks!

  Efter hela grejen med Hannah och Amanda så blev han ju bästis och poddar ned Margaux. De verkar ju inte ens hänga alls längre? När såg man dem tillsammans i något som helst sammanhang senast? Flera år sedan. De la också ber sin podd ganska snabbt ändå. Sen blev han ju också nära vän med Anitha Clemce (då fortfarande Schulman) vilken var en av de personer som Redgert sa att Hannah och Amanda ville prata skit in…. Men Anitha och Redgert har inte heller umgåtts något alls på vääääääääääääldigt länge. Så förmodligen var de vänskaperna enbart ett spel för gallerierna. Han verkar riktigt falsk. Men uppenbart grym på sitt jobb…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.