Bianca Ingrosso bemöter rövryktena

Bianca Ingrosso tar till sin Instagram Story för att bemöta alla rykten som tydligen går om hennes bakdel.
Skvallerkontot ”Exonphspoiler” har exempelvis insinuerat att Bianca gjort fillers i rumpan och postade följande inlägg på sin story. Kommentaren längst ner kommer från Biancas inlägg här ovan.

Så här har Bianca bemött det hela på Instastory.
Jag skriver ut texten under varje kollage.

Bild 1: När hälsan är bättre vilket lett till lite viktuppgång. Träning ger muskler och annorlunda vinkel för er leder till att ni (vissa idioter) beter sig så här. Aldrig är man bra nog för er. Och ni säger att det är vårt fel att vi har/haft eller får ätstörningar??? Tack gode gud att jag inte bryr mig längre.

Bild 2: Har ni liksom aldrig hört talas om träning? Och har ni aldrig sett en tjej med lår?

Bild 1: Det här är bäst. Så så ARG är hon. Tåla kritik för min numera mer tränade kropp? ?

Bild 2: Det är klänningen, mat och lite träning. That’s all…… Skräll

Bild 1: Och till er mina yngre älskade tjejer som följer mig här och kanske tar till er negativt av vad folk skriver till mig och jämför er. Ni är fina precis som ni är!! Hör ni mig ❤️
Lyssna inte på tanterna som inte vet hur man beter sig.

Bild 2 har jag (Bloggbevakning) skrivit: Att Bianca skriver att följarna är fina som de är är så klart bra, men det känns inte särskilt genuint med tanke på att hon själv såg ut så här för bara några år sedan och knappt går att känna igen idag.
Det blir ingenting annat än en platt floskel.

Trovärdigt hade väl i så fall varit att Bianca sagt att ”Om ni, när ni är vuxna, fortfarande är missnöjda med hur ni ser ut, så som jag var, så kan ni göra någonting åt det. Låt det i så fall bli ett genomtänkt och välgrundat beslut, som inte påverkats av rabattkoder eller liknande, och tänk efter både en och två gånger innan ni går vidare för en konsultation”. 
DET hade varit trovärdigt, för det Bianca hasplar ur sig nu är ingenting annat än skenhelighet galore.
Precis som jag skrev här om Paula Rosa kommande bröstförstoring och hur hon formulerat sig i sitt inlägg, så är det lite samma sak här.

Bianca har inte gjort något av sina ingrepp som reklamsamarbeten, ett problem som jag valt att lägga mitt fokus på i mitt jobb med Bloggbevakning när det kommer till plastikoperationer och skönhetsingrepp.
Det är klart att det finns problematik med att stora förebilder opererar sig, absolut, men samtidigt är de vuxna människor, som gör vad de vill med sina egna kroppar.
Däremot har jag ett problem med den skenhelighet som Bianca visar prov på med sitt uttalande här ovan.
Det låter bra, absolut, men eftersom det är så uppenbart inkompatibelt med signalerna hon sänder ut så blir det ett problem i sig.
Kommer hennes unga följare tro på det hon säger? Eller på det hon gör?

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag skiter väl i om hon gjort fillers lr inte.
  Men med tanke på hur nästan sjukligt smal hon var för några månader sen om nu plötsligt fått en snygg röv genom mat och träning , men resten av kroppen ser ganska normal ut..
  Jag köper inte det…

  Röven är se svåraste stället och bygga muskler på…

  Så… Antingen fillers i skinkorna, lr riktigt bra underkläder som fyller och lyfter…

   Så kan det visst vara. En del går upp mest på rumpa och lår och inte så mycket på resten av kroppen, jag inkluderad. Lägg därtill träning och mat så går det visst. Dessutom så gör klänningen och vinkeln på fotot också sitt till att rumpan ser större ut än vad den är.

    Inte så mycket på resten av kroppen? Det är ju ingenting på resten av kroppen hon har ”gått upp”. Jag förstår dock inte varför man vill spruta in det ena efter det andra OM hon nu gjort det.

    Bianca har fixat rumpan via ingrepp och pengar som så mycket annat på sin kropp. Hon är jättesnygg men hon är absolut ingen bra förebild för unga.
    För några veckor sedan la hon upp en bild på sin rumpa och skrev eller sa ”åh min rumpa har fått ett sånt lyft wow” och då hade hon tränat i typ två veckor – hon ville alltså försöka få folk att tro att hon fått en större rumpa pga att hon tränat MEN man bygger INTE upp en större rumpa så fort genom att springa.

    Det värsta är väl att hon försöker sälja klänningen genom sin perfekta kropp och försöker få folk att tro att klänningen fixar snygg rumpa, som att klänningen ger andra en kropp som Biancas. Nej, usch så manipulativ hon är. Hon får så klart göra vad hon vill med sin kropp men det är bättre att bara vara tyst än att ljuga som hon gör.

    Går inte att bygga muskler som ätstörd! Behöver ligga på ett bra överskott med mat, inte UNDERSKOTT. Folk tror att det bara att träna så får man muskler, det tar låååång tid. De som ser går snabbt för (oftast killar) tar preparat

   Det var rätt länge sen jag såg nån story där hon var ute och skulle jogga. Så tid att bygga rumpa har hon ju absolut lagt.
   Jag bygger min rumpa absolut snabbast när jag tränar, axlar och armar får jag lägga blod svett och tårar på. Det räcker med långa promenader varje dag så får den sig ett rejält lyft för min del.
   Sen kämpar andra på med mark- och höftlyft till förbannelse utan att få några synbara resultat.

   Alla är olika. Det måste vi inse innan vi börjar jämföra oss med andra. Annars är vi dömda att misslyckas redan från start när vi inte får samma resultat som den vi jämför oss med och ger upp av ren besvikelse.

    Eller när vi jämför oss med opererade människor…

     Som man kanske inte vet om de är opererade eller inte ??‍♀️?

     Men du vet ju inte? Sitter du och gissar?

     Du vill verkligen att hon ska ha gjort ett till ingrepp ? jaja tro det då.

      Det skulle ju kunna vara så att hon gjort ett ingrepp å vill hålla det privat.
      Hon får väl göra vad hon vill med sin kropp? Det kan ju även vara så att hon inte vill skylta med det f att hon inte vill influera till det? Det är ju faktiskt rätt sunt om ni tänker ett varv extra.
      Oavsett tror jag det är en mognadsfråga det här med lycka. Förr el senare kommer människor förstå att vi inte kan operera oss till genuin lycka.
      Även att rikedom inte ger oss den lyckan heller.
      Det jag tycker är absolut värst här är att människor kommenterar en ätstörd persons kropp på alla sätt som går. DET kan bli hemska följder på det för den här tjejen. Tänk innan du skriver.

       !Den här tjejen” visar upp sin kropp i alla möjliga och omöjliga vinklar, då får man kommentarer.

    Men snälla, det syns ju ganska tydligt att hon fixat den med ingrepp och det är snyggt gjort. Hon har ju börjat träna just för att folk ska tro att det är därför hon fått större rumpa MEN så fort går det inte. Dessutom att ha smala ben och stor rumpa så som Bianca haft har ingen naturligt, och så den midjan. Hon har gått upp i vikt säger hon, möjligt, men armarna är lika smala och midjan. Vi ska inte diskutera utseenden egentligen och hon gör vad hon vill med sin kropp och sina pengar men att hylla henne är ganska fel och överdrivet tycker jag för en bra förebild är hon inte. Utseendefixering och alkohol innan jobb osv osv.

     Kurvig underkropp? Hon har storlek 32,size 0 i jeans.

   Det kan man, min mamma är exempel på det, började träna i början av januari och har byggt upp sin platta rumpa rejält och även fått väldigt snygga armar samt börjar få synliga magmuskler! Jag är nästan lite avundsjuk på hennes kropp och jädra anamma. Men samtidigt glad att se morsan stråla! Min mamma är 55 år!

    Om du inte kan göra liknande som din mamma och träna så kanske fillers på skinkorna kan vara något för dig?

    Oj din mamma måste vara ett unikum, vid 55 års ålder dessutom när det är som svårast att träna sig till muskler etc.

   100 % att hon snackar skit. Finns inte en chans i välden att hon tränat till sig det hon påstår. Hon må vara mäktig och men naturlagar har sitt eget system och kan inte köpas för pengar.

   När jag var gravid var det enda som växte på mig min mage och min rumpa. Är det alltså fel på min kropp då? Bara för att just din kropp ändras på ett sätt är det inte det enda sättet

    Inget fel på dig! Bianca är inte gravid heller vad vi vet i alla fall.

    Okej Marie

    Vad har graviditet med detta o göra?
    Snackar om en tjej som har ätstörningar och bygger muskler SNABBT… inte speciellt troligt!

   Exakt, och hennes kommentar ”har ni aldrig sett en kvinna med rumpa och lår” får det att låta som om hon är naturligt byggd med större nederdel, vilket är riktigt skevt när man kollar på hela henne och hur smal hon är. Det där är inte någon med ”rumpa och lår”.
   Spana in de som tränar på riktigt, Hanna Öberg, Denice Moberg osv. Där snackar vi rumpa och lår och det är 100% från träning.

   Bildredigering, push-up trosor och riktigt kroppsformande och figursmickrande underkläder.
   En (fd?) ätstörd person vill INTE ha en stor rumpa permanent. Till vissa kläder, ja, det köper jag direkt! Allt enligt devisen ”som man känner sig själv känner man andra”

    Fast B gör ju fillers och det försvinner med tiden, man får fylla på så det är inte permanent.

   RÖV! Så härligt.

  Så länge och mycket har hon inte hunnit träna,att kroppen förvandlas till det där…
  Vilken kärring som inte kan prata sant- bara det vanliga ’ordbajseri ’ som kommer ut från hennes mun.
  Uschhhh!!!

   Kärring… vilken fräsch kommentar Lovisa. Well, Antar att man behöver vara en kärring för att kalla någon kärring så…

    Vet inte om jag tycker Biancas kommentarer är så fräscha heller, alla som är kritiska är tydligen tanter. Så jag antar att hon bara vill ha unga tjejer som följare, ju yngre desto bättre antagligen, så att de inte har vett att vara kritiska mot vad de ser på sociala medier. Satsa på ungar i förskoleåldern, vetja!

     Precis, tant blir man väl först runt 85 år och så gamla följare lär hon ju inte ha.

      Nej, man behöver inte va 85 för att vara tant. En sur tant kan man vara i alla åldrar, handlar ju mer om attityd än ålder. Man kan vara en glad tant också såklart med de som Bianca regerar till är alla surtanter därute som garanterat är mellan 40-60.

       Tant är alltså ett ord för en äldre kvinna, så nej, en ung människa kan inte vara tant oavsett glad, sur eller åsikter.

     Det ironiska är att det är väldigt mycket äldre tanter som hela tiden försvarar och hyllar Bianca men Bianca klankar alltid ner på äldre damer och menar att de är så hemska och avundsjuka. Det finns ju så klart alltid vissa dårar som skriver elakt men det är ganska få ändå. Att fråga om hon gjort rumpan är ju inte elakt eller hatiskt, inte kritik heller vilket B själv gärna vill få det till, och hennes beundrare också. Märkligt hur Bianca kan göra och säga vadsomhelst och ändå hyllas och gullas med, hon kallas ung tjej av somliga och duktig som om hon är 17 år men hon är snart 30. Vet inte om det är så speciellt duktigt att behöva alkohol innan scenframträdanden och före talkshow eller innan poseringar, möte osv.

    Jag har hört att man egentligen säger kära raring fast liite för fort?

   Hon har gått på löpband i typ 1 månad, det ger ingen rumpa. Hade hon tränat hårt så hade man fått sett det eftersom hon visar allt hon gör

  Är väl lite konstigt om hennes sk viktökning bara satt sig på rumpan och så fort går det inte att träna upp en rumpa från det hon hade till det hon har nu.

   Tänkte också på det. Likt systrarna Kardashian/Jenners har rumpan växt men getingmidjan består.

   Är det något systrarna K/J har lärt mig är att efter ett ingrepp (ej implantat) så måste man träna intensivt för att upprätthålla resultatet. Jag följer inte Bianca, men kan detta vara orsaken till varför hon plötsligt har börjat gymma?

    Här kan man se en märkbar skillnad på Biancas bakdel, då och nu: https://www.facebook.com/aimnsportswear/videos/3943107649113841/

     Nej sån stor skillnad är det inte att träning mat och ”klänning” inte skulle kunna göra skillnad.

     Jag har en sommarklänning som ger mig en sjukt snygg rumpa. Något jag inte har annars. Det är så att vänner och även barn inte kan vara tysta om rumpan när jag har den.
     Ett främmande barn (på midsommar) ställde sig och klappade på den som om den vore en trumma. Den var så ”klappbar” enligt ungen.

     Så grym är den! En vanlig basic ”mjukis”klänning från hm.

     Jag törs tro på Bianca här.

    Går jag upp i vikt sätter det sig på rumpa, lår och bröst. Behöver gå upp rejält för att midjan ska påverkas – och då pratar jag bara viktuppgång utan träning med fokus på några områden.

    Folk är olika byggda. Jag vet förstås lika lite som ni om något ingrepp gjorts eller inte men alla ni som tvärsäkert vet att det är otänkbart att en sån förändring kan ske naturligt har faktiskt fel.

    Håller med henne, inte konstigt att folk blir ätstörda när man får sin kropp utvärderad publikt på det här sättet hela tiden.

    Hoppas ni som skriver såna här saker fattar att ni är lika stor del av problemet som skapar ohälsa kring kroppar som influensers är.

     Amen!

     Hur gör man för att få dina gener ? allt mitt sätter sig på armar och mage

     Och du tycker inte att problemet ligger pyttelite hos henne själv, som skulle jag vilja säga, ganska maniskt fotar och filmar sin kropp och lägger ut för beskådning?

     Lår?Bianca har storlek 32, size 0 i jeans.

   Min viktökning under graviditeten satte sig bara på mage och rumpa. Bara för att din kropp ändras på ett sätt är det inte det enda sättet

  Jag orkar inte med ett till inlägg om en kvinnas kropp. Ja, jag hittar ut sen och vi ses i nästa inlägg osv.

   Ja konstigt är det om man tänker på saken att det är ok att diskutera vissa kroppar här men inte andras. Att det är ok att diskutera vissa förändringar hos vissa kroppar men inte andras.

    Det är väl inte kroppen i sig som diskuteras utan vad som eventuellt stoppats i den, fillers eller inlägg.

    Tycker man måste kunna separera ”diskutera kropp” och ”diskutera operationer”.

    Håller helt med dig Anonym. Kan vi inte bara diskutera Linda-Maries ökande fettvalkar runt magen? Är dom ett resultat av ökad vikt genom överätning eller har hon ev en sjukdom gör att hon samlar på sig vätska?
    Var goda att spekulera fritt.

  Hoppas verkligen jag kan ge mina barn en god självkänsla så de inte känner att de måste göra om hela sitt utseende. Måste vara hemskt som förälder att ens barn inte ser ut som sittbarn längre (hårddraget). Tänker på Heidi Montag m.fl. Benjamin sa väl i en tidigare säsong till Bianca att det började bli för mycket nu

   Vi vuxna är förebilder och påverkar våra barn socio-emotionellt. Större chans att ditt barn är nöjd med sig själv om du är det.

  Känner mest att det är ledsamt. Alla som kan lite grann om kost och träning vet att det inte stämmer att det bara är lite träning som resulterat i det där.

   Fast jo, det kan det visst vara. Det beror även på gener, Binca kanske går upp över rumpa och lår mest. Det gör jag när jag går upp i vikt, min midja och bröst lägger knappt på sig något men min rumpa och mina lår lägger på sig jättemycket direkt så sluta kom med påhittade teorier.

    Så behändigt att det gäller alla influencers!

  Varje morgon måste jag klicka på 15 rutor för att slippa cookies här, jag börjar tröttna nu?

   Har du testat att ändra dina inställningar på din enhet? Eller byta nätläsare?
   Jag använder Opera på en mobil. Och det enda jag får upp på den här sidan är en reklamfilm efter det nyaste inlägget, som är enkel att ”kryssa” bort.
   Tyvärr är det inte alla sidor som funkar helt optimalt när man använder opera, då t.ex vissa banker och statliga sidor (bor inte i Sverige) inte gillar att nätläsaren har vpn. Men för mig är det värt det, då jag slipper massvis av reklam.
   Jag har heller inte godkänt några sociala medier appar på telefonen. Så jag får heller inte upp saker som kommer från t.ex fb eller insta o.likn.
   Det är ens egna inställningar och egna ”nät/app-historik” som många ggr avgör hur mycket (och vilken) skit man får upp på sin enhet. Om man själv inte tar ett aktivt val att stänga av cookies och appar som säljer informationen vidare, så kan man tyvärr bli trakasserad av reklam och banners.
   Hoppas du finner en lösning på ditt problem. ❤️

  Jag bryr mig verkligen inte om hon gjort fillers eller BBl hon får göra vad hon vill men det hyckleriet som stör mig. Antingen väljer man att inte svara och bara skita i kommentarerna eller så går man ut och bemöter med någon form av sanning. Men att sitta och håna människor när det är helt uppenbart att hon gjort något, det smäller helt fel. Ger en mycket osympatisk sida hos människor som håller på så.

   Håller med, hon blir mer osympatisk för varje år tyvärr och hon ljuger om allt. Hela Bianca är ju fake. Jag bryr mig inte om att hon opererat sig från topp till tå, men jag stör mig på att hon ljuger om det. Det är inte okej i hennes position, med så många små Ääälsklingar som avgudar henne måste hon ta mer ansvar. Antingen låta bli att kommentera eller berätta sanningen så hennes unga fans inte går runt och tror att de kan svälta och träna sig till att se ut som Bianca och blir deprimerade när de inte lyckas.

  Här måste jag dock ge Bianca att det syns att hon gått upp i vikt sedan hon (öppet) mådde sämre. Det klär henne verkligen och jag hoppas att det grundar sig i ett bättre psykisk mående. När man likt Bianca är formad med liten överkropp och kurvigare underkropp så är det inte konstigt att en viktuppgång primärt syns på just lår och rumpa eftersom det är dom delar av underkroppen där vi har störst muskler och som kvinnor mer fett.

  Huruvida hon också gjort något ingrepp kan jag inte uttala mig om, men förklaringen om viktuppgång har åtminstone bidragit.

   Ja, det är absolut möjligt att hon har fått större rumpa och lår av viktuppgång och träning. Alla som säger något annat är okunniga. Om hon har gjort något mer eller ej är omöjligt att säga. Vinkeln och klänningen i sig gör också sitt.

   Gått upp, hon är ju så smal man kan bli, tv som oxå lägger på lite och öndå är hon så smal. Var själv pinne i hennes ålder dock utan några former alls men gått upp i vikt knappast.

    Fast du måste förstå att gå upp i vikt och bli tjock är två helt olika saker. Bianca är fortfarande smal ja, däremot har hon gått mer former – i hennes fall större rumpa och lår. Jag är också smal men tyvärr utan former, vissa har dock turen att vikten lägger sig kring rumpa och lår primärt.

   kurvigare underkropp?? Hon har storlek 32 i jeans, size 0. Så mycket lår har hon inte!

   Kurvig underkropp. Bianca har storlek 32 i jeans. size 0. Så mycket lår har hon inte.

  ”Du är fin som du är”, meanwhile superomgjord kirurgiskt och kosmetiskt.

   Barn gör inte som du säger, utan som du gör ?

  ”Alla är fina som dom är”- det är Bianca o Paows vanligaste mening.

  Tänker att man kanske inte ska dra några förhastade slutsatser pga några bilder. Olika typer av kläder, att man spänner musklerna, vinklar osv kan ju påverka. Men att hon blir så provocerad över påståendet (även om hon påstår att hon inte bryr sig), liksom vad väntar hon sig när hon gjort så mycket fillers och operationer i övrigt? Det blir lite som att hon bara har rättigheter och inga skyldigheter, hon får prata öppet om sina fillers och operationer men ingen får ifrågasätta henne eller ha en diskussion kring det för man får inte diskutera kroppar och alla gör som dom vill bla bla…

   Fast hör du dig själv? ”Som om hon bara har rättigheter men inga skyldigheter”. Ja, det är hennes egen kropp? Det säger sig väl självt att hon har rättigheter att göra och dela med sig av vad hon vill men inga som helst skyldigheter mot någon. Förstår inte hur ni som kräver annat är funtade.

    Hon har gjort sin egen kropp till en handelsvara som hon tjänar pengar på. Bara att öppna munnen och slicka i sig att hon får kommentarer om den.

     Att folk kommenterar betyder inte att hon har några skyldigheter?

    Tycker visst om man är stor idol till unga att man har skyldigheter. Ärlighet varar längst.

   Men lilla gumman. Ta ett varv till i verktygslådan.

    Lilla gumman….?

  Det är ett enda JÄVLA hyckleri. Jag VET via 100% säkra kontakter att hon sprutat in fillers i röven. Och jag skiter i om hon gör det för det är hennes val och hennes kropp. Det är dessa ständiga lögner från Bianca som jag inte tål. Sanningen gäller inte alltid för henne och vita lögner har hon alltid räknat som en naturlig del av hennes verklighet, just för att hon är hon. Hon är en otroligt snäll och generös människa om man tillhör hennes gäng/frisör/stylist osv. men nåde den som säger emot. Då blir man utfryst. NEJ hon är ingen bra förebild

   Tror inte ett skit på dina kontakter.

    Och jag SKITER i om du tror det eller inte. Om jag inte visste att Camilla av förståeliga skäl skulle radera namn om jag skriver ut det så hade jag GLADELIGEN outat dom!!!!! Jag vill att unga tjejer fattar att det här är lögn. Om du sitter som en förnekare och inbitet hjärntvättat fans till Bianca inte tror på det? Kunde legit bry mig mindre

     Låter som att du bryr dig en hel del faktiskt.

      Ja jag bryr mig om SANNINGEN

     Men du snackar ju bara skit

      Tror du på riktigt att hår/make tjejer som Bianca anförtror precis ALLT håller käften om vad som pågår bakom dörrarna? NEJ!

     Du verkar bry dig väldigt mycket om allt vad Bianca gör o inte gör

   JAG VET till 110%% att hon INTE har sprutat in nåt i RÖVEN!!

    Jag vet inte alls men man får väl lita på vad hon säger och inte spelar det oss ngn roll.

    Nej det vet du absolut inte

     Det vet jag väl absolut. Hör vad jag säger!

   Hur vet du det?

   Ja för så ser inte en tränad rumpa ut. Man får träna skiten ur sig under lång tid, regelbundet och då blir den snygg ialf. På bilden ser det ut som man stoppat en knölig kudde under klänningen.

    Alltså va? Folk har ju tappat det, rumpor ser ut på olika sätt, tränade eller otränade. Tror du på allvar att du kan avgöra från en bild, där personen dessutom har kläder på sig, att det inte KAN röra sig om en naturlig rumpa? Det är en helt vanlig rumpa?

     Nä ser verkligen inte ut som en vanlig rumpa. Kolla på hur hon såg ut förut. Nu putar den ut långt ner, så ser inte en tränad rumpa ut

   Är det inte tystnadsplikt för personal som jobbar med sådant ?

    Hår och make? Varför skulle det vara det?

   En till här som också känner folk som känner Bianca och andra influencers. Människor som jobbar med kosmetik och behandlingar. (Som att Stockholm är enormt? Det är alltid någon som kommer känna någon) och instämmer med föregående! Hon har det faktum gjort fillers i rumpan!! Precis som Alice Stenlöf. Och innan ni säger något, JA Alice tränar sjukt mycket ja. Tar fortfarande inte ifrån att båda gjort fillers. I Biancas fall även gjort om hela ansiktet, bara googla valfri gammal bild.

   Pinnsmal men absolut, hon har fått en röv som sticker ut som en raket på bara ett par månader med baaaara lite träning och lite fotovinklar.

   Som andra redan sagt, jag struntar själv i vad hon gör eller inte gör. Jag gör själv fillers men snälla, gå inte ut och kommentera och dra lögner. Hon ser bara dum ut när hon försvarar sig mot något som är sant. Och dessutom lurar alla sina unga ”fans”. Börjar bli lite väl Kardashians över henne. Massor med ingrepp men ba va? ”Jag har ju bara färgat håret”.

   Be in peace with yourself, gör fillers om du vill och trivs men ljug inte.

    Tack det var exakt det även jag ville få fram med den faktan jag fått från NÄRSTÅENDE hår och make tjejer bakom B. Nej dom har inte skrivit på tystnadsplikt men det kanske borde vara mer diskreta. Men folk kommer alltid prata när det ljuga om operationer. Så sluta era töntar att gå in i försvar om att hon INTE har gjort något med röven brösten ansiktet hakan för allt det där är lika äkta som att hennes hårfärg är cool blonde

    ”Hon har det faktum” ?

     Tack för att du tog dig tid. Dom flesta förstod vad jag menade. Skriver ingen uppsats här. Men om du spelar dum så kan jag inte göra något åt det, kan enkelt förklara: sms språk- föränderlig, blandning av olika språk, förkortningar och inte alltid korrekt. Poängen gick fram ändå va?

  Tycker hennes mamma Pernilla förtjänar ett eget inlägg om sin egentliga människosyn. Kan inte alla bara skita i att handla hennes fula kläder?
  Och när ska alla som slickar hennes röv förstå att allt bara handlar om PENGAR?

  Här är bilderna inifrån klädfabrikerna där textilarbetarna har löner på under fem kronor i timmen – de hade behövt det dubbla för att kunna försörja sig.*
  – ”Jag hoppas att det här är människor som förhoppningsvis är glada att de får en lön och har ett arbete. Motsatsen är att de skulle ha det ännu värre, säger Pernilla Wahlgren”

  https://www.expressen.se/nyheter/de-syr-kandisarnas-klader-till-gekas-lever-i-misar/

   Vart köper du dina kläder? 🙂

    Second hand

     Vad bra att det finns sånna som du! Helgon!

      Men snälla, dämpa spydigheten! Det är super att handla secondhand, och absolut inte super att handla nyproducerad polyester från barnarbetare på Gekås.

   Allt är Pernillas fel!

   Detta borde komma som ett eget inlägg, @bloggbevakning, om detta

   Läste oxå det idag, iofs blir man ju inte förvånad över P:s uttalande…?

  Den yngre generationen borde ta ett snack med sina mammor, farmödrar och mormödrar hur man uttrycker sig i sociala medier. Dessa hemska tanter som uttrycker sig så oerhört nedvärderande och fruktansvärt mår uppenbarligen inte bra mentalt. Är din mamma/mormor/farmor en av dom? Snälla hjälp henne att kontakta en samtalsterapeut!

  Nej vilket tråkigt inlägg som endast går ut på att diskutera en kvinnas kropp. Gäller det BI så finns det heller aldrig några gränser om hur hårt man får döma. Att hon är en hycklare, osympatisk, dålig förebild, ordbajsare, ätstörd och samtidigt ett hånande inlägg om hur hon såg ut förr.

   Som flera har skrivit är det inte hur hon ser ut som är problemet utan att hon skriver att man är fin som man är och hävdar att en stor kroppslig förändring har skett genom träning men hon har genomgått flera ingrepp/skönhetsoperationer men inte är öppen med detta. Många av hennes följare är unga och lättpåverkade och har inte utvecklat kritiskt tänkande än. Bianca får se ut hur hon vill, göra vad hon vill med sin kropp. Men för att inte skapa ouppnåeliga ideal (utan skönhetsoperationer eller liknande) hade hon behövt vara transparent med detta då hennes kropp är en del av hennes varumärke (marknadsför kläder, smink etc). Det är skillnad på att berätta att en kroppslig förändring har skett genom ett ingrepp i förhållande till om hennes utseende har förändrats genom träning.

    Tycker hon varit transparent med både bröstoperation och botox. Nu antar du att hon gjort ingrepp på rumpan, och verkar inte kunna ta in att hon kanske faktiskt talar sanning.

     Bianca har fettsugit låren. Det har hon inte gått ut med

      Ändå vet du det?

  Tycker hon varit transparent med både bröstoperation och botox. Nu antar du att hon gjort ingrepp på rumpan, och verkar inte kunna ta in att hon kanske faktiskt talar sanning.

   fast hon förnekade ju att hon hade gjort en bröstoperation i typ ett år innan hon gick ut med det?

    Hon förnekade inte. Sluta trolla

  Fast de kan ju faktiskt tycka att andra är fina som de är samtidigt som de är grovt missnöjda med sig själva!! Hur svårt ska det vara att ta in. När man har en ätstörning så ser man oftast inte större människor som fula och groteska men man ser absolut sig själv så. Jag tror inte att Bianca vill att någon annan ska vara så osäker över sitt utseende att dom skaffar fillers. Det går att ha flera tankar i huvudet samtidigt. Något du inte lyckats med här.

  Ge oss dina övningar istället Bianca !

  Trodde att dagens snackis skulle vara att Paowsan gått ut med att hon opererat underlivet för att hon ville ha en Barbie-fi—a.

   Ja! Ändå lite förvånad över att hon var öppen med att hon inte hade gjort om det och att det kanske var lite onödigt .

   Det avhandlades redan förra veckan. ?

    Var väl bara Tildatjafset som avhandlades då eller??

   Finns det ju fler kända som har gjort…say no more 😉

    Laila Bagge: bröst och rumpa. Gynning säger som Bianca att hon har gått upp i vikt. Konstigt att det bara har satt sig på rumpan?! Speciellt efter man har fött barn, då brukar rumpan försvinna. Att bygga rumpa och lår tar flera år med bra kost och tung styrketräning. Det är taskigt att lura i unga tjejer att det är så lätt!

  Så sorgligt att vi pumpas med så mycket bilder på bbl/fillers-rövar att till och med vuxna(?) människor här faktiskt tror på att det där skulle vara en ”tränad rumpa”. En tränad rumpa ser inte ut så där, det där är en form som endast går att få till på syntetisk väg.

   Men herregud, självklart kan man få den där formen naturligt. Det handlar om genetik, och där har vi alla olika förutsättningar. Jag till exempel har magrutor i princip utan träning medan dom flesta kvinnor inte ens kan få det på naturlig väg. Varför? Gener. På samma sätt finns det personer som helt enkelt föd med smal midja och stor rumpa, trots at det klassas som onaturligt av många. Varför? Gener. Alla ser olika ut.

    Stor rumpa kan absolut bero på både gener, muskler och/eller fett. Det jag skrev är ju att formen inte kan se ut så. Det där är en syntetisk form, musklerna KAN inte se ut så naturligt, oavsett människors individuella anatomi.

    Och magrutor syns på de flesta bara man har tillräckligt låg fettprocent. För de flesta kvinnor, oavsett hur mycket man tränar, betyder det att man måste ligga på ett osunt kaloriunderskott så magrutor är verkligen inte ett tecken på att man är vältränad.

     Och det syns inte heller på oss som har kroppar som inte vill bygga synliga muskler ?
     Jag var grymt vältränad och det syntes endast lätt på mina armar samt på ryggen. Inte ens självkritisk, folk trodde att jag var smal för att jag inte åt?

  Hon har ju alltid haft röv och lår. Vilket vidrigt inlägg där det blir ett öppet kommentarsfält att kommentera hennes kropp, som hon gång på gång ber om att inte göra.

  Leave Bianca alone!! ?

  Har jag fel nu, eller var det så att hon länge förnekade sin bröstoperation och sen efter ett tag erkände att hon hade gjort en? Obs menar genuint att jag är osäker, hon kanske bara inte uttalade sig om det och sa varken bu eller bä först. Men om det var så att hon först ljög är det jävligt fult och varför skulle det inte vara samma sak nu

  Hon ser ju större ut i hela kroppen så ?

  Kan inte du tanten lägga upp ett foto på dig så kan vi skriva vad vi vill om din kropp och utseende! Nästa inlägg. Ok!?

   Hon ser ut som en elak gammal häxa. Skulle absolut rekommendera lugg för att dölja den fula höga pannan.

    Hög panna = hög intelligens.
    Ja, vi har förstått att du ser ut som en neandertalare.

   Camilla visar verkligen sina sanna sidor när hon postar sånt här skräp. Vad bidrar sånt här med? Varför ska vi diskutera Biancas kropp? varför får hon inte skriva att hennes läsare är fina som de är bara för att hon själv gör ingrepp betyer ju inte att det inte är sant.

   Enda som är en floskel är att camilla försöker få folk att tro att hon skriver de här inläggen som ”granskning” och ”bevakning”. Total bullshit. Jag hittar ut själv.

  Såg Bianca ut sådär förut eller är det en fejkbild? ? Hade aldrig trott att det var samma person.

   https://youtu.be/CvgLXt6yc9Y

   Bara att kolla här.

    Där liknar Benjamin när hon ler, tänker på hakan. Neeej menar inte detta som något dåligt!

    Det är ju inte samma person. Hur mycket har hon gjort? Det måste vara det mesta i ansiktet. Om man inte sett henne under tiden hade man ju inte trott det är samma person.

   Googla bilder på henne från Lets Danne tiden så ser du

    Hon var med i let’s dance 2014. Det är 2023 alltså nästan 10 ÅR sedan. Hon var 20 år.
    Ser ni exakt likadana ut som ni gjort för 10 år sedan? Jag är lika gammal som Bianca och kollar jag tillbaka på bilder på mig för 10 år sedan ser jag inte exakt likadan ut.
    Ja. Jag vet att hon använder filler osv men come on.

  Hon har gjort fettsugning och sprutat in fettet i brösten på Akademikliniken. Hennes plastikkirurg postade ett inlägg på henne på hans Instagram. Det kallas hybridbröstförstoring och jag blir fett sur (pun intended) att unga tjejer går runt och tror att hon ser ut sådär pga viktnedgång/träning. Hon har skulpterat kroppen med fettsugning och sen gått ner i vikt lite i somras också. Hon får göra vad hon vill med sin kropp men ljug inte. Hon startade LPG trenden pga att man gör LPG EFTER FETTSUGNING.

  Kopierar in länk till bilden med utsuddat namn
  https://ibb.co/cgtQN53

   Fettsug på Akademikliniken men Charles Randqvist gjorde hennes pattar det har hon själv gått ut med. Kostnad ca 80000:- Det är även Charles som gjort Lovisas snok mindre

    Ja hon gjorde en till operation sen. Men först med eget fett och mindre inplantat

    Jag fattar inte när Lovisa gjorde operationen och inte minst hur hon har kunnat dölja blåmärken och bandage som man går runt med efteråt? Eller skulpterade hon bara om den med fillers?

  Det skrivs så mycket fult och genuint elakt om dessa influensers här på denna blogg, hela tiden. Vissa kommentarer är helt orimliga att förstå att det är vuxna ( bör räknas dit i alla fall ) som skriver och samma lika gäller en stor del av de inlägg som skrivs i denna blogg i syfte att ”bevaka” influenservärlden för att de inte ska kunna bete sig hur som helst och påverka de unga i fel riktning.

  Men när blev två fel ett rätt ? Att dom ( influenserna) beter sig och säljer sig och sitt varumärke på det mest idiotiska sätt för att tjäna pengar och för att synliggöra sig själva och sina många gånger trasiga egon är en sak. Men när den som ska ”bevaka” detta samt en stor del av de som väljer att svara på denna blogg gör exakt samma sak men då i en tro att det är ”rumsrent” det det gör, ja det är en gåta. Tror inte ni att alla dessa ungdomar som följer och påverkas av influenservärlden inte hittar hit också ? Många kommentarer och svar på denna blogg är precis lika ogenomtänkta som det svar/kommentarer som kopieras och läggs upp från en influensers kanal, det är ingen skillnad! Vad lär sig ungdomar som läser denna blogg? Vad får dom för värderingar? Hur lär dom sig att motivera sin egen tanke och åsikt? Hur lär dom sig att uttrycka sig ? Hur blir deras människosyn?

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Camillas intention med denna blogg är bra, influenservärlden behöver granskas och mycket där ska uppmärksammas, ja absolut! Men varför göra det i form av en unken dålig skvallertidning? Är det för att verkligen göra skillnad eller är det för att pengar och uppmärksamhet styr även här!?

  …och Shape By kliniken som gjorde alla hennes fillers i ansiktet från början ligger på shit list eftersom dom gjorde ett ”dåligt jobb” och överfyllde/ fillersen började vandra under ögonen

  Och ändå är det just nu som det är trendigt med stor bakdel. Sen går det ett varv och en liten bakdel trendar. När ska välmående, sundhet och god hälsa trenda (ja man får må dåligt psykiskt också, det är inte samma sak), utan att vi hela tiden ska vara kroppsfixerade. Lägga ner massor av tid och pengar på att se ut på ett visst sätt och må dåligt om man inte gör det. Jag tänker bara när jag ser dessa påverkare lägga ut bilder och kommentarer om sina kroppar som de har förändrar nåt hekto hit och dit: att de orkar hålla på. Gör nåt vettigt istället. Vem orkar ens bry sig att denna tjej har fått fett på rumpan, det är inte att cancerns gåta blivit löst liksom. Vad tillför hon ens?

  Nu följer jag ju inte de här influencerkvinnorna, jag är bara intresserad av dem som samhällsfenomen och det är därför jag läser här. Men t o m jag har pejl på att den här Biancas följare knappast är äldre än 30 år och det blir ganska kul när hon kallar dem ”tanter”. Men det är medvetet förstås, det gäller att smörja fjortisarna som är helt hjärntvättade och köper smink så att det visslar i Biancas börs. Kul blev det i a f!

   Tänker samma, skiter fullständigt i om hon sprutar in jox i sin alldeles egna kropp, couldn’t care less. Rent objektivt tycker jag hon sabbar dock. Det jag reagerar på är hennes, ungefär: ”mina älskade tjejer härinne” Manipulation & smörande på hög nivå, obehagligt med tanke på trolig ålder på följarna.

  Men sluta jiddra. Hon har inte skulpterat sin kropp m fettsugning. Fett har tagits för bröstoperation inte för att se smalare ut. Tex vid knän lr lår. Som hon ser ut nu är tack vare , som hon själv skriver, ökning av vikt och träning. Inte gått ner i vikt som du skriver.

   Svar till I/ 11.24 ??

  Stör mig nåt så enormt på att Vanessa L alltid ska komma till undsättning i hennes story så fort bibbsan hamnar i blåsväder … ?

  Precis som en annan person som kommenterat kan jag också bekräfta att hon gjort fillers i röven (och även en annan operation som en annan influencern nyligen gjorde också). Även Alice Stenlöf har vid flera tillfällen gjort fillers i rumpan. Tro inte på allt ni ser! Såklart kommer de aldrig erkänna öppet att de har gjort de här ärligt talat, ganska pinsamma och helt onödiga ingreppen.

   Vad för annan operation?

  Hon har gjort fettsugning och transplantation av det egna fettet till bröst och rumpa plus implantat i brösten. Gjort via Akademikliniken hos Charles. Förstår inte spekulationerna när det är bekräftat av kirurgen själv ? hennes kropp är fejk från topp till tå. Hela ansiktet är omgjort, fejkad rumpa, fejkade bröst, fejkad midja, garanterat även skulpterad kropp i övrigt för att få ut tillräckligt mycket fett till transplantation.. Det är därför hon gör LPG, det behövs efter fettsugning helt enkelt och Bianca har gjort en rejäl operation minst sagt. Att ta ut så mycket fett och placera om är en omfattade operation med höga risker som kräver en del eftervård. Väldigt problematiskt att Bianca försöker framställa det som att hon ser ut såhär pga träning och kost. Det skapar ouppnåeliga och orealistiska ideal för unga tjejer, usch!

   Vart kan man se/läsa om Charles som bekräftar detta?

   Väldigt oproffsigt av kirurgen måste jag säga, alla ser ju att det är Bianca på bilden. ??‍♀️ Men en seriös kirurg skulle aldrig fettsuga någon som redan är underviktig och lider av bulimi. För att få ut tillräckligt mycket fett måste man ta från många ställen, lår, knän, armar, midjan och nedre delen av ryggen. Sen injiceras fettet i rumpan och brösten. Det är ett stort ingrepp, hela kroppen skulpteras om som en lerklump för att uppnå ett ideal. Getingmidja, smala ben, stor rumpa och stora bröst.

    Det är inte Charles som gjorde hennes första bröstop. Första kirurgen heter M*****n O**e och jobbar på AK. Charles äger Victoriakliniken och gjorde hennes andra större bröstop. Fettet har en tendens att försvinna när man gör transplantation. Allt överlever inte. Men kroppen blir ju skulpterad så att övriga icke fettsugning områden ser ”större ut” hur som helst. Min kompis (afroamerikan) gjorde en Lipo 360 och det ser ut som en skinny BBL på henne eftersom hon hade genetisk rumpa och höfter naturligt.

     Du har rätt, Charles sista och MO/AK första vändan med fettsugning/transplantation. Huruvida hon fettsugit sig även hos Charles vet jag inte!

    Var ser man bilden? Och vem är det som har lagt ut den?

  Den röven har inte tillkommit från träning för Bianca tränar inte överhuvudtaget samt att hon medvetet svälter sig. Hade hon gått upp i vikt hade hela kroppen blivit större men i detta fall är det märkligt nog bara röva som blivit större. Sorry folks men den röva är tillkommen via operation oavsett vad för dynga/ursäkter hon säger/skriver.

  Med risk att få svaret ”ja” på min kommentar. Men.
  Är det jag som är korkad eller är det ibland (ofta) svårt att förstå dig Camilla vad du skriver i det du lägger ut? Jag hänger inte med vad du försöker förmedla i dina texter.
  Jag upplever det som ”blurrigt”.
  Men som sagt, jag är kanske korkad.

  Varsågod – jag bjuder in till alla godingar att svara ”ja” på den frågan.

  Glad lördag ?

   Hej,
   Kan du ge ett med specifikt exempel från detta eller något annat inlägg om du har något färskt i minnet som är extra ”blurrigt”? Eller är det generellt? Krävs det för mycket ”förkunskaper” för att kunna tillgodose sig inlägget? Den typen av feedback är jätteuppskattad då jag alltid kan bli bättre på att formulera mig. ?

    Tack för du bemöter!
    Jag ska försöka förmedla min upplevelse.
    Ofta(st) läser jag bloggen på mobilen, det kan säkert vara en del av att känslan av inläggen är något blurriga.

    Inläggen börjar ofta med en mkt kort inledning som sedan övergår till en lång, lång rad av bilder från flunsornas IG och som även kompletteras med en text (förstår att det handlar om tekniska saker men det är ”för mkt”). Därefter kommer försöket till sammanfattning, men det blir alltför abstrakt och JAG upplever det som personliga betraktelser som inte ger ngt sammanhang – den röda tråden saknas och knyter inte ihop inlägget.

  Du är fin som du är snacket är ju tyvärr så falskt för att säga så när man samtidigt förändrat sig så mycket…. Inte ok. Hon har många unga som följer henne..

  Älskar att hon skriver ”tur att jag inte bryr mig” när hon uppenbarligen bryr sig jättemycket ??? influencers…

  Man ser ju genom klänningen att hon bär trosor med inlägg?! Varför är det bara jag som ser det?! ? zooma in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.