Magdalena Graaf om framtiden och kärleken

Bildkälla: Amelia

Tidningen Amelia/Expressen har gjort ett stort hemma hos-reportage hos Magdalena Graaf där hon pratar om sin flytt, sina barn och lite allt möjligt egentligen.
Som det brukar vara i stora hemma hos-reportage helt enkelt…
Ett stycke som ni förmodligen är mest intresserade av är det som handlar om Magdalenas kärleksliv.
Det har blötts och stötts, både i media men också av Magdalena själv så det är inte så konstigt om många är nyfikna.

Under hela livet har det varit tvära kast för Magdalena. I september separerade hon från fästmannen Louie Marti.
Efter att de varit ifrån varandra under fem månader har de börjat ses igen.
Anledningen till att det tog slut var att de kolliderade i sina olika synsätt, berättar hon.
[…]

Efter att de gått isär i höstas fortsatte Louie att hålla kontakten med Magdalenas familj, som han alltid haft en bra relation med. Han fortsatte att finnas där för hennes barn och tog bland annat ut hennes son Tristan på middagar. På söndagarna åkte Louie, som är kristen, till kyrkan där hennes mamma är pastor.
[…]

När Magdalena skulle hälsa på sina stora söner i Rom, erbjöd han sig att ta hand om småpojkarna hemma i Djursholm. Magdalena tackade ja. Det blev vändpunkten.

– Louie kom in här och jag kände: ”Fasiken vad jag älskar dig”. Jag sänkte garden. Han passade barnen, skjutsade dem till tennisen, handlade och lagade middagar. Så jäkla fantastiskt! Jag hade verkligen saknat det, så nu har vi börjat om igen.
[…]

Louie är en stor hjälp i Magdalenas vardag med alla barnen.
– Mina barn älskar honom jättemycket. Louie är min finaste vän. Det finns inga stängda dörrar. Alla dörrar är öppna för fågelsång och amore, säger hon.

I serien paret spelat in tillsammans, får man även se när de båda går i parterapi.
Syftet med terapin var att de skulle förstå varandra bättre, någonting Magdalena tycker att de lyckats med.

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon måste vara bra på att förtränga och förlåta.

      Glömma också tydligen då hon flydde från sin första, hade en annan som drogade bort barnens barndom..
      Men hoppas denna är bättre då. Ribban ligger lågt.

      Det tog slut av en anledning. Det glömmer man, tills det tar slut igen.

    Vissa lär sig aldrig. Verkligen inte bra för barnen att hålla på fram å tillbaka. Omoget och ansvarslöst.
    Å så mår de därefter

    Universum gick från 54 kommentarer till 15. Alla som ifrågasatte henne togs bort samt även de där hon själv inte kunde besinna sig i sina svar. Ingen fick berätta vem det är hon tigger pengar åt tydligen eller vad tidigare insamlingar använts till. Ta bara bort inlägget.

      Nu är alla kommentarer borta. Hoppas folk verkligen tänker efter.

        Och där åkte hela inlägget.

          Vad var det för inlägg då? Tiggde hon pengar åt någon NU, eller menar ni något gammalt som varit förr t.ex till Vds?

            Ja, hon tiggde pengar till kvinnan som dömdes till grovt förtal (Stockholms TR mål 4666-19), många ifrågasatte dels kvinnans trovärdighet och anledningen till att bidra till hennes dom och dels Monas känga till Förtalsbyrån som nekat kvinnan hjälp och nu lagt ner (med hänvisning till lösa rykten om varför).

            Det var också en del felaktigheter i inlägget som att kronofogden knackat på och gjort utmätning (rent tidsmässigt kan de inte ha hunnit det så det är inte sant) och att hon både dömts till dagsböter om 70 000 kr plus skadestånd på 70 000 kr (dagsböterna var på 4 000 kr)

              Hon dömdes att betala 70 000 2018.

                Ja, i tingsrätten men hon överklagade domen.

            Pengar för ett skadestånd obetalat sedan 2018 och nu och kronofogden. Kvinnan var den som bl a har anmält Lamberts.

              Det skulle jag gärna bidra till. Finns det någon seriös insamling? Jag stöttade förtalskassan men nu är den nerlagd.

      Känt att aldrig swisha till något hon ber om. Hon använder pengarna till annat. Hej, t.o.m när Cissi hade en insamling till hennes skadestånd så använde Mona pengarna till annat (Terapi för dottern b.l.a).

        Kallades falska anklagelser och personangrepp av henne. Vi andra kallar det frågor. Men har man svårt att svara och stå för sin sak så..

          Samma med lånet som det frågades om som är makens. Styrelsen i det bolaget består av två personer.

        För att så jävla mycket pengar annars så är det konstigt att hon måste tigga ihop pengar så fort de ska användas på nåt annat än familjens sjuka konsumtion

      Hon har väl ff inte redogjort för alla pengar hon samlade in till ”Moa”, när dottern fick pengarna till terapi 🙁 Uselt…
      Ställ henne mot väggen! Aldrig en slant till henne…

      Mona är alldeles gör impulsiv och lägger upp sånt här innan hon tänkt efter. Hon bryr sig inte nämnvärt om fakta och kommer gärna med insinuationer, ”rykten” hon hört osv. För att vara närmare 60 år så har hon lågt utvecklat konsekvenstänk.

    Kan inte låta bli att tänka att det är klart han kan sköta sig och glänsa på det område som imponerar på henne mest. En period. Men det hon gjorde slut för kommer ju sippra igenom när han kommit in i hennes liv igen.

    Jag trodde hon var äldre.

    Vissa människor är så rädda för att vara själva att det tar tillbaka vilka kräk som helst. Sorligt.

      Ja. O många verkar inte förstå att actions
      speaks louder than words. Beter man sig som ett as så är man ett as.

      MG som dessutom raljerat om att hon absolut inte behöver och INTE VILL ha en man. Så var det med den saken. Tycker det låter ganska cringe att han fortsatte ha kontakt med hennes familj och tog ut hennes son Tristan på middag eh jag menar sååå himla nära kan de väl inte ha varit är ju inte så att de bott ihop, och de hade väl inte ens varit ihop i två år? Han ville verkligen ha henne tillbaka låter det som så han typ fjäskade för hennes nära. Tycker han verkar skum. Han har fått mer fame via MG och en tv-serie 😉

    Sorgligt men hon får skylla sig själv när det skiter sig igen.
    Hon har alltså förträngt att deras förhållande bestod av våldsamma gräl och försoningssex.
    Stackars hennes barn.

      Var inte han otrogen också? Är det de olika synsätten?

      Stackars barn. Inte underligt att det går som det går.

        De ”stackars” barnen gör iofs karriär…. Du kanske vill att det ska gå dåligt för andras barn för att du ogillar föräldern?
        Bara en tanke.

    Köper inte riktigt det där för just innan hon gick ut med att sälja radhuset så tittade de ju på semesterhus att köpa i Spanien – så får känslan av att hon därför skulle sälja radhuset och bo i mindre lägenhet istället och så bo hos L sina barnfria veckor. Hon säger ju också att hon ville bo i Djursholm för barnens skull och för att slippa resorna till skolan – att det är huvudskälet till flytten men ibland heter det pga för höga boendekostnader hmm. Hon och L är väl ihop sedan en tid tillbaka, säger inte vad jag tänker om det.

      Det står tydligt i artikeln att hon flyttade för att hon inte hade råd att bo kvar vilket hon varit öppen med hela tiden.

        Ja fast hon har också sagt att hon flyttade för att barnen ska få bo nära sin skola och kompisar. Om hon inte hade råd att bo kvar i radhuset så är det märkligt att samtidigt ha råd att köpa hus i Spanien, eller? Men men huvudsaken är att hon och barnen mår bra och har det bra, hon verkar lycklig och de verkar ha det jättebra där de nu bor.

        Hur får du månadskostnader på 50-60 000 kr för ett radhus.

          DET undrar jag oxå, kan inte finnas någon rimlighet & sanning i det.

          Det är fullständigt orimligt. Som vanligt ifrågasätter ”journalister ” inte heller uttalanden utan bara skriver exakt vad som sägs.

            Orimligt? Ett nybyggt radhus för 15 milj (vilket inte är orimligt i Sthlm) ger en boendekostnad på 53 000 i månaden med dagens räntor. Lätt kollat på Hemnet. Då ska du också lägga ett par miljoner i kontantinsats.

              Fast nu kostade det runt 6 och inte 15.

              Fast nu pratar vi om henne. Hon köpte för kanske runt 6. Inte bostadsrätt. Fasta kostnader kan inte vara så höga.

              Jag vet vad hennes radhus kostade och jag kan räkna.

            Inte osannolikt alls även om det i sig är ”orimligt”. Med hög ränta och amorteringskrav. Radhuset kan även vara brf-form och ha hög avgift på det. Sen har du uppvärmningen, hemförsäkring osv. Vet fler i min omgivning som ligger runt 50 tkr för samma typ av boende

            Nu har MG själv skrivit i en kommentar på sin blogg att 50-60 tkr inte bara är boendekostnad utan även andra levnadskostnader. Hon säger att det blev lite missvisande.

          Tänkte detsamma. Låter jättemärkligt.

          Det är svindyrt att bo i hus, även om det är radhus. Även om det är radhus man bor i måste man betala för allt man betalar för om man skulle bo i ett fristående hus, så som vatten, sophämtning, avgift till samfällighet och framförallt uppvärmning. Det här huset är ju byggt på 70-talet, vilket brukar innebära astronomiska elräkningar på grund av att man allt som oftast värmer upp huset med direktverkande el.

          Det enda som skiljer ett radhus med ett fristående hus är att man bara har två husfasader att underhålla istället för 4.

          Sedan har man ju allt det där vanliga, amortering, räntekostnader, fastighetsavgift etc. Etc.

          50-60 tusen i månaden låter lite mycket. Men inte helt och hållet osannolikt. Speciellt med tanke på hur elpriserna sett ut de senaste året.

    Hur länge var de tillsammans innan de gjorde slut? Om de inte hade ett lååångt förhållande på typ 5+ år är det lite konstigt att han går och umgås med hennes barn och mamma även fast de gjort slut. Eller det är konstigt oavsett. För att kunna smyga sig tillbaka?

      Psykopatvarning på den typ av beteende. Ok om det varit tillsammans i tio år, men ett par år? Kom igen!

        Att nästla in sig hos familj och vänner och manipulera över dem på sin sida är typiskt narcissistbeteende. Feta ??? här

    Är det bara jag som inte känner till den där skilsmässoringen i Djursholm? Vad är det för ställe?

      Det är ett litet lägenhetsområde nära en skog plus park. Helt vanliga lägenheter egentligen, men det är en del halvkändisar och kändisar som bor där.

      Typiskt ställe folk (ofta kvinnor) flyttar till när de skilt sig och inte har råd att bo i Djursholms-hus längre MEN som vill stanna i området.

    Han vet antagligen exakt vad han ska göra för att hon ska smälta och förtränga saker som hänt. Kärleksbombning i full gång. Snart är det värre än sist.
    Har läst nånstans att det i snitt tar sju försök innan man klarar att lämna för gott.

    Blev nån förvånad, det var ganska uppenbart att dom var ihop. Hon gick i Louies fälla igen han fick precis som han ville det är så en narcissist jobbar. Lustigt när han kommer in i hennes liv igen så börjar hon återigen ”skada sig” på olika sätt vem glömmer blåklockorna på ögonen för ett par månader sen

      Exakt min tanke.

      Men usch, jag hade inte tänkt på det men det stämmer ju. Knäskadan nyligen osv. Hoppas det inte är så.

    Ingen aning vad som hänt i deras förhållande, men som någon skrev, sa hon väl nyligen att hon absolut inte ville ha ngn man i sitt liv. Typ en vecka senare dejtar hon ”så smått”, enl.nån annan tidning hon uttalar sig i och nu då tillsammans med samme man igen..Det är väl iofs fint de hittat tillbaka, men hon verkar vara så oerhört velig och en som absolut inte kan vara själv. Måste vara apjobbigt att ideligen göra sådana ”u-svängar, framför allt för barnen.

    Hjälp med alla barnen? Alla? Hon har väl 2 som är barn de andra är vuxna. Varför snack om hur mycket han hjälper till och att barnen älskar honom det är väl inte därför hon vill vara tillsammans med honom igen, hon tar väl tillbaka honom för sin egen skull för att hon vill ha honom, inte för barnens skull. Hon har nog lite svårt för att tillkännage att de är ihop igen och stå för att hon vill ha honom.
    Undrar varför de ska gå i terapi i serien, den ska ju handla om romer har de sagt men den kommer alltså handla även om dem själva och deras förhållande då ja haha. Hon har väl förresten gjort flera hemma-hos-intervjuer sedan hon träffade honom.

      Reagerade oxå lite på det. Att det liksom var hjälpen hon uppskattade mest.. Iofs alltid haft den bilden av henne, att hon liksom vill ha saker serverade och är krävande.

        Hon har ju alltid haft hjälp med barnen eller sällskapskvinna till sig själv. Mumin, My, kusiner, diverse barnflickor, Lussan, syrran som kommer och går

    Det var flera som undrade varför de skulle se en serie om ett par som inte är tillsammans längre, när det gällde att anpassa sig till varandras kulturer. Jag är nog väldigt misstänksam, men lite konstigt är det att det då börjar pratas om att de försöker hitta tillbaka till varandra kort tid efteråt…Rätt dålig pr annars innan programstart, nej det är slut…

    Jag tycker alla det är synd om barnen kommentarer är ganska onödiga , även om det vore det så är det väl inte snällare att sitta å skriva det här så dom kan läsa det? Jag tror Margareta gjort sitt bästa men kanske inte alltid lyckats fullt ut

    Hennes relationer verkar ju ganska ”trasiga” exempelvis så vet hon att denna mannen vart otrogen och hon har mycket bevis på att det hände upprepade gånger under längre tid , många hade lämnat . Hon har vart i såna relationer med innan om jag förstått det rätt, det blir ett mönster

    Tyvärr är det många kvinnor som hamnar i det mönstret, och har svårt att ta sig ur det. Jag är inte här för att döma det jag förstår det måste vara tufft samtidigt får man leva med konsekvenserna när det återupprepat sker

    Jag Hoppas att hon faktiskt lämnar och för gott han kommer inte ändra sig

      Vem är Margareta? Det här inlägget handlar om Magdalena.

        Men fuck vad dryg du är! Du fattar att stavningsprogram kan ställa till skit va?

      Skulle det vara synd om barnen att läsa här? Tror det är mer synd om dem att se och läsa all smörja hon lägger ut och alla bilder på ungarna sen.

    50-60 000 I månadskostnad….???

      Låt säga att hon har lån på hälften av sitt hus dvs 3 miljoner med enbart rörlig ränta vilket iofs är osannolikt såvida hon inte är korkad. Denna ränta stiger till 4% vilket borde ge henne en kostnad på 7000 kr efter ränteavdraget eller 10 000 kr utan avdraget men det vore återigen korkat att inte utnyttja detta.
      Även om hennes bolåneränta ligger på 4% eller till och med 5% har jag svårt att få det till 50-60 000 kr/månaden såvida hon inte är maxbelånad, tagit blancolån på kontantinsatsen och förhandlat till sig en usel ränta.

    Ok, så vad exakt är snällare mot barnen, eftersom du skriver ”tycker alla det är synd om barnen kommentarer är onödiga” (så dom kan läsa det här) med att, som du skriver: ”hennes relationer verkar ju ganska trasiga” ? Det kan de ju oxå läsa härinne, om de mot all förmodan skulle gå in här.

    Hon faller i en fälla så djup så djup.En man som inte har nånting snärjer henne och fortsätter umgås med hennes nära och barn fast det är slut?
    Näe….han har henne runt sitt lillfinger och det sämsta är att han tydligt vill leka mafioso och snärjer snart hennes barn genom att ta ut honom.
    En vuxen karl som klär sig i sjömanskläder ??? Han är inget annat än psykopat och narcissist i en och samma kropp.
    Spring Maggan, spring och ta dina barn med dig.
    Om du behöver hjälp med barnen, be deras pappa byta med dig och lämna inte i L ’ s garn

    Just detta med att hela tiden agera på sina känslor utan att ta sig en rejäl funderare hur allt hänger ihop. Varför man rasar in i samma snurror om och om igen känns så sorgligt och energikrävande. Det osar känslor runt vissa. Tycker synd om dem.

    Tänk om de kunde vara lite snälla mot sig själva. Lugnt sätta sig ner och fundera varför man känner som man gör, hitta sätt att ta dig dit man vill istället för att helt sonika falla in i mönster. Låta knäppa känslor styra livet utan att begrunda om det är knäpphjärnan som spelar ett spratt. Hitta andra sätt att uppnå det man vill ha. Besinna sig lite & ge sig själv tid att landa istället för att bara dras med i snurror. Sedan klösa som en vildkatt när någon ifrågasätter istället för att fundera över om detta verkligen är vad man behöver?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.