Joakim Lundell först att åka ut ur Masked Singer

Joakim Lundell var första medverkande att åka ur Masked Singer, efter att ha framför Thomas Rusiaks gamla dänga ”Hiphopper” på ett aningens skakigt vis.
Vill du se Joakims framträdande så hittar du det här. 
Joakim har sagt att den enda anledningen till att han ställde upp, var för att ge sina barn ett minne för livet.
Själv tycker han att han har den sämsta sångrösten i programmets historia.
Efter att det avslöjats att Jocke dolde sig bakom masken så tog han till Instagram story för att berätta om sina tankar och känslor, inför, under och efter programmet.

Många frågar om det inte var jobbigt att stå där och uppträda inför publik och utan solglasögon med psykisk ohälsa och ångest och social fobi mm.
Jaa det var så jobbigt att jag ville gråta rakt ut, men det finns inget jag inte gör för att göra min familj stolta och lyckliga och glada.
Och jag hade Jonnas stöd på sms och telefon under hela inspelningen. // Joakim Lundell

Joakim visar även att om tittarna hade fått välja så hade han inte röstats ut, vilket betyder mycket för honom, oavsett hur dåligt han sjunger och dansar.

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men neeej!!! Varför skrev du vem som åkte ut i rubriken? Nu avslöjade du ju innan jag hunnit se!

      Du kan testa att undvika internet.

      För hela världen kretsar runt dig! ? Jisses.

    Kul att det var så tydligt att det var han! Men roligt att han vågade.

    Kanske lite taskigt mot dom som inte hann se om igårkväll, du kunde kanske väntat någon dag till eller varnat för spoiler ?

      Det är inte taskigt. Programmet sändes igår så man får väl ducka nöjesnyheter om det känns så viktigt att inte veta.

        Håller med.
        Det enda embargo som man bör respektera är innan programmet sänds i linjär tv och det hade sändningstid kl 20-22 igår fredag. Efter att programmet sänts blir det svårt att blunda för information om vad som hände.
        Att det sedan finns läckor som avslöjar hela säsongens händelser är en annan sak.

          ”Embargo”? Jag tror att du ska ta och läsa lite i en svensk ordlista. 🙂

    Alla namn har tyvärr läckt ut, trist för dom som kollar

      Fast namnen har ju läckt ut på typ fb osv, så ganska lätt att undvika det

      Hur kan de läcka ut hela tiden, förra året skulle de väl säkra upp det på nåt vis om jag inte minns fel. Det gick ju uppenbarligen inte, men känns ju som de borde kunnat försöka göra det säkrare till i år.

    OT men hur länge kan Johanna B mjölka detta nu med att folk haft åsikter om hennes amning i Nyhetsmorgon. Så tröttsamt

      Så länge alls utanför instgram o fb hyllar henne på aftonbladet tex

      Jag är kvinna och har ett jobb. Jubla gärna! #girlpwr

        Wow! Go queen! ?

      Undrar samma. Avföljde henne för orkade inte höra mer om det.

      Tips anmäl hennes storys. Så fattar hon kanske hinten

        Anmäla för vad? För att just du inte gillar innehållet? Att se någons stories är ju verkligen ett aktivt val, låt bli att klicka så slipper du se. Okej att man inte gillar alla, men vad skulle vara anledningen till en anmälan?

      Så länge hon möjligtvis kan.

      Mjölka var ordet ?? Okej jag hittar ut själv…

    Men nej, jag har inte heller sett programmet än ? och nej, jag kollar ej nyheter och följer inte honom så hade inte sett det om jag inte fått fram det här ?‍?

      Fast det står ju överallt, man får skylla sig själv om man läser på en sida som avhandlar kändisar.
      Jockes framträdande var helt uselt, hur en människa kan ha så dålig takt i kroppen är helt ofattbart. Han kunde knappt gå i takt på två tre steg i sträck.

        Ändå tror folk att det är han som ligger bakom låtarna ”han” släppt… tror det krävs iaf 2 % musikalitet och känsla för takt för att vara musikproducent.

    Tycker det var modigt av honom att ställa upp. Tänkte på att han skriver att Jonna peppade honom. Har det inte tidigare varit så viktigt av alla deltagare att poängtera att absolut ingen i familjen får veta att de är med? Gissar att det bara är ett spel för underhållningens skull, men ändå.

      De kanske får välja själva… Tänker att person med tonårs eller vuxna barn kan smyga med det medans i Jockes fall med två småbarn som ska tas om hand om (man kan inte försvinna som förälder…) blir lite svårare att dölja för Jonna?

      Men självklart berättar dom det för sina närmsta, tror ingen håller ngt sånt från sin familj??

        Jo första säsongen iaf fick de inte säga till någon. Men tex Joakim har väl social fobi också så han behövde väl stöttning hemifrån

    Masked singer är kul som lättsam underhållning. Men jag tror inte ett dugg på att allt är så hemligt. Allt är uträknat för att det ska bli bra tv. Förra året var det väldigt jämt mellan Pernilla och Måns, kändes uppgjort att de skulle ”växelfel” lite för att inte en person skulle gissa rätt hela tiden. Och sen att ingen var i närheten av att gissa rätt på Spelemannen men helt plötsligt i sista stund i finalen så gissar Pernilla rätt och ”råkar” gissa helt rätt på att det är båda tvillingarna och den ena i dräkten och den andra i lådan. Kul underhållning absolut, men kändes väldigt uppgjort.

      *växeldra

      Ja ja, allt är planerat

      Ja det var så uppenbart uppgjort så det var löjligt.

    Är det TITTARNA, verkligen, som röstat fram att han var bäst? Eller var det hans följare, kanske, som tyckte att deras idol var bäst?

    Han var helt rätt person att åka ut först. Han var klart sämst. Möjligt att hans egna barn- fans hade velat ha kvar honom eftersom de nu vet om att det var han. Men nej han hade inget där att göra. Var inte bra underhållning.

      Finns ju hur många som helst som varit så jävla dåliga första säsongen med. Vad gör det om han råkar åka ut först? Han har iallafall ställt upp och gjort det han kan ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.