Luggigt värre

Isabella Löwengrip håller på att experimentera med sitt hår och visar upp flera olika varianter på sin lugg, och frågar läsarna vad de tycker. 
Det är en blandad kompott där vissa tycker att den är jättefin, men där majoriteten ändå verkar tycka att hon är finare utan lugg, men som jag alltid sagt när jag själv hållit på med mitt hår, färger och frisyrer. ”Det växer ut igen, så vad är det värsta som kan hända liksom?” 🙂
Det fick mig att tänka på alla de olika frisyrer, stylign och hårfärger som Isabella har haft genom åren, och roade mig med att samla dem i ett stort kollage.
Mina favoriter är 9, 12 och 15. Om jag bara fick välja en så skulle det bli nummer 12.
Jag gillar henne i mörkt hår också, men eftersom Isabella bara har haft det en gång, så har jag en känsla av att hon inte delar min entusiasm. 🙂

Har du någon favorit? Team Lugg? Team Luggfritt?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  11

  Väldigt många 11:or och 12:or. Men 11 nr 2 är ju jättefint!

   hahaha

   Hoppsan. 🫣

  11 och 11.

   Jag vill gilla denna kommentaren men den är för perfekt som den är nu

    Nu blev den dubbelperfekt med 22 mvh nummer 22

  1 och 12

   Precis, jag håller med!

  12 ett och 12 två

  1 gillar jag !

  1, 5, 6 och 16 tycker hon är som finast bär hon ser naturlig ut.

  Tycker hon såg riktigt bra och liksom mer ungdomlig ut i nr 12 tex. Nr 9 var också snyggt. Eftersom att hon överlag bär mer ”damiga” kläder så spelar frisyren extra stor roll. Hon har en tendens att se mycket äldre ut än vad hon är i ”fel” frisyr. Nu är det såklart inget fel i att se äldre ut eller som sin ålder. Men hon ser liksom fräschare ut i rätt frisyr, och mer ”tråkig och pryd” ut i andra.

  1, 11 och 12!

   11 och 12 nr 2, menar jag 😅

    Hahah…nu har ju alla börjat svara så, så då blir det ju knas om jag fixar till siffrorna. 🙂

  1 och 12 är 👌.

  Totalt fan av frisyren 6 och 12🙌

  Tycker hon är fin i gardinlugg och stor snedlugg. Som för de flesta är inte mittbena en bra look för henne. Men tycker överlag hon alltid haft jättefint hår. Gillade även brunett-looken även om den inte har med lugg att göra 🙂

   Jag fattar inte, är det något allmänt känt att inte så många passar i mittbena? Jag tycker att mittbena är jättesnyggt, både på mig och på många andra. Stör du dig på virveln som gör att sidorna ser osymmetriska ut, eller vad? Har aldrig hört det, så jag är såklart nyfiken.

  Det mörka håret fick hennes hud att få en bra lyster. Men det är ju färg och inte form så jag vet inte.

  Jävlar vad snygg hon är på bild 1! 🥰

  Om Agneta Fältskog hade fått barn med Sanna Guidetti hade dom fått Isabella Löwengrip.

  Jag tycker det bruna håret inte alls passar henne. Hon skulle kanske passa i ljusbrunt men inte sådär. Så ljust som hon har just nu behöver hon inte heller dock

  8 och 12 tycker jag passar henne bra!! Lite mer avslappnat och inte så extrema extensions. Speciellt den kortare modellen är jättefin! Nuvarande frisyr är gräslig på henne, känns som hon är lite för influerad av hennes nya poddkompis Anna som har likadan lugg

  Finns en bild från när hon är på havet, med hårband i och lite 60-talskänsla, som är SÅ fin@

  Bild 4 och 12. Tycker hon verkar passa bättre i kortare hår.

  1 och 12 2an 👌👌

  1 och 12 nr 2 tycker jag! Tycker Isabella är så vacker och hon är alltid så fin i håret.

  Nej men nummer 9, hur kan man tycka att det löshåret ser bra ut? Inte rät färg eller rätt klippt öht. Den andra nummer 12 gillar jag bäst! Tycker överlag att hon är finare j lite kortare hår

  Så annorlunda hon ser ut på alla bilder. Fattar att det är åldrande, olika vikt, olika smink mm. Men det ser ju nästan ut som att det finns flera olika Bellor som delar på hennes roll/liv

   Fast man fick ju inte prata om någons utseende och vikt? Nu är jag brydd.

  1, 11, 11, 12 👍

  1 och 16

  Jag tycker de finaste frisyrerna var 1, 8 och 11. 🙂

   Oj. fanns två stycken 11. Men den 11 som kommer senare. 🙂 haha!

  5+12

  Jag tycker att hon är fin på alla bilder! Personligen passar jag enbart i en enda frisyr, vilket är lite tråkigt. Men det är väl som man säger ”allt klär en skönhet” och vi andra får vara glada för det lilla.

  11, 11 och den andra tolvan. Så sjukt snygg med axellångt hår.

  12 och 13 är helt klart snyggast. Hon hade jättefint hår på bilderna hon fixade på sig och sin första Porsche.
  Hoppas länken funkar
  https://pbs.twimg.com/media/CmIsxF8XIAAKbkB?format=jpg&name=900×900

   12 och 13 där hon har bob alltså (inte första 12an).

  Jag tycker de nyaste bilderna är finast. Så fint som hon hade på lunchen med kungen i veckan.

  Har någon lyssnat på Oförskämt att anta? Sandra Beijer tipsade om den podden och idag har de släppt ett avsnitt om Bella som var SÅ ROLIGT! Jag fick varma känslor för Bella ah det avsnittet trots att de tog upp hennes skandaler haha

  Nr 1. Men är de inte felnumrerade mot slutet? Två eller tre stycken har samma nummer??

  Jag bor i en liten, liten by i norra Skåne. Ni vet den där typen av by där man fortfarande har lucia-kandidater varje år. En grupp – oftast tjejer men vi har haft killar också – i ungefär samma ålder fotograferas och tilldelas ett nummer, man placerar fotografierna i nummerordning, det blir en helsida i lokaltidningen och en affisch som ses i hela byn under hela november och sedan får allmänheten rösta!
  Samtliga år sedan 1965 har fotografierna och uppställningen sett ut exakt såhär! Bede med och utan nummerfel! Total förvirring! Därför har man numera både namn, ålder och nummer och var man har sin adress – exempelvis ”14, Anna Svensson, 14, från centrum av byn”. (Det sistnämnda är viktigt – det finns ju viss rivalitet mellan EPA-gängen i byn och man vill ju inte ha röstat på någon från en del någon har något otalt med!)
  Det finns ingen regel om att man ska ha vitt tröja/blus/annat närmast ansiktet utan alla väljer fritt!
  Man behöver numera inte heller titta rakt in i kameran men det äventyrar såklart dina chanser att bli Årets Lucia detta året och som bevis erhålla ett halssmycke i guld i form av en stjärna! Övriga deltagare – dvs de som inte blir valda som nr 1 – får ett halssmycke i silver! Ni förstår skillnaden… 🙂

  Vad jag själv tycker om fotona ovan?
  Säger som vi brukar: ”A kan jag inte och B vet jag inte”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.