Män som sitter i Biancas trappuppgång och väntar på henne

En bloggläsare ställde frågan om det verkligen kan stämma, det Bianca Ingrosso skriver om på sin story, där hon berättar om att det suttit en man och väntat på henne i hennes trappuppgång.
Tror jag att det stämmer?
Ja, det tror jag. Jag är helt övertygad om att det stämmer, och det är förmodligen varken den första eller sista gången det sker tyvärr. // Bloggbevakning

Igår postade Bianca Ingrosso en bild på sin story om att hon inte uppskattar att män sitter i hennes trappuppgång och väntar på henne.
Jag fick en kommentar här inne som ifrågasatte om det kunde vara sant.
Jag ställde frågan på Instagram, där de allra flesta, inklusive jag själv var helt övertygade om att det stämde.
Det finns ingen anledning för Bianca att hitta på en sådan sak, och hon har ju varit med om liknande händelse tidigare. Folk, som både häckat utanför hennes port, eller som stått utanför på gatan och skrikit, så hennes hundar blev vettskrämda. Jag skrev ett inlägg om det HÄR.

Det är verkligen baksidan av att vara så känd som Bianca faktiskt är.
Hoppas det aldrig upprepar sig.

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det kanske var en man som läste att hon tyckte det var trist att ingen man ”vågade” komma fram till henne på krogen ragga? Och att han därför ville vara romantisk och visa intresse?

   ja stackars man. hur ska han veta liksom…….

   Ja så kan det ha varit, hon uppmanade ju nyss män att komma fram till henne och någon kanske gjorde det utanför hennes lägenhetshus. Det var nog ingen som satt utanför hennes dörr i trappuppgången och väntade det säger hon ju inte, Bianca skrev Inte att det satt en man utanför hennes dörr i trappuppgången utan så är det skribenten som tolkat, men det tror jag inte möjligtvis utanför dörren in till huset, in till porten. Ibland vill hon ju kramas med fäns och ibland är män fega som inte kommer fram och tar kontakt – så hur ska hon ha det, men jag förstår att man inte vill ha okänt folk utanför sitt hem, om det nu ens hänt.

    Allt är Biancas fel, oavsett vad!
    Zzzzzzz

    Att säga att man gillar när män kommer fram och pratar på krogen är verkligen inte en inbjudan till att de ska söka upp ens adress och stå och vänta tills man kommer hem, oavsett om det är utanför porten eller i trappuppgången. Det är ett obehagligt och gränsöverskridande beteende, skulle bli så rädd om det hände mig. Jag tycker det är solklart hur hon vill ha det, hon vill bli uppvaktad av en man som tar initiativ, på ett normalt och respektfullt sätt.

     Har inte sagt att allt är Biancas fel men hon sa nyligen offentligt att ”män borde växa upp och våga komma fram och ta kontakt, att ingen kommer fram till henne” och det kanske någon man snappat upp och ville ta kontakt och visa intresse. Svårt att veta hur de ska ta kontakt kanske, kändes kanske mer moget än att ragga på krogen. Vi vet inte hur det gått till och Bianca skriver inte själv att någon satt i trappuppgången. Förhoppningsvis så var det ingen galning. Det är inte kul att bli uppvaktad av någon man inte vill bli uppvaktad av och inte heller att bli förföljd men vi vet ju inte riktigt vad som hänt. Klart det händer att kända, precis som oss okända, blir uppvaktade, stalkade och förföljda.

     Finns ingen anledning att hitta på skriver bevakaren fast uppmärksamhet är väl kanske bra att få just nu i samband med att Ani släpper smycken, så att det syns och säljer, dock så har det säkert hänt nån gång kanske nu eller tidigare.

      Tror det är vanligare än vad man tror vad gäller förföljelse stalking av tjejer. Inte lätt att få kontakt med en psyksjuk mska på krogen.

    Det ska ju vara rätt man, 666

   Ja för att ragga på krogen och att sitta utanför någons dörr är ju precis samma sak.

  kommer aldrig glömma hundratalet tjejer som satt i darins trappuppgång i flera veckor efter att han släppte sin första skiva. det var helt sjukt. såg att väldigt många i kommentarerna skyller på ”män” men tjejer och kvinnor kan vara precis likadana om inte värre!

   Jösses. Stackars Darin.

   Men snälla! Hur orkar man alltid dra ”kvinnor är också dåliga, OM INTE VÄRRE!!!” 1. Det är inte sant
   2. Varför känner du att du måste jämföra?

    Kolla på Vassa Fruar och återkom sedan.

    1. Jo det var en tjej som åkte från Ryssland till Norge och knackade på hos Petter Northug och vägrade gå därifrån. Sa att de skulle gifta sig osv. . Till slut fick polisen komma och föra bort henne

     Petter Northug darrade säkert i skidtajtsen och var helt livrädd för att bli bortförd / kidnappad / styckmördad. Det var säkert på grund av detta han var tvungen att köra rattfull och knarka sen. Solklart en tjejs fel!
     Tjejerna – eller, en tjej från Ryssland – är de VÄRSTA!

      Nej med det finns ju dårar som hon tyskan som åkte till Arboga

      Fast det handlade ju om att någon påstod att tjejer inte var dåliga och jag gav ett exempel på creepy tjej som åkt en lång sträcka för att hänga utanför en ”idols” dörr.

      Fast ursäkta men varför ska man vara rädd för att bli styckmördad bara för en man är i ens trappuppgång? Säger mer om överdrivna rädslor

   Ja alltså det var säkert jättejobbigt för Darin och såklart inte ok, men tvivlar på att han fruktade att bli misshandlad, kidnappad, våldtagen, mördad osv av tonårstjejerna i hans trappuppgång, det är iaf vad jag hade oroat mig för om en okänd man satt och väntade på mig i min trappuppgång. Så nä, tjejer är inte värre.

    Tänker likadant, att det är en enorm skillnad… Finns väl ett gammalt tanke-experiment: En kvinna ensam med flertalet okända män är rädd. En man ensam med flertalet okända kvinnor är glad. Varför? Ja gissa.

     Tror ju inte alla är glada över det , plus att det beror på stämningen bland personerna.
     Men nej inte samma grej det håller jag med om

   Det är nästan 20 år sen Darin slog igenom. Vi har väl ändå kommit lite längre sen dess?

    Haha nej inte när det gäller unga fans som är tjejer.

   Men snälla, du tycker alltså det är samma sak? Tror du Darin ev var rädd för livet för att det satt ett gång 13-åriga tjejer och ylade i hans uppgång? Pucko.

   Suck ja det finns galna tjejer som gör galna saker och det finns en tid och plats att prata om det. Tjejer våldtar och mördar inte systematiskt män dock. Det är en väldigt skillnad.

   Som hans mamma släppte in då de behövde kissa ?❤️

  Nej men nu är det så mycket pop ups och skit på den här bloggen att den inte går att läsa längre!! Läser på telefonen i safari och vill inte behöva installera eller ladda ner något. Jaaaa detta är väl dagens i-landsproblem men fy vad störigt det är!!!

  Vill absolut inte lägga skulden på Bianca men är inte det här ett resultat av hur hon ”älskar alla” och skickar sina ”pussar” hela tiden? Minns ett inlägg när det gällde unga tjejer som blev lite närgångna där samma resonemang fördes. För återigen så kan ju Bianca välja hur hon talar till sina följare.

   Really!?

   tror tyvärr det handlar om män som har kvinnofridskränkning som hobby, dvs de håller på med det oavsett

   Ja självklart är det Biancas fel vad männen gör mot henne

   *Innehåller en jävla massa ironi

   Nettan jag tror detta sker för alla kända till slut att man får någon stalker, eller person som inte vet vart man drar gränsen mellan normalt och icke normalt. Dock så kan man ju skydda sig själv bättre med kanske skyddad adress m.m vet inte om hon har det. Men när hon är väldigt nära sina följare kanske vissa får svårt att dra gränsen, men jag tror stora majoriteten förstår att det inte är äkta det hon säger utan bara för att charma sina följare. Fast det är klart mannen som suttit sådär och väntat kan ju kanske inte ha alla hästar hemma så

    Jag tror faktiskt att det bianca sager ar sant. Alltsa att hon alskar sina foljare. Hon saknar liksom vissa granser som de flesta som anvander/jobbar med sociala medier har. Ta tillexempel Alice, hon sager “Hej alsklingar” men sedan ar det bara hulus, gym, promenader och selfies. JA bianca har sjukt mycket av det med – men hon delar liksom.. allt? Det ar som att hon pariktigt kanner att hennes foljare och job ar hennes identitet mer an bara ett satt att tjana pengar pa

    Finns många vanliga som haft stalkers efter sig. Jag är en av dom. Om du har oturen att få en dåre efter dej var stenhård tillbaks från början. Dvs ring polisen och markera att det är ett brott. Ha larm med dej.

   Du har uppenbarligen inte alla hästar i stallet.

   Vill absolut inte lägga skulden på dig Nettan om du nu skulle få motta hot och tarkasserier, men är inte det i så fall ett resultat av hur du uttrycker dig helt j*klars superduperkorkat? För du kan ju välja hur du talar till alla följare här.

   Tack för alla svar! Känner mig påhoppad och förtjänar det till viss del. Men jämför med hur många som campar utanför Camillas dörr jämfört med människor som söker upp Bianca. Vad beror det på?

    Hoppas du skojar ??

    Jag är / var inte speciellt snygg (aldrig sminkad eller ”sexiga” / fashion kläder) och har aldrig varit ”offentlig” eller aktiv på some + det fanns inte när jag var ung, men har ändå varit med om flera liknande episoder:

    – nån random snubbe som på oerhört omständligt vis letat upp mitt namn via skolan (han gick inte där alltså, men hade räknat ut att jag gjorde det), sökt upp min adress (old-telefonkatalog-style) och telefonnummer och stalkade / ringde i månader.

    – en gubbe som jobbade i en affär jag var inne i lite då och då inbillade sig att det var på grund av honom jag var stammis och började bete sig sliskigt, hade också mitt namn och adress pga nån medlemsgrej. Ytterst obehagligt. Tips: jag gick i affär för att jag var intresserad av det de sålde i den affären, inte 40-årig gubbe (jag var ca 18-20)

    – när jag bodde i min första lägenhet ringde regelbundet ett äckel som måste bott i huset mitt emot och visade genom det han sa att han visste vad jag hade på mig, när jag kom hem, vad jag gjorde etc. Ringde bara när jag var ensam.

    Tre av många händelser i ett ca 50-årigt kvinnoliv där okända män är gränsöverskridande, respektlösa, äckliga.
    Men visst, det beror säkert på Bianca…

    För att Bianca är en av de mest kända profilerna i Sverige just nu? För att hon betraktas som en av de vackraste kvinnorna i Sverige just nu?

    Hon hade kunnat skriva vad som helst (eller inget alls) och folk hade ändå väntat på henne utanför hennes dörr.

  Om man är känd och har en adress som är lätt att hitta så kommer man få minst en stolle efter sig, tyvärr kan det till och med vara en fara för den kända personens liv i vissa fall har ju hänt innan. Finns mååånga människor i samhället som har sjuka tankar och inte får hjälp, har en man verkliten suttit sådär och väntat på Bianca vet man inte vad mer han är kapabel till

  Antar Bianca har skydd typ livvakter? Fast vet inte om hon har det hemma.. men lite av baksidan av att vara känd, missförstå mig rätt jag säger inte det är rätt att det är så men det är så oavsett.. annars kanske man på något sätt får skaffa sig en skyddad adress osv

   Hon kan ju fråga IL om tips ?

  Härligt!

  På mindre än 10 minuter har vi fått veta:
  1) INTE ALLA MÄN!

  2) BIANCAs FEL – hon sänder ut signaler! SÅ SVÅRT för män att veta om en kvinna vill bli stalkad eller inte. DE FÖRSÖKER JU BARA VARA LITE ROMANTISKA!

  3) KVINNOR ÄR LIKA HEMSKA – NEJ, VÄRRE!

   Nu är det väl så att vem som helst kan dyka upp och bete sig galet till Bianca alltså oberoende på kön, jag tror ingen allvarligt talat menat det är Biancas fel men det är del av att vara kändis tyvärr iallafall om man är så känd som bianca är finns för många galna i världen.

    Mmmmm.
    Exakt: ”vem som helst kan dyka upp och bete sig galet, oberoende kön”, men som av en slump är det en man.
    Otippat!

     Fast hon har ju sagt massor med gånger att småtjejer är runt hennes hus, ringer på osv

      Men kan man verkligen tro på det?
      Verkar ju inte riktigt troligt alls att småtjejer skulle göra det.
      Inte alla småtjejer i alla fall.
      Och de som ev gör det, fast det tror man ju inte, har säkert sina skäl. De har fått för sig att B bara blir glad om de hänger runt, hon kallar ju alla för sina älsklingar så då är det ju fritt fram och bff-stämning für alle!
      Jättesvårt för småtjejerna tt veta vad hon faktiskt menar.
      Jag tror hon överdriver och hittar på för att verka populär – småtjejer har ju andra mycket viktigare saker att göra!

   Tack! Kom hit för att säga exakt detta!

   Dessutom:
   bakgrunden för hela inlägget är att Bianca blir misstrodd när hon berättar att hon blir trakasserad / förföljd:

   ”NEJ, men det kan man väl INTE TRO! Att en man skulle bete sig skrämmande / socialt oacceptabelt / hotfullt – ALDRIG I LIVET!”

  Bianca lever sitt liv inför öppen ridå. Att säga att hon ska skylla sig själv är lite väl hårt, men om hon valde att leva betydligt mer anonymt så skulle det tona ner intresset för henne.

   Med den logiken kan ju ingen kvinna vara en offentlig person någonsin? För så fort du syns i offentligheten som kvinna (oavsett om du är influencer, artist, politiker osv) så riskerar du att få väldigt obehagliga män efter dig. Vi borde lägga ansvaret där det hör hemma istället för att säga åt kvinnor att begränsa sina liv.

   Fast nu är hon inte anonym? Bara för att du har ett offentligt jobb betyder inte att hon förtjänar att okända män förföljer henne? Vad säger vi till okända personer som blir utsatta av samma sak? ”Ja kjolen var lite kort så du bad ju om det” ”du råkade ju faktiskt få ögonkontakt och det visar intresse”
   Förstår du hur skevt ditt resonemang är?

    Fast det är väl inte säkert denna man förföljt henne. Hon sa ju nyss att män behöver växa upp och våga komma fram och ta kontakt med henne så det kanske är vad som hänt, att någon tog kontakt utanför hennes port i stället för på krogen.

     Förstår du inte skillnaden på ”att komma fram och ta kontakt” och att stå utanför ens port? ?

     Jösses ?

    Fast snälla nån, hon lägger ut exakt allt på sina storys nonstop? Allt är synligt. Hon hade kunnat vara exakt lika framgångsrik utan att outa hela sitt liv

     Förmodligen inte, hon och hennes liv är hennes varumärke. Men oavsett, det kan ju du tycka är osympatisk eller ointressant att följa men det gör henne ju inte ansvarig för obehagliga mäns beteende.

   Men är folk så här korkade på riktigt eller gör ni er till ??

  På tal om det så såg jag på tiktok hur hon Tilda Nånting (det skrevs om henne här för nån vecka sen, är inte så bra på namn bara..) i en video fick en massa påringningar på dörren och barn som ropade in till henne.
  Fattar inte folk idag var gränsen går? Eller har det alltid varit så?

  Tänker det borde klassas som ett hot.

  Dvs de gör A, *men kanske inte B* vilket är det nästa steget. Och därför är A ett hot.

  Det finns ingen annan orsak till varför de häckar där för att markera sina avsikter.

   Vad är ett hot? Att vänta på någon för att prata trevligt och ge blommor är inte ett hot. Så man kan knappast anmäla det till polisen.

    Eh jo. Sjukt obehagligt att nån gör så.

     Jag tycker mycket är obehagligt utan att det är ett hot, jisses

    På stenåldern var det vardagsmat. Kvinnan hade då två val vid A. Åtlydnad eller …

  Två gånger de senaste året har samma man dykt upp där jag är, på gatan, tågstationen osv och gett mig komplimanger, bara förföljt mig och börjat prata med mig som vi känner varandra. Efter en stund kommer det ”så vad heter du då?” ”jag är intresserad av dig”. Han ser normal ut så. Men det är så obehagligt att han tar sig den friheten. Detta är liksom mitt på dagen och på fulla tågstationer. Båda gånger har jag vänt bort blicken och gått därifrån men ändå följer han efter. Jag vill bara ta mig till jobbet eller gå min promenad- visst jag är singel och vill träffa någon. Men att ”vänta in” tjejer är bara ett fruktansvärt beteende hos män.

   Men du måste säga ifrån!. Annars kanske han fortsätter och kan förstöra ditt liv. Be han dra åt helvete.

   Det finns en stalker lag! Hör av dig polisen, varje gång han är nära ringer man sedan dem. Har hänt vänner till mig!

  Vems hus var det hon och Lovisa letade upp när dom var i Los Angeles?

   Bröt hon sig in innanför grinden och satt på trappan och väntade för att prata med ägaren?

    Var det någon som påstod det?

     Nej men kommentaren vill vill vända det som att ”höhö Bianca klagar men hon gjorde ju detta i LA så får väl skylla sig själv.” Varför annars dra upp det nu?

    Den här mannen bröt sig knappast in genom en dörr här heller

     Ja gud va smickrad du hade blivit om en okänd man satt utanför din dörr när du kom hem men syfte att ragga på dig. Ens hem är en borg, trygga plats och där ska man känna säkerhet. I min värld ska inte ens familj gå in i ditt hem utan lov.

      Nej men jag är inte så korkad att jag sexualiserar mig själv och outar hela mitt liv heller

  Hon hade kunnat ringa Margåå för tips o råd ändå.

   Sååå synd att B inte har nån unge hon kan skicka ut för att peta lite…

  Vissa män tror liksom det är fritt fram och självklart att kvinnor uppskattar deras intresse, ev. inviter osv. Att de liksom nästan gör kvinnan en tjänst genom att erbjuda sitt intresse..Speciellt bland offentliga kvinnor verkar detta vara hyfsat vanligt förekommande (konstiga inviter, stalkers mm)Kan tänka mig att denne man läst om hennes ord ang.att ingen vågar komma fram och visa intresse och då tänkt att hey, jag vågar minsann och självklart kommer det uppskattas att jag då dyker upp i trappen och visar mitt intresse, hon kommer falla direkt..?

  Eftersom hon alltid överdriver så kan det bli att man inte litar på något hon säger.

  Konstigt att det inte händer oftare ändå, så många fullständigt rabiata människor det yrar omkring på våra gator.

  En poäng som många missar här är att man behöver inte ens vara känd eller ens överdrivet trevlig för att få oombedd överdriven uppvaktning. Det räcker att se hyfsat bra ut och ha ett offentligt jobb inom t ex restaurang, handel eller krogen.

  Det handlar inte om att man är känd, delar med sig för mycket av sin vardag eller älskar alla i hela världen. Det handlar om att det finns människor som inte förstår gränser eller att man inte besöker en person man inte känner oinbjuden (kan i o f s även gälla för personer man känner).

  Risken att råka ut för detta ökar såklart om man är ”känd från TV” vs ”känd från lokala Ica-butiken”

   Precis ??????

   Det är väl självklart att det är så, men av naturliga skäl skrivs det tex i media mest om sk.kända människor som råkat ut för sådana här saker, eller att de själva beklagar sig på IG om det hela. Det händer ju mer el mindre oss alla nån gång, men som offentlig & med IG är det liksom öppet mål, finns många knäppgökar därute som tex.ser kändisar lite som troféer eller som att de känner vederbörande på ett privat plan. Hört historierna om de som tagit sig in i kändisars sovrum och lagt sig i sängen. Självklart kan det hända random Anna Karlsson oxå, men mindre risk att knäppgökarna vet vem hon är..,därav mitt exempel.

  Jag är inte planetens största djurvän men när jag började få videos på Facebook där små apor hade blöjor och verkade tas hand om av privatpersoner i Asien reagerade jag – det är tydligen en hel industri i exv Kambodja där man stjäl nyfödda bebisapor från sina mammor och sen filmar man dom hemma där man hittar på olika upptåg med dom. Allt från att visa hur himla roligt det är när en nyfödd apa försöker klättra upp på en människa (som ständigt flyttar på sig) medan en katt river den på svansen till att tvinga dom att gå upprätt i människor, göra olika stunttrick (de skadas ofta pga är små bebisar som bara ska hänga I mammas päls inte hoppa höga höjder) osv. De dödas när de blivit gamla och nya bebisapor stjäls.

  Jag satt uppe halva natten och anmälde Facebookvideos för djurplågeri. Sen hittade jag Youtube… söker man på exv monkey torture kommer mängder med extremt innehåll upp där de som postat innehållet tjänar stora pengar på att lägga upp videos där de misshandlar apungar.

  Denna användare (snälla ANMÄL https://m.youtube.com/@monkeybita/about?openChannelReportingDialog=1&app=m&persist_app=1) har haft sin kanal i månader med hundratusentals följare. Jag anmälde för djurplågeri för förstår inte hur detta får ligga uppe?! När ska de stora sociala nätverken ta sitt ansvar?! Hur FAN får det ligga uppe och generera intäkter?!

  Camilla, du som har en stor blogg, kan du inte göra ett inlägg om Facebook och Youtubes
  (Tiktok?) extremt problematiska hållning där de tillåter användare att tjäna stora pengar på views på sitt filmade djurplågeri…

  En jättebra dokumentär https://youtu.be/WjNKYva3CgY om bebisap-industrin. Varnar för känsligt innehåll jag klarade knappt av att se videon, det är alltså nyfödda apungar som man leker med på olika mer eller mindre grymma sätt. Man filmar och postar på stora sociala nätverk och får betalt per klick. Fruktansvärt eftersom ”oskyldiga” tittare medverkar till industrin helt ofrivilligt. Man vill inte stödja skiten på något vis och bäst vore om kanalerna helt sonika blev nertsängda men det blir dom inte.

   Jag anmäler också en massa djurvideos på insta / face och Yt. Vissa videos förstår jag inte hur dem får lägga upp. De skämtar mycket ”med” djur speciellt i andra länder som jag inte tycker är OKEJ alls.

   Något som jag också anser vara obehagligt och sänder ut en massa sjuka grejer till sjuka människor är när man filmar upp i underliven på djur föder fram sina ungar. Detta gör även kennels i Sverige , men de finns mycket sånna videos runt om. Jag tycker de är SJUKT!

  Så obehagligt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.