Nytt nytt nytt

Edvin Törnblom ska ta vid, där han poddkollega Johanna Nordström slutade, genom att dra på en egen Sverigeturné – ”Bögen är lös (i magen)”.
Under hösten 2023 och våren 2024 kommer han göra flertalet stopp runt om i Sverige.
Biljetterna kostar mellan 395 kr – 1895 kr och redan nu är vissa föreställningar helt utsålda och det har även adderats ett par extraföreställningar.

Alice Stenlöf och Klara Elvgren har startat podd som heter ”Vad fan hände?!”, men som än så länge inte har några avsnitt ute. 

Emelie ”Hairtalk by Emelie” Johansson har också en serie som handlar om vad kända människor har i sina badrumsskåp, och första avsnittet handlade om Petra Tungården.
Näst på tur står Dani Pavlica.

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är trött på varenda en av dom. Känns som om flunsornas tid börjar gå mot ett slut

   Den känns slut för att du tröttnat på dem?

  Är inte poddmarknaden mättad snart undrar jag mest.

   Det tror jag verkligen inte att den är.

    Jo att ialf vara sitta och prata skit

     Fast det är den ju uppenbarligen inte.

  Orkar inte lyssna på Klara, är helt ointresserad av vad andra har i sitt badrumsskåp och kommer inte att gå och se Edvins föreställning.
  Så pass för mig

  Klarar verkligen inte av Edvin.

   Tror det kommer bli en riktig show! Hade svårt för honom men har hört några seriösa radiointervjuer med honom utan flams och trams och det berörde mig

    Hans överdrivna feminina sätt går över gränsen för min del.

     ?

     Över vilken gräns? Gör han något straffbart menar du? Eller någon social kod?

      Tror personen menar över gränsen för vad han/hon orkar stå ut med.
      Tyckte inte den var så klurig att räkna ut men du tolkade det som att personen menar att det skulle vara något straffbart. Bra där!

       Tänk att lägga energi på hur andra beter sig. Känna att nä nu, detta är över gränsen för vad JAG står ut med.

       Men titta inte då Britt-Marie? Ingen tvingar dig.

  Petra är tyvärr ett skräckexempel på vad som händer om man använder för mycket fillers och botox. Ser ut som hon har ont någonstans när hon ler, väldigt märkligt

   Som Jokern.

   Det var det första som slog mig också. Jisses.

    Ja verkligen. JISSES

     Hon ser bajsnödig ut.

   Men verkligen! Vet inte vem hon är, men det första jag tänkte på när jag såg bilden var den där onaturliga vinkeln på ögonbrynen och den lite märkliga munnen. Herregud, hon ser säkert otroligt bra ut utan fillers och botox.

  Petra var inte den första, utan det var Sanna Guidetti.

  1900kr för att se Edvin, hur kan någon betala det för att få lite bättre platser? Okej att världsstjärnor kan ta bra betalat men det verkar som att Edvin ska göra väldigt många gig så då är den prissättningen helt sjuk

   Japp men uppenbarligen kommer någon betala det priset så. Så länge det finns platser för mer normala priser ser jag inget problem

    Jag ser problem, nästa gång han ska ut på turné är det pris från 700-3500 istället, osv, det är ett jäkla teatergig, inget jäkla superbowl

     Köp inte biljett då?

     Du hittar ju bara på egna problem. Du har ingen aning om vad hans nästa show kommer kosta ? och du ska ju ändå inte kolla på honom så vad spelar det ens dig för roll vad det kostar

      För det skapar klyftor i samhället när man tar orimligt betalt för saker, kvittar att det är Edvin, hade det varit någon annan b-kändis hade det varit lika illa

       Snacka om att överdriva ? dessutom hittade du bara på random priser angående hans nästa show

   Det ingår massa grejer då tydligen, typ merch, meet and great, eller så. Jag älskar Edvin och hade lätt betalat det om jag hade råd.

  Är så trött på att (avvikande) sexuella preferenser alltid ska refereras till för att få uppmärksamhet och sympatier. Blir uppträdandet bättre om man är bög eller?
  Börjar bli någon form av merit att vara HBTQ.
  Hej jag heter Anna och är butikschef.
  Hej jag heter Edvin och är bög.

   Det är väl så med personer som avviker från vad alla andra anser vara norm.
   invandrare (personer från andra kulturer/länder), rullstolsburna, homosexuella.

   Det sticker ut lite och kan anspela/driva med detta som kanske inte andra personer som alltid funnits på komikerscenen kan göra. (dvs vita heterosexuella i huvudsak män).

   Härligt tycker jag – jobbigt tycker andra. Helt ok att tycka olika.
   Snart är det långledigt, bara en sån sak

   Avvikande? Är det verkligen avvikande 2023?

   Jag tycker hyllningarna av transsexuella kan vara väldigt märkliga. Typ Caitlin Jenner som fick pris som årets kvinna på någon stor gala efter att ha varit kvinna i typ 5 minuter. Vad är logiken? Ska det inspirera andra kvinnor på något vis? Hur? Samma med idrottare som blivit kvinna och då slår de andra kvinnor i damklassen – Åh wooow vad inspirerande att någon som kunnat bygga muskler på ett HELT annat sätt hela livet kommer och tar ifrån biologiska kvinnor deras vinst?! Jag är inte ett dugg inspirerad av dessa transpersoner och önskar de kunde stay in their own lane.

    Jag tycker mest det här en märklig och trött amerikansk kulturkrigsfråga vi inte behöver importera. Idrotten har en pågående diskussion om regelverk, där finns det en del svåra gränsdragningar men i övrigt, det här är inget riktigt problem i verkligheten. Det är bara folk som sitter på internet letar efter saker att bli arg på för att få en ursäkt att vräka ur sig saker.

     Jaså, fenomenet existerar inte i Sverige säger du? Läste denna artikeln bara häromdagen men ok… https://www.sydsvenskan.se/2023-04-02/jimmy-debuterar-som-kvinna–men-ar-idrottsrorelsen-redo-for-henne

     Menar absolut inte att man ska skapa drev mot transpersoner eller bli upprörd över att de existerar, men man måste inte hålla med i hyllningskören som tycker de enda ÄKTA kvinnorna minsann är transkvinnorna (av outgrundlig anledning). Vi kvinnor måste också få vara stolta över oss själva och tävla utan att bli överkörda av andra grupper.

      Transpersoner är människor, inte fenomen och såklart de existerar i Sverige. Och om du läser min kommentar igen så skriver jag ju att det finns en debatt att ha om regelverket inom idrotten. Så att den är inkluderande men samtidigt rättvist, det är inte enkla gränsdragningar och har själv ingen stark åsikt för har inte den medicinska kompetensen som krävs för det. Resten av din kommentar bekräftar bara min poäng. Har aldrig i verkligheten i Sverige stött på någon hyllningskör som påstår att transkvinnor är de enda äkta kvinnorna eller att jag inte får vara stolt över mina prestationer som kvinna. Den finns inte , det är ett påhittat problem.

     Tycker verkligen det är en relevant diskussion. Jag är helt för att man ska få vara precis som man vill (trans, homo, bi, hetero, whatever) så det amerikanska i att försöka förbjuda samtal om sexuell orientering i skolan (ooops, vi glömde visst bort att heterosexualitet också är en sexuell läggning), eller att dragqueens inte ska få ha sagostunder för barn (ja, den diskussionen har vi ju redan tack vare SD), bränna ”olämpliga” böcket etc. MEN det är ju rätt intressant när transsexuella kvinnor helt plötsligt liksom anses vara ”mer” kvinnor än biologiska kvinnor eller när man inte ens får nämna att tja, det fortfarande är så att de ändå inte kan uttala sig om mens, barnafödande eller annat som har med kvinnlig biologi att göra. Det finns alltså delar av att vara kvinna som de aldrig kan uppleva och därmed heller inte uttala sig om på ett initierat sätt. Men det får man inte påpeka för då är man en TERF, för vi ska låtsas som att vissa biologiska faktum inte existerar.

      Vem i Sverige är det som ”helt plötsligt anser att transkvinnor är mer kvinnor än biologiska kvinnor”? Vem är det som stoppar er från att prata om mens eller barnafödande? För det känns ju som att det är med på topp 10 listan över ämnen kvinnor pratar om och har aldrig upplevt att någon satt stopp för det pga transpersoner. Jag bara undrar vem eller vilka det är ni debatterar emot, känns som ni hittat på en ”fiende” som inte finns för att kunna slåss mot halmgubbar.

       Se kommentarsfältet hos Vulverine är hon skriver om mens, ägglossning, klimakteriet o.s.v. Brukar finnas flera kommentarer där hon får höra att hon är transfobiker då hon använder ordet kvinnor istället för ”livmoderbärare” och annat misogynt.

        Ok det var som jag trodde, det här är ett litet ankdammsbråk på internet där ni hittat ett fåtal personer som skriver kommentarer ni ogillar och det försöker ni blåsa upp till ett samhällsproblem och som att det finns någon transkonspiration som gör att ni inte får säga kvinna längre. Meanwhile så tuffar resten av världen på helt ovetande och opåverkad av det här. För det är egentligen ett icke-problem.

         Så man får enbart bry sig enorma världsproblem och inget annat? Då kan ju du sluta hänga på Bloggbevakning och gå ut och demonstrera mot riktiga problem såsom klimathotet, krig o.s.v. Sedå gör lite äkta nytta, vännen!

         (För de kvinnor som förlorade mot Lia Thomas i simning och därmed fick sina stipendier indragna så är det ett riktigt problem hur mycket du än vill förneka det)

          Nej såklart inte men då kan man ju säga att man har problem med ett fåtal personer som kommenterar på internet istället för att försöka få det att låta som en stor konspiration som vill förbjuda en att säga eller vara kvinna? Resultatet av den där retoriken är ju att ni målar upp transpersoner som ett hot när de allra flesta av dom bara vill leva sitt liv som alla andra. Det blir hysteriskt och överdrivet.

           Det är något som växer hela tiden. Se på drevet mot JK Rowling.

      Ja precis.

      Transkvinna: Jag är en stolt kvinna som hyllar min feminina kropp! Alla andra: Wohoo you go girl!!!

      Vanlig kvinna: Jag är en stolt kvinna som hyllar min feminina kropp! Alla andra: Sluta vara transfobisk din jäkla menstruerare!

       Gud, kommer nog bli sågad nu men jag tycker inte det JK Rowling sa var transfobiskt och jag håller med henne. Apropå det du sa ovan som är samma kontenta som det hon sa.

   Han har pratat en del om att han mått dåligt över sin läggning som ung och känt skam, något som många inom HBTQ kan känna igen sig i. Att han pratar mycket om sin läggning nu ser iaf jag som ett reclaimande av ordet bög som han förmodligen blivit kallad i negativ bemärkelse. För news flash, det finns fortfarande hat och fördomar kring HBTQ-personer och mig veterligen inget liknande mot butikschefer.

    Man kan välja att framhäva sin kompetens istället för sin sexuella läggning.
    #butikscheferkanocksåvaraböga

   Han har skrivit en bok som heter Bögen är lös, vilket är en bok om just att vara gay, historia etc. Showen spinner vidare på boken. Så det är liksom inte helt taget ur luften. Hade Anna butikschef skrivit en bok om hur det är att vara butikschef och sedan velat göra en show om det hade det antagligen refererats till butikschef där också.

  Länge sedan som man såg Dani, har hon dragit sig tillbaka?

   Dani är så himla söt. Kolla vilka fina ögon hon har. Ett så vackert leende.

  Hörde intervju med Edvin igår på P4. Faktiskt en helt annan bild av honom som var positiv!
  Han pratade om hur han var mobbad som liten, men även reflektion hur det i sin tur gjorde att han sen mobbade andra.
  (ja, ja, inte alla mobbade blir mobbare men det var hans funderingar)

  Är verkligen någon intresserad av detta?

  Och Klara har som alltid magen framme utan kläder. Så sponsrad hon är borde hon ha kläder som täcker magen iallafall någon gång under dessa 9månader.

   Är det här ett sätt att klä sig som bara är stort bland flunsor, eller ser man folk som på riktigt går omkring med en naken mage i vädret om man går runt i Stockholms innerstad om somrarna? Jag har inget emot gravidmagar eller andra magar för den delen heller, men jag tycker att det där modet som många flunsor visar upp under sina utlandssemestrar ser så konstigt ut. Jag är övertygad om att alla ser att du är gravid även om du har ett linne under den öppna skjortan eller en klänning som inte är utskuren runt magen.

    Och innan någon tar illa vid sig. Min smak är inte en universell sanning. Självklart får man klä sig som man vill utan att fråga mig om lov. Precis som män med stora ölmagar får gå utan skjorta om de vill det, får såklart även en gravid kvinna visa upp sin kula, även om jag personligen tycker att det visar på dålig smak.

     Visst är det så. Jag är nog bara trött på att se hennes halvnakna kropp överallt.

    Nej jag har aldrig sett gravida kvinnor irl gå runt sådär. Tycker dessutom att gravida kroppar är allt annat än vackra så jag hade föredragit om de var täckta.
    Vilket jag iofs alltid tycker, crop tops är t.ex bland det fulaste jag vet.

   Tycker Klara framstår mer som trailer park boys karaktär med magen framme.
   Hon ser så himla WT ut men hon verkar gilla de så!

    Har också tänkt på att hon ser väldigt WT ut på senaste. Kanske har med gravidmagen i vädret att göra i kombination med hennes stil överlag. Typ magtröja och pälsjacka.

   Kenza har ju alltid också magen framme. Typ på varenda bild från Maldiverna.

  Lite märkligt att det finns ett annat skönhetskonto som heter ”ibadrumsskåpet” redan?

   Varför är det märkligt?

  Lyssnade precis på Alice och Klaras avsnitt, riktigt bra!! Iallafall om man följer dem och är intresserad av deras liv. De snackade om tidigare relationer, lite juicy

   Helt ärligt av nyfikenhet, exakt vad är det som gör dig intresserad och tycker dessa personer är värda att lyssna på?

    Jag lyssnar på dessa poddar som guilty pleasure. Vissa kollar PH eller liknande istället ???

    Tycker det är kul att följa deras liv på Youtube, och efter ett tag känns det som att man känner dem. Därför är det intressant att lyssna på podden.

     Kan inte hjälpa det men jag tycker lite synd om dig Tove.

   Har lyssnat i 20 minuter och hittills är första avsnittet väldigt rörigt. Nutid och tillbakablickar blandade lite hit och dit så jag hade svårt att hänga med

  Edvin är min dotters stora idol, köpte direkt biljetter! Ska bli jätteskoj att se honom, göra min dotter glad och dessutom få chansen att hänga med henne en hel kväll ❤

  Hade varit trevligt om hon kikade in i vanliga tjejers badrumsskåp oxå, vill inte se alla lyxhem. Gillar verkligen emelie annars och följer henne

  Älskar Edvin! Tyvärr kommer aldrig föreställningar tillräckligt långt norröver så man missar mycket, hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.