Hanna Friberg tackar för all kärlek den senaste tiden

Bild 1:
Har lite dåligt samvete för att jag varit sämst på att svara på DM’s å senaste men jag vill att ni ska veta att jag läser vartenda ett och att jag är så tacksam för er som följer mig, skriver till mig och som kommer fram och säger hej och ger mig en kram eller en komplimang. Det jag varit med om de senaste veckorna har fört med sig något helt otroligt fint och jag har verkligen blivit överöst med kärlek. Har bokstavligen stått och gråtit med främlingar på stan och träffat så många otroliga människor som peppat mig, skickat kärlek och fina peppiga quotes och videos. Jag är er alla verkligen evigt tacksam. Jag är också mina vänner evigt tacksamma. Fy fan vad bra ni är.

Bild 2:
En annan grej jag vill adressera är vikten av att DON’T GIVE A FUCK. När du slutar bry dig om vad andra tycker och tänker så kommer du blomma. Alltid när jag går in i ett rum tänker jag ”vad tycker jag om dom dom här människorna?” Medan andra går runt och känner sig osäkra och oroliga över vad människorna tycker om en själv. Det är så lätt att tappa bort sig själv i dagens samhälle. Och kanske allra helst i kretsarna jag hänger i där kappan vänds efter vinden innan man själv ens hinner märka att det blåser. 
Men står du med dina fötter stadigt på jorden. Vet vem du är. Vad du är värd. Och att du är en otrolig jävla person så spelar det inte roll vad andra alla säger eller gör. För du ÄLSKAR dig själv ovh du låter inte negativitet get to you. <3

Meningen jag fetade här ovan var så jäkla klockren. 
Glad påsk, gänget!

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag älskar Hanna

  Hoppas verkligen att hon tar inte tillbaka honom

  Vad är det som hänt?

   Hon blev dumpad

    Herregud vilken drama Queen

  Tycker att varenda kvinnlig influencer skriver såhär jämt.. Bianca, Alice, Hanna, alltid ”var dig själv, bry dig inte om vad NÅN tycker! Inse ditt värde!”, men jag tycker inte att det ser så ut. Alla fixar sig konstant hos plastikkirurgen för att passa in, flödena på instagram ska va perfekta, hemmen är kopior av varandra.. och sen är de i av och på förhållanden med killar som skiter i dom, är otrogna osv. När ska de leva som de lär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.