Biancas telefonkapning av Skavlan

Fredrik Skavlan, som även är programmets producent, satte sig i Biancas soffa och gick med på att låta henne kapa hans telefon.
I den hittade hon numret till Alex Schulman, som hon försökt få in som gäst sedan start, och fejkade ett norskt meddelande till honom där han uppmanades att ställa upp.
Alex tyckte tonen i meddelandet var lite överraskande, men annars hade han inte reagerat nämnvärt på själva språket.
Det hade nog inte jag heller, jag kan inte norska. 😉

Jag undrar varför Alex Schulman vägrar gästa Biancas talkshow?
Är han för fin och högtravande kulturell för det, eller finns det någon beef mellan dem som jag glömt bort?
Gillar han inte ”amaaaaazing makeup products” maybe?

Vems mobil hade ni helst velat göra en” take over” på?
Jag är lite nyfiken på vad Kronprinsessan Victoria kallar Prins Daniel i sin telefon. ”Min PT” fortfarande? Eller kanske ”Danne-ponken”?
Han å andra sidan BÖR ju ha henne listad som ”Ers höghet”, eller hur?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha, ”Ers höghet”… Orimligt roligt, min humor alltså! ?

   Tänk när hon blir statschef, då kan Daniel legit säga sitt han ska fråga regeringen.

    Hmm nja.. regenten iaf?

    Tankevurpa?

  Credd till de som ej gästar

   Håller med. Fattar inte hur Skavlan vill stå bakom det. En tipsy programledare som inte kan göra talkshow utan att dricka innan. Igår var hon extra på lyset det märktes tydligt, hon drack rosévin under programmet också och säkert några glas före men hon vågade kanske inte intervjua Skavlan annars. Det går överstyr.

   Tänkte på hur mycket hon förändrats sedan hon gästade Skavlan show med sin mamma, både utseendet och till sättet.
   Pernilla borde väl oroa sig men istället skriver hon berömmande om att dottern ser gästen och lyssnar.. men det är väl klart hon ser dem vore konstigt annars, lyssnar nja sådär märkte vi igår och även i tidigare avsnitt.

   Förstår Alex efter att hans fru fick sex-frågor när hon var med men nu kommer han nog att gästa. Fattar inte varför Bianca vill ha dit honom dock, hur intressant är han liksom. Nja. Fast det kanske bara var något hon sa i stunden. Går inte att lita på Bianca.

    Dricker hon alkohol innan och under programmet?! Wow..det var annorlunda ?

     Ja visst gör hon det, igår verkade hon rejält på kanelen. Förvånande att många inte vet eller förstår det, Bianca har ju till och med sagt det själv i tv att hon dricker innan för att bli självsäker och slappna av, det har även visats på insta när hon dricker innan samt att hon ju också dricker i programmet – det är inte vatten i hennes glas. Ja det är väl ganska annorlunda, inte många som hade kommit undan med det.

     Ja, visst gör hon det, igår verkade hon rejält på kamelen. Förvånande att många inte vet eller förstår det, Bianca har ju till och med sagt det själv i tv att hon dricker innan för att bli självsäker och bekväm, det har även visats på insta när hon dricker innan samt att hon ju också dricker i själva showen – det är inte vatten i hennes glas. Ja det är väl ganska udda, inte många som hade kommit undan med det.

      Du menar på kanelen. 🙂

    Då har man ju rejäla problem, om man måste dricka för att kunna utföra sitt jobb. I vilket annat yrke skulle det vara ok?

     Ja verkligen, det lyser röd varningslampa på det. Det är inte bra och inte särskilt proffsigt. Jag tänkte också på att Bianca förändrats mycket sedan hon var med i Skavlan. Det verkar som att Pernilla tycker det känns nödvändigt att försvara och hylla Bianca i tid och otid, och det säger ju en del. Det är idel beröm och överhyllningar, ganska patetiskt faktiskt.

   Bianca briljerar återigen med sina fantastiska språkkunskaper. Hennes norska är ännu bättre än hennes engelska, vilken talang!
   ??‍♀️

    Tänker på när hon skulle prata engelska i talkshowen och sa den 38e mars hahaha så skämmigt. Sedan så påstår hon ju inte att hon är bra på norska eller att hon är en språktalang, men hon låtsas och typ fejkar o vinklar en hel del annat annars hehe

    Det vore kanske bra om hennes svenska var ok först.

  Om ni kollar på programmet så svarar även Alex på sms:et och säger att det skulle vara patetiskt att gästa eftersom han är för gammal för sådant & att Fredrik inte heller borde gästa av samma anledning

   Ja man undrar vad Alex tycker om det, om att de hängde ut honom och visade hans sms men han kanske hade godkänt det.
   Har svårt att förstå varför Skavlan vill stå bakom detta, Bianca känns inte som hans typ av person eller hur man ska säga. Tänkte väl att det var konstigt att han skrivit ”den bästa jag vet, my queen” om Bianca haha men där fick vi förklaringen.

    Han förstod säkert att med hennes filterlösa mundiarré, så skulle det bli artiklar, vilket höjer tittarsiffrorna.

  Jag skulle inte heller gästat, även om jag vore kändis. Nej, tröttnat på allt med den familjen. De dyker upp titt som tätt hela tiden, bara för att… Nu ska även Pernilla ts över Allsången efter Sanna i sommar, nej, nej, NEEEEJ!!! Håll dig till Kanal 5. Jag kommer tyvärr välja bort allsången i sommar. Tråkigt men sant. Från att ha tittat någon gång, till att nu titta ingen gång. Den där familjen är för f*n överallt hela tiden. Skärpning för fan och inte gör de i min mening någonting vettigt heller.

   Men hjälp att du orkar påverkas så. Haha! Du som har tittat någongång är kanske inte tittaren för Allsången ändå.

   Jag tror att Pernilla kommer att göra ett bra jobb på Skansen. Meeen som många andra är jag trött på familjenivå då tittar jag inte på några program eller följer på sociala medier.

    Bara hon inte tar dit Bianca. Sedan borde Pernilla sluta att hylla Bianca hela tiden, det är i podden, på instagram och det blir tjatigt och tröttsamt. Det låter som att Bianca är ett barn som behöver hyllas och är ”så duktig”. Men hur duktig är hon utan dricka innanför västen och utan team, utan Vanessa och utan Lovisa?

    Tröttsamt också hur media och i synnerhet tjejer på N24 skriver superlativ och vinklar till det bättre om Bianca hela tiden, kan tro de får betalt av Bianca för det. Nej Bianca driver inte Ani med bara Lovisa det är män som driver det också.
    Medier som skriver -Bianca är så stor och allt hon gör är guld och liknande, att hon är grundare osv osv – är det som ger henne framgång, media hjälper henne alltså.

    Att Pernilla, familjen och vänner hyllar är ju också för att Bianca ska hylla dem tillbaka – det är ett givande och tagande, får hon beröm så ger hon beröm tillbaka. Inte konstigt att Bianca svävar uppe i det blå efter alla överdrivna hyllningar.

     Vill gärna se Benjamin sjunga på allsång. Han är
     så fin ?

      Benjamin är bra och kan bete sig så han kan gärna få gästa Allsången, han passar bra där. Bianca vill inte jag heller se där.

     Pernilla känner sig nog tvungen att försvara och hylla Bianca, dels för att hon själv och hennes saker ska bli det av Bianca men också för att inte Bianca ska bli sur, vi fick ju se i WV en gång att Bianca var lite sur på Pernilla för att hon inte försvarat henne offentligt. Pernilla verkar ju helt ärligt lite rädd för sin dotter, hon trippar liksom på tå för Bianca så att hon ska vara nöjd och inte bli arg. Tror inte de är så nära vänner som de säger, de verkar ju inte träffas särskilt ofta är nog mest bara när det ska filmas för WV, däremot så träffas ju Benjamin och Pernilla ibland och verkar umgås mer.

   Jag valde bort Allsången när Sanna hade den. Stod bara inte ut. Tror Pernilla fixar det bra.

  Producent för programmet är Anton Mencin. Skavlan äger produktionsbolaget som producerar Bianca och står som exekutiv producent tillsammans med Susanne Söderberg och Marianne Torp.
  Hur jag vet detta? Äsch, använde mig av sökmotorn Google bara. Tips till Camilla.

   Haha vilken ton ändå.

   Eller så tittar man på talkshowen där de diskuterade just detta med exekutiv producent. Camilla har uppenbarligen inte gjort det.

    Ingen här verkar ju vilja kolla ?? Bianca står väl inte högt i kurs här på BB

     Vem står egentligen högt i kurs här?? ??

      Harry Styles. Alltid högt i kurs. Överallt

       ?

      Johanna Bladh

   Susanne Söderberg är väl den som även gör Wahlgrens värld, så hon känner ju Bianca sen innan. Men det låter ju väldigt bra att säga att Skavlan är hennes mentor och chef haha. Bianca får det att låta, som att det är hon som bokar gäster och annat. Undrar hur de andra som jobbar med programmet känner, tänker och tycker, som när Bianca sa då programmet vann pris att produktionen krökar hårt när de jobbar eh.. vilken tur då så att Bianca själv kan kröka. Tror nog främst det är hon som gör det.

  Oj vilken dålig norska det var

   Var väl lite det som var meningen

    Nej, tyvärr inte. Bianca tror hon är jätteduktig på norska men låter som en gotlänning som försöker prata värmländska efter tre flaskor vin. Pinsamt.

     Det var faktiskt en kul jämförelse! Haha!

     Hon var ju med i en talkshow med Northug och fattade inte ett ord han sa fast en vanlig svensk enkelt kunde göra det

      Ja och även där var hon ju lite på lyran och sträckte sig efter vinglaset det första hon gjorde. Lite av snacket fattade hon ju och hon tror väl inte att hon är jättebra på norska som A skriver men på engelska dock tror hon ju det, och hon pratar ju ganska bra engelska iaf efter några glas när hon får en annan säkerhet. Samma för mig, när jag druckit är jag jättebra på att prata engelska och blir charmig och rolig men som nykter mer osäker och pratar inte lika bra engelska hehe

       Hon har bra brittiskt uttal men precis som majoriteten av alla svenskar kan hon inte stava på engelska. Hon skriver t ex HELA tiden ”this bag are amazing” eller ”I just interview this amazing women”.

  Haha alltså kan vi prata om vad som händer i Sandra Beijers blogg idag? För bakgrund borde man kolla hennes Flashbacktråd där folk är rätt galna. Hela inlägget är typ sarkasm mot de ”haters” som finns där, men ingen i kommentarsfältet verkar fatta detta utan tar henne på allvar och tycker det är så fint och starkt att hon är ärlig och att de själva känner exakt likadant.

  Känns som allt bara backfired? Hennes läsare måste känna sig rätt dumma som bara ”åh relaterar” så var det inte ens på riktigt.

   Men SB är fan så jävla gnällig att klockorna stannar! Hon läser ju ALDRIG fb enligt henne själv?

   Men hon verkar ju inte direkt uppskatta sitt liv,utan drömmer om vara evigt ung och få festa oavbrutet eller nåt.
   Influensers behöver jobba på riktigt tror jag..

    Skulle inte stå ut en vecka med detta jobb, hua så meningslöst! Tur via alla är olika, själv älskar jag mitt jobb som personlig assistent!

   Det är ju inte första gången SB gnäller om hur tråkigt det är att vara mamma, så inlägget kan mycket väl vara seriöst, men en blinkning tillagd på slutet för att skapa frågetecken.
   Mentalt är hon kvar i tonåren och det är som en överårig tonåring hon verkar uppleva livet med barn.

   Jag har svårt att tolka hennes inlägg idag helt ärligt. Menar du att det är typ satir i form av att hon framställer sig så som fb-galningarna ser på henne? Jag tänker det är en smula långsökt eftersom hon borde förstå att alla hennes läsare inte hänger på fb?
   Jag ser det nog mest som ett nostalgi-inlägg. Att hon uttrycker en slags saknad efter ungdomstiden när hon var fri att göra exakt vad som föll henne in, och blir lite sentimental och nostalgisk när hennes utlandsvistelse ser helt annorlunda ut dessa dagar… Men jag vet inte, som sagt ett lite svårtolkat inlägg i mina ögon.

    Ja så tolkar jag det iaf med tanke på slutknorren? (och vad hon svarat i en del kommentarer i kommentarsfältet). Hon vill driva med sina ”haters” (herregud cringe på det ordet ?) men blir typ bara skryt om att hon har det gött och kan vara mammaledig i Provence medan hennes följare missförstår och tar hennes inlägg om att hon är så ledsen och gråter på orden.

     Hmmm varför måste vara satir? Det låter väl som en rätt rimlig känsla? Att vara uttråkad över det och känna sig ledsen.
     Tror inte hon kommer lämna bort sin unge liksom.
     Jag tror man kan känna kärlek till sitt barn och ändå va uttråkad och bitter över att livet inte är som förr. Barn är ingen dans på rosor 24/7

      Klart man tycker det är tråkigt men just uttrycket ”när jag sitter vid havet på Franska Rivieran med ett glas ljust rosévin med två isbitar i och gråter över att jag måste bolla med min son” låter ju så ironiskt. Tycker du inte?

       Läser det som att hon sammanfattar det så som hon räknar med att de som vill se dåliga sidor hos henne kommer att läsa det.

      Såhär har hon svarat i en kommentar:

      AMANDA
      Många kommer dock inte ens i närheten av hur du har det. Många kan inte åka till Franska Rivieran med sin son och låta honom kasta boll längs strandkanten medan du sipprar vin. Småbarnsåren är tuffa men du har valt att skaffa barn. Ingen har tvingat dig. Livet kommer att förändras men du har det mycket bättre och enklare än många andra.

      SANDRA BEIJER
      ja det var själva knorren med inlägget, så du skrev just precis vad du läste ?

      Hon menar väl att hon tycker hon har det bra? Och vill typ känga till sina haters med att skryta om hur bra hon har det haha

       Det var verkligen inte tydligt. Hon är helt enkelt inte en tillräckligt vass skribent.

        Nej uppenbarligen inte eftersom hälften av alla missförstår, oavsett vilken hälft ?

       Hahahaha “sipprar vin”!
       Var sipprar det ut nånstans då tro? ?

   Jag tolkar det inte som satir, utan som hennes ärliga känlsor – Och att meddelandet till hennes haters helt enkelt är ett sätt att säga att hon själv förstår att det faktum att hon uttrycker de känslorna kan användas för att bekräfta den negativa bild folk gärna vill ha. Typ ”varsågod, här får ni något att snacka skit om”.

   Jag tycker att inlägget känns väldigt mänskligt och ärligt. Jag förstår att föräldrar har behov av att prata av sig om den här typen av känslor, och jag är säker på att jag bitvis kommer att känna samma sorg när jag själv är förälder. Att man tycker att det är _värt det_ att ge upp mycket av livet för sitt barn, betyder ju inte att man plötsligt inte är intresserad av de delarna av livet eller kan sakna dem.

   Däremot är jag skeptisk till att välja ett forum som ens barn så småningom kommer att kunna ta del av, som utlopp för känslorna. Trots att det är mänskligt så behöver barnet kanske inte veta om det. Precis som att det är natuligt att vara attraherad av andra än sin partner, men partnern mår förstås bättre av att inte veta det.

    Ja det är det jag tycker är riktigt märkligt iaf. Hur vill man skriva såhär om sitt eget barn?.Instinktivt vill man ju skydda, men hon slänger ut eländigheterna i strid ström för alla att sätta tänderna i….

     Men hon skriver ju inte negativt om sitt barn, hon skriver om kontrasterande känslor kring föräldraskap. Jag håller inte med om att göra det offentligt (för barnets skull), men tycker ändå inte att man behöver läsa som fan läser bibeln.

     Känns som att det går en trend just nu som förespråkar hyperindividualism – att man ska fokusera något enorm på sig själv i första hand och att alla ska ha _rätt_ att agera på alla sina känslor utan att egentligen behöva ta hänsyn till andra. Det här är väl lite en sån sak också, att föräldern är viktigast och därför är de här känslorna inte fula.

     Och jag håller med – känslorna i sig är inte fula. Men vissa känslor kanske hör hemma bakom stängda dörrar eller i samtal med nära vänner eller en terapeut, och inte i öppna forum. Att det är okej att känna saker är inte nödvändigtvis samma sak som att det är okej att yttra eller agera på känslorna.

   Om det inte är självironiskt så är det ett jättemärkligt inlägg. Inte för att man inte får tycka att det är tråkigt att kasta boll, men för att hon isf inte inser vilken bubbla hon lever i. Verkar dock som att nästan alla kommentarer tror att hon är seriös. Vilket också är…mkt märkligt…

    Haha ja exakt!

    Asså barn är ju till största delen tråkiga även om man som förälder älskar dom.
    Ser inget konstigt med hennes inlägg alls om det nu ej är satir

   Det handlar pm känslor. Jag har misst mina föräldrar. Även om jag bodde i ett slott har jag dom känslor jag har. Och kanske känns lyxen i slottet extra jobbig. För mina känslor är ju så dystra fast jag har det så bra.

  Well. Hans fru är the epitome of ”amaaaaazing make up products” så inga ursäkter där. Tror mer på föregående argument om Schulmans egenupplevda resa från ful- till finkultur.

   Eller så vill han bara inte vara med. Dessutom har han pratat i sin podd om att han har symptom på utmattning och har därför skalat ner på jobb.

  Varför måste han vara ”för fin och högtravande kulturell” för det? Han kanske bara inte vill.

   Eller inte vågar?

    Tro det eller ej men det är ingen skyldighet att vara med i Bianca show.

     +för honom om han säger nej.

   Jag tror inte den typen av program är hans grej. Våga och våga, men det går väl inte ihop med hans personlighet bara.

  Jag tror att han tänker efter vilken målgrupp han faktiskt exponeras mot och därmed avböjer. Biancas talkshow är ett grymt sätt att synas för personer med samma inriktning och målgrupp som henne själv, till exempel Filippa Toremo tror jag nådde ut till helt rätt personer genom att medverka. Tar vi däremot Dr. Tracy så förstår jag verkligen inte hur man som legitimerad läkare vill förknippas med någon som problemfritt gått runt med blödande magsår i ett års tid och botar sin kroniska förstoppning med LPG.

  Inget mot Bianca där dock. Jag tycker inte helt om henne som programledare, men när det kommer till gäster vill jag påstå att hon spelar sina kort helt rätt.

   En talkshow för dummies, klart Alex inte vill förknippas med det

    Som om Schulman är intellektuell?

    Sällan jag läst en sådan brutalt vacker sågning som när Morgonpostens chefredaktör Boris Benulic tog ned honom på jorden.

     En likskändande offerkoftas karriär – ytterst träffande beskrivning av herr Benulic.

   Det är ju inte så att hon väljer ut alla gäster haha

   Fast det är inte Bianca som väljer och bokar gäster, möjligt att hon föreslagit någon eller kommit med önskemål men det är andra som gör det, och det är andra som skriver frågorna. Bianca läser från en skärm, vilket hon för övrigt avslöjade igår, och hon har en öronsnäcka i sitt öra också där någon säger åt henne vad hon ska säga. Bianca har nog inte varit särskilt nyfiken på vissa av gästerna, hon har nog inte vetat om vilka vissa av gästerna var innan ens som vissa sportprofiler och Gert till exempel haha. Hon försa sig ju lite om det när hon sa till Skavlan att han omöjligt kan ha varit intresserad av alla gäster han haft. Så det är inte Bianca som spelar några kort rätt när det gäller gästbokningar, de har dessutom tagit med folk som är aktuella och varit på plats i Sthlm i andra ärenden o varit tillgängliga, och filmstjärnor som ställt upp för många olika tv-kanaler i olika länder samtidigt när de gjort PR.

  hur blir det om norskar försöker skriva svenska då?

   Har bott i Norge och skulle säga att norrmän har lättare för att förstå och prata svenska än tvärtom.

  Tycket det var bra av Tom Sjöstedt att våga säga att Bianca verkar vara en kräsen restaurang-gäst haha. Bra också att Jonathan Unge sa att hon är snuskigt rik och det för att hon haft rätt människor runt sig. Så sant. Och Carola som sa att hon inte tycker att man ska dricka när man jobbar, kändes ju som en pik till Bianca fast det kanske inte var menat så. Inte många som vågar säga sanningar eller ifrågasätta Bianca annars. Igår var hon extra i gasen, hade nog blivit en hel del rosé. Tycker hon kan ta dit sin vän Alice som gäst för hon är ju högaktuell med podd nu och toppar listorna, skulle vara trevligt att se henne där tycker jag.

  Alex hade ju själv en talkshow tidigare som endast sändes på webben (?).
  Han är väl bitter för att han aldrig fick en så stor och omskriven talkshow som Bianca.

  Alex S?
  En mer trött, avdankad kändis finns inte. Han och Isabella Löwengrip då, iof.

  Släpp honom, Bianca. Finns MÄNGDER med mer intressanta människor med genuint innehåll, livshistorier och roliga anekdoter i bagaget än snark-Alex.

  Varför skulle man vilja ha honom som gäst?

  Ja det kan ju bara finnas två skäl till att man tackar nej till något. Är det samma för er när ni blir inbjudna till något – antingen tycker ni att ni är ”för fina” för att delta eller så ”har ni en beef” med den som bjuder in? Snark på detta uppviglande och försök-till-contentskapande resonemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.