Linda-Marie Nilssons drömmiga kollektion

Har Linda-Marie Nilsson fått förtroendet att designa ytterligare en kollektion för Ellos eller har Ellos fått förtroendet att förvalta ytterligare en av Linda-Marie Nilssons kollektioner? 
Hur det egentligen ligger till vet jag inte, men vad jag däremot vet är att det här är min absoluta favoritkollektion som en influencer någonsin designat.
Jag säger detta, medveten om risken att låta som Bianca Ingrosso, där allting hon nuddar vid är hennes absoluta favorit och det bästa hon någonsin testat, Oh ma gaaaaad liksom! It’s ma favorite, you guys! 😉

Jag kan på rak arm säga att jag skulle vara villig att bryta vilket Anitha Clemensiskt shoppingförbud som helst för att få den cerisea klänningen och den gröna klänningen med puffärmar att flytta in i min garderob!
Kom igen nu, jag är inte mer än människa, och något kul kan jag väl ändå få ha, nu när jag inte längre kan dricka Tequila till frukost OCH jag fått avliva både min hund och min katt?

Nej nej, jag skojar givetvis om allt.
Förutom shoppingförbudet då…

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ser ut som vilka klänningar som helst, hoppar inte precis jämfota av kollektionen direkt.

   Tänkte samma. Helt okej klänningar, men känns som att jag kan hitta liknande i minst åtta olika affärer utan att anstränga mig.

   Trevligt med många storlekar dock och kul för henne, så klart!

   Det är just basic wear som är svårt att hitta precis rätt. Det får inte vara för genomskinligt, det nåste vara rätt snitt och längd på allt, bra färger med rätt underton. Just omlottstilen tycker jag också kan bli knepig runt bysten om det inte är designat rätt. Så ja, när man hittar de perfekta vardagsgrejerna så blir man glad.

    Material spelar också in. Och pris. Tycker jag alltså.

     Ja, glömde nämna material. Skitviktigt.

   För plus size finns det absolut inte liknande överallt!

    Håller med! Så fina klänningar i härliga färger, det är vi som drar över storlek 46 inte bortskämda med! Jag HATAR kedjornas tjockisavdelningar, där hittar man aldrig sånt här

    De är inte sunt att ha den kroppsbyggnad som hon har. Man behöver inte djupdyka i någon forskning direkt för att förstå de. Får man inga sjukdomspåföljder så är de ett helvete sen när man blir gammal att behöva orka bära upp den tyngden. Det är inte coolt att vara ”kroppspositiv” när de innebär att det är farligt för hälsan. Direkt eller i de långa loppet. Punkt

     Ok Karen, noterat

     Man måste väl få ha kläder som man känner sig fin i oavsett kroppsform?!

      Givetvis ska man få ha kläder.
      Haha första ggn jag blivit kallad Karen🤣 tack för den upplevelsen! Tycker Karen’s att det är ohälsosamt med fetma?

       Vad händer nu då? Linda Marie går ner 50 kg för att du påpekade att det var farligt. Du tror inte att hon redan är väl medveten om riskerna?!

     Frågade nån eller?? Nu snackade vi inte om ifall det är sunt att vara tjock eller inte, utan att det är svårt att hitta kläder när man är tjock.

      Grejen är väl att människor idag börjat försköna fetma. Varför finns det inget stort utbud av kläder till så överviktiga? Fundera på det. Jag är otroligt icke-PK i mina kommentarer, jag vet. Men jag ser bara risker i kraftig övervikt, inget gulligull alls. Stora kläder löser liksom inte de grundläggande problemet, de skjuter bara på det.

       Du tänker att det är klädutbudet som kommer vara avgörande i huruvida tjocka människor kan gå ner i vikt eller ej?

     Frida! Ska de ej ha kläder då eller vad menar du?

     Oj det hade jag ingen aaaaaaning om, nu måste jag genast gå ner 25 kilo… FÖR DET ÄR JU SÅ LÄTT!!!!??

  Människor pratar om klimatet hit och dit och ändå gör nya kollektioner, och följare som köper med en gång. Hycklare allihopa.

  Inget går ihop. Låtsas bry sig om miljön, men förespråkar stora batterier, och vindkraftverk som är djur- och miljöskadliga.

  Bestäm er någon gång😊

  Hennes klänningar går säkert att hitta på secondhand om 2-3 år. Ha lite tålamod bara!

  Trodde hon skulle göra en kollektion med brudklänningar 😅 Det här känns om vilken klänningskollektion som helst.

  Både Bianca och Filippa har på sig likadana outfits från adsgn, räknas detta som reklam/pr? Båda har länkat till outfiten men inte reklammärkt osv.

  Den blåååå! Skulle sitta som en smäck på mig och mina former!

  Långklänningarna ser ut som tält, och är inte ens smickrande för hennes egen kropp som ska vara modellen. Dom enda som verkligen ser fina ut är den cerisea och den blåa.

  Finns mycket finare pluse size.

   Tillägger att klockärmarna på en person utan muskelstruktur och med stora bröst och stor mage får en att se ut som en hösäck. Hon är finare än så.

    Din kommentar ser mer ut som en recension av hennes kropp, än själva plagget.

     Självklart visar plagget kroppen. Och kroppen bär plagget. Hon är väl en modell som bär plagget?

     Det passar inte den typen av kropp. Ingen värdering i det, det bara är så.

     Om man inte gillar stora tjocka bröst, stor, spänd och tjock mage, så ska man väl inte bära plagget? .

     Jag är pluse size, och jag vill inte se ut så. Men om man gillar det, så är kläderna perfekta😊

  Precis som det klagas och påpekas på andra vandrande reklampelare när dom tar fram nån till klädkollektion eller nåt onödigt smink som ingen bryr sig om så borde ju denna Linda Marie få samma behandling.
  Jag ser inget speciellt med klänningarna men det här är även inte min stil heller. Klänningarna är fina och fotona på Linda Marie är fina.
  Har nån av dessa människor som tar fram olika kollektioner kläddesign som ett riktigt intresse? Nåt dom verkligen har viljat inrikta sig på sedan länge?
  Gått en utbildning som berör design?

  Vågar min gissa att du inte hade älskat denna kollektionen om den hade gjorts av typ Lovisa Worge för Nakd i strl xs🥰

   Förstår du inte hur begränsande det är för plus size-personer att köpa kläder? Att inkludera mängder av storlekar i en kollektion är fantastiskt och inkluderande – ditt exemplet på en kollektion i stl XS hade inte varit fantastiskt och hade varit extremt exkluderande. De flesta kvinnor har inte stl XS. Vad är det som är svårt att förstå? Är du större än stl 48/50 är det jättesvårt att hitta kläder överhuvudtaget och ännu svårare att hitta kläder som inte ser ut som rena tantkläder. Heja Linda-Marie!

  Men nej, vad har hänt med djuren? Beklagar verkligen Cam!

  Det är helt klart kläder som finns i butiker, men det finns definitivt inte särskilt stort utbud när det handlar om större storlekar, trots att det finns behov av det. Det här är mycket välkommet! ♥️

  Hade lätt ägt varenda klänning, tur för min ekonomi att jag har vett nog att hejda mig.

  #plussize. ❤️

  Riktigt snyggt jobbat av Linda-Marie!!

  Din katt? Riktigt ledsen att höra………..

  Inte imponerad alls av plaggen, men är det så att det finns få plussize klänningar på marknaden kan jag förstå att det är lyckat.

  Kul för Linda-Marie som verkar vara en härlig tjej!

  Den blåa var jättefin! Tyvärr är jag ganska stor men med liten byst så den skulle inte passa mig.. Blir avis på personer som är jämnstora över hela kroppen. Både små och stora storlekar har ju en ”mall” över hur man borde vara byggd proportionerligt för att passa in i dessa kläder. För att inte tala om kort eller lång…

  De tidigare kollektionerna nästan enbart bestått av polyester, så det går fetbort för mej.
  Jag som är en varm människa kan inte bära plastkläder.
  Betalar hellre mer för att få kläder i naturmaterial.

  Det här ser ut som vilket influencer billighetsskräp som helst. Det får snarare mig att vilja tillbe Anitha Clemence och hennes nyfunna intresse för miljön.

  Jag gillar Linda-Marie och ser inget fel i hennes kollektion, men jag köper aldrig längre kläder online, om jag inte innan provat och vet min storlek. Att behöva skicka tillbaka är absolut inte bra för miljön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.