Antonija Mandirs sjuk-uppdateringar

Jag hade förmodligen varit världens sämsta influencer. Varje gång jag spytt de senaste dagarna så har jag inte ens haft med mig telefonen, än mindre haft tankar på att dokumentera det hela, så hade jag varit en riktig influencer, hade jag även varit en riktig besvikelse vad gäller detta. Vem, förutom ”riktiga” influencers tar en selfie i samband med en spya?

Skämt åsido, jag hoppas Antonija kryar på sig och sätter jaget före laget. ❤️‍?
Laget, som i det här fallet alltså då är följarna.

Inlägget här under kom ganska många timmar senare än de första. 
Nu förstår jag ÄNNU mindre hur hon orkade uppdatera från sin busstur på toaletten.
KRYA!

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blindtarmen?

   Jag vet inte, vi måste nog invänta ett expertutlåtande från Belle.

    Nu får du ta och ge dig, det du sysslar med nu är ren mobbning och det är inte okej.

   Säkert en vanlig kräksjuka. Men som influencer måste man besöka en sjukvårdsinrättning, annars har det inte hänt.

  Varför ligger man på toaringen? Urk asså

   Ja för när man kräks brukar ju prio vara att inte bli ofräsch…. Det skumma är väl att ta bild på det.

    eller att det är synd om toabesökarna efter spyfesten med toaringen nere

     Men VEM går på en ostädad toa där någon just har??

      Alla på krogen?

    Ja hon ligger ju och fotar sig själv med hela armen på sitsen?
    De gör alltid sådär på film också, hänger med håret i muggen och kramar toasistsen så mycket som det bara går. Har verkligen noll igenkännig på det bara.

     Eller hur, har aldrig rört toasitsen när jag spytt. Speciellt inte på en ”offentlig” toalett. Det går att spy ändå.

      Har aldrig spytt på en offentlig toalett.

   Hade oxå kräktes om jag la mig på toagolvet och hade sån närkontakt med toan på kontoret..

    Det hela är väl lite pest eller kolera, man har inte alltid så mycket val. När jag var gravid eller har varit magsjuk så blev det alltid dubbelt, om det var på toan spydde jag en extra gång pga närkontakt med toa men där kan man iaf spola bort allt och tvätta sig direkt. I handfat eller spann blev det en omgång nr 2 för att jag såg allt och behöver städa bort det. Men va fan ska man göra, finns inte så många alternativ och är väl inte kul för någon.

     Men man behöver ju inte hänga på toaringen på en offentlig plats för att kräkas i toan? Haha

   Det var min första tanke också, mår illa bara av tanken att lägga mig på en toalettring och lägga min hand på den. Speciellt på ett kontor ?

    Ni tycker det är sjukt ATT hon ligger på toaringen? Det är väl ännu värre att LÄGGA UT när man ligger på toaringen!!?? Reklamen på tv just nu med hon som kör omkull med cykeln och det första hon gör är att ta en selfie är ju inte ens överdriven. Herregud. Orkar inte med min samtid känner jag. Content. Content. Content. ???

     Man kan ändå reagera mest över äckleriet med toasitsen. Skulle inte ens göra sådär hemma

   När jag va gravid och spydde så spydde jag i vasken. Bättre höjd ? Toan är äcklig även om den är nystädad ? Gick bara inte. Vasken däremot, my best friend ?

    Toan är ju bara för äcklig. Jag gravidspydde i duschen, jag.

     Åh fy vad äckligt för nästa person som ska duscha… Avloppet i duschen är inte gjort för sånt.?

     Vidrigt.

    Har spytt i handfatet en gång. Blev stopp. Inte supertrevligt att börja rensa när man redan mådde piss. Tacka vet jag toan. Kräkas, spola, borta.

    Jag gjorde detsamma, men bara en gång sen kräktes jag av att rengöra. Däremot tog jag en bunke jag kunde offra. Ställde den i handfatet sen kräktes jag i den.

    Det var det bästa. Hällde ut i toaletten sen efter jag hade tvättat ansikte och borstat tänderna.

    Så, hett tips. Kräkas i bunke, i handfatet. Bunken har sedan blivit mina barns kräkbunke. Vid varje magsjuka har den kommit fram. Perfekt att ha vid sängen när man vet med sig att man omöjligt kommer att hinna till badrummet.

     Fyfasiken så äckligt! Hålla på rengöra en spybunke som sen återanvänds ?

      Vet jag inte riktigt. Diskade snabbt ur den med klorin som sedan ställdes undan. För mig är det 1000 ggr värre att kräkas ner i en toalett och försök göra det flera gånger om dagen i flera månader som gravid. Det var tortyr, speciellt med foglossning. Bunken var perfekt då.

       Tack för tipset!
       Snart inne på månad 6 av gravidillamående och är så trött på att hänga över toaletten (konstaterat att den är oergonomiskt placerad när man behöver spy) ?

      Har en i rostfritt stål som är perfekt för detta ändamål. Diskmaskinen duger gott för rengöring.

     Vad är det för fel på att kräkas i en hink?

      Hink är för djup. Svår för småbarn att hålla ordentligt när de mår illa och snabbt måste kräkas ner i något.

      Trodde alla hade en spyhink hemma…

      Nä bara äckligt. Fördelen med vasken/toa är att det spolas bort direkt ?

      Tips till alla här: Köp spypåsar på apoteket! Det är såna som finns på sjukhus. Superbra när barnen är sjuka, de kan ha dem med sig i sängen/soffan och sedan slänger man dem bara. Och ingen behöver se spyan, den försvinner ju liksom ner i påsen.

       Va miljövänligt.

    Avloppet för vasken är inte gjord för sånt. Herregud.

     Jag vet. Men just där och då sket jag fullständigt i det kan jag säga ?

  Hoppas du mår bättre Camilla! Krya på dig. Och krya till Antonija. ?

  Har alltid undrat när dom i filmer ligger med huvudet nere i toaletten och spyr..! Äckligaste jag vet med alla baskilusker så nära ansiktet och håret. Vet att det är på låtsas i film, men ändå…?

   Själv kräks jag med huvudet så nära toan som möjligt för att spyan ska hamna just i toan. Förstår inte hur ni har tid att ens tänka efter, när jag kräks kommer det NU och då är det bara att böja huvudet över liksom. Från ståendes känns det som att det skulle skvätta massa?

    Men vissa kräks ju så där fint du vet, öppnar munnen och hörs ingenting själv känns det som att man ska coola o låter fasen ??

     ???? Relaterar. Var nyligen magsjuk och toaletten ligger nära ytterdörren, är helt säker på att hela trapphuset fick njuta av VRÅLEN.

     Det stavas ”kola” om du menar uttrycket för att dö. ☺️

   Herregud vilken fobi alla har gför toastolar, inte ens jag har det som bor i ett gammalt hus, toaletterna är inte så kul så att säga men vad fasen inte kräks jag i handfatet el duschen.

    Eller hur, känns som att folk inte städar sina toaletter ordentligt om de är så himla brydda. Jesus, folk har könsorgan i munnen men kan inte nudda en toalettring när de är spysjuka.

     Skrattade högt – så sant 😀

     Jag läste någonstans för länge sedan att toaringen är renare än diskbänken i ett vanligt hem. Vet inte om det är sant men låter ganska logiskt ändå, med tanke på att man oftare blir magsjuk av mat än av att man vistats nära en toalett.. 😉

   Hon borde ha lagt kamerian i toaletten så hon tittar ned på en

    ???

  Själv tar man fram hinken..

   Jag gräver fram finporslinet.

    Vår- eller höstporslinet?

     Festservisen?

   Hink med soppåse i är det bästa när barnen är magsjuka! ? Men själv spyr jag hellre i toaletten faktiskt, gött att bara kunna spola direkt! ??

    Varför har jag aldrig tänkt på att ha en soppåse i hinken?! ?
    Måste ju vara guld!

   Jag tar en vanlig bunke och kör den i diskmaskinen efteråt.

    Det lät fasen inte fräscht

    Vi har specifika spybunkar. Som jag tvättar med klorin efter varje användning…

     Haha nä! Driver du? Har jättesvårt att tolka det efter alla kommentarer här nu. Varför är alla så rädda för toaletten? Är väl inte enklare att bara spola ner och tvätta toan sen än att ha spybunkar som man gör rent och sen ska förvara någonstans. Soppåse i hink lät dock väldigt smart.

      De gånger jag spytt har det även sprutat ur arslet samtidigt. Så jag sitter på toa och spyr i en hink. För jag vill inte torka skit från golvet.

     Köp spypåsar från apoteket! Bästa tipset jag nånsin fått!

    Sluta! Varför är folk så himla vidriga! Håll dig till toaletten för fasiken.

     Man hinner ju inte alltid dit? Om man ligger i sängen och är sjuk tex.

  Endast flunsor åker till akuten med magsjuka eller matförgiftning.

  Anledningen till att de ”kramar” toasitsen sådär på film är antagligen dels filmistiskt- det ska se dramatiskt ut. Och dels att det är lättare att fejka, ungefär som när de kysser varandra på film och döljer halva ansiktet med händerna.

  Jag blir illamående av att läsa alla kommentarer om hur folk gör… ?

   Passa på att städa toastolen innan du behöver kräkas??

    Hahaha gjorde faktiskt det ?

   Va? Varför? Alltså det är ju äckligt oavsett såklart, hela ämnet är.

  Det är ju perfekt att spy i toan, jag klöks av bara lukten och kräks lättare. Jag brukar passa på att städa toastolen efter första omgången så det luktar gott till nästa gång jag ska kräkas, för det är sällan man är färdig på en kräkning?

   Ah! Finns inget som påminner en om lite magsjuka som lite hederlig klorin-doft.

    Eller hur? Och toan är ju aldrig renare än efter en kräksomgång och klorin…

  Jag spyr inte ofta, senast var det när jag hade en hemsk influensa 2019, men då märkte jag att om jag stod rak framför toan och böjde ner överkroppen, så blev det dels ett jäkla tryck på spyan – effektivt och bra – och så slapp man ha närkontakt med toan.

   Sk.”finspya”, luta sig fram lite elegant och lägga den mitt i prick, liksom. Inget slabb mot kanterna och ingen kontakt med toan.?

    Det var långt ifrån elegant. Jag stod alltså upp och vek mig dubbel. Det var bara att öppna munnen så forsade det ut. Jag behövde inte sitta och hulka.

  OT, har Alice verkligen visat pappan till Filippas barn i sin vlogg? Förlåt, men så shady av henne.

   Ja hon filmade alla

   Har han hemlig identitet eller vad?

   Fast på inlägget på Alice Instagram där han syns har ju Filippa kommenterat ”??” så det var väl inte en stor grej ??‍♀️

   Söt han var!

  Alltså kommentarerna på detta, (eller så är jag bara otroligt lättroad här ikväll..) skrattat högt? ”spyporslin”, ”finkräkas” eller varför inte helt enkelt köra spybunken i diskmaskin efteråt..Tack alla för kvällens garv!

  Vilken stagad bild.
  Ligger på toalettsitsen( Why ?????)
  Och ler.

  Vem tar ens en sådan bild?
  Mår man SÅ illa.
  Då gör man inte det

  Vad människor är känsliga i det här kommentarsfältet. ? Är det ”vidrigt” att krama toaletten? Har ni aldrig varit riktigt magsjuka? Inte fan tänker man på hygien då. Har ingen förresten arbetat på vårdhem eller förskola?

   Alltså jag är snart 30 och jag har ärligt talat aldrig kramat toalettstolen. Har alltid varit äcklad av den.

   Alla spyr som de vill men nej, jag har aldrig kramat toaletten, står upp och lutar mig framåt, har inte toakontakt. 😛

  Jag har varit magsjuk massor av gånger och skulle heller aldrig nånsin röra själva toaletten, fyfan skulle spy ännu mer bara av det hur ”ren” en toalett än är. Man får ju alltid en liten förvarning innan det kommer. Jag håller alltid bak mitt hår och går ner så långt jag kan, men aldrig rör jag vid porslinet. Uuuuuurk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.