Är Pontus Rasmusson tillbaka på Youtube?

Det verkar onekligen så, med tanke på hur många gamla videos som laddats upp på kontot. Annars är det någon som utger sig för att vara Pontus, vilket förvandlar det hela till ett dubbelt och otrevligt försök till ”cat fishing”.

Med tanke på att Pontus stängdes av från Youtube efter att ha brutit mot plattformens förbud mot att sexualisera minderåriga, så kan jag inte tänka mig att han är välkommen tillbaka.

Ni hittar hans nya konto HÄR, för den som vill.

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hänger inte p-Pontus på Rumble?

    Jag funderar bara på vad det är som driver honom att hela tiden VILJA komma tillbaka till en plattform där han inte är välkommen och av just den anledningen?

      Det var väl den enda kanal som genererade några intäkter att tala om. I takt med att hålet i plånboken blir större än egot kommer desperationen smygande, också för mamma och pappa som livnär sig på sin sons intäkter.

      Förmodligen att han inte har något annat? Det har varit hela hans inkomst och identitet och han gör allt för att behålla det. För annars måste han kanske se sig själv i spegeln, ta tag i sitt liv och skaffa sig en riktig kompetens/vanligt jobb och det kommer bli rätt jobbigt för honom.

        Han är ju inte direkt anställningsbar ?

    Hur anmäler man?

      Det är verkligen inte svårt att lista ut när du är inne på youtube. Testa dig fram, jag lovar att du fixar det. 🙂

        Inte förbjudet att fråga ??‍♀️

        Ingen anledning att vara dryg när någon frågar hur man anmäler en riktig skithög…
        Pröva hjälpsamhet istället, lite trevligare så!

        Men tack din jävla idiot

      Gå in på ”OM” på Youtube sidan och klicka på flaggan.

    Usch han och hans familj är så tragiska. Hoppas verkligen att inget barn far illa på grund av hans beteende. ?❤️

    Står också på hans instagram ”acc run by mgt” (???) Snacka om bullshit.

      ???

      Vad betyder det?

        Account run by management

    Hoppas verkligen att alla anmäler kontot så att det tas ned!

      Jag har anmält i alla fall.

      Har också anmält.

    På en lekplats. Självklart.

    Hahahah senaste musikvideon, på riktigt hård svengelska så drar de igång något om en kidnappningsplot av Pontus:s ”flickvän”, och i slutet så dyker kidnapparen upp, spelad av… Pontus pappa! Otroligt töntigt alltså, ingen flickvän vad jag kunde se (skippade dock 90% av videon) men det står ”to be continued” i slutet så det är väl bara att hoppas att det är hans mamma som knipit den rollen haha

      Åhhhh neeeej haha det är ju dessutom någon form av variant på drakes originalvideo (…där flickvännen är med i varannan scen haha)

    OT pga vet inte om det är öppet spår ikväll eller inte: Gabjoss och mAkEn bara måste haft en fnurra eller något på tråden. Han syntes ju knappt den senaste månaden varken i bild eller ens text (lät nästan som hon var ensamstående) och det var massa inlägg om selflove etc. Men nu är han helt plötsligt tillbaka som ”dilf” och hon beskriver hur hon förbereder sig inför en ”trevlig natt” (typ) när han kommer hem igen. Hon gav ju som anledning att han inte syntes längre att hon inte ville vräka ur massa detaljer om förhållandet men varför dessa sexanspelningar nu igen då… trevligt om fnurran löst sig såklart men ah stör mig bara för jag är inte mer än människa mvh

      Ha har väl varit bortrest i typ två veckor?

      Hon upptäcker väl att siffrorna gått ner. Bloggen har varit så tråkig med massor av reklam, bilder på bebisen och återanvända bilder på de äldre barnen genom åren. Hon får väl bita i det sura äpplet för att få tillbaka läsarna som är intresserade av hennes sexliv som hon tidigare varit så generös med.

      Hon har sagt flera gånger att han varit bortrest ett tag.
      Det var han ju även innan sonen kom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.