61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har sett flera liknande filmer (via IG, har inte Tiktok). Ingen är särskilt nytänkande längre. Camilla du kanske ska sluta re-posta varenda gång en flunsa härmar någon på Tiktok…. Det är inte särskilt kul.

   Bara för att du hänger på TikTok och inte missar något så betyder ju inte det att alla andra har sett. Jag tyckte att det var riktigt roligt.

    Skrev ju precis att jag inte har Tiktok

     Varför kan vi son inte sett det här göras förut få ha kul?
     Visar på självdistans hos Elena

      Men får man inte tycka annat än att det är roligt?!

       Jo det är välkommet men det är ju något naivt att tro att alla har sett det här tidigare.

        Var väl inte det hen sa heller?! Men men.. bråka vidare. Jag ska ut och majtåga nu ?

         Jo det var precis det TS verkade anta.

         Plus att hen skrev att Camcam borde sluta reposta sånt här.
         Då måste man få säg att man själv vill se det.

   Vadå sluta reposta? Det va ju as kul !

    Ja guud vad roligt. Snark.

   Du är alltid så dryg i dina kommentarer. Tydligen är allt här jävligt intressant eftersom du alltid kommenterar och engagerar dig.

    Tycker verkligen inte att jag är mer eller mindre dryg än majoriteten i kommentarsfälten här.

     Det är sällan nån kategoriserar sig själv som dryg.

      Hahaha ☝?

    Det var väl ändå att ta i? Man kan väl engagera sig och finna något intressant även om man inte håller med. Jag personligen tycker att tiktok är underhållande, men jag kan absolut förstå om man inte finner sig i det här med trender. Det beror ju helt på hur man är som person. Jag personligen tycker exempelvis att matcontent är det mest ointressanta som finns, medan andra älskar att se mathauls och what I eat in a day.

    Nej , ? är inte ”alltid” dryg i kommentarerna . Lägg ner .

     Eh jo. Lägg ner

   Hoppas du slutar hänga här inne snart!

    Jag kan säga detsamma till dig som bara klagar hela tiden?

    Fy vad taskigt, börjar likna mobbning! Låt Cherrybomb ha sina åsikter!

     Mobbing, då vet du inte vad mobbing är! Försöker man styra över en hel blogg får man nog räkna med att folk inte accepterar det.

   Av det här kommentarsfältet att döma verkar det ha varit hyfsat uppskattat. 🙂

   Tycker en person, då måste Camilla genast följa dina råd och önskningar så klart?

  Men ärligt! Finns det någonting nytänkande längre? Känns som att det mesta som går under sociala medier håller på att vara gammal skåpmat på ett eller annat sätt. Allt går bara runt, runt och runt. Har man läst/sett från en så dyker samma upp hos någon annan, bara i en liten annan tappning. Undrar om inte alla dessa konton, oavsett plattform, håller på att sakta men säkert att dö ut, för någonting nytt dyker sällan upp, utan är i stort sett bara samma gamla tugg.

   ja, det är samma med kultur och musik, bara massa låtar om kärlek

   var är alla låtar om newton eller marie curie

  Kul ?

  Så tröttsamt att skämtet är att ens barn bara är jobbiga. Att man inte kommer själv tycka det är kul att åka dit. Varför ens åka till Disney land om man inte orkar eller vill?

   Det blir ju liksom inte ett skämt annars. Man åker dit för att man älskar att göra det med och för sina barn. Men man är också totalt slut efter en hel dag på en nöjespark med små barn.

   Såklart överdrivet, men visst kan man tycka att det är kul att åka till t ex ett nöjesfält OCH samtidigt känna sig helt slut efter dagen. Så brukar ju även barnen känna.

   Om man ska ducka allt som potentiellt gör en trött eller kan bli intensivt får man ju stanna hemma jämt om man har småbarn, särskilt om man är ensamstående.

   Det mesta här i livet som är riktigt roligt är delvis jobbigt/ energikrävande samtidigt. T ex fira högtider, ha husdjur, ha småbarn, åka på semester.

   Men snälla… skämtet är ju alla faser man går igenom med barn på ett nöjesfält inte att barnen är jobbiga.

   Skämtet grundar sig ju i att det är ett träningspass att ta med barnet till nöjesfält, inte att föräldern i avskyr vistelsen? Nu har jag förvisso inte barn, men som förälder hade jag hellre sett att barnet for runt och njöt kontra att barnet satt tyst och stilla. En nöjesparksvistelse som känns som ett träningspass måste ju ändå vara en lyckad vistelse?

   Tycker också det är lite tröttsamt. Fattar att folk med barn kan relatera till det men såg just en reel med en mamma som gjorde content av hur skönt det är när det är läggdags för barnen. Hon slet en padda ut varje barns händer, skyndade sig att göra iordning dem, ner i sängarna och sen bums till soffan med en vinflaska.
   Jag fattar verkligen att det ska vara kul men jag förstår mig inte på den humorn alls.
   Blir mer att jag tänker ”varför skaffade du barn om det är så hemskt”.

    Jag har barn och kan verkligen uppskatta sådan humor. Kanske för att jag har ungar i en viss ålder nu där jag har noll egentid typ. Gillar igenkänningen. Vill absolut inte se klipp med barn där allt går 100% som på räls ?.

    Men herregud!

    Jag tror att alla föräldrar har längtat tills det är dags att lägga barnen minst en gång. Betyder det att man känner så varje dag? Betyder det att man inte älskar sina barn? Betyder det att man önskar att man aldrig skaffat barn?

     +1

    Fast 100% är det så.
    Man lääängtar till nattning pga måste få sitta ner och andas en sekund, och ibland är man tokig på dem. Men så fort de somnat så längtar man efter dem igen och vill nästan väcka dem.

    Och man skojar ju om det, man klagar inte på det. Man ser det ”jobbiga” som något kul och skämtar om det just för att man vet att det är så hög igenkänning på det.

    Mina barn är mitt liv och det bästa som hänt mig! Men nog fan driver de mig till vansinne. Har noll med kärlek att göra.

   Man gör väl massor av saker för sina barn som man inte tycker är jättekul själv? Eller? Det är väl lite det föräldrarollen ibland går ut på också , att offra sig ?. Tycker det var mycket igenkänning!
   Just också att man ibland kanske tror att något roar ungarna jättemycket och sen kanske det visar sig att de typ gillade pendeln dit allra mest.

   Ett skämt där de går leende hand i hand med varsin ballong hade varit hysteriskt roligt. Undrar varför ingen har filmat ett sånt skämt.

   Tolkade inte alls videon så, utan mer som en skämtsam ton gällande att behöva öva upp uthålligheten och de olika stadier som yngre barn brukar gå igenom under en heldag på ett nöjesfält.
   Tyckte det var lite småkul, eftersom det är en hel del igenkänning i det.

   Det är rätt jobbigt att gå runt med barn på sådana ställen och det blir en massa tid i diverse köer + ungars bristande impulskontroll, som ska hanteras. Hur många vuxna kan ärligt säga att de drömmer om att lägga ca. 50-tusen kr. på att få se vuxna utklädda i Mimmi Mus- och Kalle Anka-dräkter?!

   Jag hade köpt kritiken om det hade varit klipp av henne när hon går runt och surar över att vara på nöjesfältet med ungen, men hon gör ju faktiskt inte det! Tror att ungen kommer att få med sig fina minnen av sin vistelse på Disney i Florida.

  Försök att inte ta skämt så seriöst.

  Kolla in daniellabelle1 , är väl därifrån hon kopierat?

  Men herregud. Chilla Gunilla! Så du tror på riktigt att det är på blodigt allvar? ??

   Till ? ??

  Jag tyckte att det var ett roligt klipp. 😀

  Jag brukar sällan tycka att svenska influencers levererar bra content på tiktok, men det här tyckte jag faktiskt var roligt. Uppskattar att hon gör content med sitt barn och inte content av sitt barn!

   Hon är så utseendefixerad så klarar inte av henne. Undrs om hon har något hår kvar efter samma frisyr dag efter dag i flera år

    Nej, du ser väl att hon är helt flintskallig!

     Håret går av på längderna när du har det uppsatt likadant jämt men är sökert löshår

      Eller så går hennes hår inte av på längderna när hon har det uppsatt. Har aldrig märkt att mitt hår gått av och jag har också uppsatt varje dag. Dock får mitt hår en liten knölig lock precis där snodden sitter.

       Ja den där jävla knöllocken!

    Att hon är utseendefixerad är nog inget hon förnekar, men hur är självinsikten hos dig när du stör dig på att hon alltid har samma frisyr?

     Jag vet ju vad det gör med håret

      Så du stör dig på hur hon har sitt hår och du är inte utseendefixerad?

       ?

  Lite extra roligt ändå då hon väl har nanny…

   Ja, hon har en nanny som också följer med och gör ärenden med henne medan dotterna är i skolan. Nannyn var också med på Hawaii för någon vecka sen. Snacka om att inte kunna göra nåt utan en nanny.

  Är hon singel? Trodde hon var tsm med han Gleb fortfarande?

   Ensamstående mamma är hon trots att hon har en pojkvän.

   De gör slut då och då men ihop igen

   Dom är fortfarande tillsammans (ps det var inte alls jobbigt att skriva hela ordet istället för tsm).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.