Annica Englund i ”mammaträning” upphöjt till två

Annica Englund är tillbaka på svensk mark sedan en tid tillbaka, och har ännu en gång slagit sina påsar ihop med sin pt Jennie.
Tillsammans kommer de posta ett fyra veckor långt pass, som både passar nyblivna mammor och dig som inte fött barn.
På magen har hon sonen Levi, som nu väger fem kg, och som utgör en perfekt viktväst för henne.
Viktigt att göra innan man påbörjar programmet är att råkfråga sin läkare om man känner sig osäker på huruvida ens kropp klarar av det här eller ej.
Alla kroppar är olika, och det här programmet är anpassat efter att Annica gjorde ett kejsarsnitt.

Ska man haka på kanske?
Det känns som att jag kommer få börja om på noll efter först en lunginflammation och sen det här sista sjukdomsdebaklet. Kanske kan jag tejpa THK på magen för extra vikt? Han är så smal och smäcker nu för tiden att till och med jag skulle orka med det.
Fatta att han vägde 7,5 kg när vi adopterade honom och nu är han nere på 4,4 kg.

Ett kul och bjussigt initiativ av Annica och hennes PT som upplåter det här helt gratis till Annicas följare!
Någon mer som är sugen att testa?

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oj ett fyra veckor långt pass?? Jag orkar kanske max en timme. Imponerande ändå…

  Jag tycker att det är så bra att dom helt gratis delar med sig av ett mammaanpassat träningspass, och dessutom påminner om att man kan behöva sin konsultera sin läkare. Att ge kroppen rätt förutsättningar till återhämtning efter graviditet och förlossning är så viktigt, men långt ifrån alla kan investera dom pengar och den tid som krävs för att överhuvudtaget få tag på ett bra pass.

  Generöst att det är gratis, nu när de flesta pt-online kostar ganska mycket.

  Tycker dock synd om barnet som tvingas uthärda den där musiken…

   Utöver det ser det ganska mysigt ut tycker jag! Skulle lätt kunna göra samma om man fick ett barn till! Fast då måste man ju hitta ett ganska så tyst gym. Har tränat på hotell gym regelbundet och där är det sällan nån eller väldigt lite ljud av musik eller tv.

  Utöver det ser det ganska mysigt ut tycker jag! Skulle lätt kunna göra samma om man fick ett barn till! Fast då måste man ju hitta ett ganska så tyst gym. Har tränat på hotell gym regelbundet och där är det sällan nån eller väldigt lite ljud av musik eller tv.

  Råkfråga: när man bara råkar ställa en fråga!

  Kul med träning där den lilla bebisen är med i beräkningen, liksom. Styrketräning är viktigt för att bland annat förhindra benskörhet och för att minska risken för fallolyckor när man blir äldre.

  Om någon är intresserad av träning som är anpassad för lite äldre människor, eller för nybörjare så rekommenderar jag verkligen hergardengym på insta. Massa bra övningar som går att göra hemma. (nej, det är inte mitt konto eller någon jag känner. Det är en fantastisk 60-årig brittisk kvinna)

  Nån mer än jag som får upp reklamsidor från Google när dom går in på den här sidan? ”Personalize ads on this site” och är omöjligt att klicka bort…

  Så bra! Önskar man fick ta med bebisar in på mitt gym.

  Jag ser bara den lilla bebisens oskyddade huvud . Ok att bära barnet på det här viset rent allmänt men att träna vete tusan även om det kanske inte går så vilt till. Orkar inte titta på vad hon gör för övningar.

   Men lämna en försmädlig kommentar, det hade du ork till! ??

   Haha men vadå, tycker du man ska ha på barnet hjälm när man har den i bärsele?

    JAG skulle med all säkerhet antingen råka slå en vikt i huvudet på barnet eller tappa balansen och ramla över det under någon benböjsövning, så en hjälm skulle nog vara lämpligt (som minimikrav på förebyggande åtgärd) i det fall jag skulle tappa det helt och få för mig att använda en bebis som viktväst. Men Annika verkar tack och lov ha bättre kontroll över sin kropp än vad jag har över min. ?

     Du låter rätt så farlig att ha på ett gym även utan barn. Ramlar till höger och vänster och vikterna flyger runt dig ?

      Ja, tur att jag inte gymmar. ?

  Varför tränar aldrig pappor med bebisar? Jo, för de vet att de inte kommer få träna i en timme utan att behöva mata, trösta eller byta blöja på bebisen. Jättebra att träna såklart, det säger jag inget om. Men det är ändå nåt som skaver i all reklam om mammaträning och all avsaknad reklam om pappaträning. Lämna bebisen hemma med din partner så får du en mer njutfull upplevelse!

   Pissigt för dom utan en sambo 😉 man kan ju alltid fråga om ptn kan konka runt på ungen. Tror dom har 5 årsgräns på barnpassning på mitt gym o du får absolut inte ta med ditt barn in. Hörde att en tjej frågade om lov att ha vagnen intill crosstrainern, och sen på yogaklassen. Tacksam att hon fick ett nej! Jag skulle aldrig ta med min 5 månaders till gymmet?! På en yogaklass? Hur tänker man då.

   Fokuset på just mammaträning är väl dock att träna upp kroppen efter en graviditet, som regel särskilt anpassat till de förändringar mammakroppen gått igenom/kan ha gått igenom.

   I övrigt håller jag med om det du skriver.

  Väldigt bjussigt att dela med sig av det gratis, även om både hon och tränaren såklart i förlängningen tjänar på eventuell ökad trafik till sina instagramkonton. Gjorde det första passet nu i eftermiddags och tycker det var precis på gränsen till för tufft – det vill säga helt perfekt. ??

  Okej, det köper jag. Men tycker ändå man ska lämna bebisen hemma ?

  Fråga hellre din fysioterapeut (sjukgymnast) om passet kan vara lämpligt för dig. En vårdcentralsläkare är vanligtvis inte utbildad i träning utan brukar hänvisa den här typen av frågor till fysioterapeuter 🙂

  Tycker det mer känns som ytterligare en influencer som genast måste få tillbaka sin kropp de hade innan graviditeten och hetsar till en osund livstil… bra med träning såklart. Don’t get me wrong. Men kalla det endast träning och inte ”mamma träning”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.