Saket att vara trött på…

Monas Universum listar saker hon är trött på, och en av dem är alla engelska tabloiders skriverier om Meghan och Harry. 

Alla dessa skriverier om Meghan Markel och Harry. På riktigt. Har aldrig varit med om en kvinna som blivit/blir så illa behandlad av pressen. Hon måste vara Satans gåva till mänskligheten. Om man ska tro de engelska tabloiderna. Personligen, utifrån Netflix-dokumentären, så tror jag tvärtom. Jag tror att hon är fantastiskt trevlig och att dom har ett bra äktenskap. Fy för fan för att vara en kändis i England … // Monas Universum

I och med kröningen av Kung Charles III så har jag fått upp extremt många Tiktoks om detta, och jag kan inte annat än hålla med Mona.
På något vis är det som att Meghan begått det största synden man kan begå i England, nämligen att ”kränka” kungshuset. Att aktivt tacka nej till att vara en del av det. En del av institutionen.
I och med det, har hon ju också då ”stulit” Harry från det engelska folket och för det borde hon både piskas och kölhalas.
Det känns som att alternativen det kokats ner till är att, antingen är hon världens härligaste person eller en häxa från helvetet. Antingen eller, känns det som. Jag tror på alternativ 1, men kan givetvis ha fel. Problemet är att vi aldrig kommer få veta det, eftersom enligt hovet och det engelska folket så är hon en horribel människa, och enligt Harry och Meghan är hon världens största offer, i och med den mobbing och de kränkningar som hon utsatts för av det brittiska hovet och folket.

Är ni engagerade alls eller bara SÅ trötta på allt som har med det här att göra?

 

174 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är mest less på deras ”we want privacy tour”.

      Exakt!

      Håller med! Deras dealer med Netflix och Penguin och deras obefintliga insikt om varför folk är intresserade av dem tycker jag att man har all rätt att vara kritisk till. Harry hade inte så mkt respekt för den andra personens privatliv när han beskrev hur han blev av med oskulden i Spare. Just han borde kunna ha räknat ut att den personen direkt skulle bli jagad av UK’s all snaskmedia som han menar jagar honom.

        UK:s på svenska.

          Tack för att du klargjorde! ? förstod verkligen inte vad Titti menade först ?

          Nja, på svenska säger man knappast uk…

        Men sluta.
        Hur många gånger ska de behöva förklara varför de gjorde dokumentären och varför harry skrev sin bok? Efter en hel smear campaign i 5 år så ville de få fram sanningen. Dödshot mot meghan och barnen pga lögner. Det sitter två män inspärrade pga dödshoten om att harry var en ’race traitor’.
        Media har arrangerat en hel kampanj av hat, självklart att de måste få fram sin sida när idioter som du fortsätter repetera lögner som sanning.
        Och harry angav aldrig kvinnan. Inga detaljer om henne överhuvudtaget. Fortfarande vet vi inte om kvinnan som trädde fram är kvinnan som tog harrys oskuld för han har inte bekräftat det.
        Hon gav självmant ut sig själv för att hon ville få cash och cred.

          ?? snälla!
          M och H har SUKTAT efter uppmärksamheten alla dessa 5 år!! Det har kommit fram gång efter gång. Och då kommer också deras smutsiga beteenden på ytan. De vill behålla kakan och äta den också. Inte att glömma att pga M så missade fler att säga hejdå åt Elisabeth på sin dödsbädd. Finns så mycket dom gjort som folk inte glömmer helt enkelt.

      Meghan och Harry är praktexempel på vårt fakenews-samhälle. Jag gick på det först för att det betalas OTROLIGT mycket för PR från folk som vill försvaga kungahuset eller bara skapa kaos. Charles har tex. mäktiga fiender pga. sitt miljöengagemang.
      Meghan har redan fejkat otroligt mycket i sitt liv, hon är en vild och galen narcissist med skumma kontakter och jag förstår att det låter otroligt, men hon verkar på riktigt fejkat två graviditeter. De verkar dessutom vara lika goda kålsupare båda två. Harrys eskapader har hållt på länge men kungahuset (!) gjorde länge allt för att rentvå hans image. Finns en del att hitta på Reddit och Youtube, tex. om alla stageade bilder.
      Så mycket ljug från alla.

        Sök hjälp.

        I all välmening men du verkar inte frisk.

          Jag är kärnfrisk, tack. Bildgoogla Meghan och Marcus Anderson. Det räcker egentligen. Framtoningen på bilderna som togs strax innan Meghan upptäckte sitt humanitära intresse och sin konservativa modestil är mycket avslöjande.
          Men för all del: kollar man hur sydafrikanska Twitterbots spyr ut den allra vedervärdigaste sörja över framförallt Catherine så får man sig också en tankeställare. Och jag är inte Team Catherine.
          Moonbump och silikonbebisar och photoshoppade bilder på kompisars barn … fattar att det låter otroligt. Men det finns såna människor och social media gör det möjligt.

      Ännu en lögn om harry och meghan…
      De har aldrig sagt något om att de vill ha ’privacy’. Ännu en lögn från blaskorna som repeteras av pöbeln likt får som följer flocken utan att ta reda på fakta själva.

        Det har dom visst? Är du okej eller?!

          Nej, det har de inte. Redan i sitt ’avskedsbrev’ skrev de att de kommer arbeta offentligt inom välgörenhet. Sen så har redan kommenterat det i oprah intervjun hur media vinklar allt och att de aldrig sagt att de vill a ’privacy’.
          Sen att inte vilja ha paparazzi som fotar deras barn i sin egen trädgård i deras eget hem är väl helt normalt? Jösses vilka sjuka människor det finns som tror att de har rätt att trakassera folk.

      Det verkar som om Harry inte förstått vad det innebär att avsäga sig sitt kungliga uppdrag, misskreditera sin familj och sälja sig till medierna. Han verkar tro att allt detta kan göras och sedan säga nu har jag fått mina pengar nu kan väl vara kompisar igen.

    Team kungahuset här. Nej, BRF är inte felfria men Harkles beteende har varit vidrigt ända sedan de lämnade.
    Och tabloiderna var betydligt grymmare mot Kate under de många år som hon dejtade William.

      Nää? Jag tycker inte de gjort nåt speciellt, att de varit ”vidriga” mot kungahuset eller ”england” är ju bara sånt deras press verkar skriva men exemplen känns mer som små fjärtar i havet? Att kate fått dålig press fattar jag inte som argument, vad har det för betydelse?

        Kanske att det alltid jämförs från deras sida att kate behandlades bättre av pressen.

          Men det är ju sant? Pressen har ju satt I system att sänka en kvinna och lyfta en annan. Det är ju inte kates fel utan pressens ie tröttsam misogyni. Men att kate sedan behandlades illa för 15 år sedan är ju inget argument nu.

            Nej precis som att det då inte heller är ett argument att meghan blivit sämre behandlad av pressen än kate.

              Klart att det är ett argument iom att hon de facto blev det ”nu” man har ju jämfört de två och gjort kate till madonnan och meghan motsatsen. Det skrevs även illa om kate för femton år sedan men idag har man ju medvetet spelat ut de två till den enas fördel/nackdel.

                Tror inte du förstod vad jag menade.

                Men skit samma. De slår mynt av uppmärksamheten de får nu. Win win.

            Det är inte heller Meghan som skrivit Spare, där Harry utlämnar människor.

              Så du tror uppriktigt inte att hon har varit inblandad i denna process?

              Skönt att vara så naiv!

      Det gör det inte mer ok detta vidriga beteende!

        Det är detta jag absolut inte fattar, alltså vilket vidriga beteende 🙂 vad är det man syftar på?

        Hur många har inte skrivit om sitt liv och berättat sanningen i en bok. Det är bra. Harry har mod. Finns inget ont i han och meghan. Nej tack till deras stela kungahus. Diana var ju älskad av folket och det var hon verkligen värd. ❤

          Känner du dom personligen när du kan uttala dig om att det inte finns något ont i någon av dom?

          På vilket sätt har han mod? Han har ju uppenbarligen inte det som väljer att sälja ut sin familj mot jättesummor pengar.

            ?

            H och M är likadant skrot och korn. Skönt att dom lämnade UK!

      Vidrigt? Nämn exempel på ”vidrigheter” hon gjort? Kungahuset och det engelska folket kan ju börja fokusera på Andrew istället, som begått vidrigheter på riktigt. Nej, men peka ut en för snygg ung kvinna istället för att hon inte vill bli nertryckt och fullständigt misshandlad av både press, folk och kungahus.

        Eller hur! Men väjer för det vidriga och fokuserar på en icke infödd kunglighet, ett lätt byte. Så typiskt brittisk press. Skrämmande hur britterna alla hakar på hatet och väljer sida. Personligen tycker jag det är oerhört modigt av Harry, han är högst medveten om vad som hände hans mamma och såg det hela upprepa sig och sa stopp.

          Håller helt med!

        Snälla!
        Finns allt för mycket vidrigheter. Bara att kolla upp (från säkra källor)

      Man kan inte ha följt kungahuset så värst länge om man tycker att hertiginnan av Sussex varit den mest utsatta av skvallerpressen.

      Finns väl inga som det skrivits så illa och så länge om som Camilla eller Fergie. Och stackars Kate fick ju dessutom utstå att skvallertidningar världen över publicerade smygtagna bilder av hennes halvnakna kropp!

        Precis. Och anledningen till att det skrivs mycket om Meghan just nu är ju för att de är aktuella, de har själva gjort sig aktuella. Hade de bara lämnat och sedan levt sitt liv hade det lagt sig nu. Och det är ju anledningen till att det inte skrivs illa om Kate eller Camilla just nu, de har rättat sig i ledet, är fullt investerade i kungahuset och ligger lågt, dvs gör inget kontroversiellt. Och prins Andrew som någon nämnde har definitivt fått sin beskärda del av skriverier men intresset svalnar ju från allmänheten med tiden, om man inte gör nya uttalanden som gör att det blossar upp.

          Skulle Andrew ta till samma strategi som Harry och meghan så skulle ju han också hålla sig ”aktuell” i sin skandal.

      Eh, nej. De var verkligen inte grymmare mot kate. Du måste skämta.
      Det värsta hon fått utstå var sitt öknamn ”waity katie”.
      Och bilderna var från franska media och hon var inte ens naken. Bröstvårtorna var täckta, dvs, vi fick aldrig se vad fotografen såg. Vad mer har hon fått utstå som var så hemskt? Jämfört mot all sexism och rasism som meghan fått och fortfarande får utstå av media.

    De verkar vilja lämna kakan men äta äta från den ??
    Det jag är riktigt less på är alla tidningsartiklar med rubriken ”skandal”
    Det behöver inte vara något stort utan kan handla om precis vad som helst.

    Det är mycket av härskarteknikernas dubbelbestraffning mot paret.
    Kommer Harry till kröningen men åker hem så skriver de att varför kom han dit alls om han åkte direkt. Hade han inte åkt så hade de ifrågasatt det istället. Det går i det läget att inte att göra något rätt…
    Men jag håller med om att de är tröttsamma i sina offerkoftor.

    Är mer trött på inlägg om Monas Ointressanta Universum….

    Känns som att Harry och meghan lite grann njuter av tabloiderna. Då kan de göra ännu fler intervjuer och böcker och dokumentärer om sig själva och hur synd det är om dem.

      För Harrys del tror jag mer det handlar om att han är så pass inkompetent att han inte klarar av att försörja sig själv som vanligt folk så han tog helt enkelt den feges utväg och sålde ut sin familj för pengar.

      Meghan däremot vill nog vara rik och berömd till varje pris. Enligt ryktet är hon nu ute efter miljardären Getty… vilket kanske förklarar Sabine Gettys ilskna tweets och inlägg de senaste åren.

        Ja men delar av den amerikanska ”aristokratin” har ju öppet gått ut och sagt att de inte stödjer detta par. Av rätta också.

      Hundra procent! Det är så dom försörjer sig själva i dagens läge. Punga ut allt dom kan för dollars och därmed kasta sin familj under bussen.

      Sjuka båda två.

    Tycker också att de verkar vilja äta kakan och samtidigt ha den kvar eftersom de själva fortsätter att göra sig aktuella.

    Blev dock smått förvånad över jämförelserna mellan Meghan och Kate där det t ex var så fint av Kate att äta avokado men när Meghan gjorde det så bidrar hon till miljöförstöring. Det där är ju helt sjukt!

    Sen blev jag också lite förvånad över hur Meghan, denna till synes ändå starka kvinna, så snabbt bröts ned och fick självmordstankar samtidigt som hon krävde hjälp av hovet. Varför gick hon inte bara själv och pratade med någon om det var det hon behövde?

    Jag tror inte att Meghan är så hemsk som det beskrivs men samtidigt får jag inte riktigt ihop historien.

      Personligen hade jag nog blivit suicidal efter två veckor i brittiska kungahuset 🙂 prata med någon i all ära men att dagligen vistas i nån sorts miljö där man är den vuxenmobbade offentligt på internationell nivå- inte kul…

      Man kan vara stark och ändå bli nedbruten av en mediekampanj som mobiliserar landet mot en där även ens uppenbarligen toxiska far spelar en roll.

      För dom får inte göra det hur som helst, det kan ju komma ut…..

      Men apropå det här med Meghans självmordstankar och bräckliga psyke; ingen verkar inse att detta sammanföll med att hon var gravid. Inget ont om gravida, men i mitt eget fall så var jag banne mig inte mig själv under den perioden! Hormonerna bara åkte bergochdalbana hela tiden! Jag var jordens dramaqueen, bölade som Lille Skutt för precis allting och stod på självmordets rand ganska exakt varannan dag.

      Jag är helt övertygad om att åtminstone NÅGON procent av Meghans dåliga mående, ledsenhet och känsla av utsatthet kom ifrån eller i alla fall förstärktes av det faktum att hon var gravid. Det skulle också kunna förklara det ologiska i att vilja ha hjälp av hovet omkring henne, men inte komma på tanken att ge sig ut själv och söka hjälp på annat håll. Så ologisk var åtminstone jag. Och kan jag så kan hon. Typ lite så.

      Så tänker jag. Men ingen annan verkar reflektera över den möjligheten.

      Problemet med Megan var ju att hon inte ville ta emot råd från de i sin omgivning plus att hon i tidigt skede fick flera människor i sin stab att säga upp sig pga hur hon behandlade dem. Till och med drottningen uppges ha fått säga till henne att man inte får bete sig hur som helst mot personalen (tror detta var i samband med maten inför bröllopet).

        Men du repeterar ju lögner från blaskorna som för övrigt blivit stämda?‍♀️

          Och du vet att detta är fel för att? De har ju t o m gjort en intern undersökning om Meghan har mobbat personalen men den undersökningen skulle aldrig få se dagens ljus enligt drottningen. Det hade ju lätt kunnat bevisats om hon var oskyldig.

            Vissa vägrar öppna ögonen angående Megs. Det är inte blaskorna som hittat på detta utan det har kommit ut av säkra källor. Hon är inget annat än en översittare och mobbare.

    Är mest less på H&M faktiskt.

      Och min trötta hjärna bara ”vad har Hennes & Mauritz gjort nu då?”

        Hahahahaha!

    200 Sekunder på Aftonbladet har ett inslag om Intimissimi och deras usla arbetsförhållanden. Intressant och ser gärna ett inlägg om detta!

      Apropå rubriksättning med. ”Bianca-butikerna” och en stor bild på Bianca Ingrosso.

        Riktigt jävla fult gjort av Aftonbladet. Allt för att sälja på hennes namn.

        Jag tänkte mest vilken dålig PR-firma hon verkar ha trots sin inkomst. Svaret var inte på topp precis. Annars har jag haft en dålig känsla av Intimissimi för de två närmsta butikerna som jag var stammis i hade alldeles för hög personalomsättning året runt. Det gjorde att jag slutade handla där för det är ett tecken på dålig arbetsmiljö.

      Det kunde man ju räkna ut med röven o en krita när kalla tuffa o hårda Alicia, som Christoffer gav sin sista ros i Bachelor är nåt chefigt på Intimissimo (stavning vettefan)
      Hon är väl mallen i hur man behandlar folk i det företaget.

      Köpte trosor därifrån nyligen och herregud vad konstigt material. Tvätt innan användning = hängiga och slappa

        För typ 5 år sen hade de bra kvalitet. Köpt trosor av dem fram till för ett år sen varav jag behövde förnya några och försämringen var markant.

    Kommer ett inlägg kring Bianca och intimissi upp

      Vad har Bianca för roll i det företaget egentligen? Jag trodde att hon bara gjorde reklam..

        https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/69KoOL/laga-loner-och-mobbning-i-bianca-butikerna

        Du kan ju läsa på Aftonbladet. Jag förstår att hon inte äger butikerna men om över 10 personer trätt fram och berättar om mobbning/missförhållanden så måste man sluta tänka på pengar och ta distans från företaget. Om hon inte gör det kan hon ju inte sedan tas lika seriöst när hon är ledsen över att folk är emot henne. Det ska vara nolltolerans mot sånt här oavsett vem det är

          Jag tog alltså inte Bianca i något slags försvar här, undrade bara vilken roll hon har. Men ja, jag borde ha googlat i stället för att hoppas på att få ett svar i en diskussion här.

            ”Svensk ambassadör” stod de i artikeln

          Att därifrån kalla det Bianca-butiker är ju att ta det lite långt.

    Karln är väl vuxen nog att välja vem han ska gifta sig med…Fattar inte problemet. Så hemsk kan hon väl inte vara och är hon det är det väl inte hans gamla föräldrarnas business ändå, haha. Kör hårt M&H.

      Han är svag och lätt manipulerad. Han ser detta som kärlek.

    Team Harry & Meghan. Kungahuset och deras kontakt till pressen är ju helt sinnessjukt utstuderad. Kungahusets PR-team vänder och vrider på sanningen och betalar pressen för att pusha fram vissa vinklar. Den som inte ser det här är ju blind. Dessutom, varför existerar ens monarki i Europa i dagens läge? Familjer som föds in i en roll och lever på skattepengar. Odemokratiskt. Ner med monarkin!

      Tja det är väl för att dom är intressanta att följa för många. Läsa om flärd, lyxliv och vackra klänningar är intressant och lite guilty pleasure för många. När det dessutom knakar i fogarna även hos dom som borde kunna ha perfekta liv blir det extra intressant. Samma med kardashians och wahlgrens

        Haha ja, här inne blir det panik hos vissa då de inte får veta varför Maja inte följer Sanna på Instagram länge. Men varför folk är intresserade av ett kungahus och alla skandaler som sipprar ut är helt obegripligt ?

      Ok så ett par som sagt upp kontakten med båda sina familjer är oskyldiga själva?…är ju sällan så.

        Du sa det! ?

    Japp en smart, snygg kvinna klart pressen vill sätta dit en sån!

      ???‍♀️ wow

    Hur en kvinna kan ”stjäla” en vuxen man är för mig lite svårt att grepp.. haha. Låter bisarrt.

      Eller hur, nivån är som nån paradise hotel säsong för mellanstadieklassare.

    Jag kan då säga att jag aldrig har varit så kär i hela mitt liv som jag skulle behöva vara för att gifta in mig i ett kungahus. Speciellt inte det brittiska. Har aldrig träffat en man som hade varit värd det.

      Inte ens en lite tunnhårig, stiff snubbe, med härligt inavlad släkt och diverse trauman i bagaget?
      Låter ju fullständigt oemotståndligt tycker jag.

    Team Charles om jag måste välja. Oklart hus fru Finhood har så mkt info att hon kan vara så tvärsäker.

      Det roliga är ju att Mona har sjukt dålig koll på så mycket, så skriver hon alltid såna här supersäkra inlägg.
      Troligen är nog Meghan en väldigt nära vän till Mona, sen måååånga år.

    Det enda jag tänker på när jag ser Kung Charles är en tampong, Fergie tåsugning full och sluddrande. Prins Andrew…
    Så ja vad ska man säga.?

      Meghans pappa och halvsyster som gång på gång ska ge konstiga intervjuer. Plus Kates alkade farbror som också uttalar sig i pressen.
      Jag tillbringar ganska mycket tid i London och man blir ju lite stolt över det svenska kungahuset.?

    Det är väl inte svartvitt antagligen. Kungahuset har säkerligen en hel del vidrigheter för sig och det är knappast en skräll att någon som de inte anser uppfylla kriterierna för vad som passar sig behandlas illa.

    Samtidigt sitter Meghan i netflix-dokumentären och hånar kungahuset för att hon förväntas niga inför drottningen – som om hon inte vet vad det är för institution hon valt att bli del av.

    Jag fattar absolut att de drog sig ur, men har inte mycket respekt för hur de hanterar det heller – Vill man vara ifred drar man sig undan diskret.

      Har inte sett dokumentären, men man kan väl ifrågasätta nigande för ”överheter” oavsett vad man ”är del av”?
      Tål inte ”institutionen” det är den ju inte så väldigt robust.

        Hon visste vad det innebar långt innan hon tog sig in där.

        Särskilt om man tillhör innersta kretsen. Bara jag som förväntar mig att våra kungabarns respektive inte niger och bockar inför kungaparet?

          Alltså i inofficiella sammanhang.

          Det här rörde sig ju om första gången hon skulle träffa drottningen

            Ett inofficiellt besök alltså…

            Ska vi bedöma amerikaner som de är dvs utan kungahus eller som det är i Sverige där vi på ett naturligt sätt pga bevakningen av vårt (!) kungahus förstår vad som ingår i officiella(!) besök?

        Jag tror inte instutitionen har några problem att tåla det, jag pratar om att hon målar upp det som om hon helt ovetandes kastats in i en absurd situation, när hon självklart vet precis vilken typ av situation det är hon har valt. Hon behöver inte för den delen stanna i den, men varför spela chockad över att brittiska kungafamiljen är just brittiska kungafamiljen?

      Eller när hon grinade till Oprah över att ingen lärde henne nationalsången och hur man beter sig på en fin middag. Eeeh… det hade väl hennes man kunnat lära henne?! Hon hade väl all tid i världen att lära sig nationalsången på egen hand också.

    Varken Harry eller Meghan verkar speciellt smarta.
    De är tacksamma att skämta om, och Spitting Image gör det på ett kul sätt:
    https://www.youtube.com/watch?v=uUohLR8pvcc

      Tycker den var obehaglig och jävligt rasistisk och då är jag ingen som skriker om rasism var och varannan sekund heller. Men det går inte att undvika misogynoiren (googla), speciellt med michelle obama. (Varför ens dra in henne?). Sen när har någon av dem någonsin varit aggressiva? Sen när talar michelle på ghetto-amerikanska? Nä, det märks var skon skaver för vissa när det gäller meghan.

    Jag tyckte det var obehagligt när pressen skrev she’s not a English rose that’s for sure” och att hon såg ut som tjänstefolk istället för fästmö. Det kan bara tolkas på ett sätt. Ja sånt e livet. Fortsättning följer i dokusåpan. Får se vad Andrew hittar på härnäst!

    Håller på att titta på dokumentären nu och jag förstår att de lämnade. Harry gjorde det enda vettiga; stod upp för den familj som han skapat snarare än den han föddes in i, och som oavsett klarar sig och har massivt större stöd. När man dessutom förstår hur mycket Harry älskar sin mamma och ser likheter mellan hur hon och hans fru blev och blir behandlade så är det inget annat än rimligt. Otroligt modigt och rakryggat av honom, att stå upp mot sina egna släktingar, som i det här fallet dessutom är världens kändaste kungahus, måste vara otroligt svårt. Så tar en man hand om sin fru och sina barn, genom att sätta dem i första rummet. Hatten av.

    Och den brittiska pressen är fullständigt vedervärdig.

      Harry lider av Stockholmssyndromet.

        Sa varje misogyn människa nånsin om en kvinna som har en man som prioriterar henne.

          Precis!

          Prioritera my ass. Han är låst och kommer inte komma loss från henne.

    Harry och Meghan har jag ingenting för. Avskyr de lika mycket som jag avskyr Charles och Camilla. Meghan kommer lämna honom snart och då har han ingen att falla tillbaka på.

      Ifall det händer så klarar han sig nog ska du se.?

        Han har dock förlorat allt och kan inte komma krypandes till sin bror som tidigare. Konstigt hur hans liv förändrades och hur han frös ut alla när han träffade henne eller hur? Hon har inga vänner av en anledning.

          Varningsklockorna ringer alltid när det gäller folk som bryter med allt och alla genom sitt liv. Meghan verkar vara en sådan sort. Får se hur länge Harry duger.

            Gissar på att du har haft turen att växa upp en i normalfungerande familj.
            Om man exempelvis har narcissistiska föräldrar eller annan dysfunktion i familjen är det lätt att man upprepar mönstret själv o möter såna människor tills man har nått insikt och inser att man måste bryta. Tycker du att hennes far och den delen av släkten verkar helt normal?

              Min familj är inte relevant här. Den kan vi avhandla på öppet spår.

                Du ser inte att jag gjorde en liknelse eller?
                Om man kommer från en familj där en eller flera narcissister plågat övriga familjemedlemmar har man mer förståelse för när ngn bryter med en del av familjen som Meghan gjort. Det är inte lätt. Sedan möts man av att det är man själv som är den röda flaggan för att man brutit. Kallas dubbel bestraffning. Menade på att du inte verkar ha den erfarenheten eller känner ngn som drabbats utifrån dina slutsatser.

                  Och vad jag har för erfarenhet från min egen familj säger jag är irrelevant och inget jag kommer att delge dig här.

                  Och sen så pratar jag inte om att bryta med delar av familjen, jag pratar om folk som bryter med allt och alla och inte verkar kunna ha en långvarig relation med någon i sitt liv. Men igen, mina egna erfarenheter kring detta behöver du inte dra in ännu en gång.

                    Fast hon har ju inte brytit med ’allt och alla’ som du hävdar.
                    Hon har fortfarande kontakt med sin systerdotter t.ex. och har kvar sina vänner från gymnasiet och universitetet.
                    Hon växte upp som ensambarn då hennes halvsyskon är mycket äldre än henne och redan utflyttade när hon var barn.

                      ? hon bryter med precis alla som inte slickar hennes röv eller ger henne pengar. Hon ska gynnas av relationer därför hon inte har några.

              Då kanske hon skulle ha gått i terapi i stället för att gifta sig in i världens mest dysfunktionella familj.

                Prinsessan Diana också då…

                  Jag förstår faktiskt inte varför någon vill gifta sig in där. Inte för någon man i världen

                Eller så är det två personer som kommer från dysfunktionella familjer som möts i önskan om att bygga upp en hälsosam familj tillsammans?

                Man kan inte gå i terapi med alla typer av personer. Vissa måste man bryta med för att få leva sitt liv.

                  Låter som ett recept för lycka. Vi får väl se hur hälsosamt det här blir i slutändan.

                  Det kan jag absolut förstå, att man vill bryta och byggs om på nytt. Konstigt då att de gång på gång i olika medier måste uttala sig, låta deras barns barndom bli full av den här pajkastningen från båda håll. Att berätta sin historia en gång för alla är en sak. Men att leva på det i flera år är något helt annat.

                  Men varför ser de få ut som två olyckliga människor och ältar detta i media om och om igen (mot betalning)? De fick som de ville men eftersom de inte är relevanta utan kungshuset så fortsätter de ju älta det. Harry kommer bli lämnad en dag av henne, var så säker. Förhoppningsvis tar hans familj in honom i värmen igen.

              Med den pappan och systern behöver man inga fiender. Mamman verkar vara den enda som beter sig normalt.
              Jag har också brutit med flertalet i min familj, jag tar ingen skit!

              Det man sett av intervjuer verkar de relativt normala.

              Vad är felet på hennes far? Han uppfostrade henne på egen hand och gav henne en uppväxt få kunde drömma om. Även den svarta sidan av familjen var välkomnande mot de vita halvsyskonen enligt Samantha … men inte styvmodern Doria. Och DÄR ligger nog förklaringen till varför Meghan är som hon är.

                Ny dokumentär där familjen Markle äntligen får komma till tals i media.

                https://www.youtube.com/watch?v=2A_2u6gTCjg&ab_channel=7NEWSSpotlight

                Tycker du att han beter sig väl i medierna?
                Kolla upp narcissism och hur de spelar ut omvärlden för att få sin vilja fram. Att bryta med dem är enda sättet att överleva

                  Men kom med exempel?! Annars kan man ju säga samma om vem som helst. ”Läs på om narcissister så ser du hur meghan, kate, William, pingu spelar ut sin omvärld!”

                  Låter mer som om du beskriver H&M nu.

                  Hon klippte med sin hjärtsjuke far precis som hon klippt med alla andra, familj, vänner, tidigare make etc. Många som blivit ghostade av Meghan berättar om samma förfarande.

                  Själv är jag mer fascinerad av att andra kan bli så betagna av H&M. Jag ser ingenting beundransvärt hos någon av dem.

              Så hennes familj är alltså narcissistiska? Hennes vänner också? Ojdå vilken otur hon tycks ha.

            Men dom har ju inte brutit med allt och alla. Harry har vänner hemifrån som hälsar på honom då och då. Och båda två har även stort umgänge med gamla och nya vänner. Pressen har massor med smygtagna foton. Det går ej att undgå att se på löpen i Santa Barbara.

          Det där var faktiskt ganska kul kommentar. ”Inga vänner” själv så påstår jag ej att jag känner dom.?

      ?‍♀️

      Ja jag tror tyvärr också att det blir så. Hon kommer att lämna honom och han har förlorat allt.

    Det var ett helvete för Diana också enligt henne själv och inte bara på grund av Charles ”svek”

      De fångade in en ung romantisk naiv flicka som Diana och trodde hon lätt skulle formas till tronarvingens prinsessa och drottning. De där två hade ju inget äktenskapstycke alls. Hon hade ju i fantasin svärmat kring prins Charles länge. Hon hade som barn varit och lekt i samma barngrupp som prins Andrew. En del hade tänkt att de två skulle passa bra ihop. Nu totade de ihop henne med Charles i stället, vilket var ren skär ondska på sätt och vis. De hade suttit och funderat sen hon gick i kolt vem hon skulle bli bortgift med i kungafamiljen.

      Och hon hade ingen aning om det utan trodde att Charles var förälskad i henne. Charles försökte men det flammade aldrig upp någon känsla som var bärig för ett äktenskap.

      Tänker på henne när hon klev ur vagnen i sin enorma klänning ur vagnen, hur Elton John sjön a candle in the wind senare och nu vid kröningen så ville Elton John inte delta. Antagligen för att Diana utsattes för det hon utsattes för av Charles och Kungafamiljen.

      Charles var inte ung men väldigt naiv när han friade till Diana. Han kan inte ha fattat något av vad det innebär att vara en ung kvinna överhuvudtaget, och inte något om en ung kvinna som skulle träda in i rollen som Princess of Wales.

        Håller med dig. Att Charles ombads gifta sig med Diana för att dölja hans kärlek för Camilla var väl väntat men Diana var väldigt ung och förstod förmodligen inte vad det var hon gav sig in i. Skillnad mot Meghan som ändå var 35 när hon träffade Harry.

    Brittiska kungahuset är kända för att behandla somliga otroligt illa, se bara på Diana så att Meghan haft det otroligt svårt är ju uppenbart och knappast svårt att föreställa sig. Men medierna älskar ju att hitta någon att skylla allt på, allt ifrån hennes hudfärg till kläder har kritiserats. Massa trams om att Harry skulle blivit ”stulen” av henne ( är de 14 år eller?!) O annan ren skit. Tycker det är skönt att någon drar ned byxorna på denna kungafamilj och berättar om hur de är. Förstår inte varför folk som beter sig som as ska skyddas ideligen.

      Men hon har ju inte berättat något om hur de är. Hon har kommit med skadliga insinuationer men ingenting konkret?

        Nog var Prinsessan Diana konkret.

          S syftade på Meghan, vars insinuationer om rasism hos kungafamiljen nu dementerats av hennes make prins Harry.

    Den kvinna som blivit mest illa behandlad av media torde väl vara Monica Lewinsky. Bara för något år sen var hon inbjuden som talare på ett stort antimobbingevent men så plötsligt fick hon veta att hennes tjänster inte längre var önskvärda för att paret Clinton skulle tydligen dyka upp. Ska man skratta eller gråta? Det håller på fortfarande att behandla denna människa som skit.

    Vad gäller Meghan så är det saker som är märkliga med henne. Hon säger ju att hon inte vem Harry var när de träffades. Det finns ju så många från hennes bakgrund som säger att hon var mycket intresserad av prinsessan Diana så det torde vara en lögn.

    Det är såna lögner från hennes sida att min medkänsla med henne inte är enormt stor. Där spelar det också in att de båda säger sig inte vilja vara kungliga men piper hela tiden om att barnen inte fått titlar och annat. Vet inte om barnen nu fått titlar eller om det är så att det bara är barnen till någon som är eller ska bli monark som får titlar. Men jobbigt är det att de inte får allt som de hade fått om de hade fortsatt jobba som kungliga.

      De vill ha kakan och äta den.

      Sen är hon en bra skådespelare, det får man inte glömma heller ?

        En bra skådespelerska är ju hon de facto INTE .

        Det är därför man reagerar med så intuitiv motvilja; det finns ingen äkthet hos henne bara en sjuklig önskan efter berömmelse till varje pris.

      Var ju en hundraårig regel om att barnbarnsbarn till monarken inte får titel så vida de inte är i rak kronföljd, dvs Williams barn. Drottningen ändrade dock något i regeln innan Williams första barn så att det inte enbart gällde söner utan även gällde om William fick en flicka. Det hade alltså inget att göra med att Harry och meghans son nekades en titel så som de fick det att låta. Nu när Charles är kung så får barnbarn titel även om de inte står i rak arvsföljd. Något som man tycker att åtminstone Harry borde ha varit medveten om. Men ja, låter så klart bättre att få det att låta som att deras son förvägrades titel pga kungahusets horn i sidan till meghan.

        Rätta mig om jag har fel nu men jag tror att Harry och meghans barn har sina titlar nu sedan Charles blev kung (då de inte längre är barnbarnsbarn utan barnbarn), precis så som det förväntades och varit i hundratals år alltså.

        Just så är det ja, ja och där borde ju Harry varit helt införstådd i varför barnen då inte fick men nu fått titlar.

        Angående att Harry är ”stulen”. Han är ju en vuxen människa med egen vilja så klart, men kommer ni ihåg när han sa när de firade första julen med kungliga familjen. Han sa att äntligen har Meghan fått den familj hon alltid saknat.

        Det är alltså vad hon har sagt till honom. Men många vittnar om att pappan tog hand om henne och hennes syskon och att hon visst hade en familj. Hon sa alltså detta för att få honom att agera på ett visst avsett sätt. Han genomskådar inte detta, och det är väl det en del menar att han är ”stulen”.

        Allt för att få se ut som två offer. Dom är duktiga på det. Det får jag ge dom!

      Ser inte du upp till någon utan att vara intresserad av hur barnen ser ut som vuxna?

        Om man var mycket intresserad av Diana så har jag svårt att tro att man inte vet vem Harry är. Det vet man väl utan att ens vara intresserad av kungahuset?!

          Men han var ju mest i ropet när han var barn och runt 20. Sedan var det inte mycket om honom i åtminstone amerikansk och svensk press fram till att han träffade Meghan. Om jag träffade ngn som verkade bekant skulle åtminstone inte jag tänka att det var en kändis. Det kom säkert fram under samtalets gång, men det dröjde nog innan hon insåg vem han var. Dvs hon visste inte på en gång vem han var. Man behöver inte tolka allt som djävulen läser bibeln.

            Och jag köper inte det. Jo, Harry har varit aktuell i internationell press länge innan meghan kom in. Klart hon visste vem han var. Blir ju bara smått löjligt att låtsas som annat.

      Ja precis, Meghan har ju sagt lite saker här och där som inte verkar stämma, då kan man ju undra hur mycket av det som egentligen är sant? ???‍♀️

      Var ju grejer i Oprah-intervjun som tydligen inte stämde heller.

        Men alltså ?‍♀️
        Hon har ju inte sagt det! Hon har aldrig sagt att hon inte visste vem harry var! Hon sa att hon inte visste så mycket om honom som person, inte att hon inte visste vem han är överhuvudtaget.
        Måste vara otroligt frustrerande när alla ljuger och misstolkar allt man säger, tro fan de gör intervjuer med allt stolpskott som inte ens kan kolla upp fakta.

          Måste vara skönt att vara så naiv? Jisses..

    WAAAGH.

      Ännu en sak som aldrig sagts/hänt.

    Den perfekta stormen, Harry behövde hitta någon som stöttade honom i att distansera sig från sin familj och från mediapressen. Han kunde inte vara inne i familjen, det var för jobbigt, de kunde inte bemöta hans lidande. Att samtidigt vara bevakad av pressen, varje steg, skulle vem som helst vilja bortifrån, och det hemska som hände hans mor, gav nog honom PTSD. Meghan kunde ta honom därifrån, för hon är urstark och låter sig inte köras med. Det visar sig att hennes far och halvsyster verkar vara gränslösa när det gäller att lämna ut Meghan, en förälder lämnar inte ut sitt barn, men hon viker sig inte, vilket är rätt. Iom att Meghan är så urstark, så kan det bli svårt för Harry i längden, men vi får se hur det går.

      Jag tror att han undermedvetet ville ut ur familjen och bort från de kungliga plikterna och hon var helt enkelt hans flyktväg ut.

      Men han har knappast lidit mer än William (som till skillnad från Harry) var hans mors förtrogna redan i unga ålder och dessutom bär den oerhörda pressen som framtida tronarvinge. Istället har han lagt sten på bördan för sin bror genom att sälja ut familjen för pengar.

        Meghan har en stark vilja, undrar om man kan gå emot den?

    Harry har väl varit familjens ”svarta får” i många år…. Jag tror inte han varit intresserad av att ”bete sig som en kunglighet” alls, att han träffade Meghan var absolut inte någon avgörande faktor gällande det. Att de lämnat galenskapen tycker jag känns som ett sunt tecken.

      ??‍♀️ Oh gud. Att folk ens går på M och H manipulativa beteenden är ett under för mig!

    Jag är trött på offerkoftorna Harry och Meghan stickat åt sig själva. Vi vill vara i fred, därför gör vi dokumentär och skriver bok. Nej. Och att Meghan skapat bilden av sig själv som den mest utsatta av kungahuset, som om inte Camilla varit den som fått äta mest skit genom tiderna! Vad man har för åsikter om monarki eller uppfattning om brittiska kungahuset spelar egentligen ingen roll. Den som ständigt vänder sig till media för att berätta om hur jagad man är av media har jag inte jättemycket till övers för. De är som två stycken kungliga Anna Book som gråter ut

      Ja, men alltså ärligt. Camilla har får utstå så jävla mycket skit nu under kröningen (och innan också) om att hon är någon slags home wrecker som att Charles inte var en fullvuxen man som visste exakt vad han gjorde more Diana för 40 år sen och att allt är Camillas fel (såklart, alltid kvinnans fel).

      Samma i den här situationen – Harry är väl en vuxen man som kan säga ifrån själv om han nu blir så hemskt behandlad. Personligen tror jag de trivs bra i varandras sällskap och göder sig på uppmärksamheten den ene tillskansar andre. Om ni nu är så jävla desperata efter lugn och ro, sluta konstant söka uppmärksamhet och försöka tjäna pengar på en institution ni vill ta avstånd från. Tycker de är så sjukt löjliga. Och Meghan (hon heter f.ö inte Markle längre) verkar bara rakt igenom oskön.

      Fast du upprepar ju bara blaskornas lögner om dem.
      De har alltid sagt att de kommer fortsätta jobba inom det offentliga. De har aldrig sagt att de vill bli lämnade ifred, de har redan bemött dessa lögner i dokumentären. Och nu fattar vi varför de gjorde dokumentären och harry med sin biografi. Ta och se den och läs harrys bok så slipper du upprepa lögner om dem.

        Fast frågan är varför du köper deras lögner rakt av? Deras sanning är ju vinklad och flera av deras lögner har ju blivit avslöjade. Att de inte kan stå för sina egna misstag säger ju mkt. De ville ju fortsätta jobba delvis för drottningen men från Kanadea (och slippa tråkiga kungauppdrag) och tjäna pengar kommersiellt på sitt varumärke. Dock fick dom ju inte det eftersom det är inte så det fungerar att vara arbetande kunglighet. Deras uppgift är att tjäna befolkningen med tråkiga besök, därför de får apanage. Men ”prinsessan” Meghan var inte intresserad av det och stå i skuggan av de andra dom den ”Hollywoodstjärna” hon var. Även du måste ju förstå det? Hon är ju trots allt skådespelerska…

          X ?????

      Spot on Isabella!!

    Jag är less på kungafamiljer överhuvudtaget, det är förlegad gammal skit. Inavel och helvete. Nej tack. Det hör hemma för hundratals år sedan.

      Tänk så mycket bättre det vore med en president. Typ Trump?

        Haha, finns kanske presidenter på lite närmare håll… Finland klarar sig bra utan kungahus.

    Om jag ska leka hobbypsykolog så känns hela det här dramat som något obearbetat trauma kring Harrys mammas megakänisskap och tragiska död. Av det lilla jag sett så känns det som att Meghan gärna jämför sig med Diana och vill åt uppmärksamheten, så hon såg väl sin chans när hon blev ihop med Harry. Harry ser lite av Diana i Meghan(medberoende?) och uppbrottet från kungahuset bottnar nog i hans vilja att typ ”rädda sin mamma” på nytt. Projiceringar åt alla håll.

    Netflixdokumentären stärkte bara mina funderingar. Varför är alla videoklipp så uppriggat perfekta, de försöker visa upp nån rosaglittrig familjeidyll och att det är så synd om de. Det fanns t. ex en videosnutt som visade ett hav av fotografer på röda mattan vid ett tillfälle, men Harry och Meghan var visst inte ens där, utan det var när senaste Harry Potterfilmen hade premiär har jag för mig?

    Jag försöker alltid ifrågasätta syftet med dokumentär, vad vill produktionen vinkla och vad försöker de sälja?

      Ja att se en dokumentär om h och m som h och m själva står bakom är ju uppenbart vinklat och deras enda syfte är att få ut deras historia igen. Varför skulle jag vilja se en dokumentär där den som dokumenteras är den som dokumenterar liksom?!

        Tänk om Mona kunde förstå det.

    Jag tror inte särskilt mycket gott om en kvinna som ghostat sin egen familj och som så många gånger kläckt ur sig uppenbara lögner. Engelsmännen har nog fog för sin skepsis. Hon verkar se sig själv som offer hela veckan lång. Men hon är säkert mycket charmig och trevlig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.