”JLC” och Paow

Under det här inlägget ramlade det in kommentarer om den video som ”JLC” gjort tillsammans med Paow och Bingo Rimér.
Trion har nämligen hängt en hel dag tillsammans med Paow, där det pratats en hel del om ”Only Fans,” vilket är Paows primära inkomstkälla.
De ”lever en dag som KattPaow” helt enkelt, med allt vad det innebär.

Några reaktioner handlar om att JLCs video är 18+ med tanke på innehållet, samtidigt som deras följare är relativt unga individer. 
Andra handlar om att synen som ges på plattformen ”Only Fans” och att tjäna pengar därifrån. Den kallas ”glamoriserande” i en av de kritiska kommentarerna.
”JLC” – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman – har placerat sig högt upp på Mediaakademins Maktbarometer i flera år nu, men jag har inga uppgifter på hur gamla eller unga majoriteten av JLCs följare har, men jag ska leta vidare.

Vad tycker ni om videon?

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tittade på ungefär halva igår innan jag tröttnade. Mina reflexioner är att de verkar ganska tända på Paow och hela OF grejen. Skitlarvigt att lägga upp en film där 50% av dialogen är censurerad.
    Orkade inte se hur det gick med deras medling mellan P och Josefin O utan tycker bara att hon skulle ha bett dem dra åt helvete och lagt på. Vänner som P kan man vara utan.
    Två stackars katter i en nästan tom lägenhet varav den ena skulle behöva uppsöka vet för sitt blodöra och nu har hon åkt utomlands igen. Varför har hon ens djur???!!!

      Ja jävlar vad det pep. Fruktansvärt irriterande. Tröttnade också efter halva.

        Ja vad är vitsen om man ska pipa halva videon. Man förstod ju absolut inget av konversationerna.

          Haha jag förstod nog allt även om jag är helt oinsatt.? Men var överraskad för vanligtvis fattar jag typ ingenting, som när det beepas i typ surret.

      De censurerade väl bara ordet OF?

        Nej, tycker de censurerade ord från var o varannan mening. Blir ju väldigt fel, om det inte är 18+, som att det blev en ok video eftersom man beepat ordet ”kuk”.

      SÅ JÖVLA SORGLIGT!!!!
      Så sitter deras fruar hemma och ser hur de sexualiserar en annan stackars kvinna. Att de inte har bättre saker för sig

      Det börjar snart bli dags att anmäla henne för vanvård.

    Pontus Rasmusson misstänks för skattefusk

        Inlägg kommer

      Ja gick in här för att jag hoppades på intressant inlägg om det

      Det gör väl Jocke och Jonna också?

    Det var länge sedan jag slutade titta på JLC, så har således inte sett denna videon, och kommer inte att göra det heller.
    Tycker deras innehåll var varit rätt tvivelaktigt de senaste åren, och försämrades rejält i samband med att fokuset skiftade från att producera kul innehåll till att tjäna stora pengar.
    Tråkigt, för de var rätt underhållande i början när de gjorde enklare, roliga saker.

    Hade rent ut sagt svårt att ta mig igenom videon, skämskudde vid flera tillfällen.
    Funderar framförallt vad deras familjer och fruar/flickvänner känner kring detta, en av dom har ett stundande giftermål nu i sommar och det känns inte passande att göra en video som detta när man är vuxna män. Visst att deras familjer är medvetna om deras yrke men iaf jag hade reagerat om min sambo/man glorifierar försäljning av nakenbilder till en yngre målgrupp och själva verkar tycka att det är en bra business, de blev ju helt tossiga när de fick se summorna hon drar in varje månad.

    Bara att se deras reaktioner när Paow kommer ut ur provrummet, som tonårspojkar..
    Nej hade faktiskt förväntat mig mer av JLC, har följt dem sen start och många gånger roats av deras humor och höga kvalitet på videos men det här var ett riktigt bottennapp som borde tänkts igenom mer än en gång.

      Ja gu vad pubertalt det var. Jag skulle ställa in bröllopet om det var min blivande man.

        Ganska pubertal reaktion

        Varför det?

      Är ju jätteintressant att diskutera Onlyfans och allt som kommer med det. Men var inte många intressanta frågor direkt. Och att åka hela högen å köpa underkläder å sen fotas ihop? Bara märkligt och även om paow säkert inte bryr sig, helt fel mot henne.

        De kapitaliserade indirekt på hennes uppvisande av kropp. Sunkigt grabbar!

    Och hans tillgångar har KFM fryst. Blir intressant det här.

    Vem av killarna i JLC får ni dåligast vibes av?

      Vet inte angående sämst vibes, men Jonas är anmärkningsvärt blåst.

        Jag tycker Carl kände pojkvänsmaterial, snäll och lojal. Får lite andra vibbar av Jonas

      Kan ibland lyssna på deras podd för jag tycker Calle är ganska skön. Men så fort Jonas öppnar munnen blir jag typ bara irriterad. Det känns som han är en sån som har så svårt att tänka utanför sin egna bubbla och framstår som inte så jättesmart.
      Lucas tycker jag inget speciellt om faktiskt haha.

      Jonas, han har sagt flera konstiga saker. Kommer ihåg när de skrattade åt Theréses kritiserade reklamkampanj där hennes ansikte redigerats på en rullstolsburens persons kropp. Han verkade inte förstå att det faktiskt var en annans persons kropp, och skrattade glatt åt hur kroppen såg ut och pekade ut specifika saker. Gapskratt. Det är oftast han som kommer med skämt som kanske inte är direkta skämt.

      Carl verkar riktigt trevlig o rolig faktiskt, tycker rätt gott om Lucas också annars. Men ingen av dem verkar tänka så långt längre, allt är content.

      Har stört mig på Jonas sen han drog iväg till LA med JLC när hans flickvän var höggravid. Och nu tydligen igen på Calles svensexa, även om det bara var ett dygn till London. Alltså det är ju givetvis upp till dom, men mig ger det dåliga vibbar.

        Jaa han känns inte jätte sympatisk.. minns hur hans flickvän skrev att hon inte hade råd att äta lunch ute med vänner när hon var mammaledig medans Jonas köpte klockor för hundratusen kronor.. skevt. Har väl även ryktas om han innan att han inte är så lojal. Men Calle känns ändå jordad och snäll tycker jag, tror inte han skulle göra något dumt. Lucas känns lite som en tonårspojke i videon med Paow, typ blev lite betuttad i henne? Han och tjejens relation känns ju inte heeelt 100 är väl uppfattningen man fått.

          Hur har du fått den uppfattningen? Hon vill väl vara privat som jag fattat det som

            Min fördom är att de ligger typ en gång om året.. vet inte har bara fått den uppfattningen av att de har en ganska tråkig och kärlekslös relation av saker han sagt och hur han beter sig.

              Han har väl till och med sagt själv att de ligger extremt sällan? Kommer inte ihåg var, men det var nyligen.

                Ja exakt, har också för mig att han sagt det. Han brukar typ prata lite nedlåtande om deras relation och typ se upp till andra relationer som är ”bättre”, svårt och förklara. Men man kan typ höra att de kanske inte är sådär jättekära eller att de ligger med varann, lite som ett kompispar är uppfattningen jag fått iaf.

      Jonas helt klart. Förr när jag aktivt lyssnade på deras podd så tyckte jag att han oftast uttryckte sig klumpigast, upplevdes som inskränkt, drog något kuk-skämt mitt i en seriös diskussion. Tyckte oftast att deras avsnitt där han saknades var bäst.
      Calle verkar mognast men är ändå rolig.

      Jonas verkar oerhört osympatisk. Jag har för mig att det är han som äger lägenheten de bor i, och det är han själv som köpte en lägenhet i Spanien. Man delar såklart upp sin ekonomi som man vill men det är något som skaver rejält när Jonas är iväg och i perioder jobbar jättemycket medan Malin tar störst ansvar för barn och hem men inte får del av kakan. Usch han verkar så egocentrisk.

        Håller med, det är jätte illa. För självklart ser deras ekonomi heeelt annorlunda ut. Särskilt innan hon blev influencer, jag menar hon satt hemma och var mammaledig men hade inte ens råd att äta lunch ute för 100 kr medans han shoppade extremt dyra saker till sig själv? Så extremt snål och oattraktivt! Deras relation känns också väldigt ensidig, hon som älskar han så mycket mefans han inte bryr sig så mycket om henne

          Exakt så!!! Minns att Malin fick en fråga någon gång om vad hon tyckte om att Carl la ut mycket mer bilder på Sanna än vad Jonas gjorde på henne, och då skrev hon att hon tagit upp med Jonas varför han aldrig lägger upp? Malin lägger ju jämt upp bilder på Jonas medan Jonas väldigt sällan publicerar på Malin

            Ja precis, och en annan sak jag tänkt på är att han aldrig visar upp typ Malins instagram eller youtube. Med sin stora plattform kan han ju höja sin flickväns kanaler så att hon får exponering? Ex när hon gör samarbeten och kollektion eller vad hon gjort, så som Carl alltid gör med Sanna! Men nej han verkar va helt ego och vill heller aldrig visa upp henne..

          Lyssna på avsnittet där Jonas är med mig på Malins podd, han verkar vara en riktig osympatisk mansbebis

    Tycker synd om hennes djur. Tror det kommer sluta illa för henne, snacka om ett skrik på hjälp hela hon…
    Sunkigt om de va 3 killar som frågade ut henne..

      Väldigt tragiskt hela grejen och sunkigt av jlc att utnyttja situationen för views

        Verkligen sunkigt, och tragiskt. Väldigt vad Paow används som click-bete nu, av flera. Hon lockar tydligen. Får hon själv betalt för att medverka i poddar och vloggar? Värsta är ju att OF glamouriseras tycker jag.

      Tycker oerhört synd om hennes djur och hon kännsså himla lost?
      Shoppar dyrt hela tiden. Opererar sönder sig. Säljer sig. Reser hela tiden. Rotlös liksom. Vandrar från man till man.
      Skulle vilja styra upp henne. Hon kommer nog aldrig bli en 8-17 människa. Men skaffa en fin lägenhet eftersom pengar inte är ett problem. Börja träffa någon grym psykolog. Ta reda på hennes kall i livet. Det kan inte vara sex, shopping och fyllefest?
      Ge till någon annan människa och sluta vara så ego. Sälj katterna till någon som älskar dom.
      Hon känns så tom. Hon är sjukt vacker när hpn är neutral, och verkar skarp där inne.
      Tjejen behöver börja tro på sig själv och sitt egenvärde.

    Åh vilken trasig video. Det är bara sorgligt rakt igenom. Hon svankar runt i underkläder och ”männen” pratar om det som om hon vore en produkt och att detta är helt oproblematiskt, som om hennes kropp fanns till bara för att tillfredsställa. Hon pratar om sina följare på OF som betalar massor för att hon ska göra si och så, och alla skrattar.
    Hon ser inte ens glad ut, bara skakig och härdad. Jag hoppas så mycket att hon hittar sitt värde i något annat.

      Inte kollat på videon. Men fy fan det låter tragiskt ☹️ snacka om osköna snubbar utan djup?

      Ja jag tyckte bara det var sorgligt att se på. Kändes så påtvingat att hon skulle visa sig i underkläder i affären och vara med på den trötta fotograferingen hos Bingo. I grund och botten är hon en osäker tjej som vill visa hur chill hon är med allt inför 3 grabbar som bara är ute efter content. Tycker att JLC borde ha tagit sitt ansvar och fattat att hela videon var en dålig idé.

      Har fått uppfattningen av att hon alltid velat dela denna typen av bilder och att hon inte mår ett dugg dåligt av det. Men jag kan ha fel

    Håller med Gizmos kommentar 100%.

    Är verkligen JLC”s publik barn nu?! Har de inte bara blivit gubbiga och lockar de verkligen barn?
    Sen kan ju videon vara tvivelaktig ändå, vilken det låter som. Men eftersom jag inte tittat kan jag inte riktigt veta

    Hon skakar hela tiden? Och är ständigt typ nervös? Osäker? På alla plattformar som jag sett henne i videoformat… tycker synd om henne på ett sett…

      Skakningarna beror på avtänning av tjack

      Hon har varit så sedan jag följde hennes blogg när hon var runt 15 år. Tror det bara är så hon är.

    Maggan Graaf påstår i ett inlägg att hon väger 64-65 kilo, det finns ingen möjlighet att hon väger detta idag. Hon är ju trådsmal liksom systern Hanna. Många bloggare idag särskilt dessa som fött många barn vill gärna få fram att dom har xs/s i kläder. Men Maggan däremot lägger på kilon. Ätstörningar finns ju i alla möjliga varianter är ju helt klart och många bloggare/influencer lider tyvärr av detta på olika sätt. Tragiskt är vad det är. Ta bara Carola Wetterholm som borde vara fit då hon har tid att träna två gånger om dagen men är ändå inte nöjd med kroppen, att hon skriver så är ju bara för att hon vill provocera och starta tjafs med sina läsare så hon kan få skriva spydiga svar. Hon går ju igång på detta och njuter av detta.

      Vad menar du? Att hon påstår att hon väger 65 fast att hon egentligen borde väga mindre eller mer? Hon kan väl absolut väga 65 om hon säger att hon gör det

      Varför skulle hon inte kunna väga 65? Hade någon bett mig gissa vad hon väger hade jag gissat typ 65. Är väl helt rimligt till hennes längd och kroppsbyggnad?

      Varför låtsas du som att 65 kilo är mycket?!

    Denna var så meningslös att titta på.

    Förstår inte varför Josefin bemödar sig att försöka bli vän med Paow. Paow gör världens grej av nått som inte ens hänt för att sen ändå dumpa killen.. varför kan inte bara tjejer hålla ihop? Varför skall den ena alltid ta killens parti före sin vän? Och vadå att Cristian gick upp på Josefins hotellrum, Josefin pröjsade ju för hotell vistelsen för dem alla! Hon hade ett hotellrum med två separata sovrum varav det ena var avsett för Paow och Cristian. Så ja.. Josefins för hon betalade men de hade enskilda sovrum!

      Menar du att ”bottlegate” var påhittat? Bilderna såg ju realistiska ut.

        Vad har hänt ? Vad är bottlegate?

        Tror hen menar att Jossan skulle ha flörtat med C, vilket inte visade sig vara sant – C hade flörtat med Jossan som avböjde

        Att Josefin försökt ligga med C enligt Paow. Enligt Josefin var det tvärtom och att hon inte är intresserad av C och aldrig skulle ligga med en kompis pojkvän.

    Såg den precis och kändes sjukt osmakligt. Om de hade problematiserat OF och/eller sexindustrin, och tagit upp alla ENORMT många nackdelar så hade det varit en helt annan grej. Men sättet de romantiserade och pratade om det som att det var lätta pengar och fnissade runt om det som 15-åringar kändes inte okej alls.

    Och bråket mellan Paow och Jossan är en historia för sig. Tycker Paow beter sig rent ut sagt vidrigt och det är sjukt orättvist att hln får komma till tals hela tiden (det här gäller även i er podd) utan att Jossan får chansen att säga sitt.

    Man kan fascineras över Paow på många sätt men jag är så fruktansvärt trött på att ingen offentligt vågar kritisera henne och hennes återkommande gränslösa beteenden. Ni hade chansen, men istället blev det en timme av klapp medhårs. Under all kritik att uppmuntra någon som Paow, faktiskt.

      Vad är det du ser upp till hos Paow? Jag har aldrig förstått hypen med henne, är det att hon är iskall, tuff o hård i kombo med hennes verklighetsfrånvända attityd? Alltså jag undrar seriöst utan att vara dryg.

        Hur kan du ens få min kommentar till att jag ”ser upp till Paow”? Jag tycker att hon borde blivit cancelled för tio år sedan.

          Nämen jag ber om ursäkt, jag måste ha snurrat till det ordentligt där. Sorry.

        Att vara fascinerad är väl inte samma sak som att se upp till någon

    Blev typ sugen på att skaffa OF pga hur det lät som att hon tjänade massor o bara jobbade 40 min per dag i snitt… men har svårt o tro att det verkligen är så lukrativt… sen tycker jag synd om Josefine, hon verkar för förlåtande för sitt eget bästa, Paow sa ju i princip att hon bara umgås med henne för hon har ingen annan att umgås med… samt ljög om att hon lämnat snubben som misshandlat henne. Sorgligt alltihop.

      Men nästan, det är just där jag tror att unga framförallt lockas. Men har du inte redan en följarskara tror jag det är riktigt svårt, om man nu verkligen vill försöka. Någonstans behöver man söka följare, och utan följare från första början behöver man nog göra väldigt anspelande innehåll även på dessa medier. Jag kan också tänka att de folk som köper av ”okända” personer kräver mer och mer utlämnande innehåll, eftersom de inte har någon parasocial relation öht från början. Är du i sitsen att då inte ha något jobb utöver det, är det nog svårt att inte gå med på saker man från första början aldrig hade gjort. Riktigt skadligt.

        Där håller jag definitivt med dig. Som ung är det säkert lätt att luras in i dessa ”lättförtjänta pengar” om personer man ser upp till framställer det som något positivt. Men med en liten följarskara kommer man behöva kämpa för att växa, och detta blir ytterst problematiskt på siter likt denna. För att inte tala om alla idioter som tycker sig kunna styra med allt och alla till sin egen vinning, och med all säkerhet kommer utnyttja yngres ålder ur den aspekten.

        Jag tror det finns en stor risk att gränserna flyttas framåt hela tiden – som de har gjort för Paow. Om jag förstått det rätt så började hon med underklädesbilder, fortsatt till nakenbilder, och nu är det ren hardcore pornografi hon säljer. :/ Kan tänka mig att det är lockande att se månadsinkomsten gå från några tusenlappar till ett par hundratusen… Men konsekvenserna långsiktigt? Den som lever får se. :/

          Gör hon verkligen hardcore nu? Har hon sagt det? Vad innebär det, alltså som riktiga po*rsajter?

            Japp, full on sex alltså, närbild på de nedre delarna, money shot i ansiktet osv…

              Oj… men jag förstår inte, kan inte användarna sprida hennes content? Det är väl bara att spara ner, skärmfilma eller vad som?

          Ja jag tolkade det som att det ändå var rätt grova grejer hon gjorde nu och att hon pga sina trogna kunder kunde göra en video på bara 40 min. Men det är ju långt ifrån vad en medelsvensson skulle kunna uppnå för samma content.

    jag tycker hon verkar så trevlig faktiskt .
    Låt henne göra vad hon vill?
    oavsett hur hon tjänar pengar ( så länge ingen blir drabbad ) så är väl det toppen?
    Och varför störa dig på att de är 3 män som blir lite pirriga eller typ nervösa ? Flamsiga ?
    hon anspelar på sex det är hennes jobb att exakt skapa detta hos män. Dom är heterosexuella? Vad är de konstiga? Värre om de vore som 3 döda fiskar som inte ens påverkades av hennes nakenhet ?
    Så lättkränkta människor .
    Tycker videon är skön.
    Känns som alla 3 speciell Jonas och Lucas är rätt oerfarna när det kommer till sex och typ sexiga underkläder haha .
    och det tycker jag ger en skön kontrast till paow och videon får en rolig balans .

      Du måste vara en snubbe?

    I början tyckte jag att JLC var roliga, men i takt med att följarskalan växte så tappade dom tråden allt mer. Nu var det bra länge sedan jag kollade på deras content senast, och jag kan inte fundera över annat än vad som gått fel? I denna video framstår dom som tre 15-åriga småpojkar. Normalisera och i glamorisera OF, dra in stackars Josefin troligen helt utan hennes medvetande, stå och skratta åt något som faktiskt är misshandel? Inte okej någonstans.

    Märkligt att de inte tar tillfället i akt att fråga henne om de negativa aspekterna det innebär att tjäna pengar på pornografi. Finns väldigt många kvinnor som har varit öppna med hur det yrkesvalet har skadat dem i livet. Tänker bl.a. på Jenna J som satt i en tv-soffa och grät då hon insett att hennes filmer skulle delas på skolgården runt hennes söner när de blir större.
    Det är så lätt att tänka ”wohoo 20 min sex och jag drar in massor av pengar – härligt!” men få tänker på att dessa bilder och foton inte går att radera när de kommit ut på nätet. De kommer förfölja en resten av livet, oavsett livsval man gör. Finns otaliga p-skådisar som berättat att det är omöjligt att ha ett vanligt liv med familj, vänner, kontorsjobb i och med det bagage man har. Och självklart vill inte alla människor leva enligt normen, men även när man är villig att leva ett rätt udda liv så är sällan p-bagaget något kul att ha bakom sig.

    Jag lyssnade på en podd (High and low with Emrat) där Chloe Cherry (från Euphoria) var gäst. Hon framställde p-industrin som positiv men ändå tyckte jag att det sken igenom hur destruktiv den också är. Hon sa rakt ut att det kändes som hennes enda väg att gå i livet. Hon hade haft det jättesvårt i skolan under alla år och ville komma ifrån småstaden där hon växt upp. Något av det sorgligast hon sa var något i stil med ”There needs to be a job option for people like me – people that can’t hold down a regular job, or that are like mentally ill”. Och jag vill verkligen leva i ett samhälle där inte OF eller pornografi är enda vägen om skolans värld är för tuff för en… :/

    Hur många gånger är för många gånger att säga ”Sådärrrrrrrra”…både Paow o Jossan har låst på ordet så pass mkt att det blir komiskt. Utfyllnadsord när det är som sämst. O ja, Paow är ett vrak rakt av o katterna borde få byta hem.
    Undrar förresten om Mr Zobel är singel igen?

      Ja man kan ju undra angående Zobel

      Han är tillsammans med en norsk tjej sedan ett tag tillbaka.

    Jag har inte sett videon, än. Har tänkt göra det (för att jag följer dom, brukar se det dom lägger upp) men kände inte att den hade hög prio.

    Tycker det ska bli väldigt intressant om Camilla får fram vilka åldersgrupper som följer killarna. När dom gör nåt åt det ”barnförbjudna” hållet skriker alla att det är mest barn som följer dom, men jag undrar verkligen det. Jag tänker också att dom har Joluca tex och det riktar sig ju till +18 år.
    Jag är ändå 34 och har följt dom sen tidigt när dom började med JLC. Håller med om att mycket har spårat men uppskattar dom få videos som påminner om dom som gjordes förr och då blir det att jag kollar på det mesta dom släpper.

      Ja, alltså jag är 31 och kollar fortfarande varje vecka. Kan tycka alla fis-skämt blir lite tröttsamma för det är inte min typ av humor men överlag tycker jag de är otroligt harmlösa i jämförelse med andra kreatörer.

      Tyckte inte denna video var så hemsk heller. Ska Paow gömma sig under en sten för att hon tjänar pengar på OF så ingen tjej ska bli ”inspirerad” att börja själv? Låter, enligt mig, som att man snarare idiotförklarar unga tjejer och deras beslutsförmåga. Om någon tror att det är så himla lätt att tjäna pengar på OF och inte kan föreställa sig konsekvenserna så tror jag de kommer börja där ändå, varesig Paow pratar om det eller ej. Jag växte upp i glamourmodell-eran och sillisar var det hetaste man kunde tänka sig och inte fan gick jag och vek ut mig i Slitz för det.

      Kommer få massa skit nu för att jag ”inte inser problematiken”, garanterat. Jo, det gör jag. Men jag tror inte JLCs video kommer generera hundratals nya OF kreatörer.

        Håller med i allt, dock kan jag tycka att det är osmakligt att Jonas ens vill göra det
        Här med tanke på att han har en höggravid tjej hemma som kämpar med en positiv självbild.

        Ja det känns som att dom inte mognat i samma takt som en själv, snarare backat hehe. Jag stör mig mer på att det är så extremt mycket fokus på hur dom ska få in mer pengar. Missförstå mig rätt, alla ska ha tak över huvudet och mat på bordet och det har dom alla tre.

    Tror inte att det är så mycket barn som följer de längre, men många i tonåren. 18+ bör man ha på en sådan typ av video oavsett blurrande av kroppar och beepande av ord.

    Tycker väl ändå att videoidéen kan vara rätt intressant, men då behövs det göras på rätt sätt och av rätt kanal (dvs inte en kanal som riktar sig mot barn/tonåringar)

    Kollade på videon och den är bara SÅ konstig? Känns inte alls uttänkt och den är bara otroligt dåligt och slarvigt gjord vilket också känns lite olikt dom. Sen tycker jag otroligt synd om Josefin, ska dom ha med henne och vill att dom ”ska bli vänner igen” så får dom väl se till att det inte startas MER bråk efter videon släppts? Nä, dålig video och allmänt rövigt beteende av JLC.

    Videon var kanske lite skum. Men om du har lyssnat på deras podd eller sett gamla klipp så har de pratat om kattpaow och Ottosson i många år. Dessutom säger de aldrig att Onlyfans är bra, utan de vill veta hur det fungerar för en som använder OF och livnär sig på det, därför läggs ingen vikt på att kritisera Paow på OF och inte heller tycka det hon gör är bra. Förstår inte riktigt varför det måste vara upp till varenda människa att prata om för och nackdelar till varje sak. Självklart finns det många nackdelar till OF, men har JLC ansvar att prata om det? Om man stör sig på att Paow är blurrad pga nakenhet så har JLC själva varit nakna i många många videos. Sen om JLCs flickvänner stör sig på det är upp till dem och inte oss

    Helt tappat respekt för JLC. Man skämtar inte om våld i relationer.

    Tycker videon är osmaklig då de beter som omogna 15 åringar runt tjejer. De väljer hennes underkläder, klipp till jonas min när de får se henne i underkläderna ? sen betalar de även hennes underkläder?! Sen är de med under fotograferingen och även deltar i ett foto? Så? många? frågetecken? Asså det är så vidrigt gjort och så har de alla tjej och t o m barn! Väldigt osmakligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.