Bianca Ingrosso släpper coverlåt

När man tror att Bianca Ingrosso inte kan ha fler strängar på sin lyra så släpper hon en låt.
Det var alltså det HÄR hon var så pirrig för, och som jag skrev om här.
Den heter “Superstar” och är en cover på en låt från 2003 med samma namn, men som då sjöngs av artisten Christine Milton.
Låten är skriven av Remee och Cutfather & Joe, och Biancas version är producerad av Hampus Lindvall och Benjamin Ingrosso.

Vad tycker ni om låten, som så klart hänger ihop med Caia Cosmetics lansering av produkter, inspirerade av det tidiga 2000-talet?

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Superstar med Jamelia är den enda version av denna låt som jag gillar. Tycker Biancas är platt och blek.

   Ja kommer ju lätt jämföra med Jamelias version, när jag hör Biancas, ska lyssna på hennes sen. Gillar verkligen Jamelias version ? så blir lite att leva upp till där.

    Jag tycker inte den är särskilt bra mixad heller, känns ojämn på ett dåligt sätt mellan ”instrumenten”

   Håller sååå med. Huva vad man pumpade upp volymen när den spelades på CD ??? Mvh -80

   Varför reagerar inte CamCam på att hon hänvisar till fel artist? Jamelias låt var först och kom ut 2003, Christine Miltons är en cover från 2004…

    Är du säker på det? Milton släppte väl låten 2003 och Jamelia 2004?

     Tvärtom…

  Visst att Bianca kan sjunga men varför välja en så tråkigt låt och göra den ännu tråkigare än originalet? Det här är typ musik som passar på låg volym i ett provrum.
  Och Biancas största fan Hanna P hyllar så klart ?

   Ja herregud vad influencerpolarna hyllar, så överdrivet och löjligt. Och mamma Pernilla alltså hon är överlyrisk och skriver ”Ni fattar inte!!!! Hon gör det igen!!!! Nu är det ni som laddar ner låten och lyssnar på den här stjärnan!” osv osv. Tänker INTE ladda ner låten bara för att mamma Pernilla skriver så och försöker få den att bli stor. Lyssnar heller på Jamelias version, bättre.
   Bianca och Caia har det väldigt bra och förspänt, får hjälp av Pernilla och Benjamin etc.

    Jag tror inte att Bianca behöver sin mammas hjälp att bli stor, allt Bianca hon rör vid blir till guld och hon förtjänar det verkligen så hårt som hon arbetar.

     Arbetar hon hårdare än gemene person?

      Tror du Bianca jobbar 8-17 måndag-fredag och sen tar helg?

       Skulle vara väldigt intressant att filma Bianca 1v från att hon kliver upp tills hon går och lägger sig.
       Vad gör hon? Filmas, fotas, äter lunch på restaurang, går till salong och får håret tvättat och blåst, lite manikyr, lite pedikyr kanske? En ansiktsbehandling, kroppsbehandling, solspraya sig lite. Gå en sväng på stan, träffa någon vän, har ett ”möte”
       Ja jösses, det kostar att ligga på topp.
       Och nej, jag är inte avundsjuk. Bianca kan typ vara den sista människan jag skulle vara avundsjuk på.

        Ja allt detta gör hon trots att hon jobbar med Caia, smyckesföretag, klädföretaget, underhålla 1 miljon följare på instagram. Modella, fota kampanjer osv osv. Man behöver inte gilla Bianca men och påstå att hon inte jobbar hårt för allt hon har och får är töntigt. Och jo, din kommentar osar avundsjuka och missunnsamhet.

         Men snälla du, Bianca har ju mycket vilotid typ och fri tid. Sitter hos frisör, ligger och får LPG, sitter hemma i sin stol, filmar o speglar sig i timmar. Hon har ju själv sagt att hon kan sitta i sin stol i timmar och filma sig. Glöm inte allt festande på krogen med kompisar också. Bara för att någon har flera företag och får göra talkshow så betyder det inte att hen jobbar hårdare el fler timmar än andra. Bianca har personer till hjälp som faktiskt gör det mesta av jobbet. Bianca gör liksom inte merjobbet själv och hon är bara på kontoret ibland och på möten. Hon har ganska långa semestrar också och är på resor rätt ofta. Hon har det bra, du behöver inte tycka synd om henne.

        Lägg till att hennes jobb innebär hat, dödshot och eviga kommentarer om hennes utseende. Samt kommentarer som är så bittra som din 🙂

         Precis som många andra då tex. Isabella Löwengrip, Jonna Lundell, Carola samt andra influencers. Tror inte Bianca fått mer hat eller d*dshot än andra, däremot så kallar Bianca, hennes pappa, familj och beundrare allt för hat, all kritik är hat enligt Bianca. Nej legit kritik är inte detsamma som hat! Bianca får ju enormt mycket hyllningar och kärlek också främst från sina unga fans som lever för Bianca, från sin kända familj, kollegor, anställda på Caia och av flunsakompisar ojojoj alltså men så har hon ju fått hybris också inte så konstigt kanske med tanke på dessa tokhyllningar vissa skriver till henne haha

         Vad tror du att hon gör på Caia? Vad exakt tror du att hon gör på ”smyckeföretaget” ”underhålla” på Insta, snälla, hur mycket kraft tar det? Och vet du, om jag säger att jag inte är avundsjuk så är det så. Hon har opererat sig till ett utseende som hon kan leva på, hon har drösvis med pengar, det är ju alltid bra att ha. Men hon mår inte bra, hon är inte lycklig.

        Missunnsam kanske!?

        Sök hjälp snälla!

        Se dokumentären! Puuuhh…

         Dokumentären är inte verkligheten Anette, det är vinklat och en uttänkt plan och strategi för att få Bianca att se ut som hårt jobbande entreprenör som det också är sååå synd om – för att hon ska få sympatier och beröm. Hon och teamet ska liksom tjäna på dokumentären, det är syftet.
         Bianca arbetar inte jättehårt och inte alltid, det är inte särskilt synd om henne. Hon har det bra och mycket väljer hon själv. Hon har ju mestadels väldigt kul på jobbet. Vem skulle inte vilja bli sminkad, piffad och få dansa med proffs, och tjäna stora pengar på det dessutom Roligt arbete.

       Hon tar helg lite när som. Hon jobbar sällan 8 timmar i sträck fem dagar i sträck men visst att hon ibland jobbar på helg och kväll (det gör många andra också) men hon har å andra sidan mycket fri tid också, tid för avkoppling, tid för fest, tid för krogbesök, resor etc. Sedan måste hon ju inte lägga upp privat hela tiden på sin insta t.ex men det väljer hon att göra, för att hon vill. Hon får ju göra roliga saker som hon tycker om så hon har det bra, tjänar ju väldigt mycket pengar också ofta på att inte göra någonting. knappt. Hon har ofta roligt på sitt jobb och kan dricka alkohol i tjänsten vilket de flesta av oss inte kan göra, så Bianca har det bra.

       Tror du alla jobbar 8-17 och sen tae helg?
       Känner knappt någon som jobbar så.

       Mycket av en influencers jobb är dock det vi andra kallar fritid.

       Tex är det många influencers som kallar restaurangbesök, frissa, resor osv jobb.

     Hon är heeelt fantastisk, älskar hennes smink och även låten! Vilken tjej ❤️

      Jag tycker uppriktigt synd om dig som inte har större krav på en fantastisk människa.

      Tror du att hon gjort sminket själv också? Hennes smink skriver du? De är ju flera inom Caia och flera där som sägs utveckla produkter, det finns ju en där som är produktansvarig. Ledsen att säga det men Bianca har inte själv blandat ihop sminket åt dig, tyvärr. Hon har inte skrivit låten heller och inte producerat den. Sjunga och dansa är inte direkt svårt, många gör det lika bra. Alla kan låta bra efter en studioinspelning där det används autotune etc.

      Hehehehe okej

     Jaså det tror du inte? Blir allt till guld verkligen? Har väl inte varit de högsta tittarsiffrorna på talkshowen t.ex även om de själva alltid skriver att det är succé. Hon behöver definitivt sin mammas hjälp och det vet Pernilla så därför skriver hon dessa överhyllningar jämt och pushar, Bianca blir nog sur om hon inte hjälper till för övrigt. Detta hade troligtvis aldrig hänt om inte Pernilla Wahlgren var hennes mamma för pga henne fick hon vara med i lets dance sedan Wahlgrens värld och genom det blev det talang, CAIA, talkshow, låtsläpp. Benjamin till hjälp också. Bianca jobbar inte hårdare än andra.

      Missunnsamhet är oattraktiva som f*n!!

       Snarare att sanningen svider.

       Nej vet du vad som är oattraktivt? Det är att ääääälska någon urskillningslöst.

        Håller med, och naiva människor.

        Folk som osar missunnsamhet och avundsjuka är det mest oattraktiva som finns.

         Tycker det är mer oattraktivt med människor som fejkar och låtsas vara något de inte är, och människor som hyser ändlös beundran för sig själv, som åmar sig framför spegeln i tid och otid och är totalt uppfyllda av sig själva. Självupptagenhet, hybris, skryt och grandios självbild är oattraktivt. Naivitet också, och lättlurade människor.

         Råkar veta att vissa köper sig beröm, betalar pengar för beröm say no more… vissa köper och skapar diverse konton för att skriva beröm till och om sig själva, vissa skriver oändligt med översvallande beröm för att hypa sig själva och för att sälja. Det går även att köpa sig till vissa priser och utmärkelser.

       Det är till stor del ett gäng missunnsamma människor här inne som gaddar ihop sig mot de som är mer positivt inställda.

       Jag är inget fan av Bianca men förstår ju att hon jobbat hårt och har ett riktigt bra management.

       Måste säga att låten är riktigt bra och kommer bli en riktigt sommarhit och har även potential att slå internationellt. Trist dock att det är en cover. Bianca har rösten, utseendet, dansen och utstrålning samt personlighet Säga vad ni vill!

       Jag hoppas att hon vågar satsa mer på musiken för hon har talang! 😉

       Tänkte med en gång att hon påminner om 90-talets JLo på många sätt.

        Hur mycket betalt får du av hennes management?

         Det är ju något seriöst fel på det här kommentarsfältet. På riktigt.
         Låt folk tycka vad de vill istället för att hoppa på dem så fort de skriver något positivt. Vi tycker olika, okej? Och de flesta härinne är väl vuxna antar jag. Även om många inte uppför sig som sådana.
         Och nej. Jag är ingen Bianca-fan. Bryr mig överhuvudtaget inte om henne men jag fattar att det finns människor som känner annorlunda och det är helt okej.

         Inget. Skrev ärligt om vad jag tycker och tror. Hon är smart och vet vad som säljer. Kom att tänka på att hon valt en känd låt vilket är smart om hon vill marknadsföra sig utomlands.
         Vilken omogen kommentar.

      De flesta av oss knegar 8-17 och sen tar vi helg. Bianca har tre bolag, instagram, 2 tv program och allt som hon frontar själv. Jag har långa dagar men Bianca jobbar hårdare.

       Men vad exakt gör hon?

       Men snälla du. Nej. Bianca själv behöver ju inte göra så mycket. Det är mest andra som gör grovjobbet så att säga. Bianca tvättar ju inte ens själv. Visst jobbar hon, och säkert mycket i perioder MEN hon har det ganska slappt också vilket du ju kan se om du följer hennes instagram där hon festar mycket, ligger och får massage, ansiktsbehandling, krogbesök, resor. Hennes jobb är mestadels roligt och ganska enkelt och chill så hon har det ju väldigt bra även om det säkert också kan vara lite stressigt ibland men mycket pengar rullar in också.

        Återkom gärna när du har tjänat 200plus miljoner och fortsätter dra in dom summorna på att chilla dig igenom dagarna.

         Tror du verkligen att hon drar in 200 mille om året?

          Hon är absolut värd det och fortsätter dra in sjuka summor.

           Ska vi dra det där med att jämföra mot typ vårdpersonal, lärare och samhällsnyttiga mänskor igen?
           Bianca tjänar pengar på att marknadsföra halvbra smink och kläder, produkter som mest av allt bidrar till att vår planet mår piss. Jag tycker fan inte att en enda av den typ av influencers är värd pengarna de får in.
           Och så går hon och gör en cover. Herregud.

         Ja snacka om att leva i sin egen bubbla.

       Finns väldigt många som jobbar hårt. Inget unikt.

        Och då JOBBAR man.

    En inte alltför avancerad gissning är väl att mamma PW har med B & låten på Allsång i sommar, nepotism så det ryker om det isf. Tycker inte alls hon har ngn speciell röst, torr & platt och utan tydligt id, i mitt tycke.

     Ja och det är nog delvis tanken med att släppa denna låt, det är ju inte så mycket reklam för Caia liksom, men genom att hon har släppt en låt så finns det liksom en anledning att ha med henne på Allsången, så har de säkert tänkt, Pernilla vill ju så klart ha dit henne där.

    Jag skulle bli svinbesviken om jag släppte en låt och min mamma inte hyllade, delade och tipsade. Pernilla är liksom Biancas MAMMA, det är väl sånt mammor ska göra.

     Just därför så har ju Bianca en väldigt stor fördel, blir en väldig bra hjälp för Bianca eftersom hennes mamma Pernilla har stort konto, många fans o följare och är så känd som hon är. Jag har inte sett andra mammor skriva så som Pernilla gör, så frekvent också, men det kanske finns. Inte så många andra som släpper låtar som har kända mammor heller.

     Kanske det men tänk vilken stor hjälp det är för Bianca att ha en känd mamma med så många följare. Inte många som har det. Få förunnat. Sedan är ju Pernilla väldigt entusiastisk, likt Bianca själv, och är inte direkt blygsam med berömmet och sina hyllningar, det är väldigt ofta också ju och det är strategiskt för att göra Bianca mer framgångsrik och stor.

      Precis som andra kändisbarn i Sverige som drar fördel över kända föräldrar, vad sägs som;
      Stina wollter- en favorit här i bloggbevakning. Vem skulle hon vara utan sin far?
      Sven bertil taube- levde på sin pappas musik
      Kristin Kaspersen, Malin Berghagen, Anton Körberg, Andreas Weise osv osv osv. Finns massa ”svenska kändisbarn” som är folkkära och som absolut ingen skulle anklaga för samma saker som Bianca får höra. Eller vad anser ni om dessa?

       Men du, har deras föräldrar hypat upp sina barn på det sättet som Pernilla gör? Nej. Har deras föräldrar haft stora instagram-konton som kunnat ge dem en massa värdefull marknadsföring? Nej. Absolut att Kaspersen och Malin Berghagen har nytta av och drar fördel av att vara Lill-Babs döttrar men ändå inte riktigt samma sak väl. Alltså folk som tjatar om att Bianca jobbar hårt och inte blivit hjälpt av sin kändissläkt kan väl bara ge upp. Det är klart att hon har och haft stor draghjälp av mamma Pernilla, bara löjligt att säga annat. Alltså Biancas beundrare är nästan som en sekt, som om de blivit hjärntvättade nästan eller får betalt. Otroligt.

    Tänkte INTE jag heller göra!!!

   Det är väl inte så konstigt att Hanna hyllar när de jobbar ihop? Mer jobb för Bianca är ju mer jobb för Hanna.

  Känns som ett sammanhang hon faktiskt passar in i. 🙂 Tummen upp från mig.

  Platt låt. Dock gillar jag inte låten i övrigt men biancas är den bästa versionen som jag har hört.

   Tycker låten är bra men Jamelias version är bättre. Tycker Biancas version är ganska platt.

    Ja den är platt

    Men hon får ju visa kroppen också. Inte bara musik ju…

     Tycker hon dansar jävla bra. Snyggt liksom.

  Riktar hon sig till en engelskspråkig publik, eller börjar det bli svårt med svenskan? Dags för SFI, Svenskundervisning för influencers?

   De flesta svenska artisterna sjunger väl på engelska? Exempelvis är i princip alla låtar i melodifestivalen på engelska. Engelska är samtidens lingua franca.

    Texten på Instagram …

   Det här var ju nog den konstigaste kommentaren jag läst här.

   Vilken märklig kommentar. Bianca kan inte svenska för att hon väljer att sjunga på engelska…?

    Det är texten på hennes IG som avses. Lite långsökt att tro att någon tycker hon borde översatt texten till svenska.

     Okej. Same. Bianca kan inte svenska för att hon skriver på engelska?

   Mina damer och herrar: definitionen av att leta fel.

   Troligen pratar hon engelska för att hon har en stor följarskara varav alla inte kan svenska. Inga konstigheter med det, engelska är ändå ett språk som dom flesta förstår.

    Exakt hur många följare från engelsktalande länder?

     3047 och en halv.

   Hon, teamet och Caia vill ju, och försöker väl, göra Bianca känd internationellt. Ska denna visas på MTV i reklam för Caia? Har de köpt annonsplats på MTV eller är det så att de bara visar MTV-loggan för att det ska andas 90-tal och 2000-tal, och för att det ska se ut som att Bianca är med på MTV? Antar att de vill få folk att tro att Bianca är känd internationellt vilket hon inte är. Bianca är känd i Sverige och i Norge bara. De har ju gjort en röst som säger international news haha men det är ju fejkat. Om de köpt reklam på MTV så förstår man nu varför Caia-teamet var på MTV-gala i Tyskland, makes sense för man undrade ju, och Bianca fick gå på röda mattan, halvnaken typ, och såg ut som en superstar. Ingen där som visste vem hon var ju men hon fotograferades iaf hehe. Hon gick fram till några barn som tog selfies som om de ville ha med henne i bild, pinsamt. Bianca har fått hybris minst sagt.

    Det ska andas 90- tal, millennieskiftet. Spice Girls, MTV (finns det ens idag?) Jag som är 43 fick en riktig flashback till den musikkanalens glansdagar?
    Tycker hon gör det riktigt jäkla bra och dansa kan hon verkligen! Är det bara jag som undrar om det är musik hon egentligen vill jobba med och kanske kommer att fokusera på framöver? Att äga aktier och investera sina pengar i kan en skicklig finansiell rådgivare hålla koll på.

  Hade varit mer impad om hon tagit en låt som passar henne bättre. Det här är jaha hört en gång och kommer aldrig höra mer

  Det låter inte som Bianca tycker jag, vilket är synd då hon har en väldigt fin sångröst. Annars tycker jag att dom gjort det bra, och att det är en kreativ marknadsföring! Självklart slår den inte Jamelias variant, men den tror jag inte går att toppa.

  Superbra och kul! Wow säger jag.

  Bianca har ju släppt låt även tidigare. Inte särskilt imponerad, en cover, men låten är bra, en gammal favoritlåt. Hon har det bra Bianca som får möjligheten av Caia att spela in låt i studio med hjälp av brorsan, och att dansa ihop med dansare i en video, kul. Inte nådigt vad somliga hyllar haha som mamma P: ”Ni fattar inte!!! WOW Hon gör det igen!! Nu är det ni som laddar ner låten …. ” osv osv som om Bianca är 15 år typ, och Ellinor Löfgren såg jag skrev att hon får gåshud och hjärtklappning och att Bianca är sååå modig haha så överdrivet. Modigt vet jag inte men roligt ju, vem skulle inte få göra samma sak – många, men som aldrig får chansen. Modigt vore om hon sjöng den live inför publik alltså utan att mima/platback. Allt smörande för Bianca alltså, fjantigt.
  Klart Bianca väljer en låt som heter Superstar för det vill hon ju vara och hon önskar att bli sedd som det.

  Tycker Bianca har en väldigt behaglig och fin sångröst. Men låten känns platt och som att den liksom… går på repeat, det händer liksom inget! Hon skulle gjort cover på någon annan låt istället. Videon var ändå ok tycker jag, viben var där!

  men dom släpper alltså inga produkter tillhörande videon? eller liksom idag? Vad är syftet? att bli skivbolag?

   Ganska konstig marknadsföring för smink men syftet är väl att folk ska gå in på Caias youtube-kanal för att se hela låten/videon och kanske samtidigt då också se reklam för Caia. Sedan är nog mest syftet att Bianca vill bli popstjärna och få synas, sjunga och dansa och vara sexy, få känna sig som och vara som en superstar hehe och bli hyllad. De släpper tydligen nya produkter imorgon.

   Såg att Caia har över 300.000 följare på insta men oftast väldigt få likes och kommentarer. Har de köpta och många fejkföljare kanske för att se större ut? Lågt engagemang menar jag för att ha så stort antal följare.

  Efter att ha sett imperiet dokumentären så undrar jag om hon genuint verkligen vill det här? Släpps under caia music och med tanke på hur stor press de nya delägarna verkar sätta på henne. Hon har ju tidigare berättat hur jobbigt det varit att outa sin sångröst. Jättefin sångröst men tråkig låt!

   Det är något med dokumentären som skaver?

    Jaa ellerhur… fick dåliga vibbar

     Någon som vet vad de tänker att syftet är med att släppa dokumentären? För den verkar ju sända dåliga vibbar snarare än bra vibbar?

      Syftet med dokumentären är ju att framställa Bianca i bättre dager, damagecontrol liksom efter all kritik. De vill framställa henne som hårt arbetande, som har full koll och har det sista ordet, att hon bestämmer och är involverad i allt men så är det ju inte riktigt i verkligheten. De vill framställa Bianca som en slipad och skärpt entreprenör som är kreativ, sedan framställs ju också Vanessa som den bästa i landet och Lovisa framställs som slipad också så för deras del är det positivt ur karriärsynpunkt inför framtiden. De vill också att Bianca ska få sympatier och empati genom att prata om näthat och framställer det som att det är synd om Bianca. De vill att hon ska vara omtyckt liksom. Syftet är att upphöja Bianca, höja hennes status och mildra kritik och det verkar ha fungerat, trots det motsägelsefulla och att de säger emot sig själva så ofta. Märkligt. Många är otroligt naiva.

       Nu har du svamlat detta i fyra dagar. ?

        Varför läser du då och ännu värre lägger energi på att kommentera?

         Du är fixerad vid unga kvinnan Bisnca. Otäckt.

          Vah vad svamlar du om. Du är själv anonym så jag utgick ifrån att du fattade att det kan vara flera anonym som kommenterar.

          Är det inte snarare du röd anonym som är fixerad vid Bianca, du skrev ju att du tycker Bianca är helt fantastisk och du beundrar allt hon gör och älskar ”hennes smink” och allt. Jösses…

     Noterar att Vanessa säjer att ”vi måste kunna kapitalisera på din styrka”
     Vi?
     Varför gråter Vanessa? för att hon har uppnått det hon velat, tjäna mycket pengar, kapitalisera.
     Bianca hade inte positiva tankar om sälja, det kan man förstå, det gick så fort, hon kände väl inte att hon hann landa i det hon skapat.
     Sedan säjer Vanessa att hon är hon vet att hon är bäst på det hon gör i Sverige.

      Med vi menar hon ju sig själv och Bianca. De är båda två pengakåta och Vanessa drar väl in ungefär lika mycket som Bianca själv så det är viktigt för Vanessa också att sälja in många samarbeten och ta mycket betalt för dem.

   Fast det är klart att Bianca ville det här, är ju säkert hennes idé, hon gillar ju att sjunga och dansa, och få visa upp sig. Klart Bianca vill få vara popstar, så länge hon inte behöver sjunga live, det är scenskräck hon påstått att hon har fast den är väl borta nu. Bianca vill ju vara superstar. Så nu borde hon väl gilla de nya ägarna som låter henne göra detta tänker jag. Det är ju tydligen fler låtar de ska släppa under Caia music. Detta gillar Bianca definitivt.

  Bianca borde satsa helt o hållet på musik, goodbye Zara Larsson o alla andra kvinnliga popartister, nu intar Bianca deras plats. Vilken världsstjärna! Nutidens nya Brittney Spears! Skulle Bianca satsa stenhårt på musiken skulle hon bli en världsstjärna utan dess like. Hon har den där raspiga hesa alt-stämman som alla artister måste ha idag för att bli stora stjärnor. Men det gäller att satsa stenhårt på detta innan hon är 30, för det blir oerhört svårt annars att ta sig in på världscenerna efter 30 o komma ut som artist så sent som hon ändå gör. Hon skulle satsat på musiken för länge länge sedan, då hade hon idag varit en lika stor världskänd artist som Abba! Världens största scener väntar på dig Bianca!

   Hahah oj överdriv mer

    Är du bekant med begreppet sarkasm? ?

     Ja, det är jag. Jag är så bekant med begreppet att jag vet att det inte är särskilt enkelt att utläsa sarkasm i textform, från en anonym främling på nätet. Jag tycker dock inte att det är särskilt tydligt att kommentaren som jag svarade på är sarkastisk. Och skulle den vara det är den ju istället otroligt elak, snarare än sarkastisk. Känns oskönt att skriva en sådan hyllning ironiskt.

      Då är du inte bekant med begreppet sarkasm för det går inte att missa det, varken i tal- eller textform. Det 12.25 skriver är satir.

       Intressant att du då inte vet skillnaden på sarkasm och satir.

        Mmm vi säger så…

    Ni är bara avundsjuka! Typiskt svenskar att alltid leta fel o analysera så att det passar in i er avundsjuka.

     Nyanserat svar från en faaan guuuuurrrrl.

     ”passar in i er avundsjuka”? Hur tänkte du där?

   Haha jösses. Bianca är inte i närheten av Zara Larsson, där snackar vi sångröst och Zara kan även dansa, och är supervacker. Bianca är ingen världsstjärna även om hon vill vara det och försöker få folk att tro det men nej. Bianca kan dansa och sjunga okej som så många andra kan, inget märkvärdigt. Bianca kan dock inte sjunga jättebra live, i studio låter det bra för det går att fixa där men live är något annat. Snygg är hon dock, har fixat till det mesta och det är ju en fördel då det är lättare att bli superstar med ett snyggt och perfekt yttre, krasst men så är det.

    Instämmer, Zara har självdistans och ett engagemang, står upp för hur unga tjejer blir behandlade. Hon har dessutom förmågan att se bortom sig själv & allt det ytliga. En riktigt cool katt imo.

     Haha! Jag tycker precis tvärtom. Zara har noll karisma och framställer sig bara som dryg och ointelligent.

      Zara kan vara Sveriges tristaste sångerska.

       Zara är ju helt otroligt bra, vilken sångröst! Hon är en popstar verkligen, världstjärna, i klass med Madonna fast mycket större röst. Zara har ALLT, hörde att hon gjort skådisdebut också, kommer i en film snart.

       Rösten är ok men inget man går i taket över, tycker mest det är sättet hon vågar trycka till gubbsen med sin ofta, unkna kvinnosyn. Jag gillar henne skarpt, jobbat sig fram utan massa räkmackefiler dessutom.

        Hon har haft räkmackor och trots det är hon inte större. Har lite svårt att ta hennes så kallade feminism och kamp på allvar då hennes egen krets är både misogyn och våldsförhärligande.

     Du kanske skulle vara lite mer som Zara då.

    Bianca är en otroligt bra sångerska och otroligt bra på att dansa. Förstår inte att någon kan påstå något annat. Zara Larsson är medioker.

     hahah yeah right

     Men gud alltså hahaha NEJ Zara Larsson är INTE medioker. Herregud Zara är ju helt otrolig, hon sjunger superbra, dansar bra, har karisma, utstrålning ja ALLT. Zara har en STOR röst! Bianca kan väl möjligtvis sjunga och dansa också men är inte på samma nivå.

  Skittråkig version. Låter som något proddat i en hemmastudio på 90-talet.

  Lite oväntat faktiskt, jag tycker hon låter lite som Benjamin. Märks att han är producenten av låten.

   Tycker det låter nästan helt som Benjamin haha märkligt

   Tror han körar på låten.

  Nej vad töntigt, låt för caia, how? Småtjejer vet väl inte ens vad det är för låt

   Då får dom ju höra den nu! Bra ju?

  Varför är videon så mörk?

  tycker att hennes bröst bara växer och växer haha? har hon gjort en till operation?
  men bianca är verkligen en multitalent så jag unnar henne all framgång o är glad att hon vågar sjunga för hon gillar ju att sjunga egentligen

   Håller med om brösten. Har hon blixtlås, 3 operationer?

   Fel fokus.

  Ingen kan i alla fall komma och säga att Bianca inte kan sjunga, dansa eller har äkta star quality ❤️

  Vad man än tycker om projektet alltså.

  Bianca har alla förutsättningar för att bli en världsartist ?Men sedan vill hon kanske själv hellre satsa på sitt sminkimperium.

  Hon är i vilket fall fantastisk!

   Hon vill inte bli artist

    Jo det är väl det hon egentligen vill. Alice Stenlöf har väl också släppt en låt, eller två till och med? Ida Warg också, hon kan verkligen dansa. Till och med Paow har ju släppt låtar eller en låt i alla fall, och även Margaux ihop med Hanna F och Molly Rustas var det väl så det är många inom influencerbranschen som släppt låtar.

   Jag är inget större fan av Bianca men hon har ändå ganska många strängar på sin lyra måste jag säga! Förstår att hon säljer.

    Så himla synd att hon är en person som det är så svårt att tycka om.

   Vilken raffinerad härskarteknik. Snyggt! Trots din inledning tänker jag ändå berätta för dig att Bianca varken sjunger eller dansar bättre än genomsnitts tonåringen. Vad gäller krav på stjärnglans ligger det i betraktarens ögon.

  Biancas röst låter AI-genererad. ?

  Hade ingen aning om att det var en cover. ? Kände bara till Jamelias version. Lyssnade nu på originalet och jag föredrar Jamelias cover.

  Har blandade åsikter. Tycker det är skit häftigt samtidigt som det känns ”löjligt”, kan inte riktigt förklara varför.

   Tror det är för att det känns så fake och off på något vis. Det är som att de har klätt ut sig men missat hur folk faktiskt såg ut då. Det är något med dagens klonade inflencerutsenden som krockar med dåtidens stil. Känns bara maskerad för min del, som om de googlat och hittat bilder på Anastasia mf.

    Mitt i prick!

  Deppig version och så trött på hennes miner, bara sex sex sex. Andra versionen är lite mer tuffare och gladare. Bianca har bättre röst än detta

   Allt med henne känns så cringe. Hon för gärna lyckas i sitt liv, men inget hon gör är min cup of tea!

  Efter att ha sett dokumentären har jag fått ny respekt för Bianca. Hatten av !

   Själv såg jag den och satte på mig en hatt.

    Om jag orkar kolla på den ska jag äta upp min hatt

    Inte sett och kommer aldrig, satte ändå på mig hatt & hörselkåpor, för säkerhets skull..

  Nostalgifaktorn finns där. Britney-sminkning och -kläder från tidigt 2000-tal, så jag slungas i alla fall tillbaka, men inte på så sätt att jag skulle vilja sminka och klä mig sådär igen. Kanske nånting för dagens ungdomar istället.

  Denhär låten är kass från början, typ en av de sämsta från den tiden ju! Hon sjunger bra och har go hes röst, gillar! Fel låt vann?

   Tycker tvärtom, låten är bra, eller den var bra i Jamilas version, var ju en stor hit då. Bianca gör den sämre, känns platt. Hennes röst har verkligen blivit mörkare och hesare. Undrar om hon gjort något för att få rösten mörkare, hon vill ju så gärna vara sexig och rätt. Anar dock vad det kan bero på. Tror inte Bianca sjunger så bra irl, låten är inte särskilt svårsjungen heller och det går att få alla att låta bra i en studioinspelning med diverse hjälpmedel. Det är ju mycket pålägg, fix och prodd och sånt även på denna låt.

    ????

  Jag tror det kommer släppa fler låtar ihop med MTV. Roligt tycker jag, allt behöver inte vara blodigt allvar. För någon som har scenskräck så är de toppen att hon får möjlighet att släppa lite covers. Få sjunga ut och inte behöva hålla tillbaka. Sen om folk gillar de eller inte, är kanske inte prio, kanske en del i hennes självläkning att våga sjunga och inte vara så hård mot sig själv.

   Tycker du det ser ut som om Bianca har scenskräck i sin talkshow? Knappast.

    Sjunger hon där?

    Kan ju vara därför hon behöver dricka alkohol i programmet. Och även när hon fotas, har hon ju berättat själv.

     Professionellt att dricka alkohol när man jobbar och för att våga framträda. NOT. Att dricka alkohol under arbete är få förunnat. Att behöva alkohol för att bli rolig och charmig är inte professionellt, ändå hyllas hon. Skevt. Helt sjukt alltså.

      Men lägg ner bittra gamla kvinna!

    Sjunga & snacka är inte samma sak.
    Hon är trygg i att prata säkert pga wallgrens värld, vloggat & haft podd.

    Sen kan de vara så att scenskräck inte är konstant utan kan vara mer framstående vissa perioder & minska andra beroende på hur en person mår.

    Sen har hon bra kanske folk runt sig i talk showen som hon känner sig trygg med.
    Och där handlar de om gästen och inte henne själv även om egna erfarenheter kan komma till tals.

  Jag tror det kommer släppa fler låtar ihop med MTV. Roligt tycker jag, allt behöver inte vara blodigt allvar. För någon som har scenskräck så är de toppen att hon får möjlighet att släppa lite covers. Få sjunga ut och inte behöva hålla tillbaka.
  Sen om folk gillar de eller inte, är kanske inte prio, kanske en del i hennes självläkning att våga sjunga och inte vara så hård mot sig själv.

   Då är det väldigt konstigt att MTV inte har det i sina kanaler, att de samarbetar med Bianca. Nej detta är en helfinansierad kampanj av Beauty Icons för att marknadsföra Caia. Misslyckas kampanjen så kommer huvuden att rulla.

    Samarbete med CAIA.

    Fast Caia blir ju inte direkt marknadsfört av detta, så konstig marknadsföring. Förstår inte? Nej tror det främst är att göra Bianca känd som artist, att hon vill visa upp sig, mer än att marknadsföra Caia dock så blir det ju mer exponering för Caia pga det. Fast det handlar om att tjäna pengar, its all about the money. Det där med MTV är ju tydligen för att det ska ge en känsla av att vara internationell popstjärna och ge en 90-talsvibe men det är nog inget mer än så verkar det som. Trodde först att de köpt reklam hos MTV men verkar inte vara så.

     Bianca är Caias cover girl. Denna kampanj är så förutsägbar, ett riktigt skolboksexempel. Vem skulle tjäna pengar på att göra Bianca till artist? Det är en helt kass affär. Hennes fanbase finns uteslutande i Sverige och Norge. Hon kan varken sjunga eller dansa och hon har inte den närvaron som krävs för att stå på scenen och sjunga live. Dessutom är hon för gammal.

      De tjänar pengar på antal streams. Bianca får många streams pga att hon och hennes familj och vänenr har många följare men det är en märklig kampanj för smink och hudvård måste jag säga. Sjunga och dansa kan hon ju ändå nåt så när men det skulle nog inte fungera live.

   Ja det är ju en reklamfilm, för hennes smink.

  Tycker att det är värdelöst att inte hennes famous brother kan knåpa ihop en alldeles egen låt till henne utan gör ett halvdant trist cover arrangemang .
  Bianca har ju egentligen hela paketet.Hon är snygg,kan sjunga OCH dansa. Hon är värd mer än en cover.
  Men ,men ,låten har några år på nacken och teenisarna som inte var med då den var en hit förut köper säker det här och det blir årets sommarplåga.

   Det blir inte årets sommarplåga. Det är Caias reklamfilm.

    Den finns ju på Spotify så sommarplåga är väl absolut en möjlighet

   Några år på nacken, ja nästan 20 år, så det blir ju som nytt. Sen handlar det nog om att Benjamin fick ”en beställning” att
   göra en cover på just den här låten.

  Inte min cup of the!

   tea på engelska, te på svenska, ingenstans the

  Tummen upp ?? bättre än originalet och dansa kan hon verkligen ?????

   Ja du har sagt det nu. Vill du säga det en gång till?

    Vad menar du? Har skrivit det EN gång.

  Smart och coolt samarbete mellan MTV och Caia, där finns det en massa kul att göra. Men låten, herregud…den var otroligt tråkig och släpar sig fram när den kom och även om Bianca sjunger bra så hjälps ju inte det när låten är ett sömnpiller. Nej, man skulle helt klart valt en annan låt.

   Det finns inget samarbete med MTV. Dessutom vem vill arbeta med en tråkig streamingkanal som erbjuder tråkiga serier till ungdomar? MTV idag är inte vad det en gång var under 80 och 90 talet.

  Frosted tips? Nosetips då eller? Är det nån knarkreferens, särskild sminkning eller var det helt enkelt kallare på 00-talet??

   Det handlar om att många blonderade sina toppar/ändar på håret, googla frosted tips hair så kommer du förstå 🙂

  Nej blä

  Jag kanske har missat någon svängning i trend men… Känns det verkligen tidsenligt att operera in silikon? Speciellt i formen av hårda bollar. Bianca ska ju föreställa en trendsetter men i min synvinkel blir hela hennes look påverkad av ingreppet.

   Håller med! Det är verkligen två hårda bollar. Fjong och fjong. Jag har själv silikon och efter några år sjunker de ner lite. Nu har jag även annat två barn och de ser helt naturliga ut.

   Så kanske att de lägger sig efter ett tag för henne. Dock har hon gjort de ganska brett isär, därför kanske det ser mer extremt ut.

    *ammat

     Fräscht ändå att prata om en annan kvinna på det sättet…

      Var det fjong och fjong som du tyckte var det ofräscha? Där jag går över gränsen? ??. Och att ”prata så om en annan kvinna”, kom igen nu

   Passar ju bra för Y2K looken hon försöker köra på med två klotrunda bollar ala dåtidens Posh Spice och Pamela.

  Jättebra!! ??

  Bra jobbat! Så kul med en låt till detta släpp!

  Såå stolt Queen B ?? ?? She is on fire ? ??

  Jag gillar den! Framförallt hennes röst.

  Jag har inget emot låten, trodde Jamelia gjorde originalet dock så det riktiga originalet har jag inte hört. Men jag tyckte denna versionen saknade trycket och blev lite för mycket salsa av den nya musiken.
  Videon ser verkligen som nåt Spice Girls kunnat göra när dom började, men jag är nog för gammal för att veta om det är trendigt nu.

   Jamelia gjorde originallåten. Tar 30 sek att ta reda på men någon ligger på latsidan.

  Ur ett marknadsförings syfte så är hon brilliant!
  Snacka om annorlunda och nytänkande!! Förstå så många hon når ut till med denna unika lansering..(vilket jag antar kommer snart)
  Hon har ju sån talang så jag tycker detta var brilliant! Låten däremot har jag aldrig fixat men alltså Bianca… Vilken stjärna!

  Det är absolut inget fel på hennes röst, sjunga kan hon och det vet nog de föesta sedan tidigare! Men DANSEN, känner ingen igen den från hennes tiktok video… det första som slog mig ?

  Jag tror att hon vill bli känd utomlands men med ett sminkmärke, som primärt säljer i Sverige och Norge, blir hon inte känd i resten av världen. Jag kan tänka mig att saker som inbjudan till filmfestivaler, stora events, first rows till stora världskända klädersmärken osv lockar… så hon fick tänka outside the box med managern Vanessa. HUR blir känd i Europa/världen.. Detta blev ett (enda?) alternativ. Modellpotential har hon förvisso hemma i Sverige som influencer men en riktig modell blir hon icke, skådis har hon kanske inga ambitioner, sjunga kan hon och visa upp sig likaså; alltså blev detta ett alternativ för att få göra henne känd i resten av världen. För som sagt, enbart på sminkmärke som har sin bas i Sverige får man inte de absolut lyxigaste inbjudningarna, chanserna, nya samarbeten och jobb världen över.

  Bara att tillägga på mitt inlägg; jag tror verkligen att hon jättegärna vill bli känd världen över. Tror verkligen att hon vill det av hela sitt hjärta och kommer försöka slå igenom också. Man kan inte klandra henne för att ha drömmar och visioner.

  Covern va dö trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.