Gynnings svar på kritiken

Sometimes i am more fit and sometimes i am bigger. Det beror helt på hur mycket tid jag orkar lägga på hälsa och träning. Hur jag än ser ut så är det vissa av er här inne som ska bli irriterade för att jag som mamma kvinna och människa är och kommer alltid vara nöjd med min kropp och trygg i mig själv min nakenhet och min sexualitet. När Vilda kom till världen var jag så stolt över min lite större mamma kropp jag njöt av mina nyfunna former både i min sexuaitet men oxå när jag klädde mig. Jag älskade hur mina stora höfter och rumpa drog till sig blickar vart jag än gick . Jag var stolt, nu har jag tränat otroligt mycket rumpan är mindre men jag är stark som en tiger! Jag lyfter tyngre och tyngre jag är smidigare. Min hjärna funkar bättre för att jag inte äter massa socker. Då blir vissa av er griniga över det? Jag förstår Inte? Visst kan inte alla vara nöjda med en och visst kan man inte vara älskad av alla. Men jag skulle önska att vi alla fick vara fria i vår nakenhet och sexualitet. Jag är en otroligt sexuell person jag styrs av min fitta… ja… så är det. Och jag älskar det. Min kvinnliga yoni power har byggt hela min karriär. Så känns det. För den sexuella drivkraften är en av de största vi har. Så nu vill jag en gång för alla sätta ner foten och be er som blir arga för att man ser ut på det ena eller andra sättet lägga ner er tråkiga attityd. Vi har alla makten över våra egna liv våra matvanor och vår träning. Njut av det som passar dig 💖💖💖💖💖💖⚕️⚕️⚕️⚕️⚕️Ni som stöttar och peppar här inne ni vet att jag älskar er 💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Sex, Pussy And Rock Roll Carolajna 😎😎😎😎

It’s safe to say, Carolina Gynning var inte imponerad över den kritik hon fick efter att hon publicerat en bild på sig själv i bikini med texten ” ”To stay in Shape is a big job but i loooove it”,

Jag lyfter tyngre och tyngre jag är smidigare. Min hjärna funkar bättre för att jag inte äter massa socker. Då blir vissa av er griniga över det? Jag förstår Inte? Visst kan inte alla vara nöjda med en och visst kan man inte vara älskad av alla.

Men jag skulle önska att vi alla fick vara fria i vår nakenhet och sexualitet. Jag är en otroligt sexuell person jag styrs av min fitta… ja… så är det. Och jag älskar det. Min kvinnliga yoni power har byggt hela min karriär. Så känns det. För den sexuella drivkraften är en av de största vi har.

Hur kritik om en bild kom att handla om Carolina Gynnings fi*ta vet jag inte, och kanske är det lika bra?

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Patetiska människa🙄

   Ja uppmärksamhetssökande som sjutton.

  Klarar verkligen inte av den här människan

  Vad fan är det jag tittar på? Hennes rumphål skymtar genom byxorna!

   Men vad i h-vete? Didn’t need to see that.

  Ha ha ha älskar Gynning. Styra med fittan borde fler göra 😂

  Så jävla osmakligt att trycka upp rövhålet i närbild🤮

  Hon är fixerad vid hur hon ser ut, då kanske hennes följare också blir fixerade av hur hon ut! Bild två dålig.

   Ja men lite så. What you give is what you get. Jag är ett fan av Carolajna i grund och botten, men denna utseendefixering med 100 % retuscheringar och uppenbara ingrepp förvirrar mig.

   Tror jag drabbas av kognitiv dissonans när jag går in på hennes insta. Texten säger att hon äter hälsosamt och tränar. Men man ser märken efter fettsugning och nu även mer en plattare (?) rumpa. Vilket jag drar slutsatsen att hon fettsugit bort den där tantiga hyllan hon fyllt upp innan. För det var inte en vältränad eller gravistor rumpa.

   Vet inte vad hon vill med sin rövbild egentligen, så himla fin på första bilden. Sen ba en halft tannad bakdel; för kännedom, jag har blekt analöppningen också. Så ni vet 😂

   Hon är en ätstörd människa i en ätstörd värld.

  Hon är bara too much. För mycket sex och utseendefixering i hennes hjärna. Som bonus försöker hon hårt att vara intellektuell och spirituell. Hon och den där tantra Maxinne el vad hon nu heter vore ett riktigt radarpar.

   Haha tänkte samma. Hon och Maxine kan slå ihop sina påsar och tävla om vem som får mest likes på deras rövhål och låtsas att p0rrbilderna är ”konst”. 🤢

  Jag tycker att hon är rolig, inte alls too much. Jag följer inte henne men tycker nog att dom som blir så upprörda är lite fåniga.

   Hon är lite som Pernilla W. Har inte alla knivar i lådan och är ganska gränslös därför uppfattar man henne som rolig.

  Ålderkomplex det är Gynning det! Vill inte se någons rövhål! 🤢

  Haha, tanten måste väl plocka ur implantaten i röva nu när herion chic är tokhett😅
  Fattar inte hur folk ens blir förvånade över hennes porriga beteende längre.

  När kvinnor kommer upp i en viss ålder förändras tillvaron. Inga genvägar längre för att man är söt, sexig eller sexuellt utåtagerande.

  Hennes yoni-power kommer inte att rädda henne.

  Hon känner att hon måste skriva till en massa främmande människor att hon lyfter tyngre och tyngre och hon är smidigare. Att hon skriver ordet ”smidigare” är intressant. Smidigare än när då? När hon var ung?

  Okej hon har byggt hela sin karriär på sin pussy. Nja jag tror inte att Gynnings pussy har mycket att göra med det. Det är att hon har sett bra ut och varit sexuellt utåtagerande. Kan vi kalla det.

  Hur i hela fridens namn kommer denna kvinna att reagera när inte så många längre är intresserad av henne trots att hon lyfter tyngre och tyngre och att hennes hjärna fungerar bättre för hon äter inte socker. Det vill jag leva att se.

   Nu är jag ”bara 31”, men alltså du menar att ingen vill ha sex med en kvinna som nått en viss ålder? Tycker Gynning ser bra ut. Tror mycket handlar om hur man tar hand om sig och vad man utstrålar. Kanske inte vid 80… men vad vet jag. Hon är ju ändå ”bara” 40 nånting.

  Vad är ens yoni-power?

   Jag tolkar det som att hon funnit inspiration och styrka i sin femininitet och kvinnliga sexuella drift.

  Är det här motsvarigheten till att män tänker med kuken?

  OT men lite roligt att Jocke och Jonna flippar på deras följare som kommenterar deras senaste video. Jocke och Crille är och handlar, Jocke köper varsitt stort kinderägg till sina barn, men inget till Crilles dotter. När J sen lämnar över ägget till Lunabelle står kusinen bredvid och ser väldigt snopen ut.

  Dom svarar att kusinen får tillräckligt av sin pappa och det fanns massa godis i huset. Dom blir sura för att följare som bara sett 19 minuter av ett dygn ifrågasätter att J inte köpte ägg till alla tre barnen, ber dom hålla käften och blockar alla som skriver negativt om det.

   Vad är det som är roligt med det? Tittarna ser ju faktiskt bara 19 minuter av en hel dag. Chrippas barn kanske inte kan äta just Kinderägg? 🧐 Varför ska vi som tittare reagera så häftigt på det?

    Men då köper man inte kinderägg till sina egna barn heller när kusinen inte kan äta det. Det är ju bara taskigt. Och om barnet nu kunde äta det så är det verkligen inte schysst att enbart köpa till sina egna barn. Jag skulle aldrig kommit på tanken att göra så. Stackars barn.

    Menade inte roligt som haha-roligt utan mer lustigt, komiskt, intressant eller liknande.
    Hur häftigt tittare reagerat kan jag inte svara för eftersom alla såna kommentarer är borttagna. Min personliga åsikt är att man gör inte så när det bara är tre barn, sen vad hon får eller inte får av sin pappa spelar ingen roll. Hennes min säger det mesta.
    Och hade det varit så att hon inte kan äta kinderägg hade dom väl svarat det, och inte gått i motattack?
    Det är ändå deras följare som bidrar att dom kan åka på semester och köpa presenter till deras barn, då tycker jag det svaret var lite onödigt. Att visa omtanke och empati för andra är väl bra? Sen som sagt, hur det uttrykts vet jag ingenting om.

  Tänk om en man gjorde ett liknande inlägg och berättade för omvärlden att han minsann tänker med kuken.
  Det kanske Andrew Tate redan har gjort.Vad vet jag….

   😂😂 Ja det är ju så. Min kuk styr. Jag har så hög sensuell drift.

   Det hade tagit hus i helvetet. Men när en flummig silikontjej säger det verkar det vara annorlunda.

   Stackars hennes barn. Mamma som visar röven på instagram.

    *sexuell skulle det stå

   Kvinnor brukar inte samtidigt meddela att de älskar att våldta män, att män bara ska hålla käften och göra som de är tillsagda och påstå att de är Alfa-honor och därmed liksom kan vara hur vedervärdiga som helst och ändå anser sig vara lite bättre än alla andra och naturligtvis med full bestämmanderätt över män överlag. Samt bedriva människohandel, lite coolt sådär. Påhejade av alla sina kvinnliga fans som också hatar män. Och samtiden bara tittar på och hummar lite.

  Hur kan det vara provocerande att säga att det är ett hårt jobb att hålla sig i form men jag älskar det.

  Tränar själv en hel del och ju äldre jag blir desto mer måste jag ”offra” för att uppnå de resultat jag är ute efter, så ser inget konstigt med ett sånt uttalande.

  Kan det vara avundsjuka från personer som själva inte har ork/lust att ta den tid det krävs för att hålla sig i form🤔🏋️‍♀️💪

   Nej det verkar inte gå för sig att man anstränger sig för att hålla formen, man ska bara ha kul och äta det man vill och se sådär lagom smal och tonad ut, alltid.

   Allt är inte avundsjuka. Vissa kanske helt enkelt prioriterar annat i livet än att ha den perfekta kroppen. Döden tar dig ändå

    Fast nu syftar ju inte ts på de som bara gör annat, utan på de som blir provocerade och kritiserar hennes sätt att uttrycka sig. Det går ju alldeles utmärkt att välja ett annat liv utan att för den delen ha något problem med att Gynnig (eller någon annan) väljer det liv hon väljer?

   Avundsjuk på en bimbo som visar sin uppumpade röv? Nope.

    Tänk om jag skrivit detta, kommentarer som kvinnofientlig och kvinnohat hade kommit väldigt snabbt.

     Du är väl ändå inte en man? Du är en kvinna som låtsas vara en man.

      Varför tror så många det ?
      Jag är en man.

       Du har avslöjat dig flera gånger.

        Eh, nej.

        Om du sen väljer att tro det eller inte bryr jag mig särskilt mycket om.

   Att lyfta tungt och hålla sig stark är jätteviktigt när man blir ÄLDRE, inte minst. Men det har ju inget att göra med hennes yonipower och sexuella drivkraft. Två skilda saker liksom. Och yonipower…. jisses alltså. Som flera redan sagt – k*k-power då, är det fint det med?

    Om du läste mitt inlägg så ser du att det inte var hennes sexuella drift eller yonipower jag kommenterade.

    Yoni refererar till sanskrit och yoga/tantra, handlar inte specifikt om blygdläppar och knulla, utan om chakran och energier (för de som tror på sånt).

     Fast yoni översatt är väl fitta

   Hur gammal är du och hur menar du att du behöver jobba mer? Jag är 35 och märker att jag lagrar mer fett som är svårare att få bort och det kräver fler perioder av lägre kalorier vilket är så trist. Men värt det för mig! Innan någon här hugger om sjuka ideal…

    40+
    Typ i yngre ålder så märkte man ganska snabbt resultat, nu känns det mer som att man får kämpa för att behålla den muskelmassa som finns.
    Har även märkt att varje kall öl som slinker ner har en tendens att sätta sig runt midjan🍻

     Fan vad störigt. Jaja, vi ska alla den vägen vandra 😄

     Ja, herregud. Förr räckte det med att man drog in lite på kalorierna så hade man en platt mage. Efter en pandemi med bara hemmajobb är magen större än någonsin men jag har aldrig fått så mycket ragg så det verkar inte spela så stor roll. Känner mig snyggare än någonsin när jag passerat 40 och med några extra kilon. Det handlar nog mer om god självkänsla och insikten av att mitt värde som människa inte handlar ett dugg om att jag inte är smal som ett streck. Tänk om ens 20-åriga jag hade vetat det…

      Härligt att höra. Är det på krogen du blir uppraggad?
      Jag tror att man släpper lite av osäkerheten ju äldre man blir. Visst hade det väl varit kul varit yngre, men vad är alternativet. I vår ålder vet vi att ett perfekt yttre inte är allt.

       Tinder, krogen och instagram. Ja, det är inte helt värdelöst att bli äldre. Men nu varnar någon för klimakteriet. Får passa på att ligga med 27-åringar medan jag kan. 😂

      Sen kommer klimakteriet 😬😬 fy fan söger jag och härliga åren vid 40 borta, hoppas dom kommer igen när man är på andra sidan

   Vad är det hon älskar av sig själv när hon retuscherar bilder på sin kropp och sitt ansikte.

   Det handlar ju inte om att hon skriver att hon tränar sin kropp eller äter bra och näringsrik mat och att hon helhjärtat älskar sin kropp. Det är väl helt normalt att göra så.

   Hennes självbedrägeri är stort.

   Carolina har haft en ätstörning ända sedan sina modelldagar. Inget jag är särskilt avundsjuk på.

   Jag har kolleger som är besatta av bantning och träning. Jag tycker synd om dem. De verkar ha ett jobbigt liv med få glädjeämnen. Av någon anledning verkar de tro att de imponerar på folk, medan andra bara tycker de är konstiga.

   Hon får se ur hur hon vill. Det jag finner lite märkligt är att hon i Stjärnorna på slottet pratade om sitt ätstörda modelliv, hårdbantningen för ett antal år sen och hur hon idag äntligen trivs i sin kropp. Och nu hårdbantar hon igen. Jag hade önskat att hon faktiskt hittat ett inre lugn vad gäller kroppen, för både hennes och hennes döttrars skull. Men det är svårt att trivas i sin kropp i dagens samhälle oavsett hur man ser ut, finnd alltid någon annan att jämföra sig med. Sen kan man ju tycka att hon nu själv bidrar till den kroppshets hon själv sagt att hon utsatts för menmen…

  Men vem orkar med henne? Flummig och förmodligen hög. Fittan styr?? Jahapp

   Gynning kunde inte ens skriva ”Fittkraft” Nää fint ska de va YONIPOWER! haha

    Fittkraft låter betydligt mäktigare måste jag säga.

  Tänk om vi kunde lägga lite mindre tid på vad andra gör och fokusera mer på oss själva och vad vi mår bra av. Positivt istället för att bara leta fel på hur andra människor väljer att leva sitt liv.

   Hitta fel på andra är vad vi lever för. Du gjorde just det.

    Nej jag tycker att man borde vända fokus. Ingen blir glad av att snacka skit om andra på nätet.

     Förlåt, men vad gör du här om du tycker så?

  Guuud vad nöjd och stolt hon var i sin kropp när hon redigerade massor med bilder till smalare?

  Så jä…la pinsam. Stackars barn som snart, eller redan nu, kommer läsa eländet. Kan inte fatta hur sånt här får så mycket likes heller.

  I hennes ålder, och nej, tidens tand kommer säga sitt hur mycket hon än försöker. Och då menar jag för dem som verkar ha som mål att vara sexiga hela tiden.

  Tycker att hon är patetisk, har alltid tyckt det. Hennes uppspärrade ögon som både ska se förvånad och kåt ut.
  Är helt emot droger och det är inte direkt den människan.

  Men skiter fullständigt i om hon tränar eller inte. Kan det bli mer ointressant? Om en person är vältränad eller ej är ju upp till den. Om det är det som folk klagat på?

   Detta med Carolinas ögon har jag hört från flera. I hennes och Bergs podd berättade Carolina att hon har väldigt väldigt dålig syn. Jag gissar att det är anledningen till att en kan uppfatta hennes blick som lite stirrig.

    Eller så verkar hon stirrig för att hon spärrar upp ögonen på ett stirrigt sätt… Troligtvis för att hon tror det ser gulligt ut? När det i själva verket blir just stirrig!

     Tänker att hon måste ha dålig hörsel också som hon skriker hela tiden…

  Jag blir iaf bara glad av att se henne på bild. Och jag älskar att hon älskar sig själv. Önskar fler hade både hennes självförtroende OCH självironi.

   Håller med ! Tycker hon är väldigt karismatisk!

  Skiter i om hon är fet eller smal men hon har hela sin karriär snott konst ideer av andra mindre kända. Det stör mig

  Varför blir folk så provocerade?

   Troligen för att hon trycker upp sin röv i folks ansikte. Normalt? Inte i min värld.

    Det är inte normalt överhuvudtaget.

  Nog den fulaste bilden ever. Vad håller hon år med? Det är frågan, någon som vet?

  Gå till förskola/skola och hämta sina ungar där varenda pappa/mamma sett hennes röv. Pinsamt.

  Hon tar åt sig av en del följare, och publicerar en dålig, bild i så ful och stillös i affekt, detta är vad följarna får av henne.

  Anledningen till att Carolina fluktuerat i vikt är väl att hon behövde gå upp inför sitt ansiktslyft eftersom man behöver fett att ta från tex mage till ansiktet. Så trött på den där generationens mygel och mörkande kring allt de gör, suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.