Egoina om ögonbrynJag har hatat mina ögonbryn hela mitt vuxna liv. Det är så ironiskt ändå. Jag är hårig överallt. Men brynen, de är några glesa stackare. De återhämtade sig aldrig efter min 90-tals misshandel : ((( Har provat serum och allt, men de kommer aldrig tillbaka. // Egoina

Egoina visar nu upp resultatet av att ha gjort micro blading på ögonbrynen.
Hon skriver att hon är nöjd, men att de kunde varit lite mörkare ändå, och att hon nog kommer fylla på dem igen.
Efter att ha plockats sönder under 90-talet så menar Egoina att brynen aldrig återhämtade sig, och inte heller serum har fungerat.
Efter en riktigt misslyckad tatuering för 10 år sedan lasrade hon bort en gammal tatuering som aldrig försvann, och nu har hon alltså äntligen gjort en tatuering hon är nöjd med.
Jag har också funderat på att fylla i mina göonenbryn, men till skillnad från Egoina har jag aldrig haft mer bryn än de jag har idag. Med tanke på hur mycket hår jag har för övrigt, så är det verkligen märkligt att jag inte har med tilltagna bryn. Jag har också provat med brynserum, men det hände ingenting, och då jag ungefär hälften så många strån som Egoina.

Egoina skriver i sitt inlägg att man ska göra sin research noga innan man tatuerar sig, och det kan jag verkligen hålla med. 
Det borde man göra för allt som förändrar ett utseende, vare sig det gäller en klippning eller mer av ett plastikkirurgiskt ingrepp.
Det finns en kvinna i Stockholm vars resultat är helt fantastiskt, men det är stört omöjligt att få en tid hos henne. Hon är typ uppbokad fram till jul, och när hon släpper nya tider försvinner de i ett nafs. I dagsläget sminkar jag mina bryn till det bästa av min förmåga, så jag hade ju inte sett särskilt annorlunda ut med tatuerade bryn.
Kanske hade jag sett lite mindre ut som Voldemort när jag är osminkad?
Vad tror ni? 🙂

 

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Var inte Egoina max 10 år under 90-talet? Har svårt att tro att hon plockade sönder dem redan då.

   Hon är född 1989 och plockade således sina ögonbryn på 90-talet fram till att hon var 11 bast. En del börjar tidigt.

    Vad var trenden för ögonbryn på 00talet?

     Trenden höll i sig till 00 talet vad jag minns. Sen försvann fokuset helt och man lämnade dom osminkade ett bra tag 🤔 också 89:a. Men bodde på landet så vi hängde kanske inte med 😂

     Såg ofta de (jävligt) fula ”sperm-bryna” på folk, så sjukt fuuuuult!🤣

     Jag vill påstå att tunna bryn var trend under 00-talet och inte 90-talet, men jag var också sim äldst 8 år under 90-talet så brydde mig inte om ögonbryn då men minns att folk plockade sönder dem ännu när jag började högstadiet -05..

      Googlade nu, verkar ha börjat i slutet av 90-talet ändå! https://www.elle.se/noje/kandisar-ogonbryn-90-tal-vs-nu/8881466

      Nej nej, Pamela Anderson och Kate Moss hade liggande paragrafer på tidigt 90-tal. Mvh Old enough to remember

       Liggande paragrafer?

        Hon menar antagligen parantes🤷🏻‍♀️

         §§§

         Oops haha. Yep.

  Tatuerade ögonbryn är nya svanktatueringen.

   Verkligen inte, tycker hennes ögonbryn blev riktigt bra och är nog inget hon kommer ångra 🙂 mycket finare än en svanktatuering

    Dom är snyggt gjorda. När dom ser fylligare ut och naturliga är det bra gjort. Dom som gör dom som att det inte ser ut som strån utan bara mörka streck är inte snyggt.

     Ja precis, förstod bara inte hur man kunde jämföra det med svanktatueringar 😅 självklart ser inte alla ögonbrynstatueringar bra ut, men så är det ju med allt. Svanktatueringar däremot… tror aldrig jag sett någon passa i det 🙈

      Detta är ju liksom ingenting hon lär ångra, medans många av dom som gjorde svanktatuering gör nog det

       Jo, kanske när de blir rödbruna eller grågröna.

        Och hur vet du att dom kommer bli det? 😅 det där bleks väl bara med tiden och så får man göra om det om man känner för.

        Jag känner flera som gjort ögonbrynstatuering, det försvinner. Det är ingenting som håller förevigt som en vanlig tatuering

         Men innan tatueringen är helt borta måste de sminkas över för att inte se för jävliga ut.

          Min ser fortfarande fin ut efter flera år. Lite bleknad, men måste verkligen inte döljas.

   Kö för att lasra bort alla tjocka tuschstreck om ngra år..

    Du behöver inte oroa dig, det går såpass tunt att det försvinner av sig självt med tiden och måste göras om då och då

    Men alltså 😂 om några år kommer det inte ens finnas kvar något att lasra bort om du inte fyller på. Du kan inte jämföra det med att göra en vanlig tatuering på armen

  Det där inte bra gjort faktiskt och hon borde gjort en blandning av micro och puder

   Vad är det som är fel? Tycker det ser bra ut

  Det stämmer inte riktigt att man plockar sönder brynen, de tunnas ur naturligt ju äldre man blir.

   Förstör inte det här nu, det har stått på internet så då är det så. Precis som fjanteriet att man bara ska tvätta håret en gång i veckan och att alla andra alternativ inte ens är alternativ.

   Det har jag inte märkt av alls. Vad skulle det bero på? Dör typ ögonbrynshårsäckarna med åldern eller vad händer?

   Fast en i min närhet klöste och drog bort allt hår i ögonbrynen och de försvann helt, berodde inte på ålder.. så hur förklaras det..?

    Klöste bort sina ögonbryn?! Låter brutalt…

   Stämmer inte eller visst de kanske tunnas ut med åldern också men man kan ju plocka sönder dem långt innan.

   Många som påstår att de plockat ihjäl sina bryn TROR att de utan pincetten skulle ha haft rejäla Brooke Shields-bryn, medan sanningen är att de flesta svenska tjejer naturligt har glesa och mesiga ögonbryn. Men har man hört tillräckligt många ggr att de kan förstöras av att plockas så tror man på det. Hur kommer det sig att inga av vännerna med iranska föräldrar plockade sönder sina bryn på 90-talet? 😉

    Eller att inga andra ansiktshår går att plocka sönder, de blir snarare fler…

     Jag har vaxat muschen i flera år men den har tyvärr inte försvunnit. 😉

    Säger inte att det är sanningen för alla men jag upplevde mina rätt normala eller vad man ska säga, ögonbryn som extremt tjocka i slutet av 90-talet och fick plocka SÅ mycket, det var ett riktigt hästjobb och skämdes för att de var så tjocka naturligt. Men trenden var ju att de skulle vara så extremt smala så allt som inte var streck upplevdes som tjockt och i vägen. Har nog hyfsat liknande ögonbryn som innan jag började plocka nuförtiden. Alltså att idealen förändras utan att man alltid reflekterar över det och därför får en skev uppfattning. Iaf för mig.

     Ja precis, tänk vad många tjejer som tyckte de hade en ENORM rumpa i början på 2000-talet men nu när Kim K slog igenom var den plötsligt för platt..? 😉

  Blir spännande om de med sniglar ovanför ögonlocken kommer att köra tunna bryn när de blir populärt igen. Så rädda att vara fel.

   Ja, folk är så ängsliga och trendkänsliga. De med finmejslade anletsdrag tycker jag inte passar i de riktigt tjocka ögonbrynen som varit inne.

  Jag som verkligen starkt ogillar de där breda, tjocka tuschstrecken som bla Toftby mfl har, tycker detta ändå såg ganska bra & naturligt ut måste jag säga, fast man ser ju att hon är ganska ljus naturligt, så tycker absolut inte mörkare. Blir tummen upp av mig.

   Var tvungen att gå in och kolla hos Toftby, och jag skulle säga att det som gör att de ser konstiga ut är väl att de liksom är platta? Det kanske är det som är problemet, att man kanske gör microbladingen så långt utanför sina egna ögonbryn så de inte får någon 3D-effekt alls? Om färgen är exakt samma både i inre och yttre delen gör det nog också att det ser lite onaturligt ut.

   Kolla på Hannah Olier0 på Instagram. Ögonbryn som är 2 cm tjocka och 4 cm långa. Det är ett bra exempel på too much.

    Sofia Ståhl är ett annat ”bra” exempel.

     Oj 😮 Japp..

     Och Elin Molimenti…

    Blev tvungen att blocka Johanna Sundbeck pga blev så provocerad av hennes ögonbryn…

   Skulle vara väldigt försiktig med att göra mörkare ögonbryn än vad jag har naturligt. Det har ju varit inne så pass länge med mörka och jag gillar det själv men är definitivt en sån där grej som man kan ångra. Men går det hyfsat enkelt att ta bort så är det ju ingen fara.

  Bästa jag gjort! Har alltid haft glesa och tunna men nu ramas ansiktet in fint, utan att för den skullen vara tjocka tuschstreck. Men ja, man ska vara jäkligt noga med vem man går till.

  Ja, sen handlar det ju om att inte overkill it. Samma med tandblekningar. Har man lite missfärgningar kan jag fatta man vill fixa till det, men när det ser ut som sockerbitar i käften alt protes från Buttricks, då blir det maskerad för mig. Problemet är ju när fartblindheten tar över hos en del.

  Är så himla trött på att minsta hårstrå ska rakas, noppas, färgas, lasras, lockas, plattas, vaxas och tatueras. Det tar liksom aldrig slut.

   Och trenderna går i lagoma cykler för att man hela tiden behöver åtgärda och hinna ikapp nästa trend.

   vem bryr sig om nån trend – fundera på ens egna mål och försök uppnå dom istället

  Att göra mina ögonbryn hos den kvinna som jag tror att du menar Camilla är det bästa jag gjort i skönhetsväg. Det är så skönt att alltid ha färdiga, snygga bryn och de är fortfarande lika fina som när jag gjorde dem första gången för 5 år sen. Det är inte för inte hon är microbladingspecialist 🤩👌🏼

   Vem är det?

    Rosanna?

    BrowsBySusan heter hon och hon gör naturliga och fina bryn. Får ofta komplimanger för mina och får alltid överraskade miner när jag säger att de är ”fejk”. Hon använder dessutom en ny typ av färg som gör att tatueringen inte blir till en grå skugga när den börjar bli gammal. Rekommenderar verkligen henne till alla 😊

  Älskar min micro blading. Bästa grejen! Gjorde hos Hudterapeuten Anna i Umeå om någon vill ha en rekommendation.

  Bara för mig som det inte går att komma in på Flashback?

   Inga problem för mig i alla fall.

  Vad tror ni förresten om nya sökningen av Madeleine McCann i dammen i Portugal?

   Tror ingenting, eller rättare sagt, skulle typ bli väldigt förvånad/chockad om de hittade något. Känns som ett fall man aldrig kommer få veta sanningen om

   Skulle vara väldigt otippat om de hittar hennes pyjamas känner jag .

   Bara föräldrarna vet sanningen. Fega kräk.

  Jag gjorde microblading 2016 och ångrar det idag. Jag gick till en utförare med gott anseende och resultatet blev fantastiskt fint och naturligt. I några år.

  Nu när tatueringen börjar blekna ser det hemskt fult ut. Vad som även spelar in är att jag knappt har några egna bryn (har alltid haft tunn brynväxt och efter cancerbehandling 2021 har jag knappt några egna bryn). Hade mina bryn varit tätare hade det inte sett så anskrämligt ut.

  Summa summarum – microblading är inte snyggt när tatueringen börjar försvinna och dina egna bryn är väldigt tunna. Det kan ta väldigt många år innan din tatuering försvinner helt och hållet.

   Nej men hela grejen är ju att man ska fylla på och göra om med jämna mellanrum?! Färgen går ju mkt tunnare än en tatuering så det bleknar ju. Det är inte nåt du gör en gång

    Men om man sen inte vill ha breda längre och därför slutar fylla på, då syns ju microbladingen och den breda form de hade, svagt under de vanliga, som ”U” pratar om. Har sett det på några, ser ut som de lagt på typ en ögonskugga över de vanliga brynen, inte så kul att gå med det i några år, speciellt inte om man brassat på med den väldigt breda varianten.

     Ja men precis som att gå från svarthårig till isblond så går det inte på en sittning. Vill du gå från breda (har dock aldrig sett supertjocka microbladade) till tunna streck får du och den som gör brynen tunna ut lite i taget. Om nu någon mot förmodan vill det. Låter inte som ett stort problem

  Är sugen men rädd för att se ut som Vanja wikström 😱

  Gjorde min första microblading för ett år sedan och är så nöjd. Har blonda, ganska tunna bryn naturligt och har alltid fyllt i dem själv. Det har inte alls sett lika naturligt ut som det gör nu. Sparar massor av tid på morgonen när jag vaknar med snygga bryn.

  Glad jag rakade istället för noppa som ung! 😊

  Jag har det motsatta problemet, buskiga ögonbryn med mängder av hår, men typ inget hår på huvudet. Önskar man kunde göra microblading i hårbottnet! 😀

   Det finns någonting som heter Scalp Micropigmentation, man tatuerar in små mörka prickar i hårbotten för att dölja tunnhårighet.

  Åh, vill också fixa mina bryn men vågar inte, haha! Noppade helt sönder mina, som idag hade varit helt okej.

  Om du kan tänka dig att åka en timme västerut så kan jag varmt varmt varmt rekommendera Simone på Stylisten i Västerås. JAg har gjort mina bryn där och hon är SÅ professionell och duktig. Hon finns på Instagram som stylisten.nu och browsby.simone
  Jag letade jättelänge innan jag bokade min tid där och det har jag inte ångrat! Snygga bryn och det bästa av allt: det kändes inte alls då hon hade bedövningssalva under hela proceduren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.