”Som en vän”

Bell Mothander känd som ”Alla hatar Bell” på Tiktok – låg bakom förra årets succélåt ”Missförstådd” som alla, inklusive Fan och hans moster mimade till på Tiktok är tillbaka med en ny låt. 
Den här gången har hon slagit påsarna ihop med Peg Parnevik, vilket resulterat i låten ”Som en vän” som handlar om den där icke avundsvärda situationen när man är kär i en person som bara vill ha en som en vän.
Kan detta vara detta års sommarplåga, eller har ni andra förslag?
Vad tror ni?
Gör Bell det igen?

Du hittar låten HÄR på Spotify om du vill lyssna.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej det är inget jag kommer lyssna på i sommar i alla fall.
  Eller någonsin, förutom provlyssningen nu.

  Föredrar ljudböcker ☺️

  Nej jag är för gammal för den här typen av låtar.

  Linn Herbertsson är gravid! Men inte med Mattias Trotzig utan någon Richard. När hände allt detta? Hon var ju tillsammans med Mattias väldigt väldigt länge, hon är inte lika aktiv längre på instagram. Men är nyfiken på vad som kan ha hänt??

   Hon hade sex.

   Hon skippade barnrumpan Mattias och gick vidare till en mer vettig kille vem vet

   Det är mer än 2 år sedan hon och Mattias separerade. Relationer tar slut och folk går vidare med sina liv, inget konstigt med det.

    Stämmer inte sluta säga saker du inte ens är säker på. 31 juli 2022 la de senast ut en bild från marbella med Linn Mattias och hela oktan ihop.

     Behöver man vara i ett förhållande för att man umgås med gemensamma vänner och syns på bild ihop..?

     Och om du nu menar hennes senaste inlägg på hennes Instagram så är det inlägget från 2021.

      Nope hennes än Stina Wahlberg la upp många bilder hela sommaren 2022, senaste 31 juli 🙂

  Är det här ett betalt samarbete med artisterna? Mvh hon som inte hörde förra årets låt och bara vet vem Peg är av dessa två… Men nu vet jag plötsligt mer.

   Varför skulle det vara ett betalt samarbete med artisterna? Förklara gärna hur du tolkar in inlägget som det.

    Reklam för en random låt känns inte riktigt som normalutbudet på inläggen här.

     Du kanske började läsa bloggen för första gången denna vecka? Då förstår jag din förvirring.
     Annars har Bloggbevakning under alla dessa år alltid gjort inlägg när en influencer släpper musik. Senast bara några dagar sedan när Bianca Ingrosso släppte en singel. Och som i inlägget ovan nu också Pegg Parnevik och Bell.

   Absolut inte, jag gör inga sponsrade inlägg.

  En fjortislåt för fjortisar. Förlåt men den är så tråkig, går inte att sjunga med i och är allmänt konstig. Om den blir en sommarplåga tappar jag tron på mänskligheten

   Finns säkert risk att den blir en sommarplåga, bland just fjortisar.

  Jag vill ligga under dig. Du kan kasta mig åt alla håll, du har full kontroll, du har händerna runt min hals… hmmm, nja nu känner jag mig lastgammal. Men nej Tack!

  TikTok verkar ju vara lite oförutsägbart, plötsligt slår en 10 år gammal låt, något blir vitalt som inte alls var tänkt osv.
  Sommarplågor brukar ha enklare och repetitiv hook som alla kan skråla med i, så vi får väl se vart detta landar.

  Tråkigt att ett eget inlägg handlar om en ny låt. Händer det så lite i sociala medier just nu?

   Uppenbarligen?

  Mina tankar går osökt till fjortisdunken som tjejerna i högstadiet brukade spela på skolgården när jag var yngre. Jag gillade det inte då, och om möjligt gillar jag det ännu mindre nu. Min musiksmak är dock R&B och alternative rock, så jag kanske inte är rätt person att uttala mig

  Vad fan är det här? ”Köra över dig”, ”Kommer göra hela ditt liv till en mardröm”. Hade en kille kommit undan med sådan låttext 2023? Jag undrar verkligen, känns inte som det. Vet inte hur gammal den andra tjejen är men Peg känns för gammal för den här larviga svartsjuk/hämnd/baseballträ/hata sitt ex-grejen. Tonåren är över, väx ikapp oss andra.

   Ja då, lyssna på valfri amerikansk raplåt. Utöver det håller jag verkligen med dig, men tycker tyvärr att mognadsgraden klingar ganska bra med hur Peg faktiskt beter sig.

    Sant, men tänkte i Sverige och låtar som spelas på radio typ, men lyssnar så otroligt lite så kan nog faktiskt inte uttala mig om det där vid närmare eftertanke! Ja håller med, det är ganska pinsamt faktiskt…

   Tror absolut en kille hade kommit undan med det. Hört mycket värre på vår svenska topplista på Spotify.

   Peg försöker göra epadunk…

   Eeh du vet om att Yasin vann en Grammis va?

  En fundering, Therese har ju aldrig samarbeten med företag som inte är veganska. Hennes senaste samarbete med Teodors fjäderfä ab som byggt kaninburen? Slaktbilder i flödet? Jägare? Vad är skillnaden? Hur kan hon samarbeta med honom, som skryter om att han styckat en ko en hel natt och dessutom sätter upp bilder på det flådda djuret hängandes i taket. Nä fy!

   Men what? De vill man ju gärna veta…

   Tycker inte det är konstigt att visa upp styckade djur osv ?‍♀️ det är ju så verkligheten ser ut

    Men nu missade du poängen. 🙂

  OT men hur gränslöst av ditte svanfledt att lägga ut ett så personligt morsdagsbrev på sociala medier? Så fint brev från hennes dotter men varför lägga ut? Även om säkert frågat så …fy fasen.

   Samma med malinshusohem…

   Äh stod väl inget hemligt i det där? En stolt mamma som lägger upp ett fint brev från sitt barn.

   Varför skulle det vara gränslöst eller fel att dela med sig av det?

    Vad ens barn skriver privat till dig kan väl få vara just privat? Allt måste inte kapitaliseras på. Älskar faktiskt hur Sofia Fahrman är privat så med sian barn.

   Universum med. Vill de inte framhålla sin förträfflighet bara. För min del är det personligt och skulle inte dela med mig.

  Lite som Sandra Beijers blogg då?

  Lite som Sandra Beijers blogg då?

  Monasuniversum gjorde ju likadant fast påstår att dottern snodde hennes dator. Så oerhört pinsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.