Kaos kring My Martens reklam för CBD-oljaSamma substans som hade kunnat ge henne obeskrivbara konsekvenser, när hon förde in dem i Dubai – CBD-olja från företaget Arktis – gör My Martens nu reklam för på Instagram, vilket flera av hennes följare reagerat på. 
Många menar att substansen är olaglig att marknadsföra, sälja eller köpa, vilket My inte alls håller med om.

Det är ganska mycket härskartekniker i Mys svar, men hon vidhåller att det är helt lagligt att köpa, sälja och marknadsföra produkterna.
Jag har även plöjt Mys tråd på Flashback om saken, där flera personer säger sig fått detta bekräftat från Läkemedelsverket.
När jag själv ringde dit var klockan 14:04, och den avdelning jag behövde få tag på stängde sina telefontiden vid 14:00, men jag ska testa att ringa dem igen i morgon.


Det som dock säger mig att det kan finnas någonting i det som skrivs både på Flashback och på Mys Instagramkonto är det här. 
Företaget Arktis – som My länkar till i sin reklam – har helt plötsligt tömt hela sitt konto på Instagram och tagit bort sin användare. Samma konto som My hänvisar alla eventuella frågor till.

Varför skulle de göra det, om deras verksamhet var fullt laglig? 

Jag sökte My Martens för en kommentar och hon svarade så här.

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ” CBD can be consumed everywhere in the European Union member states, with a few exceptions. But while products containing 0.2% THC or less are legal in most European countries, products containing any THC trace are banned from commercialization in countries such as France, Sweden, Norway, and the UK.17 jan. 2023”

  Jag tycker det är löjligt att inte ha det lagligt (om det inte är lagligt..) eftersom så många andra europeiska länder har det lagligt. Och i usa har många stater till och med snäppet längre att röka Weed lagligt.

  Jag varken röker eller dricker är nykterist men jag tycker ändå det är lite löjligt vi får döds oss med cancer framkallande pinnar men inte ha lite cbd olja?

  Jag vet dock inte hur reglerna /lagarna ser ut

   Tycker inte det är löjligt att med ett förbud då det visat sig att CBD-oljan kan ge fosterskador och leverskador.Bra att den stoppas innan det finns mer forskning om ev.skador och biverkningar.

    Framförallt ska inte okunniga influencers tjäna pengar på okunskap och påstå att detta är ett mirakelmedel som botar diverse allvarliga sjukdomar och åkommor – utan evidens. Kvacksalveri och oseriös marknadsföring!

    Aha okej så det är okej med cigarretter som orsakar exakt samma ?? Och dessutom cancer m.m

     Naturligtvis är det inte ok med cigaretter heller,och jag tror inte det hade blivit godkänt idag som ny produkt med de hälsorisker som nu är kända genom all forskning.Vi behöver mer forskning om CBDoljan och dess biverkningar innan den blir godkänd.Med tanke på så mycket forskning det finns på ämnen i canabis och hampa t ex och dess skadeverkningar och hur de lagras i hjärnan,så är det väl bra att vi har vårt läkemedelsverk.

      well. jag slutade röka cigg tack vare att röka cbd. Så jag har cbd att tacka. Nu bor jag inte i Sverige tack och lov. Men det finns mycket mer som är skadligt för levern så som för mycket alkohol.

     Var skriver anonym 17:23 att det är okej med cigaretter?

      Svaret var till Jen 18.33.

    Fosterskador och leverskador av dessa tillskott? Länk tack, det tror jag inte ett skit på.

     Invänta kl 12-inlägget. 🙂

   Om cigaretter och alkohol kommit ut på marknaden i dag hade det varit olagligt också. Det är mycket viktigt att komma ihåg när man pratar om legalisering av droger och använder ”jamen spriten är värre” som argument. Det är endast lagligt pga sedvänja, folk skulle göra statskupp om någon försökte förbjuda deras älskade alkohol.

    Både tobak och alkohol är mycket högt beskattat i Sverige så staten kan bli fet!

  Funderar på hur mycket av oljan som behövs för få bättre hus? Vi har renoverat vårt hus sen vi flyttade in för tio år sedan men det tar ju så mycket tid, energi och pengar, skulle absolut kunna tänka mig att prova den här produkten istället. ?

   Kör Malin! Kör!

   Haha måla hela huset med oljan kanske 😉

  Hennes svar gör att jag inte är det minst förvånad att alla hennes bolag och andra projekt misslyckas. Hon framstår så extremt okunnig.

   Hon är okunnig. No offense till henne som person men om företag gör samarbeten med henne så ger det väl dom inte så bra reklam egentligen ? Men kanske bara spelar roll å nå ut till folk

   1) hennes svar visar bara hur extremt korkad hon är,
   2) oavsett hennes korkade svar skulle jag ändå aldrig någonsin köpa ett endaste hälsokostpreparat som den människan marknadsför, maken till trött, sjuk och ohälsosam människa som jojobantar, går på svältdieter, hetstränar, bara för att falla tillbaka i gamla vanor och vräka i sig onyttigt, älta om sockerberoende (jo tack vi ser att du har problem själv!). Hon ger bara ett så otroligt oprofessionellt intryck bara genom att vara sig själv.

   Okunnig, oprofessionell och otrevlig!

  ”Bättre hus”. Shit vad bra! Undrar om det funkar på lägenheter också?

   Tyvärr inte.

   Säkert verkar funka för/mot det mesta enligt My ?
   Är så förvånad att företag speciellt inom hälsobranchen vill använda sig av My som sin reklampelare. Dels för att det hon presenterar ofta inte är proffisionellt och så uppvisar hon inte ett så hälsosamt leverne. Ofta sjuk, trött o sliten, så har det sett ut de senaste 5-6 åren med eller utan diverse vitaminer, pulver o alla möjliga o omöjliga hälsotillskott. CBD oljan som hon tidigare droppade i munnen och nu får att låta som ett universal preparat borde kunna ersätta allt annat hon använder. Dock bara överdrifter o lureri.
   Men ändå ett bottennapp i hennes historik av sammarbeten, (värre än att göra reklam för sexleksaker, de gör väl sitt för de som är intresserade)

    Mys senaste videos med CBD-oljan och Rosenserien. Det är lite som att se och höra gammal reklam från lokal-tv. Hon försöker verkligen leva som influenser men ja. Vad ska man säga. Jonas har hyrt ut sin lägenhet väldigt länge, där dom spelar in porrfilmer. Vad tusan händer? Vad är det för människor? Kan dom inte bara bli anonyma….

  Jag är för att göra det lagligt. Däremot irriterande att My vägrar tro på korrekt fakta pga att ett företag som vill tjärna pengar har gett henne annan information.

   Ja det borde vara lagligt. Men det hade verkat mer professionellt om my inte hade sagt massor. Alltså hållit tyst och låtit företaget sköta den dialogen

   Olja utan THC, dvs ”rus” är lagligt. Det är dock inte lagligt att påstå att någon som inte är godkänt av Läkemedelsverket kan bota olika sjukdomar eller åkommor. Var det inte typ Berocca eller något som blev stämda för just det?

    Det är precis detta som Arktis Naturals försöker luta sig emot. Att man inte har med THC (fast om ditt preparat råkar bli kontrollerat av tullen och faktiskt innehåller lite THC, trots företagets förtroendeingivande löften, så åker du som köpare dit för narkotikabrott) och därför går det bra. Men läser man på hos Läkemedelsverket så är det inte lika enkelt. Det finns två preparat med CBD-olja som är godkända som läkemedel i Sverige och de skrivs ut på recept av läkare. Resten är det inte. Arktis Naturals (och alla influencers som de använder som reklampelare) gör dubbelfel enligt Läkemedelsverket. Dels antyder de alltför ofta att oljan har effekt på medicinska tillstånd. Så får man bara göra med läkemedel. Och deras CBD-olja är inget läkemedel. Samtidigt tar de det säkra före det osäkra och hävdar i sina produktbeskrivningar att det är ett kosttillskott. Men CBD får (ännu) inte ingå i livsmedel i Sverige. Vilket definierar kosttillskott. Så deras försäljning är inte laglig i nuläget.

    Anledningen till att Sverige drar ut på ev. godkännande av CBD är att man anser att mer forskning behövs. Man vet ingenting om lämpliga doser eller eventuella långtidseffekter. I nuläget har man konstaterat att CBD-olja ger leverskador plus fosterskador. I djurförsök har man sett att foster som exponerats för CBD-olja har fått förminskade genitalier t.ex.

    Att som My i det läget glatt hävda att ”CBD-olja är bra för ALLA” är minst sagt omdömeslöst.

     Det blir lagligt när läkemedelsbolagen käftat klart om vilket multinationellt bolag som ska bli prime leverantör av THC-fri cbd olja. Och sen ska staten och apoteksbolagen ha sin del. Pengar!

      Exakt detta! Inget annat.

     Tack för ett bra och informativt inlägg.

     Tack för utförligt och pedagogiskt svar! ?

     Väldigt informativ kommentar! Påminner lite om hur det var med Melatonin innan det godkändes i Sverige, medans det såldes i många andra länder som kosttillskott. Även det har genom forskning visat påverkan på genitalier. Sverige är en försiktig general, på gott & ont. Tyvärr är det ju sällan lukrativt för företag att bedriva forskning av sådana här substanser, eftersom det bla.är relativt lättillgängligt. (utanför Sverige) och inget man kan ta patent på. När det gäller My så baxnar man, hennes naivitet och okunskap är skrämmande och att som företag använda hennes som reklampelare torde vara det sämsta man kan göra, Kamikaze..

    Det är förbjudet att importera läkemedelsklassade preparat från länder utanför EU.
    Kommentar nummer sju under hennes inlägg sammanfattar problemet.

   CBD ÄR lagligt i HELA EU sedan 2020, efter beslut i EU:s högsta domstol som slog fast att CBD *inte* är narkotika och INTE har några skadliga effekter. Läkemedelsverket har inte ett skit att säga till om i frågan eftersom Sverige och alla andra EU-länder inte kan överklaga beslut i EU:s högsta rättsliga instans utan har att ovillkorligt följa dessa.

   Sveriges trötta gamla övervintrade drogkrigare från 1980-talet kan dra åt helvete! CBD till alla!

   https://www.politico.eu/article/cjeu-rules-that-cbd-is-not-a-narcotic-drug/

  Vilka dryga svar hon ger på informativa kommentarer. Så oproffsigt.

  Låter inte som samma My som svarar på kritiken på sitt konto som svaret till dig Camilla ?? alldeles för trevlig
  Tror Simon Sköld gjort samma reklam som My ( dock ska jag väl inte påstå det för jag läste det på FB)
  Men undrar om han får samma kritik ( om det nu stämmer ) ( försökte kolla på hans Instagram, men han kan ju lagt reklamen i stories)

   Även Niclas Wahlgren.

   Simon Sköld gör reklam för deras olja på sitt instagramkonto

   Jättemånga kändisar/influencers som gör reklam för Arktis Naturals. Blir intressant att se om företaget stoppas. Då är det en rejäl pengakran som stängs för många.

    Tror många reagerar mest på Mys reklam då hon ger så bitska svar och ger sken av att vara en besserwisser. Fast lika illa av alla influenser som säljer sig till högstbjudande utan ett eget moralkompass.

   Även Jonas Colting i Borås (mkt känd multisportare/triathlon, poddare och hade även ett tv-program om hälsa/träning för några år sedan). Han är extrem i alla sina åsikter, besserwisser och provocerar gärna. Renlevnadsmänniska ut i fingerspetsarna. Hade varit extremt intressant att höra vad han har att säga till sitt försvar gällande hans reklam för denna olja.

    Eller hur! Jag fattar inte heller varför alla dessa människor som lever ”ursprungligt” (äter typ rått kött, bort med alla kolhydrater, svälter varje vecka, tränar som galningar osv) måste tillsätta denna olja? Funkar inte livsstilen som de säger är lösningen på allt?
    Hade verkligen jägarfolket detta att smutta på, på kvällarna?

     Det blir så ironiskt när dessa sk.”renlevnadsmänniskor” skall gå all in på au naturale, men helt missat att tex.naturpreparat kan vara minst lika skadliga för kroppen som kemiskt framställda, ibland t.o.m ännu värre. Man undrar var de hämtar sin information, OM de gör efterforskningar öht innan de trycker i sig sina tillskott.

     Kanske var så naturfolk kom in i trans och fick religiösa upplevelser?

      Är cannabis en naturligt förekommande växt i norra Europa? Eller hur många tusen år tillbaka skall vi för att leva ursprungligt?

       Tänkte inte längre än min lilla näsa. Glömde bort hampan, så det var inget!

      Nej, flugsvamp ska det vara! ?

    Åh Jonas! Min gamla granne i ungdomen. S å dum i huvudet på alla sätt!

     Lyssnade på en föreläsning av honom och upplevde honom mycket osund och ofräsch på något sätt. Han var speedad på ett obehagligt sätt och man fick känslan av att något var helt off.

      Nej, han är varken osund eller ofräsch, däremot extremt fyrkantig och självupptagen. Hans ord är lag. Det är fel på allt och alla utom honom själv. Väldigt narcissistisk och verkar minst sagt ha en histrionisk personlighetsstörning. Har både träffat och pratat med honom flera gånger privat. Har mycket svårt för sådana som han. Känns fruktansvärt osympatisk.

    Om man vill få stopp på flunsornas reklam så kan man göra en anmälan på Konsumentverkets hemsida. Ju fler desto bättre.
    https://anmalan.konsumentverket.se/

    Eftersom han är som du säger en ”renlevnadsmänniska” och väl påläst om hälsa, behöver du inte oroa dig.

     Det är nog ingen oroar sig för honom. Det är den kognitiva dissonansen som är lite rolig.

      *som

    Berätta mer om Colting och varför du inte gillar honom! Han verkar så … speciell! (fanatisk) men var bekant med hans fru långt innan de var ett par och hon verkade inte alls så fanatisk. Då i alla fall.

   Det kan absolut inte vara My som svarar. Hon skriver aldrig så pass välformulerad svenska och rättstavat.

  Företag som inte utgår och verkar i Sverige gör mig alltid misstänksam. Speciellt när de försöker dölja det.

  Att My skrattar åt en som säger sig jobba med införsel av läkemedel o verkar insatt i ämnet säger endel om My. ”Jobbar du med narkotika” haha
  Varför inte ett litet mera ödmjukt svar, tex jag ska undersöka saken lite mera och ber om att få återkomma.

   Alltså Mys svar… ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

   Särskilt som hon hela tiden säger att det INTE är narkotika! För att sedan fråga personen som kommenterat om hon jobbar med narkotika? Bestäm dig My! Vore också passande att inte bara säga att något är fel, utan att säga vad som är rätt. Men det kan hon såklart inte göra när hon vet att hon har fel. My alltså.

   Personen jobbar för Tullverket, så känns hyfsat pålitlig som källa 🙂

  Varför ska människor som gör så dumma grejer (dumt att tro blint på ett företags information när företaget har incitament att skriva vad som helst som genererar pengar) influera oss till någonting?
  Företagen och dessa spån förtjänar varandra. Synd bara att de drar in vanligt folk.

  Får man bättre hus av oljan också wow alltså… Skämt åsido men verkar som att hon har översatt vissa stycken rakt av – ”redo att ta på dagen”?? Försöker hon få folk att tro hon är föreläsare också haha fiskar hon efter att få föreläsa månntro. Ja jösses vilka härskartekniker – fina ni, kram kram etc. Dom lägger tid och energi skriver hon men det gör ju hon själv också. Tror inte My är särskilt selektiv som hon påstår he he jag tror hon gör dom samarbeten hon blir erbjuden att göra, hon gör dom hon får.

  Även Bingo har gjort reklam för samma olja och företag, och Simon Sköld och Niclas Wahlgren. Såg den senares mamma, Schollin, gjorde smygreklam igen, omärkt reklam för en matbutik vilken hon även tidigare gjort reklam för och filmat noggrant i butiken.

  Alltså tror hon blint på.vad företaget säger och skrev under på det. Hon har inte gjort egna efterforskningar, läst på etc utan köper med hull och hår vad det företaget säger för hon bryr sig inte. Bara hon får betalt. För allt det företaget säger stämmer jo tjena. Nu är företagets instagramkonto borttaget. Pinsamt att hon har kvar inlägget. ?? MyMartens är så fruktansvärt pinsamt och svaren hon ger alla är 100 % härskartekniker.

   Samma My som åkte till Dubai med CBD-olja och DESSUTOM tyckte det var bra att göra reklam för CBD geotaggat med Dubai. ?

  Ja du har rätt kommentaren är
  Ganska onödig

   Ja du tycker hon verkar hälsan självt va?

    Du behöver inte kommentera hennes kropp

  Hon borde googla professionell! Pinsam är hon.

  Kollade upp hur det funkar att sälja CBD-olja i Sverige 2021 då jag funderade på att göra det själv.
  Man får inte sälja genom ett svenskt företag och man får inte marknadsföra i Sverige. Dock kan man som privatperson köpa cbd-olja för eget bruk då det är free movement of goods inom EU.

  Tränar enligt egen utsaga 5ggr per vecka. Tar långa promenader med hundarna. Så något stämmer inte. Antigen så överdriver hon sina träningstillfällen eller så tränar hon på fel sätt. Dags att ta hjälp. En coach kan också behöva en egen coach enligt Mys egen utsaga. Inte sett att hon tränat med någon annan på länge.

  CBD-olja som administreras oralt eller via inhalation klassas som läkemedel och omfattas därmed av strikta regelverk. Där måste man kunna bevisa ett medicinskt behov om jag inte missminner mig. Om oljan även innehåller THC så klassas den som narkotika. Det stör mig något enormt att My marknadsför detta mot sin stora följarskara, men vad som stör mig än mer är hennes otroligt nonchalanta svar som fullkomligt skriker ”jag vet bäst” när hon uppenbart inte har en aning om vad hon pratar om.

   Tror inte hon har så stor följarskara tack och lov.Med tanke på så lite gensvar hon har på sina tidigare inlägg,så är nog de flesta följarna köpta.Hon brukar även roa sig med att svara sig själv från sina många olika instakonton för att få det att se ut som hon har ett större intresse.

  Jag är kränkt, skändad och förolämpad. Å det grövsta.

  Vad fan är det där för sätt att behandla det svenska språket?

  Det är helt enkelt inte okej.

   Jag provade eftersom det är helt lagligt där jag bor sedan några år tillbaka. Upplevde ingen effekt på varken välbefinnande, värk eller på min hy. Jag både svalde oljan och smörjde efter tips.

  Det beror på att hon har en speciell sjukdom. Vilken är hemligt.

   ? My är en viktpendlare, går ner o upp i vikt och har så gjort i många år. Visst kan vissa sjukdomar göra det svårt att gå ner i vikt men det verkar inte gälla My. Nu senast inför sitt bröllopet gick hon ner i vikt. Nu åter på väg upp igen. Inte konstigt med den mängd utemat hon äter. Restauranger är ofta frikostiga med fett, smör som förhöjer smaken och bevarar maten längre.

  Någon som provat denna olja och om den hjälper? Tex mot värk i kroppen?

   Jag har provat flera gånger. Flera olika märken, flera olika styrkor. Upplever absolut ingen skillnad för varken sömn, värk eller psykiska besvär. Inte ens placeboeffekt. Köp inte, ni kastar pengar i sjön!

    Hade samma upplevelse som du eller snarare brist på upplevelse. Dyrt, äckligt och gör exakt 0 nytta. Då höll jag ändå ut i 3 månader för att ge det en chans. Nej tack.

   Jag har testat. Gör egen av industrihampa jag beställer. Jag får lite effekt men min kompis som lider av utbrändhet mår mycket bättre tack vare oljan jag tillverkar.

   Den hjälper inte om det inte THC i den. Det är därför komplett onödigt att köpa oljan på den svenska marknaden, tyvärr. Synd att det är ett sånt absurt moraliserande i Sverige ang cannabis att det inte ens kan säljas i den extremt riskfria formen av cbd-olja.
   För exempel angående regelbok före förnuft, se: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hogsta-domstolens-dom-mot-andreas-thorn-som-odlade-cannabis-for-smartlindring

  Hatar när folk ska avsluta med ”ha en fin dag”, ”kram kram” etc ….
  Så töntigt som att de vill tysta en.
  Så amerikaniserat. Ser det alltför ofta nuförtiden. Någon annan som reagerat eller uppmärksammat det?

   Tysta ner er ska det givetvis stå.

   Ja det blir ofta jättekonstigt, tex i forum på fb där folk råkar i diskussion med någon och avslutar med detta. Det låter så märkligt.

  Nej legalisera inte droger. Plus skiten hjälper ingenting. Rent båg

   Hahaha, det är ingen drog.???

    Du kan likaväl dricka kranvatten, det är samma effekt

   Droger? ??

  Tror även My Westerdahl gör reklam för cbd-olja.
  Blockad av bägge My pga sakligt ifrågasättande av det de påstår om hälsa och träning.

   My W är lite av ett guilty pleasure, fascinerande konto. Hon har ju gjort reklam för CBD typ miljarder gånger. Oftast ”missat” att reklamidentifiera också ?

  Jaha så nu är inte ens CBD olja lagligt längre haha va faan är det med Sverige o va så jävla bakåtsträvande o emot allt som har med cannabis eller andra harmlösa plantor att göra?? legalisera ALLT tack! Vi skämmer ju för fan ut oss med dessa förbud..

   Jag tycker också det gott kan legaliseras men tycker cbd-olja är värdelöst båg.

   Du store tid…. Jag har bott i USA och ser hur det påverkar och passiviserar människor, gör dem beroende och hur de kör motorfordon på vägarna medan de tänker Think Invisible….. De röker dagarna i ände och tycker det är en naturlig medicin. Det är för jävligt. Behöver vi den skiten kanske vi först ska fundera över varför?

    För det första är det olagligt att köra narkotikapåverkad i USA. För det andra beskriver du den amerikanska populationen som passiviserade stoners, vilket är absurt. Har du besökt kontinenten efter 1968?

    Cannabis är en drog som alla andra. Självklart är överkonsumtion ofta till nackdel för individ och samhälle, men vilken drog medför inte det bekymret? Sveriges syn på narkotika är präglad av moralistiska undertoner, vilket är parodiskt när landet ses som så progressivt i övrigt.

    CBD-olja är inget man röker, eller kan bli beroende av. Herregud! ??

   Åk till USA då junkie

    Då tycker du att dom som tar sej ett glas vin till maten någon gång då och då är alkoholister? ??

   Det är lagligt, men inte att göra falsk marknadsföring som alla influensers gör.

  My tycks trots stor tydlighet i ännu fler kommentarer än vad som syns här inte förstått vad som förs fram. Att komma runt / kringgå / utnyttja kryphål i lagstiftningen o s v är inte synonymt med att göra nåt olagligt. Och det är just FÖR ATT man inte får saluföra dem i Sverige som man använder sig av andra länder.

  Dock … nu är Storbritannien varken med i EU eller EES vilket gör att de kryphål de flesta företag av detta slag brukar använda inte är tillämpliga.

  Jag tyckte hon hade lite obehaglig ton i sina svar, men som tur var har hon ju öst på med hjärtsmileys så det måste vara jag som feltolkar

  Jag grävde ner mig lite i detta 2020 för jag ville köpa cbd-olja för att se om det kunde hjälpa mot smärta eller ångest. Alla cbd-ställen säger att det är helt lagligt på alla sätt men man KAN åka fast för narkotikabrott ändå, för man kan inte få bort precis all thc när man skapar thc-fri olja så det kan visa positivt på drogtest. Polisen kommer ej bry sig om du förklarar att det kommer från en thc-fri olja? Skittöntigt och Sverige ligger ju tydligt efter när det gäller cbd men aja hahah

   Spara dina pengar, det funkar ändå inte.

    Jag köpte faktiskt en flaska. Det var inte värt öht, tog maxdosen och fick 0 effekt. Jag tror stenhårt på cbd som medicin men alla cbd-oljor som säljs till oss i sverige lär vara riktig scam

  Apropå flashback, varför är det så knepigt att ladda den sajten numera?

  Påminner mig om när jag som höggravid gick in på ett apotek och efterfrågade CBD olja för att smörja in magen med ??de såg rätt frågande ut svarade ”nej, det har vi inte..”. Det var ju självklart någon vanlig form av olja att smörja huden med men hjärnan var väl inte på topp ??

  Inte hade det varit så illa om hon blivit kvar i Dubai. Men tids nog får hon säkert statlig logi på några kvm.

  Vet inte om detta passar sig att skriva om här. Men det har börjat gå ett rykte där man har teorier om att det är en mycket känd svensk fotbollsspelare som står bakom Arktis Naturals. Det här kommer ifrån att de anonyma grundarna skriver så här i sin presentation:
  ”Arktis Naturals, grundat 2021 av två svenska bröder, en före detta Chelsea FC spelare och fitness entusiast…”
  I Flashbacktråden har man redan fått fram vilka personerna bakom företaget är. Och det är inte den kända fotbollsspelaren, utan en något mindre känd ungdomsspelare.
  Rätt ska vara rätt, och eftersom det här ryktet börjar synas lite här och där, så vill jag gärna passa på att berätta hur det ligger till.

   Men My låter den kommentaren ligga kvar som anger fel person bakom företaget och låter ryktet spridas vidare. Schyst ?

   Mycket känd vet jag inte men på FB har de grävt fram vilka det är som ligger bakom, två bröder och fotbollsspelare.

  Anledningen till artkis insta inte är tillgänglig är för att den stängts ner av Instagram. Då den sålde och marknadsför i Sverige en olaglig substans.

   Instagram styrs inte av svensk lagstiftning utan deras servrar ligger i USA och därför gäller amerikanska lagar på Metas plattformar.

  Konstigt att hon aldrig kan hålla sig till sanningen. Såg i veckan hennes bil som enligt henne själv brunnit upp.

   Den branden gjorde att hon satt fast i nån tunnel och dramat höll på i 8 timmar. Då blev det ingen tid över att presentera vinnaren i en av de otaliga blomtävlingarn

   Finns det nån mer som ljuger så uppenbart dåligt och ofta? Hon kan stoppa upp sina ??? där bak ?

    * blomtävlingarna.

     Blomtävlingarna ja! Kan vi inte tala om blomtävlingarna? De där fyra. Eller var det fem? Där två fick vinnare och två försvann. Och när folk frågade i kommentarsfältet så försvann det också. Får man göra så, Camilla? Finns det inga regler alls för tävlingar i sociala medier?

     De där tävlingarna där det inte påpekas att vinnarna är skyldiga att betala skatt på vinsten. De där tävlingarna där deltagarna allting måste redogöra för var de bor och vinnaren alltid, alltid bor i Täby eller en grannkommun.
     Nu blev det ju en tävling häromdagen. En tävling som vanns av någon i Vallentuna – ett stenkast från Täby. Återstår att se hur det slutar med den vinnaren och de utlovade buketterna. Det borde ha ett stort reklamvärde, men brukar av något outgrundlig anledning rinna ut i sanden.

     De är lite märkliga, de där tävlingarna hos My.

  Förstår hon inte att hon framställer sig själv som en vidrig människa när hon använder härskarteknik på det sättet? Mår fysiskt illa. Har också väldigt svårt för när folk påstår att fakta inte stämmer men inte kan berätta vad det är som inte stämmer. Ger en inte direkt förtroende.

  Therese Lindgren har också gjort reklam för någon kräm med CBD från Arktis, säkert samma.

   När CBD finns som ingrediens i hudvård hamnar det under andra regelverk och är helt fritt fram att använda, så det är på så sätt helt skilt från CBD i andra former.

  LOL. Hoppas My Martens får en stor fet PRICK i registret och grova böter för falsk marknadsföring. Utan sociala medier hade hon suttit fängslad i Förenade Arabemiraten.

  My Martens är selektiv med sina samarbeten. Hon stack till Förenade Arabemiraten med CBD-produkter. Hon har ingen koll på någonting och bör bli cancelled. Snälla alla som följer strongmamas, mymartens, strongmamas_ptstudio osv osv osv. Det är inte okej att lura äldre människor. Goggla My Martens så får ni se.

   Glöm inte att kolla upp hennes LinkedIn-profil, hon kan precis ALLT. Marknadsstrategi, struktur för sociala medier, branding, chef, chef, chef och t.o.m. pressfrukostar! ?

  Hennes hundar drar runt som stora råttor i sina koppel. Hon som så länge velat ha tips om kurser i närområdet. Snart har nån cyklist kört på dem. Eller ännu värre, en bil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.