46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det där är beyond obehagligt, VAD är det som händer med människan?

    ?

    Alltså när jag fick upp det här i mitt flöde från Camillas inlägg på instagram blev jag spyfärdig.

    Det måste väl ändå vara en bild som är helt tagen från sitt sammanhang? Det måste väl det?

      Det är ingen bild det är en Tiktok film där han tungkysser/hånglar med dockhuvudet.

        Skulle viljat haft en emoji för tvångströja här..Han är inte frisk. Nånstans.

      I vilket sammanhang vore det rimligt??

    Jag mår illa. TA BORT HONOM

    Fyfan vad han är vidrig å obehaglig ?? svårt sjuk människa, varför gör ingen i hans närhet nåt?

      För att hans föräldrar peppar och försvarar honom i allt han gör.

      Dom enda han har i sin närhet är hans föräldrar som han fortfarande bor med och de har tyvärr misslyckats helt med hans uppfostran.

      Hans föräldrar curlar honom och backar honom även när han gör fel. En dysfunktionell familj i allra högsta grad.

    Har ni tänkt på en sak: Videok när han hånglar med dockan så rör sig kameran, alltså inget stativ utan det är någon som filmar honom. Det var på den tiden har bara umgicks och gjorde videos med sina föräldrar, vilket innebär att det högst troligt är Pontus mamma/Pappa som filmat
    ?????

      Tänkte också på det. Det är alltså en vuxen förmodligen (han verkar sakna vänner) som filmar. Skjut mig!

    Jag vill ringa polisen.. vad är detta?!

      Otroligt äckligt och jag vill spy, men polisen?

    Gick ilningar genom kroppen när jag läste hans kommentarer under instagram-inläggen. ”Jag ökar så extremt mycket i exponering varje gång hon (bloggbevakning) gör det (delar Pontus händelser)?”. Hela tiden hans oändliga tjat om att sprida kärlek och att all kritik är hat, men snälla hata! För han tjänar pengar på det! Han är vidrig. VIDRIG. Han har noll självinsikt, han har noll empati, han har noll förståelse för omvärlden. Hela hans värld är han själv. Jag har haft hopp för att han endast är en extrem persona på SoMe, och är ”skitsamma” vad gäller den image han uppehåller, men det har totalt fallit för mig. Han ÄR såhär. Det han lägger upp vad gäller hans privatliv, från när han går ut på klubb, från hans hem, går på zoo, kompisar osv, även där han är ett rent… har inte ord för det. Jag är samtidigt så fascinerad av honom, just för att jag inte förstår mig på honom alls. Jag ogillar mig själv starkt för att skriva detta, men Pontus önskar jag en framtid utan sina SoMe-profiler och en rejäl 180 i livssituation. Han har fått många smällar, men jag väntar och längtar på den sista som får bort honom från denna virtuella värld.

      Är du fascinerad av honom???. Finns bättre saker att ägna sin tid åt.

        Läste du det andra jag skrev öht? Kanske fel ordval, men så fel kan du väl inte tolkat det? Är ”fascinerad” av hela situationen, hur han hänger sig kvar, hur en sådan person ens blir till.

        Typ som att…hänga på en skvallerblogg och läsa och kommentera om honom?

    Det är något allvarligt fel som är trasigt. Fy för jävla fan.

    Weird men han får uppmärksamhet och det är nog hans syfte.

    Herrejävlar. Gick in o kollade vilka han följde. Instagram @secretlittle kändes riktigt… obehagligt. Sedan var det flera andra OF/porrsidor med lättklädda tjejer. Känns även lagom härligt att han följer familjekonton med barn 0-14, samt hans fans, ”eftersom han är så snäll”. Har tagit en del screenshots eftersom han säkert följer denna sidan slaviskt och kanske lär ta bort dessa.

      @secretlittle.official, @mybabydolls, @starz_models, @waifuumiia, @shutkeverofficial (professional eater?) sedan många många som @wiredgals, @prequel… Kan tycka det är lite obehagligt bara.

      Bra att du tagit bevis!

      Inte för att försvara Pontus, men ibland har jag råkat följa sånna konstiga konton. Det är oftast fejkonton som köper random följare.

      Behöver nödvändigtvis inte vara Pontus som följer medvetet. Men vem vet?

        Absolut, om fallet gäller en kanske två, men över det känns inte som ett misstag, och som offentlig person tror jag att man håller koll. Dessutom lär det ju dyka upp en del i flödet. Fejkkonton vet jag inte riktigt hur det definieras, men många av dem verkade vara enskilda personer, aktiva följare, stora plattformar. De med random tjejer kanske känns mer fejk i sammanhanget. Skrollade igenom snabbt på tiktok, han följde en del liknande där också.

        *vill även rätta mig själv att familjekontot inte är konstigt. Har helt missat vad som hänt dem så det är fel från mig.*

    Vad är det för fel på honom??!?

    Han är en barnunge. Ge honom inte uppmärksamhet.

      Barnunge? Han är typ 25 år!

      Han är en vuxen man. Det är vad som gör det han håller på med så otroligt obehagligt.

    ???

    Det jag blev otroligt illamående över är att dockan föreställer ett barn…. Det hade varit en annan sak om det var en vuxen docka (förfarande jävlig weird och obehagligt) men just det där känns olycksbådande.

    Detta var riktigt creepy obehagligt ?nåt är åt helvete mentalt fel i killens hjärna. Ge inte denna dåren uppmärksmhet genom att skriva om honom. Får sjukt obehagliga vibbar av dåren och massa röda varningsflaggor som hade gjort självaste Sovjet grön av avund fladdrar.

    Snälla kan vi inte bara sluta ge honom uppmärksamhet – ignorera, ignorera, ignorera.

      Håller med! Sluta ge honom uppmärksamhet! Han får fler följare varje gång det görs inlägg om honom.
      Begrav honom under den sten där han hör hemma och låt honom ligga tyst där.

        Kommer följarna härifrån tror du? Med tanke på hur många föräldrar som verkar ha noll koll på vad deras barn följer och tittar på så är det bra att hans otäcka content lyfts. Det är bra att han granskas kring svindlerier också så som i podden Blenda. Han kommer inte sluta men varenda olämplighet ska givetvis pekas ut och lyftas fram.

    Pinsamt, är väl uppmärksamhet han vill åt.

    Varje gång som du skriver om honom så ökar hans synlighet. Borde vi inte bara ignorera honom så kommer han snart glömmas bort…

      Håller med om att han egentligen borde glömmas bort,men å andra sidan så är det bra att Camilla tar upp honom på bloggen.Precis som någon skrev innan här så har inte alltid föräldrar koll på vad deras barn tittar på.Tänker att en hel del som läser denna bloggen kanske är föräldrar och nu blir de varnade.

    Det är absolut inte första gången han hånglar med den dockan, det har han gjort i flera år och han verkar inte förstå ens nu att det är en av anledningarna som folk och youtube tillslut tröttnade på honom och hans extremt märkliga och obehaglig beteende.

    Varför blir folk så upprörda. Är ju en docka. Ett dött ting. Inga kvinnor eller barn kom till skada.

    ???

    Han ser ut att vilja vara 12-13 år och har väl antagligen nåt mentalt handikapp. Kan det vara så att han har en mental kapacitet som en 12-åring? Isåfall förklarar det ju att han vill umgås med barn också. Menar inte att det är mindre farligt eller mer okej, men är det vi ser inte bara en kille med en olycklig funktionsnedsättning? Som även påverkat hans utseende som ju verkar avstannat i yngre tonåren. Snarare än att han ett fullblodspervo? Jag tror på riktigt att han TROR att han ÄR 12-13 år.

      Tänker inte uttala mig om något annat än att han använder sig av ett filter för att verka ännu yngre. Så han ser ut som sin ålder.

    Kan inte dumpen försöka göra lite närmanden mot denna lilla skithög?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.