En favorit!

@alexandrabnilsson

Pov: du inser att sommaren redan är här ?

♬ Roman Holiday Sped Up – Jadyn

Jag vet att den här videon har några dagar på nacken, men jag tycker ändå att den förtjänar att visas upp. Jämfört med andra av Alexandras videos har den ganska få views, vilket jag inte alls tycker känns rättvist mot den.
Jag älskar det som verkar försiggå i hennes huvud, trots faktumet att videon skapades som del av ett samarbete för en hårborttagningskräm. . 😉

Annars känner jag mig så TRÖTT på svenska influencers på Tiktok. Det är ingenting annat än dem, som mimar till olika förinspelade ljud. BORING!
Ge mig något annat, snälla!

Kl 20 kommer det ett Öppet Spår eftersom det är röd dag i morgon.

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och gissa vem som slutat följa Molly Rustas på Instagram…

   Vad sker ?

   Va?? Jag fattar ingenting

   Eller har hon blockat han? ?

    Honom ?

  OT Men ändå refererat till rakning. Ska man verkligen börja raka ansiktet som Sandhra Johnsson gör i sin stories? Bara tanken får min hy att slå ut i finnar och andra utslag. Kan det verkligen vara bra och varför får man inte ha små ”persikohår” i ansiktet? Hon visar upp det som att det är något fult ?

   Många män rakar ju ansiktet nästintill dagligen, deras hud klarar det ju bra så varför skulle kvinnohud vara annorlunda? Jag rakar också mitt ansikte för tycker huden ser så mycket finare ut utan håret, framför allt om man har smink

    Provade det en gång. Aldrig igen!
    Hela ansiktet var fullt med stora smärtsamma finnar. Hade inte ens så mycket finnar som tonåring.

     Oj! Jag har gjort det i typ 10 år, aldrig haft problem ?

     Samma här. Det funkar inte för alla. Det är också suuuuuperviktig att ha rätt vinkel på rakbladet, plus att ha ett nytt och rent blad, så klart. Men nej, varken att ta bort asiktsfjun eller sån…vad heter det.. dermaplain(?) funkar för mig.

   Man får ju göra precis som man vill, som med allt annat. Jag har gjort det i flera år nu och min hud har aldrig varit fräschare! ??

   Började med det för typ 2 år sedan och älskar det haha. Har ljust hår (även i ansiktet då) och blandhy/torr hy. Känns super, så lent och sminket sitter bättre – speciellt då jag alltid föredrar puderprodukter. Har problem med stora porer på näsan, men nu när jag rakar har det blivit 50 % bättre. Aldrig fått finnar eller utslag och då är jag ändå känslig.

    Har dina porer på näsan blivit bättre av att du rakar ditt ansikte eller har du en hårig näsa? Jag förstår inte!

    Jag vill också genuint veta, har stora porer själv. Rakar du näsan alltså?

   Nej men oj vad jobbigt är det nästa grej som kommande generationer tjejer kommer uppleva som ett ”måste” för att vara ”fräsch”. Det kommer bara bli mer, och mer, och mer….

   (Och nej jag menar inte att någon enskild person gör fel men jag blir trött på utvecklingen generellt)

   Jag vaxar min musch och emellanåt rakar jag lite vid polisongerna så det inte ska se för vildvuxet ut. Funkar bra men har typ aldrig akne eller andra hudbesvär.

  Varför skulle den där videon ha mer views tycker du? Billigaste boomer humorn jag sett *cringe*

  Min första tanke: vem har hon kopierat denna gång?

   Såg denna många år sen första gången, men tror att det ursprungligen var typ ‘getting ready for a date like’. Sen användes videon och screenshots till sommar body grejer https://www.dailyedge.ie/women-warm-weather-beauty-problems-1585063-Jul2014/ så ja, jag har sett den tusen gånger.

  Alexandra alltså. Hon är fortfarande den Kissie hon så hårt försöker tvätta bort. Lite feminist ibland, kopierar andra konstant och så skiner mobbarmentaliteten igenom jämt och ständigt. Sur på andra influensers men beter sig likadant själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.