Vad pågår i den här familjen?

Den har några dagar på nacken, men kan någon förklara för mig vad som pågår i familjen Rasmusson?
Pontus skriver ”Hur jag slidar in i din mammas dm” och Pontus mamma svarar ”Du har roligare med yngre ? Så länge du hänger med lagliga ?”

Hellre en mammas dm än mammans dotters dm, men resten? ?

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Han o hans familj, så läskiga!
  Men röstar ändå för att sluta uppmärksamma.

   Jag röstar också för det!

   En till röst för att inte längre skriva om PR på denna blogg.

  Grovt dysfunktionell familj.
  Pontus är en sak, men mamman är än mer skrämmande.
  Det kommer sluta illa.

   Vad gör mamman värre än Pontus? ? Vet inget mer än detta om mamman än att föräldrarna är med i hans videos och att han eventuellt betalar deras lön svart.

  Nej. Nej. Nej.
  De behöver hjälp hela bunten!

  Tell me you’re a oskuld without telling me you’re a oskuld

  Kan vi inte bara sluta kommentera och skriva om honom?

   Varför ska vi det? Ska vi låta en eventuell p*do komma undan??

  Jag, på riktigt när jag läste —> ??????
  Fyyyy det här är så galet sjukt!

  Tack för inlägg om denna idiotfamilj. Så viktigt att Camilla fortsätter att ha koll på vad som händer med denna familj, så att fler varnas.

  Det är ju så öppet att Dumpen inte kan ha missat det.
  De hade älskat att sätta tänderna i detta om det varit något på riktigt.

   De har span på honom, men än finns det inget att agera på.

    Är det sant? Tack, tack, tack för att dem har det!

  Så otroligt obehagligt. Röd röd flagg. Jag som lärare undrar hur skolgången varit , känns som att familjen borde uppmärksammats och hafts under lupp där? Känns ju som att något inte stämmer med honom eller med henne.. Skolan kan ju ibland vara enda stället där det faktiskt finns chans att fånga upp familjer.. Nu är han förbi skolan och han och familjen får löpa fritt ?

   Jag vet att en fd klasskompis till honom uttalade sig i Blendas podd. Han sa att Pontus verkade vara kontrollerad hemifrån, fick inte ha bankkort på gymnasiet, varken han eller föräldrarna umgicks med någon annan på fritiden så de var väldigt isolerade. Plus att Pontus aldrig kunde göra fel enligt sina föräldrar. Skolan kan säkert ha haft sina misstankar men det kanske inte gick att bevisa något.

  Slidar ?

   Tänkte också på det, hahah!

  Är det 700 000 kronor p-Pontus är skyldig Skatteverket just nu? Stackars Teslan. Ser fram emot när mamman och pappan också åker på däng, ekonomiskt. Sälj huset, skaffa en husvagn att mysa i.

  Har för mig att även p-Pontus andra YouTube-kanal stängts ner. Hade flera tiotals följare. Det går bra nu.

  På Instagram presenterar sig pontusmamma som f.d. Mamma till Pontus ?

   Då är min teori att allt detta är ett försök att få fler följare på ett patetiskt sätt. Ett iscensatt drama där mamma C och Pontus är osams, mamma C kallar sig till och med före detta mamma till Pontus och sedan skriver en så vidrig kommentar på sin egen sons instagram. Folk ska börja följa Pontus för att få detaljer om dramat. Det behövs ju verkligen lite klirr i kassan nu när han har 700 000kr att betala. En mer patetisk familj finns inte! Pontus har ju själv sagt att när bloggbevakning skriver om honom så får han massor med nya följare.

   All publicitet är inte bra Pontus! Att vara ökänd så till den grad att INGEN vill använda en för reklam, kanaler stänger ner honom och folk gömmer sina barn för en är ett exempel på att det inte är till ens fördel att få publicitet.

    Verkar inte vara något drama mellan dem, så det där lät lite långsökt ? Men vidrigt skrivet av henne och sjukt att hon hejar på ryktet om att han bara gillar yngre

     Mer vidrigt att hon drar gränsen vid laglig, dvs 15 år…. en person i hans ålder OCH med hans uttalade intresse ska hålla sig till folk i sin egna ålder, dvs 20-årsåldern…
     Normala 23-åringar kan säkert dejta 19-åringar för att förtydliga hur jag tänker…

  Oj, det accelererade väldigt snabbt.
  Fler personer du tycker ska möta samma öde utan att ha begått något brott?

   I.R.O.N.I.

    Tror inte du vet vad ironi är isåfall.

    Ironi? Så du tycker de är toppen?

     Akta hemorrojderna, kära du.

  The bottom is nådd på riktigt. Hur fan kan en sådan dysfunktionell familj få gå lös? Vi har tillräckligt många personer som håller på i det dolda så att ha dem som influencers kan inte vara lagligt.

   Hur tänker du att det skulle vara olagligt? Att vara en obehaglig person är inte skäl att bli intagen på någon form av institution.

  Jag är nog trög men vad menar han med ”din mammas DM”? Är det så han har kontakt med en del barn som är för undan för att själva ha Instagram?

   För unga skulle det stå!

   Han försöker nog bara skämta till det, alltså att han på bilden kommer åkande och ”slidar” in i DM.

  Inte kul, man skämtar inte om sådant ?

  Togs inlägget om att Kenza var inne på förlossningen bort eller har jag drömt att ett sådant inlägg kom upp?

   Det har inte funnits något. ?

   Den är kvar. Där de står i hissen ☺️ Om inte du tänker på annat?

   Jag såg ett inlägg som är taget uppifrån när hon typ ligger i sängen med två band runt magen och skrev typ ”nu kör vi” eller likanande?

    Det är på hennes story.

   Nej du har inte drömt, det var ett inlägg från Kenzas stories på Instagram. Hon hade varit på förlossningen och kollat upp att bebisen mådde bra eftersom hon inte känt rörelser.

  Det är möjligt att de försöker skämta till det men de fattar ju inte att med tanke på allt äckel Pontus gör, utan någon som helst självinsikt om att han bara borde sluta och gå under jorden ett tag, så blir det bara ytterligare en spik i kistan.

  OT men är väl okej om det handlar om influencers?
  Iaf så idag undrar jag:
  1. Kommer Booken bemöta något från podden? Inte för att hon måste. Trots att podden var ganska ”snäll” så tror jag det tagit hårt på henne. Eller så är hon glad för uppmärksamheten.
  2. Har Molly och Ross gjort slut? Tror det till 100% men om man har barn med någon är det kanske lite väl dramatiskt att avfölja fram och tillbaka. Men vet ju inte vad han gjort (för jag tror det är han som fuckat upp, Molly verkar vara otroligt familjekär så tror ej hon valt att lämna honom)
  3. Ja, here we go again: Maggan och Louie verkar ha gjort slut. Tråkigt!
  4. Vad är det för resa som bland annat Nemo Hedén och Ann Söderlund gör? Det är en tv-produktion som väntas ta 9-24 dagar.
  5. På tal om Ann, hon har separerat från sin man. Tråkigt det med.
  6. Varför skrivs aldrig om My M längre? Jag försökte köpa en blombukett där förra veckan men ”det fanns ingen florist på plats”. Och varför är hon och Booken ej längre vänner?
  7. Och nu har jag inga fler punkter!

   Haha ang punkt 6, vem fanns på plats då??

   4. Kompani Svan

   Punkt 7: synd, gillade din lista.

   Jag undrar så mycket om Anna kommer bemöta. Men det verkar inte så för isåfall hade hon väl redan gjort det vid det här laget?

    Jag skulle önska att podden oförskämt gör en liknande story på My Martens! Där finns en hel del också som inte stämmer!

     Jag ser fram emot att höra avsnittet om Din och Angelique. Minns att de var överallt i tidningarna på 90-talet, men jag var för liten för att förstå vad de var kända för och tyckte de verkade skumma efter ngt hemma-hos-reportage (obs jag var barn)

     Men är My M verkligen känd? Anna Book är ju ändå sångerska/mediapersonlighet och har varit med i Melodifestivalen flera gånger, även Fångarna på fortet och andra tv-produktioner. De flesta vuxna svenskar vet nog vem hon är.
     My M är totalt okänd utanför sociala medier. Hon har förhållandevis få följare på Instagram om man jämför med andra influencers. De flesta svenskar har inte en susning om vem hon är.
     Ärligt talat är det bara här på Bloggbevakning jag någonsin läser om My, ingen annanstans skrivs det om henne och inga jag känner följer om henne.

      Johodu på Flashback är det aktivitet om My vill jag lova. Över 13000 inlägg i skrivande stund! Min första tanke när jag började lyssna på avsnittet om Booken var: snälla gör en om MYtomanen ??

   Så lättad över om Maggan inte är tillsammans med den där falska slembollen. ?

    Det kan väl inte vara slut igen?!!?!!

    Hur orkar de?

    Det känns ju som de hade en Reunion bara för tv-serien skulle sändas…….

   Vem var på plats då?

  De här ständiga anspelningarna på sex är så obehagliga och landar helt fel.
  Verkar som om de inte fattar att det här inte är humor utan bara sjukt och äckligt.

  Är det här en grej med, ”din mamma/pappa”? Tänker hon Isa Öst-nånting på tiktok som ofta säger ”din pappa” i typ liknande sammanhang.

  Oh hjälp, Pontus verkar desperat försöka ändra sin image från en ”barnidol” till en avdankad reality serie-deltagare. Han ska mer än konstant anspela på sex eller påvisa hur flörtig han är, fast som i en parodi av sig själv. Han är nu på semester i Spanien, och på planet dit såg han en jättesnygg tjej (eller brud eller latina eller vad han nu använde sig av för ord) Han hade frågat om hennes nummer, men hon hade pojkvän. Dock kunde Pontus självklart få numret ändå, för det var ju han! Den stora allsmäktige Pontus! Han skulle även få en natt ensam med henne, och med det visste han ”inte vad som menades, kunde någon förklara det?”.

  Undrar hur det går med skulden han fick på sig. Känns ju inte jättekul att få den i hans ålder. Det var intressant att läsa vad han hade sagt i sitt försvar och även läsa förklaringarna till varför det hade swishats stora belopp mellan P o föräldrar, när de ej var anställda. Jag undrar faktiskt om de tänkt lägga av, för alla videor han lägger ut är gamla från hans videoarkiv, han har inte spelat in något nytt sedan han flyttade hemifrån. För övrigt tror jag att flickvännen i hans cover av Barbie-blaskan är hans pappa, inte hans mamma. Dessutom är det självklart han själv som skriver kommentarer från sin mammas konto, ev kommer överens med henne vad de ska kommentera. Lustig och obehaglig familj.

  SLUTA ?? POSTA ?? OM ?? HONOM?

  Jag är fortfarande helt 100 på att både Pontus föräldrar, och deras föräldrar i sin tur, är syskon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.