Dashas utbrott på Joe and the Juice

33 minuter in i det här avsnittet av ”Ord och alla visor” berättar Dasha om en incident hon haft med personalen på Joe and the Juice.

Jag fick den här kommentaren på bloggen om något som sägs i Alexandra och Dashas podd ”Ord och alla visor”. Den handlar om att Dasha Girine har fått stenhård avokado i sina barn smoothie, som gör att hon får återvända till Joe and the Juice för att få två nya. 

Hon är mäkta irriterad och slänger de gamla smoothisarna i disken och kräver att personalen ska komma ut till bilen med dem eftersom hon tvingats lämna barnen i den då det inte fanns parkering. 
Det hela slutar ändå med att hon själv måste gå in och hämta dem.

Håller ni med kommentaren från bloggen eller är det här ett helt rimligt agerande från Dashas sida? Eller lite av båda? 
Hur känner ni småbarnsföräldrar? ?? 

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker Dasha verkar vara en riktigt oskön människa av det lilla jag läst om henne här på bloggen.

      Det konstiga för mig är att jag följer henne på insta utan att lyssna på podden och det är som om det är två helt olika personer som det här handlar om. Hon är sympatisk på insta, men vad är det för personlighet hon visar upp i podden??
      Nu är det andra gången det sker. Är det någon annan som känner likadant?

        Helt sjukt av henne att brinna av på det sättet för en smoothie. Hon som jobbat service i flera år borde veta att man inte beter sig så mot servicepersonal för ett ynka litet fel.

          Stört också lämna två små i bilen för en j-la juice
          Har hon alltid varit såhär, el nåt slagit slint?

            Jag följer inte henne. Hur små är barnen?

              Yngsta är runt 2 och äldsta är väl runt 3-4 år, vet inte Exakt men däromkring.

            Sjukt att lämna barnen i bilen i typ en halv minut? Skärp dig.

              Nej, det _är_ sjukt för vad som helst kan faktiskt hända, även om det är låg sannolikhet.

              Ja. Sjukt.

        Tror det är en grej med poddar, särskilt där de snackar lite mer flytande, att den riktiga personen helt enkelt kommer fram där inlägg på instagram är mycket enklare att hålla en front på. Tyvärr funkar det ju också, även de här ”skandalerna” påverkar ju inte deras följarantal nämnvärt – för att dra upp gammalt grejs så hotade ju bokstavligen Kissiie en journalist för tio år sen eller så och visst fick hon några månader av dåliga annonsörer men egentligen – var det något som påverkade henne? Samma med Margaux nu, jag skulle gissa att hon hade varit helt förlåten om hon bara bett om ursäkt och sen fortsatt som vanligt istället för att ”stänga ner” och köra svt-grejen, nu är hon ju på väg tillbaka så även om alla dessa rätta ansikten synts är det inget folk orkat lägga någon vikt vid under en längre tid.

    HYYYYBRIS!!

      Jag tänkte också det att hon har fått hybris, iom det där hon sa om kompisen och present på 300 kr, lät verkligen oskönt. Kanske lider hon av PMS så därav denna överreaktion och händelse på Juice-stället, eller fått hormonrubbning vilket kan resultera i humörsvängningar och raseriutbrott. Tur i alla fall att hon i efterhand inser att hon betett sig dåligt, bra det i a f och modigt av henne att berätta om det.

    Ja alltså, har stället inte den servicen så får man hämta sin smoothie själv. Alla har svårt att hitta parkering i Sthlms innerstad så hon är inte så speciell. Parkera längre ifrån och gå, precis som alla andra.

    Nej nej nej. Så jävla oskön människa.

    Hade inte agerat på det sättet men hade blivit sur!

    Jag vågar knappt säga till om jag får fel mat så för mig är det heeeelt ofattbart att härja och vara otrevlig.

    Hon kunde väl sagt till lite trevligt bara? Tråkigt med rutten avokado i smoothien så klart, men tror inte att någon gjorde en äcklig smoothie med flit.

      Haha samma här. Säger inte ens till när jag får FEL mat. Visst, jag beställde en räksallad men jag kan äta kycklingsalladen jag fick serverad här. Inte ska lilla jag vara besvärlig ?

        +1

          Nejmen skrattar så mycket åt sånt här! Är precis likadan och jag VET ju att det är helt vansinnigt ? Äter hellre något jag inte gillar än att säga till att jag fick fel mat! Och var maten rätt men smakade pekka poskalainen så kommer jag ändå säga ”ja, gud, jätte gott!” när dom frågar om maten smakade bra ?

            ”det var bara sååå mycketttt maaaat” ???

            Hahahahaha detta!
            Sitter och muttrar uopphörligt om rättens alla fel och brister tills servitören kommer fram.
            ”Jaha detta var inte standarden man var van vid här. Köket har verkligen ingen bra dag. Så sorglig liten sidosallad. Man ser knappt fisken under all panering. JA SUPERGOTT, VERKLIGEN!!! ?”

        En gång fick jag en liten espresso på restaurang i Italien. Jag dricker inte ens kaffe men vågade inte säga till och tänkte att det kanske var någon italiensk grej att man fick liten kaffe efter maten. Drack snällt upp den. Strax efteråt kom servitören och bad om ursäkt att han hade satt kaffet på fel bord och såg ganska snopen ut över att koppen var tom. Haha, så himla dum interaktion.

        En annan gång stod jag på Max i 45 minuter och väntade på min mat innan jag vågade fråga om den var klar snart. Dom hade glömt bort. Men jag fick asmycket pommes gratis, så det var lugnt ändå ?

      Det var väl inte rutten avokado utan hård, dvs inte riktigt mogen?

        Ska den inte vara mixad om det handlar om en smoothie? Fattar inget ?

          Nog hård avokado går typ inte att mixa slät utan det blir (hårda) bitar av den.

      Och jag är en sån att när jag väl beställer och äter ute, ja då ska det vara bra! Jag beställer enbart något med kött ute och den ska vara stekt så som jag vill ha den, annars åker den tillbaka ? Jag är nog rätt besvärlig, men betalar man för något som ändå kostar lite så vill jag ha mitt kött i rätt stekgrad.

        Men vill påpeka att jag givetvis inte blir arg eller sur om det inte blir rätt, utan jag säger bara till att jag önskade en medium rare exempelvis, och det jag fått är en well done. Då åker det tillbaka! Men man behöver ju inte bli otrevlig och rent av taskig mot personalen, misstag händer alla.

          Joanna
          Jag säger ” Nu tror jag att det blev fel, jag beställde xxx” jag är artig och vänlig i tonen. Det kan bli lite fel ibland och om servitören ber om ursäkt så ber jag om ursäkt.
          Att bli otrevlig och skrika och vara nedlåtande hjälper inte någon.

            Fast ingenstans skrev jag att jag är otrevlig, nedlåtande eller skriker?

              Jag tror inte hon menade dig.

      För mig handlar det mest om att jag inte orkar skicka tillbaka och sen behöva vänta på rätt mat, så länge det är ok spelar det liksom inte någon större roll, speciellt i sällskap med andra!

    Dasha ger ett så extremt osäkert och otrevligt intryck. Jag hoppas hon är trevligare i verkligheten för hennes egen skull. Det måste vara rätt dränerande för henne själv att hålla på som hon gör, anmärka på hur folk ger i presentkort och irritera sig för vissa summor samt känna ett behov av att offentliggöra det, samt bete sig sådär för två smoothies. Man kan bara vara glad att man själv inte har såna behov. 🙂

    Vem är hon ens? Varför beter sig som en svinig diva?

      Undra om hon är så elak för att hon inte got the looks ?

        Gud vilken vidrig kommentar!!

        Och din ursäkt till att vara elak är…… ?

    Köper hon smoothies med avocado till barn? Gillar barn det?

      Ja, det brukar dom. Barn gillar ofta fett.

      Barn gillar väl smoothies. Jag brukar mixa ner sådant som också är bra för dom. Smaken av avokado döljs ändå av andra frukter och bär så jag tänker att det inte smakar så mycket om det typ är en banan eller annat i samtidigt.

      Sen gillar väl en del barn avokado också, är nog olika.

        Tror de flesta barn gillar/är helt okej med avokado. Är ju en rätt mild smak och fett.

    I ett annat avsnitt berättar hon om när hon bjudit hem folk och en av hennes singelvänner ville ta med en annan vän då man fick ta med en +1. Då hade hon sagt att det var det sjukaste (!) hon hört och sagt att det ska vara en partner i sådana fall. Sedan ringde hon runt till övriga gäster för att sprida vidare galenskapen som hennes vän hade för sig

      Vem är den här Dasha? ?

      Hahaha va, i vilket avsnitt? Jag har följt Dasha länge och alltid undrat varför hon alltid byter umgänge och nu börjar man förstå.

        Avsnitt 11

      Haha! Hur kan hon ens ha vänner som hon behandlar dom?

      Haha ja då brann hon också av på ett helt orimligt sätt, hade skällt ut personen som frågade på notor, sagt fu*k you och grejer väl? Sen skvallrat vidare om denna person till andra vänner som sa att hon fick lugna ner sig lite och att det inte var en big deal som hon behövde bli så arg för

      Låter som hämtat ur meangirls! Omoget beteende!

    Hon verkar vara så oskön, vad har hon för följare blir jag nyfiken på? Hon verkar inte alls vara ödmjuk och empatisk. Blir mörkrädd.
    Visst kan man klaga men man behöver inte bete sig på det viset? Och vaska smoothien framför personalen? Inte alls okej!

    Helt sjukt av henne att brinna av på det sättet för en smoothie. Hon som jobbat service i flera år borde veta att man inte beter sig så mot servicepersonal för ett ynka litet fel.

    Sinnessjukt Karen beteende!

    Hade en kund kastat saker där jag jobbar, hade jag kallat på vakt och sen sagt att de inte är välkomna tillbaka. Man får inte bete sig illa mot andra människor oavsett vad de arbetar med.

    I dagens poddavsnitt berättar hon om att hon skulle kasta ägg från sitt fönster för att få några studenter att vara tysta.

    Är inte hon bästis med Forni? Som det också ryktas om som en rätt oskön person

      Nja verkar ju inte vara speciellt påprackad. Verkar som att dottern bär den lite när hon vill, rätt vanligt bland svenska muslimer, eftersom hon i flödet för 22 timmar sen inte hade någon hijab och i storys hade det på en bild. I en story för två timmar sedan satt hon utan hijab.

        Skulle svara till Breakie ?

      De slutade vara bästisar för 10 år sedan. (När de piffade tillsammans), men är väl ytligt vänner nu. De är ganska lika, båda inflyttade till Östermalm från förorter och gör allt i sin makt för att försöka tvätta bort detta och upplevas som överklass. Båda har hybris och tycker väldigt gott om sig själva, ser ned på andra.

        Poddade – godmorgon

    Så fånigt.

    Aisha har lyckats pracka på äldsta hijab. Jag slits mellan att hon förmodligen valt det själv vilket är fint och att känna det hade aldrig hänt om mamman inte konverterat.

      Vad heter hon på insta?

      Är det något fel med och vara troende muslim menar du? Med hijab? Läs på, det är 2023.

        JUST DÄRFÖR! Med så tycker jag om alla religoner. Särskilt de abrahamitiska.

          Men är det inte sjukt att ett barn ska täcka sig? Syftet är ju att inte män ska titta på henne/se henne. Alltså påvisar hijab på sexualiseringen som sker, inte bara av vuxna kvinnor, men också av barn?

        Nej jag pratar om hijab, flera troende muslimer jag känner väljer aktivt bort just det plagget.

        Eehhh? Ja det är nog rätt fel att ”pracka på” någon en hijab, om nu Breakies kommentar stämmer.

      Nja verkar ju inte vara speciellt påprackad. Verkar som att dottern bär den lite när hon vill, rätt vanligt bland svenska muslimer, eftersom hon i flödet för 22 timmar sen inte hade någon hijab och i storys hade det på en bild. I en story för två timmar sedan satt hon utan hijab.

    Hahahhaaaaa vilken Karen

    Jag kan förstå att Dasha ville ha nya smoothies, men kan inte greppa varför hon kände sig tvungen att bete sig illa mot personalen för det. Misstag händer. Fel i ens beställning på restaurang eller kafé kan man påtala på ett lugnt och civiliserat sätt.

    Sval? Snarare psykfall. En förälder som är så stressad med barn ska inte vistas bland folk och sen kunde hon bara skita i smoothies, den tiden och energin hon slösade andra människor kunde hon besparat dem genom att köpa nåt annat till barnen.
    Känns som att hon inte hade en bra dag pga barnen och ville ta ut det över någon annan.
    Stackars tjej på Joe and the juice, Dasha borde gå tillbaka och be om ursäkt för att hon beter sig så som hon beskriver sina barn när de inte kan bete sig osv osv osv.

      Jobbigt för barnen att se sin mamma så upprörd och utåtagerande också, värsta raserianfall. Begära ett cafe att komma ut med smoothie och att leta upp en när man kört ifrån.

      Sen kan de ju inte va pga pengarna som hon gick tillbaka har man jättedålig ekonomi kanske man är tvungen för att spara in men hon brukar ju prata om att 300 kr presentkort o annat e för lite så låter inte som hon har d så illa

    Jobbar det tjejer på joe and the juice alltså? ??

    Tur att barnen inte var med och slapp se hur morsan betedde sig som psykfall.

      De va ju i bilen med henne när hon tuta och skrek åt tjejen att komma ut med smoothisen till henne. Inte friskt beteende.

      En person som är aggressiv är inte det vid enbart ett eller något fåtal tillfällen. Det här är inget nytt för barnen! Tyvärr kommer barnen också hantera sina emotioner med aggression pga. avsaknad förmåga hos föräldern att reglera sina emotioner (hålla ilskan och kommunicera på ett rationellt sätt). Aggression är ett ärvt beteende från anknytningspersonen/-personerna. Dasha har i sin tur lärt sig det här beteendet av antingen sin mamma eller pappa (möjligtvis båda två). Det här kan läras om som tur är och får hon bukt med detta, kan även barnen lära sig hälsosamma verktyg kopplat till kommunikation.

    Utifrån hela historien så förstår jag verkligen att hon blev irriterad, hon hade gjort alla rätt för att allt skulle gå smidigt med barnen och deras energi och så ställdes allt på ända pga superomogna avokados som personalen verkligen inte borde serverat. Men, beteendet är ju ändå helt oursäktligt.

      Helt sjukt att ta bilen några gator varje dag för att hämta sina barn på dagis också. För att ungen inte gillar vagn. Vad skön han kommer bli när han växer upp ?

        Inget fel i att respektera barnet om hen inte vill åka vagn (att respektera människor leder ofta till att de lär sig respekt – och tvärtom) – men då finns ju bärsjalar och selar att tillgå!

          Just respekt för andra människor verkar inte vara något som hålls särskilt högt i det hushållet.

          Barn mår bra av att promenera. Det går att öva upp men att bara sätta ungarna i bilen löser ingenting. En förälder som inte anpassar sig efter barnet och tycker att allt ska gå fort hela tiden, den hämmar faktiskt barnets utveckling. Klart en 3-4-åring kan tycka att det är tjatigt med vagn när den faktiskt kan gå. Det krävs flexibilitet och smidighet från föräldern i den där åldern och då klaffar det inte med en stressad förälder som anser att barnen ska vara tysta, fogliga och lyda minsta vink. Tyckte mig se att Dasha hade rätt risigt tålamod även när första barnet var ett spädbarn (totalt orimlig reaktion på ett spädbarn som uttrycker basala behov). Hon kan vara rätt kul ibland, men hon är en person man håller på avstånd och inte går in i känslomässigt.

    Har jobbat inom restaurang och handels i hela mitt yrkesverksamma liv, vilket blir 19 år i år, och sånthär är fan vardagsmat.

      Vilket? Att ni mixar i stenhårda avocados eftersom ni skiter i vilken kvalitet ni serverar?

        Lina… Dig hade man inte velat stöta på, ifall ett misstag skulle ske.

    Förstår inte hur man kan bete sig på det sättet.. när man är med sina barn också..

    Har man lämnat sina barn i bilen som dessutom är oparkerad för en smoothie förtjänar man en rutten avokado.

      Oparkerad?

    Helt rimligt beteende från hennes sida om man vill utsätta ersättningssmoothien för kontaminerat innehåll. Kroppsvätskor i bästa fall och cyanid i annat.

    Sinnessjukt. Är dessutom så sjukt trött på föräldrar som tror att resten av världen ska anpassas efter deras barn. Tycker det blir värre och värre generellt.. ”ursäkta kan jag få ditt och datt jag har barn med mig” hahaha NEJ! Ingen ska någonsin behöva anpassa sig efter någon annans barn? Helt otroligt att man kan vara så självcentrerad att man tror att någon annan ska anpassa sig för att man har barn eller att de ska få specialbehandling för att de har barn? vidrigt

      Ja jag är beredd o hålla med det är hennes ansvar hennes barn väntar i bilen, då får hon faktiskt ta in barnen i cafet även om det är jobbigt för henne varför ska det vara personalen på joes ansvar att gå ut och hitta hennes bil? Dom ska eg inte alls lämna arbetsplatsen

      Men i vissa fall tycker jag självklart man hjälper till och anpassar sig för att underlätta för en barnfamilj. T ex ett litet barn har svårt att hålla sig så länge och då tycker jag det är självklart att barnen får gå före i toalettkön (om det är vanliga vuxna människor som står före)! Tycker inte alla det?!

        Jag har inga egna barn men håller med dig.

        Uppenbarligen N men jag snackar om att man kan inte förvänta sig restaurang personal lämna sitt jobb. För å hjälpa

      ”Vidrigt” till och med ?
      Tänkte som du innan barn. Inte längre. Om du har valet att t ex låta någon med barn gå före i kön så kan du tänka som så att annars kommer barnet snart gallskrika – går ut över dig – och att föräldrar inte ber om sånt för egen del utan för barnets skull. Det är liksom inte möjligt att få en hungrig 2-åring att förstå hur en kö fungerar.

    Har ändå förståelse. Jag brukar inte vara så otrevlig dock. Vid pms, lite värre, men försöker hålla ilskan inom mig så gott det går.

    Brukar dock alltid inleda trevligt och sen får man se vart det bär

    Jag är småbarns förälder och förstår dasha och hade absolut kunnat agerat likadant på en dålig dag, men troligtvis hade jag bara blivit jävligt irriterad och slängt dom i soporna ute. Personalen p joe n juice bör veta bättre hur man gör en smoothie eller så bör dom inte jobba där.

      Du behöver jobba på din attityd.

      Hur kan man med att bli upprörd och arg över såna småsaker.
      Skärp er föräldrar/vuxna som håller på så här.

      Man behandlar alla med respekt. Alla.

      Jag jobbar inom service och har blivit kallad könsord bla för helt banala saker där det oftast är kunden/gästen själv som gjort fel.
      Både män och kvinnor.

      Man blir faktiskt ledsen.

        Man ska behandla kunder med respekt också och inte slarva med det man serverar.

          Men det måste klassas som ett ärligt misstag att lägga i en Avokado i en smoothie som inte var riktigt mogen…? Att däremot gå bananas och ställa till en scen pga detta klassas mer som galenskap och brist på förmåga att behärska sig.

          Jag brukar alltid rysa lite när människor tappar det så här mitt i offentligheten. Tänker att det oftast är ett litet smakprov och att stackarna som lever ihop med den personen är dom det är riktigt synd om.
          För visst att man som människa ibland fullständigt tappar det, det är helt normalt. Men att börja behandla andra illa för att man själv är stressad eller så. Nej.

    Storhetsvansinne!!
    Sjuk jävla människa, vem är hon ens?!

    Två av Sveriges kanske vidrigaste beteenden i en och samma pod. Vilken grej lol

    Enda grejen är väl att Joe är så dyrt en liten latte eller juice e ju liksom 50-80 spänn. Då vill man ju ha det bra, hänt två gånger jag fått avokadon stenhård i min macka med vilket är lite slarv för dom måste ju märkt avokadon inte var helt bra men att bli sådär sur är helt orimligt. Hade räckt att bara bett om nya

    Lyssnade på podcasten mer ordentligt nu och jag har själv problem ibland med att jag kan bli irriterad men gud vad dum reaktion av henne, hon kan ju inte förvänta sig dom ska komma ut och serva henne? Hon kan inte förvänta sig att personal där inne ska se efter hennes barn i bilen då får hon ta in dom o vänta.. gud

    Haft Dasha ombord flera ggr.. sjukt otrevlig och dryg attityd, Passiv aggressiv och låter kidsen löpa amok. Katrin Z är exakt likadan.
    Nyrika från öststaterna beteende?

      Ombord på vadå? En båt? Dubbeldäckare? Flygplan?

        Flygplan ✈️ hennes kille är lugn o laid back men hon och hennes mamma not so much…

          Kan tänka mig det, hon verkar helt hysterisk plus detta snobbiga beteende hon har där hon tror att hon är över alla andra

    Hon är ryss! End of discussion, sorry not sorry.

      Inte okej att ens skriva så.

        Jo det är det!

        High maintenance russian. Check it up!

    Ironiskt att sista inlägget på Dashas blogg handlar om att läsare behandlar bloggare på ett sätt man aldrig skulle bete sig mot servicepersonal på ?

    ” Om ni besökte en restaurang, och så råkade servitrisen tappa er mat i knät på er – inte fan hade ni sulat maten i huvudet på henne och dumförklarat henne i ert högsta tonläge där på restaurangen framför andra gäster?”

    https://dashas.se/ett-tungt-farval-15-arig-vanskap/

    Haha- lite som gubben som igår skällde ut en kille på KFC för att han inte fick/kunde beställa ”en hamburgare med bröd, riktigt nötkött och några droppar dressing”?

    vad är likheten? Är ju inte ens nästan samma sak.

      Att begära saker och tjänster som inte finns och bli arg – jag tänkte att det var lite samma men hade tydligen fel?

    Hon kan la göra sin egen jävla smoothie till barnen om det inte passar. Dryg jävla bitch-fason. ??‍♀️??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.