Isabella Löwengrip förlovad


Till slut gick han ner på knä och friade! Som hon har väntat och pikat honom för att han aldrig ställer frågan. Men nu har det alltså hänt, Paul gick ner på knä och friade till Isabella under sponsresan ombord på en segelbåt, och hon sa givetvis ”JA”!
Till Expressen skriver Isabella så här:

Han har ställt lite kryptiska frågor det senaste året så magkänslan har sagt att något är i görningen. Men åh så lång tid det tog att vänta.

Jag ska inte tjata på ett bröllop på ett bra tag, det har redan varit press på förlovningen i tre år ?.

Kändiskompisarna gratulerar så klart, och jag kan ju inte vara sämre, så grattis till det nyförlovade paret!


Som Monica Geller säger: ”Nagging WORKS!” ?

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad roligt för dom! Och vilken fin ring!! ❤️?

   Så fin och romantiskt att han ritat den själv! Undrar vad det är för sten, väldigt vacker. ??

    Verkligen! Hade gärna låtit min kille designa ringen ? jättefint och för mig skulle ringen bli ännu finare då

   Jag tror att Isabella är jätteglad över förlovningen, men hatar ringen (om jag ska vara helt ärlig). Hon brukar gilla mer ”stilrena” smycken, de ska vara klassiska. Den här ringen är mer modern och hon har själv sagt att hon brukar lämna tillbaka saker som han har köpt. Min gissning är därför att hon kommer att köpa en ny ring i sinom tid.

    Jag tycker inte ringen känns modern utan mer gammaldags.
    Väldigt fin tycker jag. Förstår vad du menar med att hon gillar klassiskt stilrent och hoppas hon gillar den just för att Paul verkligen ansträngt sig med att designa den själv.

     Jag hoppas jag har fel. Tycker också att Paul gjort ett jättebra jobb! Väldigt fint och romantiskt att han designat den själv.

     Vikingatid möter Hollywood.

    Ringen känns absolut inte modern men inte heller klassisk. Hoppas verkligen att hon gillar den med tanke på all tid och alla pengar han lagt ner.

   Nej, tycker inte alls att ringen är fin.

    Den verkar tjock och obekväm.

  Smygreklam för airup på Linn Ahlborgs senaste vlogg? Visar upp flaskan flera gånger i takes som hon inte brukar göra vanligtvis och har haft spons med airup tidigare

   Står i beskrivningen till vloggen ”innehåller reklam för Airup” med en hemsida och en rabattkod, då blir det väl inte smygreklam?

   Hon gör samarbetet vid 03.45 i vloggen så då är det ingen smygreklam?

  Wow, vilken ring! Blir glad för hennes skull, hon har varit förväntansfull länge! Tror att det blir ett hejdundrande bröllop!?

   Grattis. Fin ring. Men tror dom kommer ha ett mindre bröllop.

  Så härligt, hon verkar glad och gillar ringen.
  Vad är det för sten tror ni? Akvamarin? Undrar också över flätningen, vad kan det vara för material? Är det små, små diamanter?

   Jag gissar att både den stora och de små är diamanter. Bellsan känns inte som en person som skulle uppskatta ”alternativa” stenar. Den stora ser lite blå ut, men det gör en del diamanter i solljus.

   Tror allt är diamant.

  Jag förlovade mig också igår! Haha! Men med mormors ring från 40-talet och inte på en segelbåt, inte lika extravagant ?

   Låter mer drömmigt! Grattis! ?

   Onödigt att jämföra då både du och hon verkar nöjda med era frierier. Grattis till er båda ☀️?❤️

    Det var ingen jämförelse! Jag tyckte bara det var roligt att dela förlovningsdag med Blondinbella 🙂

     Jag menade inte heller så drygt som det lät utan menade verkligen bara att ni båda verkade nöjda och då finns det ju ingen mening med att ”jämföra” vems som var mer extravagant. Mitt grattis var helt uppriktigt menat också, både till dig och till henne (och era respektive så klart)?

      Men ingen jämför ju

       Släpp det nu bara. Eller ska saker förklaras i all evighet? (Nej, ingen behöver svara på den frågan..)

     Jättegrattis 😀

   Låter ju fantastiskt och äkta…grattis!!

   Grattis! ?

  Stort grattis till Paulette och Belsabub. Nu kan hen äntligen slippa att sova på golvet och Belsabub kan faktiskt kalla det ”vår” båt. Man förstår att Paulette först ville sälja lyan och betala tillbaka familjelånet innan hen satte ringen i produktion. Belsabubs alla psykiska diagnoser och ätstörningar försvann även dessa precis innan frieriet. Nu får vi se om det även finns kraft kvar hos Paulette att yngla av sig som den villa-pools-Neptun han är med sin treudd i högsta hugg. Stort grattis alla spaanläggningar i Sörmland som nu får ge bort logi och mat de närmsta 18 månaderna.

   Hur orkar man eller ens kommer på tanken att kommentera detta svammel ?

    Säger detsamma, löjligt svammel, patetiskt men detta par är den mannens största intresse.

   Och Paul (eller Robert Riddervold som han heter) begår samma folkbokföringsbrott som My Martens man. Skriven på en adress, men har sin huvudsakliga vila på en helt annan adress.

    Polisanmäl!!

     Men snälla ? vem har inte gjort så någon i livet. Är väl inte hela världen, och han säljer ju sin villa nu dessutom är lär skriva sig i deras gemensamma bostad

      Någon gång*

      Vad har alla gjort? Inte jag ??

       Legat med Elin.

       (?)

      Oj jädrans – vem har inte gjort så-herregud vilken bubbla lever du i? Äh spela roll om jag kör över ngn annan, vem gör inte det.

      Sansa dig och väx upp, tänk om alla i samhället betedde sig som du!

       Du jämför alltså att vara skriven på annan adress med att köra över någon… ok.

       ”mEn TäNk Om AlLa….”

        Oh my , väx upp

    För en oinsatt, får man mer pengar så? Hur de ut deras egen lägenhet svart?

     *hyr

     Beror på. Tror inte det är någon skillnad för dom men det finns andra som tjänar pengar på att t ex vara skriven i en kommun med lägre skatt men bo i en med högre, få reseavdrag osv. Man kan hyra ut sitt boende i andrahand vitt även om du är skriven där.

      Ok tack för du svarade ??

    Undrar verkligen varför han använder ett pseudonym?

     Jag har missat helt. Är det nån som brukar skriva sådär?

      Va? Hänger inte med på vad du menar? Haha

    Det är superenkelt att skicka in folkbokföringsfusk på Skatteverkets hemsida!

    Jag skulle tycka att det var något att oja sig över om det faktiskt inte spelade någon roll, men det är samma kommun och ingen har bidrag och Isabella/Odd betalar säkerligen maxtaxa på fritids. Så ingen skada skedd

    Han har bytt namn till Paul nu, och heter alltså Paul Riddervold.

   Wow. Du borde få pris i onödig kommentar och kommentar vid fel tillfälle i internetkommentar-sm ?

   ??? Var ju roligt. Nåt säger mig att du är en kille?

    Något säger mig att personen i vanliga fall skriver en del på FB ??

     Ja det har du rätt i ?

    Något säger mig att detta är samma person som härjar i GVFÖ-tråden på Flashback ?

   Jag var allvarlig, du vet ju vass på att skriva. Kan du inte få ihop nåt om Pernilla och allsången också?

   Du är värre än stollis ju.

    Haha nej var ju underhållande ju. Första jag kom på.

   Grilööv, hi there!

   You had me at villa-pools-Neptun! 🙂

  Åh så glad för deras skull!! Alltid velat gifta mig, men min kille vill inte det. Men vi har en fantastisk relation så känns dumt att sumpa den bara för att han aldrig kommer fria. Men drömma kan man ?

   Åh kan tycka att det lika mycket ligger på honom att han skulle kunna gifta sig bara för att din skull. Men huvudsaken är såklart att ni båda är glada och tillfreds med relationen i sin helhet. ?

    Fast det är ju ett juridiskt bindande beslut att gifta sig och något som alltid kommer att påverka mycket med försäkringar, ekonomi, köpa/sälja etc unless att du skriver på papper ang sådant också så kan tycka att det inte är så ”bara att gifta sig för din skull” ?

    Vet inte hur länge detta par har varit tillsammans heller och om det eller inte finns barn i bilden etc, sådant spelar också in (tycker jag).

    Jag vill själv inte gifta mig i min nuvarande relation då jag har varit gift en gång innan, medans min partner vill det – Så jag kan förstå båda sidorna och jag har raljerat klart nu ja ?

     Jag säger inget om ts eller ditt förhållande nu, ni gör rätt på ert sätt. Men för mig skulle det kännas konstigt att leva ihop med någon, dela allt i sitt liv med någon men den vill inte gifta sig för… ja varför? För mig skulle det kännas som att han är lite.. kanske oseriös om han är rädd att bli för bunden till relationen. Speciellt om man ändå lever ihop och har tänkt göra det. Men igen, säger inte att ni gör fel, delar bara min tanke.

      Jag vill inte gifta mig och är tillsammans med en kille som har samma inställning. Ingen av oss är rädd för att binda oss, vi har varit tillsammans i 8 år, vi äger boende ihop osv. Anledningen för oss är det inte nödvändigt att gifta oss av ekonomiska eller juridiska skäl, ingen utav oss ser det som mer än en bit papper, ingen är sugen på att ordna ett bröllop och det ändrar inte vårat förhållande. Och vill någon av oss lämna så kommer den att lämna oavsett liksom.

       Och då är det ju toppen för er. Eftersom ingen av er vill gifta sig så är det bra. ”Problemet” kommer ju när en vill (av någon anledning) men inte den andra (också av en anledning). Och det är ju tyvärr inte så att man kan gifta sig lite grann för att kompromissa ?

        Ja såklart, jag gav bara mig själv som exempel på att inte vilja gifta sig inte är detsamma som att inte vilja ha ett seriöst och (förhoppningsvis) livslångt förhållande.

         Nej så klart. Men om äktenskap är viktigt för den ena så kan jag förstå att den tycker att det är konstigt att den andra absolut inte vill gifta sig. Men är båda är rörande överens så är det väl aldrig en fråga att behöva lyfta ens. Och då har man hittat en bra match.

          På samma sätt som den andra då tycker att det är konstigt att ens partner värderar förhållandet baserat på ett signerat papper och att vara juridiskt bundna till varandra? För vår kärlek utan det, är inte lika seriös? Eller…? ?

          Tycker personligen inte att det är så svart-vitt, men det är intressant hur det alltid är den som inte vill gifta sig som ifrågasätts och framställs som oseriös etc. För mig handlar det mer om romantik att gifta sig är så romantiserat sen barnsben och också att många (inte alla, men många) vill ha den stora festen och visa upp allt för vänner och familj – vilket jag kan förstå också!

          Jag älskar min partner och vill leva ihop resten av livet som det ser ut nu (jag är en realist, hoppas på det bästa men är medveten om att det bästa inte alltid händer) och jag är inte alls rädd för att vara med min partner 100% – MEN jag vill inte gifta mig! Jag har inte det behovet och tycker inte att det gör någon skillnad till det bättre, snarare tvärtom.

          Alla tycker olika och alla gör vad som fungerar bäst för deras förhållande – min grundpoäng var att ”gifta dig för din partners skull” inte känns som en fair deal heller ☺️

           Nej, det är ju en sak som är svår att kompromissa med, jag håller med om ditt sista stycke. Intressant bara för jag tycker att jag hör mer det motsatta. Att den som vill gifta sig låter bli för att den andra inte vill. Eller låter bli.. kanske snarare väntar och hoppas på att den ska ändra sig. Men vad vet jag. Jag vill verkligen poängtera igen att jag inte alls menar att det är något fel i din relation eller att jag ser på den som dålig eller liknande. Bara intressant att höra olika syn på det.

           Och tack för en trevlig diskussion trots att vi ser olika på det ?

           Förstår hur du menar! ??☺️

       Om du eller din partner hamnar på sjukhus är det era anhöriga som bestämmer. Ni är inte varandras anhöriga om ni inte är gifta så bli föräldrar/syskon. Också de som ärver om ni inte skriver testamente. Men ärvandet kan man ju lösa. Att inte vara om en av er blir sjuk går inte att lösa utan att vara gifta… det är liksom inte bara ett papper.

      Nåja, nog projicerar du allt dina idéer om vad ett giftemållöst förhållande är på deras relation.

       Ingen här projicerar, folk berättar hur deras förhållanden är och hur de resonerar och det är olika, ingen säger åt andra hur de ska göra. Det finns flera giltiga anledningar att vilja gifta sig och flera giltiga att inte vilja det.

       Jag kan inte vara mer tydlig med att jag anser att de gör rätt i just sina förhållanden men det blir ett tråkigt kommentarsfält om vi bara ska kommentera det vi håller med om. Folk får vara ogifta, gifta, singlar, ihop med flera.. så länge alla i relationen är nöjd och det verkar de jag svarade vara. Jag delade mina tankar, jag ber uppriktigt om ursäkt om det lät som att jag ifrågasatte deras relationer. Det gör jag inte.

      Håller helt med dig.

     TS här! 🙂 Inga barn i bilden (ännu, men vi försöker). Har förklarat för honom att jag verkligen vill gifta mig, men han blir irriterad och vill verkligen inte (överhuvudtaget, i livet) och då känner jag att jag får respektera det och vara nöjd med den fina relation vi har.

  Hahaha det första jag tänkte på var NAGGING WORKS ?

  Det hade varit märkligt om hon hade sagt nej tack så som hon tjatat! Är nog lite gammaldags och tycker att man inte friar på en jobbresa som dessutom är sponsrad. De gör både reklam för båtföretaget och tar bilder för diverse andra samarbeten. Så denna förlovning verkar vara en deal med båtföretaget. Ännu ett samband, Robert Riddervold alias Paul Sundvik fick till slut sin bostad såld för 20,5 millar.
  I dagens tider – varför förlovar man sig när man bott ihop – hallå Skatteverket han är inte skriven hos henne fast de bott ihop – moderna par bestämmer sig väl tillsammans för att gifta sig. Att kvinnan ska vifta med ringen som en trofé är djupt osmakligt.
  En förlovning gör man tillsammans, man gifter sig tillsammans, man får ( ej skaffar) barn tillsammans.
  Tänker osökt på Margaux fejkbröllop.

   Du var en riktigt positiv typ du ?

    Ja herregud alltså… Tror inte alls att förlovningen är en ”deal med båtföretaget”, varför skulle den vara det, Paul kanske helt enkelt tyckte att det skulle vara romantiskt och passande på båtresan. Det kom nog oväntat för Isabella, man såg verkligen inte detta komma just nu.

    Du 12:34 har tydligen missat att man kan ha flera förnamn och två efternamn, eller mellannamn kallas det ena efternamnet iofs men han har möjligen bytt tilltalsnamn och använder nu sitt andra efternamn.

    Tror inte du behöver ropa på skatteverket för även om han ”bott” hos Isabella till stor del så vet ju inte vi hur mycket han även sovit i sitt hus (även om Isabella säger han bott där, kanske av säkerhet, att hon säger det för att känna sig trygg och hålla borta ev stalkers), han har ju inte flyttat in sina möbler dit men nu om han sålt sitt hus så skriver han sig säkert hos Isabella ska du se. Grattis till husförsäljningen får man säga då och grattis till förlovningen!

     De har ändrat reglerna så man kan inte längre ansöka om ett nytt mellannamn

      Okej Och? Ska någon ansöka om ett nytt mellannamn menar du el tror? Ingen som sagt så du kanske missförstod.

    Håller med Anonym 12:34 tycker också det är tacky att förlova sig på en ”gratis” resa. Å andra sidan ser hela deras liv ut sådär (ingenting negativt med det) men har banne mig svårt att se varför en vuxen man ringer runt & ”tigger” både det ena & det andra.

     Min man fria på en gratis resa på ett väldigt cliche sätt… Är hela vårt äktenskap tacky nu eller bara själva förlovningstillfället?

      Du kanske ska läsa om vad jag skrev….

       Oj ”Maja” det stinker avundsjuka och bitterhet om din kommentar 14:57 Suck. Banne mig svårt att se varför en vuxen människa tror sig veta saker och skriver som du gör – Det är tacky om något. Det är Inte tacky att förlova sig på en segelbåt i fin miljö, det låter romantiskt snarare, spelar ingen roll om resan är gratis eller ej.

     Va? Hur kan det vara tacky för att resan är gratis? Vi vann en weekend på spa. Betalade ingenting. Passade på att förlova oss också. Så tacky när det inte var vi som betalade helgen. Buhu.

      Samma svar till dig, läs igen vad jag skrev.

     Det är nog en tanke bakom. Bägge gillar pengar och han jobbar för henne för att få ihop spons. Vad mera kan dra mer trafik och därmed uppmärksamhet än hennes förlovning? Inlägget på hennes blogg om förlovningen där finns det bilder om resan.

   Eller så kanske du kan förstå att folk tänker olika och att alla inte måste leva efter hur du föredrar att ha det?. Vad är det med en del folk egentligen ?

   Ja, nu blev det ju (mycket lägligt) mer trafik till både blogg och insta.
   Kan man bara kalla sig vad man vill i Sverige? Enligt mrkoll heter han ju inte alls Sundvik, utan Riddervold. Kanske bra att ha styrt upp det där innan det blir dags för hindersprövning. För övrigt förstår jag inte hur någon kan betala 20 miljoner för en lägenhet i Gåshaga. Det måste ju vara någon som älskar båtlivet. Men för det priset kan du ju få ett hus i skärgården…

    Fast han heter ju Riddervold Sundvik eller tvärtom, finns många som har två efternamn, Wahlgren Ingrosso t.ex som numera går under Ingrosso men tidigare Wahlgren. Nej jag jämför inte honom med dem men ett exempel på namn bara.

     Tack det vet jag, har själv dubbelnamn. Tror inte du läste vad jag skrev? Det är bara ena namnet som finns i folkbokföringen:
     https://mrkoll.se/person/Paul-Arne-Robert-Riddervold-Gashaga-Brygga-17-Lidingo/uerAmUxamUxasqqkkyqRaQDYuqulaTcYfrkyqRaQsqqkbTAQmcYfr

      Hans föräldrar heter Sundvik och ibland Riddervold Sundvik.

       Hans pappa är död.

        Men du, om hans pappa hette Sundvik och hans syskon heter Sundvik, och mamman Riddervold kanske. Låter ganska logiskt då att han heter både Riddervold och Sundvik, tycker du inte.

         Men han heter ju inte båda. Kolla länken i Sofias kommentar.

      Men du Sofia, för det första; varför kollar du honom på Mr Koll? Obehagligt att du är så nyfiken, kan ju vara så att hela namnet inte får plats där kanske… och vad han fick för sitt hus vet du också, fast du kallar det visst lägenhet. Tror nog att man får kalla sig vad man vill på instagram, om han brukar kalla sig Sundvik i dagligt tal och bruk who knows fast det kanske bara är media som skriver det eftersom han heter så på insta, det är inte olagligt, helt okej.
      Ja en förlovning brukar ju generera intresse, så är det för andra också, och det är självklart att IL berättar om det på sin blogg och instagram konstigt vore det annars men det verkar störa dig Sofia, det är något med din ton.

       Fast alla namn står på Mr Koll och på Ratsit och i folkbokföringen och det är Paul Arne Robert Riddervold. Han heter inte Sundvik och har nyligen lagt till Paul som förnamn, förut hette han Robert Arne Riddervold fram till han träffade Isabella då han också lade till Paul.

     Han heter inte Riddervold Sundvik. Däremot finns det en man som är cirkus 85 år som heter så.

     Han heter enbart Riddervold, den du nämner är en mycket äldre man.

     Om du pratar om barnen, när du säger ”heter Ingrosso”, så kan jag informera dig om att de alltid har hetat ingrosso, inte Wahlgren. Vi gick i samma skola.

    Du behöver nog inte oroa dig för deras hindersprövning ?

   Avundsjuk?

   ”Man friar inte på en jobbresa”?

    Denna resa är till och med så noga arrangerade att vännerna har matchande kläder. Så var det även förra året. Undrar om vännerna är betalda som statister, fotomodeller eller får skatta som ”vänförmån”?

   Oj vad många regler det tydligen fanns kring när, hur och under vilka förutsättningar man får fria eller förlova sig. Så tramsigt att göra Bella blev glad I ONÖDAN. ?

    Vänta bara tills du scrollar ner och inser att det även finns regler kring hur ringen ska väljas ut samt hur förlovningen ska offentliggöras.

     När man inte nått dit än och läser detta känns det som om man ska poppa popcorn innan man skrollar vidare ?

  Stort grattis! Så himla roligt för dem ?

  För egen del hoppas jag dock inte att min framtida man i hemlighet och på eget bevåg designar en egen ring eftersom jag då inte kommer kunna ha synpunkter ? jag är på tok för petig med detaljerna så det hade nog varit svårt att träffa helt rätt, även om man så klart oavsett skulle ha uppskattat (och accepterat) gesten ?

   Då är vi likadana. Det kanske är sjukt oromantisk men jag skickade länkar på exakt det jag ville ha. Jag är så extremt petig med vad jag har på mig så vet att jag hade gått runt och stört mig om ringen inte är perfekt.

    Äsch jag tycker det lät som ett bra sätt! Jag tänker samtidigt att många män kanske är glada att slippa springa hos juvelerare och ta beslut av den digniteten ?

    Väldigt oromantiskt, ja. Det hade varit mer passande om du köpt din egen förlovningsring och eventuellt även den till mannen (förutsatt att förlovningen innefattade en partner).

   min man friade med en diamant och hade bokat ett mote med en ringdesigner (som han kopte diamanten av), sa jag fick designa min ring precis som jag ville, och den ar saklart den finaste ringen jag vet!

    Men åh vad fint gjort! Låter som det perfekta sättet för oss som är petiga med detaljerna, vilket iofs kanske inte är så konstigt eftersom den (förhoppningsvis) ska sitta sär varje dag livet ut ?

    Kör alla numera den amerikanska traditionen med att mannen ger kvinnan en förlovningsring? Svensk tradition är ju annars att paret utbyter förlovningsringar. Eller menar nu att mannen skaffade sig en ring vid samma tillfälle?

     De svenska traditionerna har till och med kyrkan påtalat. Bland annat när kronprinsessan gifte sig. Hon valde dock den amerikanska traditionen. Detta är en bakåtsträvan.

   Jag har gett hintar och sagt vad jag tycker är fint. Varit väldigt tydlig med närmaste tjejkompisarna så de kan hjälpa honom. Men jag vill att min kille köper en ring. Det är så fint att han väljer.

   Jag vill välja ring själv. Ska vara några briljanter på rad. En sån där klassisk ring. ?

   Jag håller med dig helt, jag skulle vilja välja själv eftersom den ska sitta på fingret resten av livet, liksom haha. Sen att jag har en idé betyder inte heller att den kommer passa/se bra ut på handen så vill gärna testa först…men det känns ju weird innan man ens är förlovad så spekulerar mest just nu haha.

   Tycker också det är intressant att folk håller med dig nu när du säger det men när Nicole Falciani sa att hon ville välja ring så var hon ytlig och oromantisk?

  Så roligt och vilken fin ring!

  Fin ring men hur blir det med bröllopsring? Får det plats en till?

   Man kan ha bara en ju.

   Designer som han är, har Paul sägert tänkt på det.

    *säkert

   Klart det går, man designar den att matcha och sitta ihop med förlovningsringen.

  Vad roligt för dom och jätte fin ring ?

  Undra varför KINSA inte gjorde hjärtan?? Olikt henne. Hon hade aldrig accepterat att kollegorna ba skrivit ”grattis.” Utan alla möste intressera ihjäl sig

   Klart hon hade ”accepterat” det haha. Tror det är bara så enkelt att Kenza och Isabella inte har och aldrig haft en relation mer än som personer i samma bransch och på ungefär samma nivå (när det begav sig iallfall). Så det känns väl konstigt att sätta hjärtan på någon man alltid bara haft en ytlig bekantskap med och aldrig tidigare hållt på och lämnat hjärtan hos varandra.

  Mannen, bör han inte förlovningsring i Sverige? Är det enbart kvinnan som ska visa upp att hon är upptagen?
  Ska IL nu svara med att ge honom en egendesignad ring? Vigselringar väljer man gemensamt.

   Alla jag vet som är förvånade har mannen också ring.

    Jag blev också förvånad idag! ?

    *förlovade ?

    Alla jag vet som är förlovade där har mannen ingen ring.

   Hur ”man” väljer ringar bestämmer man själv.

    Här verkar det dock vara ensidigt. Hon har väntat och tjatat men hade igen ring till honom på lut? Fru Ribbing kallade förlovningsringen för trohetspant. Så omodernt att kvinnan ska visa upp ringen som trofé.

     Då får vi väl utgå från att hon ville att han designade ringen själv och att hon är nöjd med det. Finns ingen ”lag” som säger att den ska väljas ut gemensamt. Each to their own.

     Du låter lite bitter. Något som inte känns bra idag?

   Har inte mannen ofta en slät guldring bara. Inte lika intressant att visa upp antar jag, en sådan ring vet alla hur den ser ut.

    Då man förlovar sig tillsammans är det normalt att man visar upp sina händer tillsammans där bådas ringar syns.

     Jaha, är det normalt?! Då hade de väl en onormal bild för att visa förlovningen då. Ingen skada skedd i det.

      På bilderna syns det att Paul ingen ring bär.

     Fast tror du inte att han överraskade Isabella med en förlovningsring, gick ner på knä och ställde frågan sådär oväntat? Så uppfattar jag det iaf. Hennes ring var ju dessutom väldigt fin och egendesignad av Paul så klart hon vill visa upp den.

   Mannen brukar väl visst bära ring. Jag har förlovningsring och vigselring. Men min man har bara en ring för han ville inte ha dubbla.

    Jag har dubbla, min man bara en. Den ringen fick han när vi gifte oss.
    Bland mina vänner och bekanta som är förlovade har mannen ingen ring.

   Vad många bittra stackare som behövde mötas av någon annans glädje här inne idag.

   Stort grattis till bella och paul!!

  Paul fick väl nog på Isabellas tjatande gissar jag på…

  Grattis till dem då, och fin ring. Har han Paul barn?

  Ringen var präktig och passar henne. Det är inte alltid jag tycker stora ringar ser bra ut men den här var jättefin.

   Håller med!! Inte förtjust i stora ringar men denna fick mig att tänka om!! Så vacker:)

   Nej Paul har inga barn.

  Konstigt att hon ständigt väljer att lyfta fram hur hon fått tjata på P om det här. Som om det vore något positivt, att tjata sig till en förlovning
  (Och jo, hon har skrivit om det vid fler tillfällen på sin blogg, beskriver hur hon tjatar)

  Men oavsett så är det ju en positiv händelse för Isabella så grattis till det!

  Nu är Maggan Graaf på krigsstigen igen då hennes skeva humor tydligen inte föll ut som hon ville. Hon hotar med att ta midsommaruppehåll från bloggen, ta ett livslångt uppehåll från bloggen istället Maggan. Hon blir mer och mer obehaglig och ostabil, det ökade i samband med att Louie klev in i hennes liv både första och andra gången.

  Stort grattis Isabella! Hoppas ni blir lyckliga tillsammans ❤️

  Fantastiskt roligt o vilken ring sen?
  Men då har Paul o Bauer nåt gemensamt, men kanske mest idén med att designa sin blivande frus ring?

   utöver åldern hehe

  Andrea Norrman väntade väl ändå längst och har pikat mest av de alla gällande Frågan med stort F.

  Men vaddå….har hon pikat och tjatat om en ring i 3 år. Var det inte då de träffades?
  Började hon tjata om förlovning/giftermål direkt?

  Håller med! Samma sak med Kissie, tjatat och pikat i flera år. Jag vill verkligen inte vara gift med någon som bara friade pga att jag tjatade så mycket att hen till slut kände sig tvungen att göra det. I mina ögon är det allt annat än romantiskt och känns inte som det kommer från hjärtat. Förstår inte varför man berättar för alla hur mycket man tjatat, som om det skulle vara något positivt?? ”Haha, äntligen gav han upp och friade.” Jättekonstigt. ?

   Eller hur? Fria själv om det är viktigt! Eller prata igenom det och kom överens.

    Om man hintat till den andra att man vill förlova/gifta sig men personen är lite svävande ”kanske senare” eller så, då blir det ju väldigt konstigt om man plötsligt friar och han/hon inte är där ännu. Man känner ju av varandra. Isabella har varit tydlig med var hon står och när Paul och ringen är redo så sker frieriet.

     Lät som det var mer än hinta…

      Hon visade bilder i bloggen på brudklänningar som gillade. Hint,hint.

   Jag förstår inte hur vissa kan tolka det som att de tycker det skulle vara något positivt med att ha tjatat eller pikat. Ingenstans signalerar Isabella, och inte Alexandra heller att de anser att det är positivt att behöva tjata MEN det gav resultat och de är ärliga och berättar om det. Tycker inte det är konstigt. Hoppas de blir lyckliga, båda paren.

  Tycker Paul ser ut precis som hennes pappa ?

  Så romantiskt att tjata på ett frieri…

  Stort grattis till dem! Isabella verkar verkligen så genuint lycklig över detta och att det verkligen blev som en överraskning så extra kul liksom.

  Ang diskussionen om ringarna – hur funkar det egentligen om den ena spontan-friar utan att den andra vet om det, ska man köpa en slät liten ring i guld till sig själv då, att ta på sig om den andra säger ja? Känns lite konstigt på något sätt. Hur gör folk?

  Jättekul med förlovningen för dem båda!!
  Hade önskat en mer genuin bild dock – denna ser ut som något från ett modemagasin. Tänk om det vara kunnat få vara äkta lycka i någon dålig selfie-vinkel, och inte så tillrättalagt jämt.

  Tycker det är två personer som verkar höra ihop.

  Pinsamt att folk tjatar på sin partner för att den ska fria. Hade nån tjatat på mig om det hade jag blivit mer anti och skjutit på det ännu mer.

   Folk har olika dynamik i olika förhållanden. Jag har varit jättetydlig med min sambo kring vad jag förväntar mig av ett förhållande, en förlovning, ett giftermål. Jag har berättat vad jag vill ha för ring och förtydligat att jag inte vill bli friad till bland en massa människor. Detta för att han är en person som gillar att få allt tydligt för sig. Vi har haft långt diskussioner där han fått berätta vad han anser att ett giftermål innebär (vad är det för skillnad mot det vi har nu t.ex.) mm..

   Tycker det är bättre att prata en att gå runt på att vänta på att något ska hända av sig självt och sedan eventuellt ge sig in i något som båda kanske känner helt olika om.

   Isabella och Paul kanske har asöppen kommunikation och detta tjatet kanske är helt normalt i deras dynamik och jargong. Vi har ingen aning. Det är inte pinsamt, sluta lev på 1800 talet.

  Hade jag behövt tjata mig till en förlovning i tre år så hade jag absolut inte tagit emot en ring hahah, tur det inte är jag då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.