Positivt på stickan?

Haha INTE GRAVID! Lovar! Det är medicinskt omöjligt ??❤️❤️

Klimakteriet-sticka! Lika enkelt som en graviditets test. // Magdalena Graaf

Magdalena Graaf delade ett inlägg där hon berättar hon testat positiv på en sådan där sticka man kissar på. Inte för att se om hon var gravid utan för att se om hon kommit in i klimakteriet, vilket hon då ska ha gjort.
Detta ledde till ett förvirrat kommentarsfält och nu undrar Maggan om hon kanske ska ta en bloggpaus över midsommar så ingen behöver bli mer förvirrad.
Det vill man inte i Maggans kommentarsfält, där det låter så här:

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men det är inte jättekonstigt att folk blir förvirrade av hennes blogginlägg för dom är ju minst sagt röriga ibland.

      Inte detta.

      Gå in och kolla, det är riktigt förvirrat.

    OT Vad händer mellan Linn (tiingelinn) och Simon egentligen? Hon har tagit bort hans namn i sin biografi, tagit bort många bilder med honom, slutat kommentera hans bilder samtidigt som hon berättar att det är tufft i privatlivet just nu. Samtidigt har Simon hennes namn i sin biografi, delar content med bonusbarnen och var hos vad jag antar är Linns morföräldrar idag? Jag är förvirrad.

      Älskar att störa mig på henne. Går in flera gånger per dag. Hon är så verklighetsfrånvänd att det är underhållande. Så osäker över att hon har tre barn med tre olika män att hon hela tiden måste skylta med att ”alla familjer ser olika uuuut och man älskar inte varandra mindre för deeet” ??‍♀️

      Stör mig mest på hur hon stjäl tips från andra kreatörer, t.ex persikobakelserna samt barnmatsplupparna. Inte direkt svårt att säga att man blivit inspirerad av någon annan.

        Men sånnadär grejer som är så vanliga och som så många gör, ska man verkligen behöva skriva att man fått idén från någon annan då? Hur ska man veta vems idé det var först? Och spelar det någon roll?

          Fast hur vanligt är det? Det framställs ju mer som ”lifehacks” eller recept som hon själv kommit på. Kan hon inte bara dela videon på den som hon blivit inspirerad av, eller skriva vem som kom på det. Tycker bara det är ett trist och lat sätt att göra content, sno från andra.

            Supervanligt. Sett det i massa konton som kommer upp i flödet. Plus gjort det själv. Är ju verkligen ingen vetenskap…

              Så bara för att det är vanligt är det ok?
              Snatteri är ett vanligt problem också, inga problem det heller?
              För det som sker när någon stjäl någon annans recept eller serie exempelvis kostar det skaparen inkomster.

              Så båda sakerna är vanliga och kostar pengar, anser du att båda är helt ok att göra?

                Fast om det redan finns 1000 personer som delar samma tips på TicToc är det ju omöjligt att veta vem som kom på det från början.

                (Sen är recept inte skyddade av upphovsrätt. Att snatta däremot är olagligt. Så jämförelsen blir märklig)

                Men hahahah förlåt men vad menar du?? ? om man under lång tid gjort en viss maträtt eller snacks eller vad som och från början kanske man såg det i någon video eller fick tips av en kompis – man kanske inte ens minns vem/var – och så tycker man att det är en toppengrej som man vill dela, är det ju skitlöjligt om man inte ska kunna lägga upp en vanlig video med typ ”hej allihop det här gillar mina barn!” Utan att först behöva leta upp ”ursprungsvideon” och tagga den…

                Handlar det om upphovsrätt eller liknande så är det en sak. Men så är ju inte fallet här. Hon bryter inte mot lagen här, hon gör bara er lite sura för ni tycker att hon minsann inte förtjänar ”cred”.

                Märkligt att jämföra det mer snatteri ? är ju verkligen inte samma sak, är väl inte ens lagligt haha

      Ibland känns hon som en ung Gunilla Persson. Allt är så gulligt, grandiosa porträtt och smått verklighetsfrånvänd.

      Menar inget illa.. men kom att tänka på Gunilla Persson när jag såg fotografi på henne och flickorna. Där allt är vitt och fluff fluff.

        Märklig kommentar. Gunilla är ju rabiat för det mesta och sjukt elak.
        Linn är väl inte någonsin elak?

          Linn har rätt i att det är äldre, sjukskrivna å fula tanter med låg utbildning som torterar henne och andra influensers skriftligt anonymt på internet.
          Fan de är nästan perverst att fixera sig å skriva om en så ung mamma dagarna in å ut ?

            Det är mogna kvinnor som aldrig betraktats som vackra i sina egna eller mäns ögon. Aldrig fått bli bekräftade. Men visst är det tråkigt när yngre kvinnor som Linn ska behöva bli hinken dom fyller sina spyor för deras komplex i?!

      Dessutom har hon köpt en absurd mängd följare nyligen för att nå 100.000 följare.

      Hon läser väl här och försöker dra trafik? Kanske att hon t o m skrev en av de första kommentarerna angående att namnet var borta själv

        Linn är så pinsam. Som en ulv i fårakläder. Osympatisk människa.

    Fast det är väl Hänt som luras och inte Magdalena? Helt galet hur de skriver o luras, sjukt, det mesta går att vinkla och få till något annat. Jag gick på det och klickade in och läste det när jag såg artikeln i nyhetsflödet. Magdalenas blogginlägg har jag inte läst dock.

      Så klart man förstår att dom vinklar och att hon inte är gravid. läs själv, det är snurrigt.

    Maggans inlägg läste jag imorse. Förstod det som att hon fått antibiotika mot klimakteriet och att det är mycket smittsamt. Så smittsamt att det fanns risk att hennes småbarn fått det och därför skulle hon ta dom till vårdcentralen . Det fanns inte mycket att missförstå i hennes inlägg

      ? ? ?

      Hahahaha!

    Maggan hotar alltid med bloggstopp/paus när hon vill få positiv bekräftelse.

    Inte ens mycket att bli sur över tycker jag. Är det svajande hormoner som gör henne så känslig tro? De allra flesta av hennes följare gillar ju henne och säger det.

    Tack och lov, annars hade det garanterat blivit en unge till men en oduglig karl.

      Japp.

    ”Vill ni att det blir för rörigt, så kan jag ta en midsommar paus härifrån.” skriver hon på bloggen. Eh… Ursäkta? Va?

      Har hon lite dyslexi?

        Mycket

      Hon skriver ofta konstigt. Och bilderna hör inte alltid ihop med texten.

    Åh är 47 år och hade gärna tagit ett klimakterietest! Men när jag skulle beställa fick man ej äta p-piller/ha hormonspiral.

    Jag äter minipiller tyvärr.

    Hur har ni märkt om ni kommit i klimakteriet?
    Jag har ingen mens och ej haft på 3 år få jag ätit dessa minipiller (Gestrina.)

      I din situation hade jag vänt mig till min gynekolog, för att undersöka huruvida du hamnat i klimakteriet eller inte. Du är trots allt i den åldern då många är i menopaus och om du är det behöver du ju inte dina minipiller.

        Man kan visst behöva piller om man går igenom menopause. Speciellt om man ”bara” är i 40-års åldern. De flesta avslutar inte klimakteriet förräns några år in i femtio.

        Har alla en egen gyn? Här är det hopplöst på tag på en gynekolog, ofta behöver man en remiss från vårdcentralen.

        Har ni gynekologer på vårdcentralen eller är det på sjukhuset som här?

          Man går INTE till gyn på vc om det ens finns.

            Du behöver inte låta otrevlig för jag frågade hur det var på andra ställen. Jag funderade bara hur andra får tider, om det var lika svårt som här. Vi har Sveriges längsta väntetider så kanske inte så konstigt, men det är riktigt svårt få tid.

              Vad är det du tycker låter otrevligt?
              Hur gör ni människor i verkliga livet, när ni är så oerhört känsliga?

                I verkliga livet frågat jag såklart om nån är otrevlig.

          Vet inte var du bor, men nog finns det väl gynekologmottagning någonstans?

            Ja på sjukhuset finns en gynmottagning, men så länge man inte har akuta problem eller konstaterade cellförändringar är det hopplöst att få en tid där. Helst ska man ha remiss från vårdcentralen har jag fått som svar.

              Finns privata kliniker? Ring runt till dem, de kan ofta klämma in en även om de också har kö.

                Här i Gävle kostar det 1500 kr att gå till en privat Gyn. Jag skrev en egenremiss (sök på 1177) och fick en återbudstid efter ca en månad. Annars 3 mån väntetid. Men har ärftlighet i släkten och kanske därför det gick snabbt. Bodde i Sto tidigare och där betalde jag 450 kr för besök hos provat Gyn och gick varje år. Så tråkigt att det är olika priser mellan regionerna. Håller med de politiker som vill avskaffa regionerna och ha samma regler och pris över hela landet. Börjar fasen bli som i USA här (ja, jag bodde där i 20 år och vet hur sjukvården fungerar – 2.000 dollar egenavgift på ett år för Gyn trots sjukförsäkring).

          I min region (Skåne) går man till vanlig allmänläkare på vc för klimakteriebesvär. Jag fick ta blodprover som visade att jag var i klimakteriet, samt fylla i ett frågeformulär där jag graderade mina svårigheter. Därefter fick jag tid till barnmorska för att sätta in ny hormonspiral för att slippa ta gestagentabletter. Sedan fick jag brösten undersökta och ett recept på östrogentabletter. Det tog några veckor, men jag mår tusen gånger bättre nu sedan pillren ”kickat in” (ca sex veckor). Nu slipper jag vakna 04.30 med hög puls, svårt att somna om, ojämnt humör m.m.

            Får men fråga hur gammal du är? Alltså kan det vara värt ett besök på vc om man misstänker att man är i klimakteriet.

              Jag är 51.Det är absolut värt det om du har problem! Oftast känner läkarna bara till vallningar och nattsvett, men det finns som sagt skattningsformulär där man får kryssa i graden av problem med sömn, humör, inkontinens, sexlust, slemhinnor, hjärtklappning m.m.

          Men har ni inte sk mödravårdscentraler? Dit går jag för hpv test och preventivmedel. Är 40+ och de sa att när det är tid för byte av spiral nästa gång så gör det ett test för att kolla klimakteriet.

      Är hon inhop med mannen eller är det slut igen?

        Dom umgås om inte annat. Hon ligger sjuk hemma hos honom och han pysslar om henne.

        Och är herrgården alltid ledig pga sen avbokning? Är det sonen som blev proffs i Italien som nu spelar div 2 i Skåne?

          Tristan sommarjobbar på Österlen, restaurang och glassbar✌️

            Låter som Italien inte blev en karriär.

              Haha din illvilja och missunsamhet är såå äcklig. Hoppas du inte har egna barn!

                Det går inge bra för barn vars föräldrar näthatar. De borde inte få uttala sig om andras föräldraskap och barn när dem själva har misslyckats katastrofalt som föräldrar och det är ju synd om barnen.

    Är det nåt hemmatest hon kränger?

      Nej.

        jo

    Jag tror store Louie fuckar upp hennes psyke rejält. Det känns som att hon ska explodera när som helst mot läsare eller omgivning. Hon skulle må bättre att sluta blogga samt sluta ge okända insyn i sitt kaotiska, ostabila och röriga privatliv. Lustigt att det alltid blir sena avbokningar på Herrgården, det är nog så att det funnits några bokningar överhuvudtaget men det låter ju bättre att skriva att det avbokas Det är en ökänd oseriös skvallertidning som snappat upp detta med kisset på stickan inte hennes läsare. Maggan borde veta sen länge att det är så skvallertidningarna gör för att få folk att köpa tidningarna.

      Tycker inte vi behöver skylla på L.
      Hon har varit ”rörig” ganska många år.

    fast alltså hon är 48 år iår.. tror folk verkligen att hon skulle skaffa ett 6e barn??‍♀️… nötter…

      Ovanligt ja, men har ju hänt förr? Typ Titiyo..

        Fast det var med hjälp. Men visst kan det hända, en del är fertila även uppe i den åldern,men väldigt ovanligt, för även om du inte är i klimakteriet, så är äggen helkassa vid det laget.

      Det är inte helt otroligt. Varken i modern tid och i dåtid när inga piller fanns.

      Tror inte att någon trodde hon var gravid. Det är all den andra röran hon försöker dela med sig av.

        Jodå ”Camilla ska du inte skriva om att Magdalena Graaf är gravid” så nog fanns det dom som trodde det.

          Du förstår inte ironi va?

            Berätta för mig vad som var skrivet ironiskt. Skriver man inte ironiskt så finns inget att förstå.

    Vem är han Loui egentligen? Har ingen koll på honom men såg han i en kö till en populär nattklubb i Sthlm häromdagen.. en i sällskapet sa att de va han Loui som är ihop med Maggan. Han stod bakom mig och försökte tränga sig förbi, sen gick han förbi alla och ställde sig längst fram å börja babbla med vakten och sen 2 sekunder senare klev han in som att han var nån kung. Han var klädd i nån frack liknande kostym också, bara käppen som saknades…

      Så töntigt men det fungerar ju så. Kändisar får gå förbi.

        Men är han kändis? Han såg ut som nån maffia pimp typ, fick den känslan av hans look och beteende

          C-kändis typ. Gjort några små skådespelarinsatser. Har en herrgård med ständiga avbokningar..eh. Han behöver Maggan för att hålla sig relevant. That’s all!

          Klart han är kändis. Han rör sig i kändiskretsar och har figurerat i produktioner.

          Han har lämnat ett känt MC-gäng och är skådespelare emellanåt. SVT gjorde t o m en dokumentär om honom för några år sedan. Så ja, jag skulle nog säga att han är känd.

        Ganska många ”vanlisar” också, om man känner vakten.

    Även här inne var det ju nån mindre smart som skrev att Magdalena var gravid. Folk orkar inte ens läsa länge utan drar egna slutsatser av en bild.

    Man behöver f.ö kissa på två stickor med en veckas mellanrum för att veta 🙂

    Sjukt snygg för sin ålder. Nästan 50 år? Det har man svårt att tro.

    Välkommen in i klimakteriet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.