Den ljudlösa kampen fortsätter på Instagram

Har du inte hängt med här så rekommenderar jag dig att läsa ikapp här. 

Bildkälla: Molly Rustas och Ross Andrew Instagram

Det senaste i det här tysta dramat är alltså att Ross Andrew tagit bort den enda bilden på sonen från Instagram, medan Molly verkar ha raderat Ross Andrew ur sitt flöde, i alla fall så långt ner som jag orkade skrolla. 
De har även avföljt varandra på Instagram och Ross Andrew har på kuppen förlorat tusentals följare.

Jag har ställt frågan förr och jag ställer den igen – Vad är det som pågår? Retas de med mig? Med oss?
Vi NYFIKNA??? Vad tror ni?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Detta kan ju vara det ointressantaste på länge. Varför ge dem trafik medan de antagligen skrattar åt alla spekulationer.

      Precis, exakt det som de vill. Ta aldrig upp det här igen! Snälla!

    Bilden på sonen är borta och Molly repostar ”someday your children are going to figure out who you are”. Hoppas verkligen att sonen är benådad från deras bråk.

      Hoppas det jag med. Om det nu är ”en fnurra på tråden” varför tar man då bort en bild på sitt barn men inte bilder på henne/dom tillsammans..? Märkligt tycker jag.

        Gud tänk om det är för det kommit fram typ att han inte är pappan.

          Tänkte också på den ?

          Tänkte också på det

      När och var ska hon ha repostat det?

      Han har tagit bort en bild på han o molly med när hon satt i hans knä.

    Det var knappt pyttelite spännande första gången, men lite drama i influencervärlden kan väl iof vara kul att läsa om ibland. Men nu har jag tröttnat för länge sedan eftersom jag inte ens följer Molly, vet inte vem hennes partner är och kunde ärligt talat inte bry mig mindre om vad de pysslar med.

    Hur många inlägg går att göra om detta?

    Har Bloggbevakning blivit en ren skvallerblogg?

      Här kallas det att man blandar högt och lågt ?

    Det som var mest kul här är att någon tror det heter officionado ?

    Folk : kollar en skvallerblogg för att få skvaller
    Skvaller kommer
    Folk : blä

      Spot on

      Det här räknas väl inte ens som skvaller?!

      Hur ska ni ha det. Är det en skvallerblogg eller en blogg för granskning??

        Haha så sant. Det roliga är ju att ibland när det kommer något ”stort skvaller” så blir det kritik över att ”Camilla inte tänker på personen bakom” och när det kommer hederligt kaffe-skvaller så duger inte det

        Bloggbevakning bevakar bloggar. Inte så svårt att förstå va?

    Fast hon har ju inte raderat något… maj 2022 senaste bilden. Jag lägger inte ut min sambo på instagram varje kvart.

      Fast han har tagit bort en highlight från maj med Molly, ok det är fnurr på kärlekstråden

    Hon har kvar ringen ….

      Och dom firade midsommar tillsammans. Lägg ner detta nu alltså

    På något vis är det extra tungt när par går isär under småbarnstiden. Relationen klarade liksom inte ens ett år med barn.

      Är det någon prestige i att förhållande ska hålla tills barnen är x antal år? Fattar inte detta.

      Om det förhållande är kass och man vill gå isär så gör man det oavsett om ungen är 1 vecka eller 1 år.

        Det sorgliga är väl om något så fruktansvärt skett mellan tiden där det var lycka och vackra magbilder på vit strand och ett år senare kan förhållandet inte ens repareras. Jobbigt att leva i ett så dåligt förhållande under en tid där man dessutom är nybliven förälder. Sorgligt om många förhoppningar om livet som familj går i kras också, om man tänkt att barnet skulle bli grädden på moset liksom och sen blir det bara fel.

          Eller så var barnet inte ens planerat? Det kanske bara hände? De kanske inte ens var lyckliga innan det? Mamman/pappan kanske inte tar hand om sitt barn efter födsel? Förhållandet kanske varit uselt i 9 månader.
          Ett par vackra bilder säger inget. Ett dåligt förhållande är ett dåligt förhållande. Oavsett hur gamla barnen är.

        Ja det är prestige i att klara av tuffa tider tillsammans. Varför ska du ta bort äran för de som håller ihop genom vått och torrt.

          Väldigt många män visar inte sin rätta sida förrän efter barn, tyvärr. Det är då man inser vilken skithög man skaffat barn med. Finns ingen prestige i att fortsätta vara tillsammans med någon som behandlar mamma och barn som bajs.

            Precis och är det så, är det bättre att lämna så snart man bara kan, snarare än att hålla ut i X antal år bara för att det är mer prestige om man lyckats vara gift i 10 år än i ett. För på de 10 åren kan både mamman och barnet hinna bli så nedtryckta att det fatiskt inte är möjligt att lämna…

    Ross har säkert tagit bort bilden på barnet för att tjejer som ser hans insta inte ska veta att han har barn, att han är available o sen inte tagit bort på Molly för att hon är snygg och det ger honom status om han haft snygga tjejer tidigare.

      Molly är inte taggad i bilderna medan resten är det på bilderna

        Han har seriöst gått in och tagit bort endast hennes tagg? Hur gammal är han? 14?

          Försvinner inte taggar om man blockar en person? Jag vet att alla gillamarkeringar etc från personen man blockar försvinner så kanske även taggar gör det?

            Ja, det gör dom.

    Det är intressant för de är ju knappast omedvetna om att de väcker spekulationer! Man undrar varför de inte går ut och förklarar men heller inte håller det helt privat.

    Han har tydligen varit gift förr, 2016

      Berätta mer !

        Jag bara googlade och hamnade på en twitterbild från 2016 🙂

    Molly Rustas är typ den enda influencern jag följer som hon skriver om ?men en annan jag undrar över är Maxinne Björk, hennes insta är borta? Är hon bortplockad? Sjukt om man får sin inkomst från insta och att det kan försvinna från en dag till en annan

    Apropå ingenting, Peg Parneviks ex Filip verkar vara i ett förhållande med sin danspartner Linn som han vann Lets dance med för nåt år sen. Undrar vad hon tycker om det, de var ju baaara vänner…

      Magkänslan har alltid rätt

      Var har du hittat den infon? ?

      Inte Pegs största fan, men något luktar surt kring Filip. Tror också 100% på att Filips kända mamma inte var en lätt svärmor.

        Kristin Kaspersen är en riktigt hal orm. Hon måste vara hemsk att ha som mamma.

      Vem säger att de inte var bara vänner vid den tiden?

    Jag skulle nog säga att dom sitter och skrattar åt dom här spekulationerna. Dom firade midsommar tillsammans med både Mollys och Ross familj

      Konstigt sätt att ha kul på.

    Ross följer Mollys influencer-polare Rebecca Sundström, även Eric Saade och, sist men inte minst, Mollys mamma och syster som även följer Ross – mammans inlägg om trevliga midsommarfirandet för 3 dgr sedan är även gillat av Ross. Slutsatsen är att de driver med oss, och att människor är svältfödda på skvaller via bl.a denna blogg ? (jag inkluderad).

    De firade iaf midsommar tillsammans. Molly lade upp ett klipp där de sågs dansa kring midsommarstången

    Det är nog inget större än att de försöker dölja connection till varandra av säkerhetsskäl. De har säkert tänkt om med hela offentligheten efter barn 🙂 Ross har väldigt mycket pengar och det finns kanske ingen anledning för folk att veta vem som är hans fru och barn. Kanske har de redan varit med om något obehagligt som vi inte vet.

      Sant, samtidigt döljer deras respektive kvarstående kontakter/bilder inte direkt deras relation/barn/att de har barn ihop.

    Påtal om skvaller… vad händer mellan Linn Andersson och hennes sambo Simon? Hon har tagit väck alla bilder på honom på instagram, tagit bort hans namn i bion och det har även han gjort. Stackars Linn om bubblan har spruckit.

      Dom måste ha separerat?!

    Ross la även ut en story som antydde att hon var golddigger och förväntade sig dubbla inkomster… tror absolut INTE att dom ”driver” (dom har barn och är rätt anonyma, varför skulle dom plötsligt larva sig såhär sjukt för att ”driva”?!). Utan det verkar som att det är ett infekterat bråk , och med ett litet barn är det svårt att bara separera. Jävligt tröttsamt dock, tkr synd om folk som håller på så här.

      Fast de stämmer väl ändå inte? Närdå isf och vad ?

    R är nu på Ibiza och festar. Molly är kvar i Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.