Guidettis sexfilm på vift

Bildkälla: Nyheter24

Vad hade ni gjort om en telefon med sexfilmer på dig och din partner hamnade i orätta händer?
Det hände nämligen John och Sanna Guidetti under tiden som de bodde utomlands.
Paret var på besök i Stockholm där de bodde på hotell, och när de checkade ut glömde John kvar en telefon på rummet som sedan hamnade i händerna på en person som försökte utpressa dem på pengar för att inte offentliggöra telefonens innehåll.
Så här berättade Sanna om saken för sin poddkollega Rosanna Charles, som Nyheter24 skrivit om:

– Det här var många år sedan. Vi besökte Stockholm och bodde på hotell. Vi hade några videos på John telefon. Telefonen tappar vi sedan på ett hotell då den hamnade i nån skåra i sängen. Klipp till två veckor senare.

– Vad var det för videos?, frågar Rosanna.

– Nej men det var väl Sannas avsugningsskola bland annat. Men fanns lite allt möjligt.

Det visade sig att de som fått tag på telefonen ville ha en stor summa pengar. Annars hotade de med att sprida videon.

– John berättade ju inte det här för mig då han visste att jag skulle få panik. Men han pratade med sina personer… som pratade med några andra personer. Det hela slutade med att en av våra personer gick och träffade den som hade mobilen. Och ja…. hotade lite tillbaka kan man säga.

– Börjar man att betala pengar… och de ändå har kvar ens videos, då kommer de väl vilja ha mer. Men de fick de fan inte, avslutar Sanna.

De är inte ensamma om att ha sexvideos på vift.
Det har hänt både Magdalena Graaf och Jackie Ferm, vars följare nog satte ett och annat i halsen när det begav sig. Magdalena tog det hela med ro, och bad om ursäkt om någon råkade sätta i halsen efter att hon hackats och hennes video publicerats på Instagram, medan Jackie höll en betydligt lägre profil.

Vad hade ni gjort?

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Av alla saker som inte har hänt så har denna inte hänt mest.
  ”Sannas avsugningsskola”. Snarare Linneas lögnskola. Så pinsamt.

   Förstår ingenting. Vem är Linnea?

   Det mest pinsamma är ni som anser att allt som influencers säger är lögn medan allt ni själva fantiserar ihop är sanningar 😉

    Haha nej ?

  Folk är så upplysta i dag ändå lyckas man hamna här! Är inte speciellt svårt att hacka en telefon, skicka ALDRIG sånt!

   Framför allt aldrig spela in sånt med en enhet som har kopplig till/kan kopplas mot nätet. Eller inte spela in sånt öht för att det finns alltid risk för spridning om sådana filmer finns. ”Sånt” kan vara väldigt brett och syftar till allt som man inte vill sprids till någon annan.

   Det här handlade ju dock inte om något som vare sig hade skickats eller hackats. De glömde en telefon med inspelat material på,

    Även om telefonen är skyddad men pinkod?

     Menade att det i det här fallet in rör sig om att någons icloud eller dyl. blivit hackat, eller mail, eller att de skickats till någon osv. Håller med ovan om att det smarta är att undvika sådant också då det är riskfullt. Men i det här fallet var det ju extra dumt då de glömde en telefon med privat material på.

    ”eller inte spela in…..”

  ”Våra personer” umgås John Guidetti med gängkriminella som hotar folk eller vad menar hon med det haha?

   Man behöver inte vara gängkriminell för att hota någon..

    Nää men för att saker ska ha lite effekt tror jag det hjälper om man är en person folk är lite rädda för… Plus tänker på ett avsnitt jag såg för många år sedan med Patrick Ekwall där han skulle göra ett reportage om Johns uppväxt och de enbart hängde i Rissne fast han själv är uppväxt i Bromma haha

     HAHA!!! Sånt är ju jätteroligt 🙂 Hoppas att Ekwall kan göra ett reportage om den här inte alls uppdiktade historien. Vad är det för fel på folk? Varför vill man att ens barn i evighet ska förföljas av den här informationen, var det värt poddavsnittet och artiklarna? Nej men antagligen kan ”våra personer” hota Google, Aftonbladet, Flashback, Nyheter24 m fl och plocka ned alla spår när Guidettis tycker att det blir jobbigt.

   Funderade också på vilka våra personer kan vara, lokala MC gänget, AIK klacken? Fast vid närmare eftertanke tror inte det är AIK klacken…

   Åh, va det synd om förövaren som blev hotad ? Lol, folk ska ge fan i vissa saker. Sprida någon annans privata videos är en sak.

   Jag tolkade det som folk från klubben John spelade för, alltså folk som har som jobb att göra livet så enkelt som möjligt för proffsen? Men det kanske inte alls var det hon syftade på, hehe.

  …..och allmänheten hade inte vetat om detta om det inte skapats content av det….fy fan allt för klick och pengar

   Det visar ju bara hur ickesmart denna person är.

  På frågan Vad hade ni gjort? svarar jag:
  Inte filmat in the first place, för det är alltid en risk.
  Njutit av stunden utan att hala fram telefonen.
  Haft ögonkontakt med min partner istället för att tittat in i en kamera/tittat på en skärm.
  Typ så.
  Idag är det dessutom orgasmens dag, så have a good one allihop och testa att lägga bort telefonen 😉

   Det är därför jag aldrig berättar hemligheter för någon heller❤️ Det finns alltid en risk att de berättar vidare.

  Ha aldrig sånt på telefonen som du inte skulle kunna visa åt någon annan.
  Om någon skulle stjäla min telefon och titta igenom den så hade det varit bilder på barnen, printscreens på olika grejer jag ska köpa vid nästa Ikeabesök (bl.a. avfallshinkar och ett litermått) och någon bild på någon god maträtt jag ätit.

  Bland mina sms är det väl liknande.

  Extremt o-hemlig internethistorik.

  Eventuell telefontjuv hade nog tyckt att jag var en väldigt ointressant individ.

   Eeexakt, det är ungefär som när man får såna där hotmejl om att ens onlineaktiviteter kommer att bli avslöjade om man inte betalar in xxx kr. Jamen, varsågod, hittar någon något smaskigt där att outa för folk så är det bara att gratulera! Kan liksom handla om raffiga sökningar efter hur man riktar upp en sned ladugård, vilken hundras som skulle passa oss eller recept med mangold 🙂

    Haha + plus på den. Div screenshots på recept och inspo på väggfärger. Kollat gulliga kattvideos på insta. Sms med barnen (”mamma kan jag ta en glass?”) Och med maken (kom du ihåg att handla fil?).

  100% PR trick

   Vad är det för PR trick att vara korkad?

  Jag hade oavsett sexfilm eller ej remote wipat telefonen om den kom i någon annans händer. Det brukar gå på både Android och iPhone om man har koll på sitt Google/icloud-konto.

  Sen antar jag att de knappast är ute efter att hacka just mig utan det är telefonen i sig de är ute efter så den lär ju vara avstängd… Men då vet jag åtminstone att den kommer rensas om den sätts på igen.

  WTF – varför filmar man ens sånt………

   Varför smiskar man, binder för ögonen, har leksaker, tar in en extra partner,…? Kan inte alla bara ha sex i missionären under täcket, med lampan släckt?!

    Skillnad ändå på vilka aktiviteter man ägnar sig åt i sängen (eller var man nu gör det) och att spela in det. Fascinerad över att så många tydligen gillar att titta på videos med sig själva in action.

     Svaret på frågan varför är nog antagligen samma även om aktiviteterna skiljer sig åt.

     Vad är skillnaden menar du? Man gör väl vad man gör för att det tänder en själv och/eller ens partner? Det är ju detsamma.

    Om ändå

   För att man vill.

  Varför berättar man detta ens?! Jag kan inte komma på en endaste anledning att delge detta offentligt, förutom att generera trafik till ens kanaler ??‍♀️

   Maja Nilsson Lindelöf fick sommarprata och Maja blev också utnämnd som en fotbollsfru som går sina egna vägar bland andra forbollsfruar så jag tror att SG mest vill ha lite uppmärksamhet också.

    Vad går Maja för egna vägar? Skapar ett klädmärke som många andra fruar. Hon är snart med i en dokusåpa i England som många andra fruar, hon gör samarbeten som många andra fruar, hon åker till semester i Frankrike som många andra fotbollsfruar…

     Vad för docusåpa?

      Om fotbollsfruar i England. Lite humor eftersom hon hatar att bli kallad fotbollsfru.

     Jag tycker inte Maja går sina egna vägar heller. I stort sett varandra fotbollsfru är influencer men de hade inte varit där utan sina fotbollsmän vilket jag tror de har svårt att erkänna. Jag återberättar bara vilken pr och uppmärksamhet hon fått på sistone. Det och sommar i p1 vilket ses som nåt fint.

      Exakt. Tror inte att om Maja hade fortsatt jobba på mc Donalds i Norge och inte träffat Victor hade kunnat göra ett eget klädmärke. Men mirakel kan ske, och hon kanske tjänade bra där?
      Och Sanna hade kanske inte bott i ett stort hus med sjöutsikt i relativt centrala Sthlm . Och ändå blir dom kränka att bli kallade fotbollsfru, helt otroligt.

  Inte spelat in några sexvideos, det är vad jag hade gjort. Gillar folk att titta på sexfilmer med sig själv som aktör?

   Kan inte tänka mig nåt värre ? Vill absolut inte se mig själv så haha

  Hamnar högt upp på lista av saker som aldrig har hänt.
  Så många osannolika saker hon säger ska ha hänt att man misstänker hon har lyssnat lite för mycket på fröken Claesson.

   Har Linnea också haft en sexfilm på vift?

    Aaaa precis vad jag menade.
    Eller så kanske du missade min koppling fullständigt.

  Yey! Har fått för lite uppmärksamhet på sistone men nu så!!! Så jävla patetiskt?

  En axelryckning och kanske lite tråkigt om vissa i ens närhet får se det, annars ingen nämnvärd reaktion.

  Magdalena Graaf läckte väl filmen själv som hämnd på att hennes ex varit otrogen?

   Ja men sa att hon råkade sprida den.

   Ja! Hennes lilla ”hämd” mot Filip.

  Sanna har blivit så självgod sen hon flyttat hem till Sverige.

  Ett Kardashiantrick! Förutom att vi aldrig får se nåt porrigt alls.

  Pratade med några personer som pratade med några personer som hotade tillbaka telefonen. Vad är det för kriminella kretsar dom hänger i, Vasastannätverket? ”Abow ge tillbaka luren du becknat annars hamnar du på story inför min en kanin följare”.

  Tror inte för en sekund på att dom nätverkat sig fram till gärningspersonen och hotat tillbaka mobilen. Skulle väl vara Rosanna då, hon verkar känna precis alla.

   Beckna betyder att man säljer något ofta narkotika

    Beckna är slang för att sälja precis vad som helst.

   Belle, håll dig gärna till historien om att du är en autistisk farmaceutstudent, i stället för att låtsas härma slang när den inte ens är med i bilden.

    Var hon inte barnmorska nyss?

  OT såg en bild på instagram på Åsa Ingrosso. Herregud så opererad/botox Åsa gjort med ansiktet. Hon sa att hon skulle lägga av med allt vad botox hette men det kan hon inte ha gjort. Ser värre och värre ut.

   Menar du att du hittade en bild på henne utan solglasögon??

   Kollade in hennes insta nu. Såg att hon gjort en smärgåstårta och kallar leverpastej levertjohej?!
   Är det något dialektalt som jag missat?
   Aldrig hört det förut.

    Nej jag har aldrig hört talas om smärgåstårta heller.

     Kanske kom åt fel bokstav?

    Vad är smörgåstårta för fenomen?

     Nåt som är asgott men som man typ bara får på begravningar?

      Njae på kalas oxå för folk älskar smörgåstårta

       Ja verkligen. Allt från dop till student och till begravning. Så gott.

    Min farmor sa levertjohej, från Sundsvalls trakten

     Roligt namn på leverpastej 🙂 då vet jag. Tack!

     I Stockholm också.

   Kan inte annat än att hålla med! Vad är det som är så farligt att se ut att vara i den ålder man är?! Jag fattar inte. Hemmen ser likadana ut och människor är så plastiga att går de förbi ett element så smälter dom. Why liksom?

   Kolla då bild på Åsa från Biancas ”Lets dance” Det ser ut som en annan människa.

    Nu blir hon smalare o smalare och det syns i ansiktet..hon var redan smal, snygg innan, Åsa alltså

  Pallar man inte att folk tittar på en sexfilm där man är med, så spelar man inte in en sexfilm. Hade jag gjort det och blivit utsatt för utpressningsförsök, så hade jag bara garvat och sagt ”sprid på bara och ha så kul”.

  Jackie F pullade på sin story för inte så längesen

   För att inte tala om Sara Larsson.

  Själv har man både onlyfans och pornhub !

  OT Får man verkligen ha hundar på hotellrum som My har med sina hundar på Gothia Tower i Göteborg? Dessutom en löptik i sängen?
  Inte den bästa reklamen för hotellet.

   En googling bort – svar ja. ????

  Fattar inte hur puckade folk behöver vara som måste spela in o filma när de har sex!!!!! Snacka om sexmissbruk o narcissism!

   Du borde testa låter det som 😉

   Du borde testa. Finns mycket spännande du kan upptäcka om du vågar släppa dina fördomar. Att filma kan vara hett av flera anledningar, exempelvis kan man kolla på det när man är ifrån varandra istället för att kolla på vanlig porr. Här är lite fler sextips till dig som du kanske kan ha nytta av https://passionerad.se/sextips/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *