Sanna Guidetti
Sanna Guidetti berättar om den obehagliga händelsen. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Sanna och John Guidetti utpressade efter sexvideo

Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti berättar att hon och maken John Guidetti tappade en telefon vilket höll på att sluta illa.


Bästa vännerna Sanna Guidetti och Rosanna Charles driver idag podden "Högt i tak" tillsammans där de pratar om allt mellan himmel och jord. Tjejerna pratar bland annat om influencervärlden som de befinner sig i, relationer, sex, resor och pengar.

Under ett avsnitt bjöd de även in Dumpen.se någonting som de senare skulle komma att hyllas för. 

I senare avsnitt har de även pratat en del om Sannas make John Guidetti och motvinden som dragit mot AIK under säsongen. 

Sanna och John Guidetti. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Men i det avsnittet bjussar tjejerna till det deluxe. De pratar nämligen om nakenvideos som råkat hamna på nätet. 

– Gud jag minns när Jackie (Ferm) råkade lägga upp en video som var menad till hennes kille. Hon slickar sig på tuttarna och typ pullar. Nej men då lägger hon ju upp den på Instagram som i sin tur lägger upp den på Facebook, berättar Rosanna. 

– Men du skämtar, säger Sanna

– Nej. Och den låg där i 14 timmar. 

Sanna och John Guidetti utsattes för utpressning 

Rosanna och Sanna pratar sedan om sina egna erfarenheter på området och Sanna berättar att hon var med om en väldigt obehaglig grej när hon och John var yngre. 

Rosanna och Sanna har podden "Högt i tak". Bildkälla: Instagram

– Det här var många år sedan. Vi besökte Stockholm och bodde på hotell. Vi hade några videos på John telefon. Telefonen tappar vi sedan på ett hotell då den hamnade i nån skåra i sängen. Klipp till två veckor senare. 

– Vad var det för videos?, frågar Rosanna. 

– Nej men det var väl Sannas avsugningsskola bland annat. Men fanns lite allt möjligt. 

Det visade sig att de som fått tag på telefonen ville ha en stor summa pengar. Annars hotade de med att sprida videon. 

– John berättade ju inte det här för mig då han visste att jag skulle få panik. Men han pratade med sina personer... som pratade med några andra personer. Det hela slutade med att en av våra personer gick och träffade den som hade mobilen. Och ja.... hotade lite tillbaka kan man säga. 

– Börjar man att betala pengar... och de ändå har kvar ens videos, då kommer de väl vilja ha mer. Men de fick de fan inte, avslutar Sanna. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!