Any ”Swifties” in da house?

I morgon släpps biljetterna till Taylor Swifts tre första konserter någonsin in Sverige och jag kommer göra allt jag kan för att lägga vantarna på ett par stycken. 
Jag uppskattar all Taylor Swifts musik, och lyssnade mycket på henne när jag pluggade musik vilket gör att jag har en speciell relation till hennes tidiga musik, som går mer åt det rena countryhållet.
Exempelvis albumet ”Speak now” (Taylors version) som inspirerat Margareta Grääs härligt lila sminkning.
Så läckert!

På Tiktok är det så många konsertbesökare som skapat egna outfits för att matcha Taylors olika eror, och jag undrar om det kommer bli samma sak när hon spelar i Europa? Kolla den här ovan! Wow!
Andra har galna outfits med koppling till Taylor och hennes musik och jag tycker ser det är så härligt att se. En del ”Swifties” har lagt ner hundratals timmar och kronor på att skapa outfits och det måste vara en underbar känsla att ha så många så dedikerade fans! Kanske har många svenska lyssnare missat hennes tidiga musik eftersom det inte var förrän senare som hon lanserades globalt. Om jag inte minns fel så kom hennes stora internationella genombrott när hon började arbeta med Max Martin och Shellback.

Här är förresten Taylors version av albumet ”Speak now”.


Lite bakgrundinfo:
”Taylors version” betyder att hon spelat in sina låtar igen så att hon nu äger masterrättigheterna (inspelningarna) till musiken. Hon gavs nämligen inte chansen att köpa dem när hennes tidigare skivbolag ville sälja dem, utan de såldes 2019 av Scooter Braun till riskkapitalbolaget Ithaca Holdings för $300 000 000. All musik låter som de tidigare versionerna, vilket var hela poängen med nyinspelningarna.00

“I made it very clear that I wanted to be able to buy my music. That opportunity was not given to me, and it was sold to somebody else. And so I just figured, I was the one who made this music first. I can just make it again,” said 11 time grammy winner Taylor Swift on Late Night with Seth Meyers. 

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Swiftie här! Har skrivit upp mig för att få köpa biljetter runt om i hela norra Europa. Hoppas jag lyckas någonstans 😁

   Lyckades du bli utvald till att kunna köpa till Sverige-konserterna?

    Jag har Sverige, Portugal, Frankrike x2, Amsterdam, München och ngn till.

   Har du fått någon kod och länk till morgondagens sverige-biljetter? Verkar jättesvårt att bli utvald

    Ja, min kod kom precis. Men det innebär ju inte att man får biljetter, bara att man har möjlighet att köpa om man har tur.

    Jag fick nu ikväll. Förra veckan kom besked om du blivit utvald.

   Fick du köpa till UK idag, eller var det bara pre-sale?

   Så man måste be om att eventuellt få köpa biljetter?! Vad fan sker?

    I USA ska biljetter ha kostat typ 10 000 kr… 😮

     En snubbe i USA betalade $21,000.00 för fyra biljetter till en av konserterna. Först hade han köpt biljetter från någon som sålde sina, de visade sig vara falska och precis innan konserten fick han tag i äkta.

     ”Massachusetts dad Anthony Silva was forced to spend $21,000 for his daughter and friends to see Taylor Swift’s sold-out concert because his original tickets never arrived, according to a report.
     In November, Silva bought four tickets for Swift’s “The Era’s Tour” stop at Gillette Stadium on May 19 as a Christmas gift for his 19-year-old daughter Katlyn.”

     Äsch- en kompis till mig köpte 4 biljetter i USA för 400$…

    Ha, jag undrar oxå!? Hysteriskt.

  Oerhört överskattad artist. Fin sångröst, men det är väl allt.

   Har du lyssnat på texterna?

    Ja, och därav min kommentar.

   Hon är väl visserligen en otroligt produktiv kompositör också,
   men jag blir glad att du skriver ”fin sångröst”, för jag tycker nämligen att det är något som sällan nämns om Taylor, alltså även när det står positiva saker!

    Att vara produktiv är inte samma sak som att det är bra.

   Känns som det kanske är lite trist om man inte kan mycket om låtarna/historiken. Många låtar refererar till varandra, berättar historier och har easter eggs. Att säga att hon är överskattad bara för att du själv inte förstår värdet är lite lågt.

    Det är helt okej att andra inte är ett fan av din idol.

    Va? Låtarna och musiken kanske inte tilltalar en, varför skulle då låtarnas historia ändra på den saken😂 blev du lite kränkt för att någon inte gillar det du gillar?

   Ändå kul att din kritik är tvärtemot den vanliga, duktig låtskrivare men att hon inte kan sjunga (hon har inte jättestor range men ett otroligt tydligt id vilket är minst lika viktigt).

  Jag kan inte nämna en enda låt med henne.

   Anti-Hero kan du inte ha undgått.

    Jo.

    Jo det har gått att missa.

    ”Sometimes I feel like everybody is a sexy baby
    And I’m a monster on the hill
    Too big to hang out, slowly lurching toward your favorite city
    Pierced through the heart, but never killed”

    🖐️ 🎤

     Är det nån sång om vampyrer?

      Hihi.

   Ok. Coolt

   Det kan du nog om du tänker efter. Ingen kan väl till exempel missat ”shake it off”? Isåfall måste man verkligen bott under en sten 😅 (sen behöver man såklart inte tycka den är bra, men den var svår att missa)

   Inte jag heller 😂 sjukt ändå.

    Inte så sjukt, du har säkert hört massor av hennes låtar men vet inte vad dom heter. Finns massa jättekända låtar jag inte skulle kunna nämna vid namn, men när man väl hör dom så känner man ju igen dom 😅

   I knew you were trouble when you walked it
   Now I’m lying on the cold hard ground
   BÄÄÄÄÄÄÄ
   BÄÄÄÄÄÄÄ
   Trouble trouble trouble
   BÄÄÄÄÄÄÄ
   BÄÄÄÄÄÄÄ

    Bääääää hahahaha😂

   Du skulle nog kunna nämna en hel del, åtminstone om du fick lite hjälp på traven. Tillexempel ”Shake it off” kan ju ingen ha missat, om man inte bott under en sten (sen vad man tycker om låten är ju en annan femma)

    Ja fan! Den vet jag att hon har gjort men det är nog faktiskt den enda.

     ” ’Cause the players gonna play, play, play, play, play
     And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
     Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake”

     Den måste du hört 😅

      Genial låttext, verkligen. Ett geni måste ha skrivit den.

       Jag blir så nyfiken på vad ni (som skojar om texter och produktion) lyssnar på för musik och artister?

        Åh låt dom ha sitt moment. Dom är djupa och speciella!

         Hmmm. Ja kanske det.
         Men blir på riktigt nyfiken😁

        Säkert Bob Dylan! 😉

   Love Story från 2009 är den första låten jag tänker på när jag hör namnet Taylor Swift, hjärnan min har liksom inte uppdaterat sig till en nyare låt haha!
   Copy-paste, voilá refräng:
   🎶 Romeo, take me somewhere we can be alone
   I’ll be waiting, all there’s left to do is run
   You’ll be the prince, and I’ll be the princess
   It’s a love story, baby, just say yes 🎶

   Jag kan refrängen på några låtar men har ingen aning om vad de heter. Just nu kan jag inte komma på texten till någon alls, men brukar få låten där hon sjunger att någon (hon?) är ett problem😂

  Var ett tag sedan jag läste ett inlägg som var SÅHÄR lite kopplat till bloggens syfte haha.

  Meningen ,”någonsin in Sverige”, nä det ska va ”någonsin i Sverige”.

   In The Sverige.

    Hahaha!!

  Ni som är swifties, vad tycker ni om att många köper biljetter till alla tre spelningar medan många inte ens lyckas få till en?

  Jag är själv inte swiftie utan sitter just nu och bokar biljett till Winnerbäck i vinter, det är mer min grej och de biljetterna tar sällan helt slut 😊

   Men vad ska man tycka om det? Låt folk gå på hur många konserter de vill.

   Nu gillar jag inte Winnerbäck längre, men det känns som att när jag sprang på spelningar tidigt 2000-tal så fick man hänga på luckan. Fast jag kanske minns fel? Men man fick ställa sig i kö på morgonen för att få plats framme vid scenen.
   Han hade en spelning i Linköping när han fyllde år nåt år, hela publiken sjöng ja må han leva, va fint det var 🙂
   Tror också det var den spelningen man fick en liten påse med ballonger och idolkort och nån ep?!

   Men så är det ju alltid. Jag går ofta på fler än en konsert av en artist under samma turné, ska jag liksom låta bli för att ge chansen till någon annan som inte har varit snabb nog att få biljetter? Hahaha nej. I så fall får man ha typ nån id-kontroll och så blir man spärrad efter en konsert, man får inte gå på fler om det är fler spelningar.😂

  Kommer nog inte få tag i några, jag registrerade mig för sent så jag blev inte utvald och fick ingen kod och länk till imorgon.

   Om det VAR försent (det var väl deadline på midsommarafton) så stämmer det,
   men annars ska det inte ha nån betydelse om man var först eller sist med att registrera sig.
   Jag gjorde allt rätt men fick ingen kod ändå. Ångrar att jag inte använde fler epostadresser.

    Är förvånad att folk inte fick koder. Alla 6 i min familj skrev upp sig och alla fick koder. Trodde alla som gjorde inom deadline fick men vi måste ha haft jättetur.

     Alla i mitt kompisgäng som vill ha biljetter fick också koder! Trodde i min enfald att alla fick för liksom vad var oddsen att 8 pers fick?

  Har länk och kod så nu hoppas jag att jag får tag i biljetter.

  En humoristisk tweet om Taylors (icke-existerande ) danstalang: https://twitter.com/mldnights_haze/status/1676724189586235398

   Wow! Äntligen kommer dansen till Sverige 😊

   Det ser ut som nåt försök till parningsdans

  Vekar vara en bra liveartist.
  Tycker att det jag sett av henne i några intervjuer ger ett ganska smart intryck. Bara det faktum att hon nekade komma till den överhypade podden med Meghan Markel imponerar.

   Jag gillar dokumentären ”Miss Americana” som finns på Netflix. Hon är verkligen inte dum.

  Ingen direkt Swiftie, men jag kan uppskatta henne som artist. Min bästa vän är dunder-hypad inför detta så om vi får biljetter så går jag självklart med henne! ♡
  Lagom taggad, men nästan mer i för Paramore! 😂

   Men det är just såna här exempel som gör det hela så orättvist – biljetterna räcker inte till de riktigt dedikerade Swifties som längtat i åratal att hon skulle komma till Sverige. Att någon Lagom Taggad bara hänger med sin bästa vän.
   Du kommer naturligtvis att ha en underbar kväll hur som helst. Men det svider så mycket att inte ens få möjligheten…

    Så hur skulle det gå till tänkte du, att bara de mest hängivna fansen ska få gå? Jag känner flera som förmodligen ska dit utan att egentligen bry sig om henne eller musiken, men går eftersom de hänger med andra.

     Hehe- de kommer ha en quiz i entrén, svarar man fel får man inte komma in…och då glider den äkta Swiftie-Helen in på din biljett…så det blir rättvist!

      Nej men sluta, jag skrev inte detta provokativt. Då får ni hellre buhu-raljera om mig.

     Ja, suck, det är nog det jag tänker. Även om jag är öppet besviken är jag inte alls förvånad att inte jag hade turen på min sida, det är otur men inte orättvist.

     Förstår dock inte hur så många har råd att ’bara hänga med andra’ – vet ni ens vad biljettpriserna är?

     Snälla alla, skriv inte mer om hur idiotisk jag är/tänker. Jag ber om ursäkt att jag skrev inlägget. Förstod inte alls att det var ett så speciellt resonemang.

      Biljetterna vart ju inte superdyra i sverige. Jag är rätt ny på hela Taylor Swift grejen (kan typ 5% av låtarna men just dem lyssnar jag ofta på). Och då kändes lite kul att se henne live, ska gå med en super-swifty.
      Kan jag inte gå när datumet kommer så säljer jag bara biljetten.

    buhu

    Orättvist..?

     Haha, ja – vilken vansinnig kommentar. Undrar om personen applicerar det på allt?
     Får hen bara köpa pizza om det är hens absoluta favoriträtt, inte bara ’lagom gott’, då är det ’OräTtViSt!!’?

     Helen: Det som är ’orättvist’ är väl att folk svälter ihjäl medan du äter pizza, blir bombade medan du febrilt sitter och klickar efter TS-biljetter…

      Men snälla, jag skrev inte detta för att uppröra/provocera/gnälla.

      Men ja – om det bara kunde bakas tex 100 pizzor i Sverige så tycker jag nog att de vars absoluta favoriträtt det är ska få köpa dem, det är ju rätt ofta i vardagen man låter någon annan ”få sista biten” om det betyder mer för dem än för mig.
      Jag hoppas att du inte måste tycka att jag är vansinnig, även om du inte håller med mig!

       Jo, det är vansinnigt att gnälla ’orättvist!’ om att någon ska gå på konsert med sin kompis – en jättemysig och schysst idé för att ge kompisen en härlig upplevelse.
       Vore du en äkta Swiftie hade du unnat dem det och sett det fina i det. Jag tror mer du är en äkta egocentriker som tycker allt som inte prioriterar dig och dina behov är ’oRätTvIiIiiiST!’.

        Men fy vad elakt du skriver till mig.

        Sen hittar inte jag var i hela kommentarsfältet jag har skrivit ”’oRätTvIiIiiiST!” med så konstiga tecken som ni citerar mig med.

    News flash: Livet är orättvist. På så många fler sätt än att inte få biljetter till en konsert…

     Det håller jag absolut med om!

    Alla kommer ju ha samma chans till att köpa biljetter? Jag registrerade mig och har fått kod till imorgon och vi kommer endast köpa biljetter till oss som ska gå. Dår det väl värre med dom som köper så många biljetter man kan bara för att sedan sälja dom mycket dyrare etc?
    Jag kan väl upskatta henne som artist/låtskrivare/människa och även tycka det kommer bli kul att (ev) få gå på konserten? (Och vem vet, kanske jag blir ”frälst” på konserten med?). Eller så får vi inga biljetter alls.. who knows?

     Nej, bara de som har fått en kod har samma chans att köpa biljetter.

      Men alla som reggade sig hade ju samma chans att få kod, oavsett om du reggade dig efter 5 min likaväl som 2min innan dom stängde slussarna?

    Hahaaaa- dagens roligaste kommentar!
    Vi ska försöka köpa 8 biljetter imorgon där 4 av oss inte alla gillar henne medan 4 älskar henne😅

    Hehe- jag kan sälja 2 till dig om vi får tag på några😂

     Ja gärna men man måste gå in tillsammans med originalköparen, så isf måste vi mötas upp. (Det är ticketmasters regel, men jag har aldrig varit på en konsert där de verkligen kollat ID).

    Är du på riktigt😂😂

    Jag önskar jag hade en vän som TS! Mina kompisar delar inte alls min musiksmak (inte ett fan av Swift så jag snor ingens biljett😂😂) så jag får gå själv på allt.

     Haha det värmer att höra ändå! ♡
     Det är ju så mycket mer än bara gå på en spelning! Vi kommer få en hel helg tillsammans i huvudstaden, bara hon och jag 🤩

     Vi hade tänkt åka till Oslo 2020 när hon skulle dit, biljetter och hotell ja ALLT var bokat. Så kom pandemin.. så hon har längtat sönder sig efter detta i några år 😂

      Tycker också det är jättefint och härligt att du blir med och delar den stora upplevelsen med din vän!
      Du är absolut värdig en biljett.
      Hoppas ni får det toppen!

      Ja visst är det så? Nu har jag blivit såpass van vid att gå själv på konserter och evenemang så överlag är det inte jobbigt längre. Men ibland slår det mig att det inte finns någon som vill offra lite av sin tid på att följa med mig på något jag gillar, men jag har följt med dem på sånt de gillar, och det är lite tråkigt.

      Imorgon ska jag för första gången sen tidigt 2020 gå på konsert med en kompis, en gratiskonsert dock, men ändå.

  Personligen står jag inte storheten med Swift, men kul att hon kommer till Sverige!

  Supermega-fan sen jag var 15, fyller 30 nästa år. Ska göra allt jag kan för att få ett par biljetter. Tänkte gå i Oslo när jag var 17, men då ville ingen gå med mig. Nu helt plötsligt är det coolt 😂, jag ansågs vara världstönt pga Taylor i tonåren🥹

   Ja men hon har ju utvecklats enormt? Jämför Love Story med Cardigan liksom. 🙂

  Inte ett fan överhuvudtaget.
  Så menlös musik utan känsla.
  Texterna är dock bättre än hennes musik.
  Vet många som älskar Anti-Hero men jag föredrar Tommy Johanssons version av den. Så jäkla bra med känsla, underbar röst och ett arrangemang som vida överstiger Taylors. Den finns på Youtube:)

   Älskar Tommy!! 😍

  Är inget superfan av henne, men lyssnar ibland lite låtar av henne här och där. Min favoritlåt med henne är Exile med Bon Iver. Sååå bra.

  Jag slutade lyssna på komersiell radio för 10-ish år sedan, och kan på rak arm inte säga en enda låt Taylor Swift har gjort. Men fyller också 40 (hjälp, vart fan tog tiden vägen?) nästa år, så antar att jag inte direkt tillhör hennes målgrupp?

   Hon är väl själv en bit över 30, så nog många i 40-årsåmdern som lyssnar?

   Jag är 36 och gillar 2-3 av hennes senare album. 🙂

   Jag fyller 40 i år och lyssnar ofta och gärna på TS 🙂

  Inte ett enda ord om Grääs smygreklam.

   Hon skriver ju att det är en affiliate kod, det är ju inget betalt samarbete med företaget så det behöver hon ju inte skriva (vore ju en lögn dessutom) Så vad mer skulle hon gjort tänkte du?

    Kan publicisten potentiellt tjäna pengar på inlägget, via en rabattkod eller annonslänkar/affiliate (prestationsbaserad marknadsföring där man tjänar pengar per köp som genereras via länken), är inlägget reklam och ska märkas som sådant.
    Exempel: Ett collage med vinterkläder med annonslänkar i anslutning till det.

    Som vi alla redan vet: Reklam ska märkas ut tydligt och genast, så att konsumenten, även vid en flyktig anblick, kan identifiera den som reklam.”

    Poängen är att en genomsnittskonsument vid en snabb scrollning ska kunna identifiera om inlägget är reklam – och därmed kunna välja att inte ta del av den. Det räcker alltså inte att du annonsmärker i slutet av ett inlägg, oavsett om det är på en blogg, Instagram etc.

    ”En viktig sak att tänka på är att använda ord i reklammarkeringar som läsaren förstår. Ett sådant ord kan exempelvis vara ”reklam”. Det är inte tillräckligt tydligt att använda ”#samarbete” eller ”i samarbete med”. – Konsumentverkets vägledning”

    Hade jag förstått att hela det här inlägget var reklam hade jag inte velat ta del av det.
    Nu behövde man läsa två tredjedelar av inlägget för att förstå att detta inlägg gjorts bara för att göra reklam för en rabattkod. Dessutom var inte den beskrivningen var så pass tydlig som Konsumentverket kräver.

   Hon skriver ju att det är en affiliate kod, det är ju inget betalt samarbete med företaget så det behöver hon ju inte skriva (vore ju en lögn dessutom) Så vad mer skulle hon gjort tänkte du

   Gräs tycks ha ett green card här på bloggen, aldrig nåt om smygreklam eller för all del all konsumtion som hon uppmanar till. Tycker hon är en av Sveriges värsta flunsor när det kommer till att köpa nytt för att sen vlogga om hur hon rensar ut driver av oanvänt smink.
   Önskar alla Swifties lycka till med biljettköp!

  Hade gärna haffat biljetter men såg alldeles försent att hon kommer till Sverige.

  Inte en Swiftie men gillar verkligen hennes sång Style. Och vilka FINA kläder hon har på sin tour.

  Min ena förälder får såna biljetter genom sitt jobb och det är hysteri bland hens kollegor, som har yngre barn. Nästintill hotfulla mejl och löften om övertagande av skräpuppgifter med mera. Våra (läs: min förälders) Swift-biljetter har jag sagt kan gå till småkusinerna <3

  Swift är ett fullblodsproffs och även om jag inte är intresserad av hennes musik, har hon helt klart imponerat med sin proffsighet när jag har sett henne med min förälder på olika ställen i U.S.A.! Hon är utan tvekan en entreprenör främst även om hon är en musiker. Sättet hon hanterar sin karriär påminner en del om Madonna, när hon var som mest i ropet under 80-90-talet och tidigt 00-tal.

  Är det ngn som har koll på hur noga det är att den som köper är med på konserten? För att maxa det är vi fler som försöker köpa så alla får en biljett. Dock är ju risken att sitta med för många biljetter och inte kunna sälja vidare.

   Det står väl aldrig namn på biljetter? Eller gör det det numera…? 😮

    Jo det gör det jämt. Däremot kan man själv ändra namnet i sitt konto om man tex kommer printa ut dem/vb:a till ngn annan.
    Och för övrigt har jag som sagt aldrig varit med om att entrévärdarna verkligen (hunnit?) kollat biljettnamn & id.

    Men det är verkligen väldigt raka tydliga regler från ticketmaster om vad som gäller på just Taylor-konserterna. Det kanske inte följs men det är väldigt dyrt & riskabelt att chansa… (Alltså inte straffbart-riskabelt, men risk att snuvas på konserten.) Men det går säkert bra – tänk om köparen med namnet på bilj blir sjuk, ska inte de 3 vännerna kunna gå då, hur ska ticketmaster hinna sitta o hantera alla sjukintyg osv.

    Det står på svenska sidan att det är med namn och att biljetterna inte går att överlåta

  Utnyttja er consierge-service om ni har tillgång till det genom tex kreditkort för att få biljetter? Lämnar alltid in önskemål dit och hittills har dom levererat allt jag önskat.

   Jävlar vad smart, det hade jag inte alls tänkt på! Tror du det funkar även efter imorgon, alltså om man inte lyckas mha koden?

  Förstår inte hur man kan lägga 2500kr på en konsert? Jag kan liksom gå på 2-3 superbra konserter till samma pris

   Det måste vara därför hennes konserter är tomma på folk.

    Tomma? Har du sett videor och bilder från turnén? Hon är den som typ tjänar mest i USA på sina turnéer nu

     🚀

     Swoosh….

   jag pröjsade strax under 1000 kr.

  Hade aldrig hört en endaste låt med henne förrän förra året…

  Jag tror att det blir helt fantastiska konserter, hon verkar vara så bra live! Med en närvaro i klass med t.ex Harry Styles.
  Grattis till er som går biljetter!

  Jag kan väldigt lite om hennes musik och person, men det lilla intrycket jag har fått är att hon verkar väldigt jordnära och smart. I Hon känns som en Svensson om man säger så, trots världsstjärnestatus som en av världens mest spelade artister. Coolt kan jag känna, att hon står stadigt.

  Är inte en Swiftie men tycker hon verkar vara en fin person av det lilla man sett! ☺️ Som när hon mitt under en låt på scen sa åt ordningsvakten att lägga av när han stod och bråkade med ett fan i publiken.

  Kommer ihåg när hon vann ett pris på MTV år 2009 och gick upp på scen för att ta emot pris, och Kanye West sprang upp på scenen för att säga till alla att Beyonce borde få priset istället. Tyckte det var så förnedrande! Nu sitter han nog där och håller käft, hon har blivit så stor sedan dess.

   Det sägs att en låt på senaste albumet handlar om Kanye. Vigilante Shit heter den. 😉

    Vigilante shit ska enligt Swifties handla om Scooter Braun. Karma däremot, kan handla om Kanye. 😊

   Tycker tvärtom hon verkar väldigt osympatiskt. Du kan tex lyssna på Vampire med Olivia Rodrigo, den handlar om Taylor

    Vampire handlar om Olivias ex?

    Den handlar ju om ett ex till henne, inte om Taylor.

  Har lyssnat på henne sen 2009, på den tiden bodde jag i USA och hennes album gick varmt i bilen (då när man hade cd-skivor i ett fodral i bilen, herregud jag är gammal 😳). Hon verkar vara grym live!
  Men det får bli en annan gång, imorgon är det Coldplay!

  Kan du inte köra en update på de gamla bloggarna? Vore kul att se lite från veteranerna

  Haha, så fort det pratas om musik här i bloggen både som inlägg eller i kommentarer så är jag helt lost. Och då är ändå musik hela mitt liv typ och har alltid varit. Trådar med ”vad lyssnar vi på nu” blir milslånga och jag har aldrig hört talas om de artister som nämns där 😆. Lite roligt ändå. Men men, nu ska jag iaf starta min dag med att lyssna på musik.

   Vad lyssnar du på? Nyfiken på dina favoritartister/band och om jag hört talas om dem!

  Loggade in och hamnade bakom 9000 personer i kön :-/

   Och jag har 32 000 före mig i kön…

    Kanske inte ska klaga… snart dags!

   Hahaha jag hade plats 90000!!

   Jag hamna på plats 98 000 😂

   Många som ville ha biljetter…

    Fick ni biljetter ni som hade plats 90/98000 i kön?

     Ja, men via min kompis som jag ska gå med. Såfort vi fick våra biljetter hoppade jag ur kön ♡

     Jag hade 92000 och gick ur kön igår kväll när det fortfarande var typ 17000 framför mig. Testade igen denna kvällen, då kom jag in och det verkade finnas VIP-biljetter kvar!

  Kom in efter 1,5 timme, prövade lite olika alternativ utan framgång och sen slutade min kod att fungera. Snopet!

  Hade 13000 pers före mig i kön, kom in efter en halvtimme och lyckades köpa en biljett 🥳 Satsade på söndagen, vilket nog var ett smart val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.