Förlovningar, bröllop och skilsmässor…


❤️ Youtubern Logan Paul friade till sin flickvän Nina Agdal med utsikt över Comosjön. Svaret blev ja.

❤️ Fredric Palmqvist givk ner på knä och bad om Marie Serneholts hand, och hon svarade också ja.

❤️ Så vad stundar det för bröllop?
Linda-Marie Nilsson ska snart gifta sig med Emil Assergård och Isabella Löwengrip har precis förlovat sig med Paul Sundvik. Icke att förglömma är Bingo Rimer och Julia Franzen som förlovade sig i våras. Lovisa Barkman och hennes pokerspelare förlovade sig förra hösten, så där ringer kanske brölopsklockor snart?

💔 Samtidigt verkar Linn ”Tiingelinn” Andersson och hennes Simon gått skilda vägar,  precis som Aisha ”UmmHarun” som meddelat att hon ska skiljas.

❤️ Jag tror att det nästa förlovning vi ser kommer komma från Klara Elvgren och hennes Jhon Arboleda. Det känns bara så… 😍

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Himla tur att dom råkar ha fotograf med. Vilken slump!

   De har väl aldrig påstått att det var en slump heller?!

   Slump? är väl ganska vanligt att man planerat att fria i förväg

   Slumpen är vännerna som var med och visste att Fredrik skulle fria. Det är Christer Lindarw som filmar.

    Marie måste ju undrar varför de skulle ut på klipporna och går där ensam först och blir filmad

     Fast hon är ju influencer? Rätt vanligt motiv ändå?

   Ett frieri brukar inte vara en slump och sällskapet kände väl till planen.

   Jag tror det var Todd, pokemonfotografen.

   Och nyfixade naglar.

   Ja visst är det märkligt hur de flesta kändisar har fotograf på plats som råkar fånga ögonblicket haha. Nej men ärligt så uppenbart hur många riggar och de spelar sååå förvånade. Tänker på Julia och Bingos som var så riggat, Margauxs förlovning med Sean, Pernillas Bauer som troligtvis blev pushad att snabbt fria inför kameror för att bli content och innehåll i tv-serie, han hade filmteam med när han köpte ringen till och med. Den enda som inte hade riggat är väl Isabella Löwengrip, visst att hon snabbt tänkte på att de skulle ta en bild just efter, berättade hon i podd, men ingen riggad kamera i ögonblicket i alla fall.
   Roligt för Marie, bli friad till på sin 40-årsdag. Hon blev säkert glad och lycklig men verkar nästan spela förvånad, lite i överkant. Grattis till dem! PW och Bauer verkar planera för bröllop nu, blir i Spanien vad det verkar, de verkade reka efter plats där för vigsel.

  Ja det är väl inte helt otippat att man gifter sig i samband med att få barn så skulle inte ramla av stolen i chock om du fick rätt på klara och John

   Om man inte är gifta innan barnet kommer (inkluderar de som gifter sig när de väntar barn), så tycker jag det vanligaste verkar vara att man snarare väntar ganska länge med att gifta sig. Ofta tills man är klar med att skaffa fler barn.

  Folk skaffar hus och barn, lever ihop i flera år och kvinnorna går oftast och väntar länge på att få ett frieri. Som i Maries och Fredriks fall…Ett frieri då känns liksom inte så oväntat och konstigt ifall man redan lever ihop som gifta.

  Måste man gifta sig?

   Nej det är inget tvång. Trodde du det?

   Nej, vem har påstått det? 🤔

   Nej, det måste man inte. Vad får dig att tro det?

   Ja. Det finns lagar som är tvingande. Har man bott ihop i 5 år och har minst 2,2 barn så är det fängelse som gäller annars. Levt under en sten?

   Nä. Men man får om man vill.

   Ja, den 1 juli i år trädde den nya lagen i kraft. I folkmun kallas den för Tvångsgiftesskiftet och i stora drag handlar det om att alla par över 18 år gamla som har varit tillsammans i 15 månader måste ingå äktenskap. Detta är en del i regeringens återinstiftande av kärnfamiljen. Senare i år förväntas Barnkravet röstas igenom, som innebär att alla gifta par måste skaffa minst två barn inom en femårsperiod. Många länder ser hur nativiteten minskar och inför ganska radikala ändringar för att förhindra det.

   Det går att läsa mer på regeringens hemsida.

    Exakt, men du glömde tillägget till Barnkravet. Det gäller enbart om du har svenskt ursprung sedan urminnes tider, alternativt nordiskt eller västeuropeiskt ursprung sedan fem generationer. För dig med utomeuropeiskt ursprung råder Barnförbud.

    Har man inga barn efter den tiden kommer ni att tilldelas 2,2 barn. Ett barn kommer alltså att cirkulera så att det blir 2,2 barn per år. Volvo rekommenderas annars kommer er bil att flyttas till Porjus. Och ni får förfoga över en Volvo. En halv hund, tre katter, fjorton pelargoner, en palm, en psalm och en vattensäng i den mån vi hittar sådana i Porjus som vi byter till oss för deras Volvo. Förändringar kan ändras i vilket jävla ögonblick som helst. Undertecknat Myndigheten för alla myndigheter i Svärje.

  Blev det inget bröllop för Maggan o Louie?

   Var de på väg att gifta sig? Jaha, men jag tror att problemen där kommer med för kort intervall nu för att de ska hinna.

    De har väl redan gift sig romskt. I Spanien.

     Snacka om att bädda ris åt sin egen bädd med honom.

      Bädda ris åt sin egen rygg?

       Japp exakt! Ibland går det för snabbt när man har möte och försöker skriva samtidigt 😂

       Binda ris?

        Hindra kris?

       BINDA ris

   Just det deras förlovning också, som blev så uppmärksammad till och med i tv, och riggad som så att den filmades. Den karlen vill ju ha så mycket uppmärksamhet i media och tv som möjligt, då mår han, och det får han genom Maggan. Pinsamt när han sa i tv nyss att han friade på en kebab för om hon då säger ja så är hon någon att satsa på för det bevisar att hon inte är en golddigger. Hahaa det är ju han som är goldiggern, och vadå, så man kan förlova sig som ett test menar han? Han är allt bra märklig.
   De ville locka läsare med att skriva att ”kanske blir det bröllop i Grekland” när de skulle på segelresa vilken troligtvis var sponsrad i smyg så de ska slippa betala förmånskatten, var ju väldigt vikigt för Magdalena att påpeka att hon skrivit om resan i sin blogg och att tjata om hur bra maten var. Sedan passade hon på, som flera, att göra smygreklam för Gröna lund också genom att säga att hon längtar dit och ska dit det första hon gör när hon kommer hem, och så samma bild som flera lagt upp på sina ig på sistone.

  Tydligen skulle hon aaaldrig göra nåt sånt men samtidigt så är barnet kritvit ena dagen för att dagen efter vara mycket mörkare och två dagar efter kritvit igen.

   Är ganska osannolikt att barnet är kritvit

  Det kan ju vara så att ljuset skiftar på olika bilder, helt naturligt.
  På vilket sätt är det ett problem?

  Alltså.. Marie Serneholt..har dom inte redan barn ihop? Tvillingar tom. Varför blir hon så förvånad? Det känns som väldigt iscensatt. De har nog redan snackat om bröllop och gjort upp att han ska fria. Kanske just denna vecka eller dag också. Men ja hon spelar övertygande.

   Ja de har varit tillsammans sen 2017 och fick tvillingar 2019.

   Eller så var det en överraskning bara? Han kanske sagt innan att han inte ens vill gifta sig och sen ändrat sig? Varför så bitter?

   Jo men hon har ju alltid hållit på sådär

   Tycker också det verkade som hon spelar, spelar över lite känns det som hehe

   Alltså oavsett. Det var så fint 😫😭😭😭

  Jag har börjat pussla ihop ledtrådar som gör att jag tror/misstänker att min sambo tänker fria till mig i sommar… Jag har trott att om det sker så blir det nästa år så är lite nervös nu och vet inte riktigt vad jag ska känna. Vet såklart ingenting med säkerhet heller…! Ville bara skriva av mig då jag inte velat bolla detta med någon, inte allra minst honom givetvis 😉 PS! Kommer svara ja om frågan kommer men ska tilläggas att jag aldrig på något vis bett om eller ”tjatat” om frieri. Vi har varit tillsammans i drygt fyra år.

   Varför nervös om du redan nu vet/känner att din sambo är den du vill dela ditt liv med?

    Pirrig kanske är mer rätt ord för att beskriva känslan 🙂 Vet ju inte när det ska ske om det nu blir så heller så inget jag riktigt kan förbereda mig inför… Sedan kanske det inte alls sker i sommar utan jag som missuppfattat, återstår att se.

   Jag minns hur det var för mig! Vi hade pratat om det löst. Att vi båda ville. Att han skulle fria isf. Sen minns jag att han tog mitt mått på fingret. Att han liksom var lite hemlighetsfull..Hihi.

    Låter inte så hemlighetsfullt att först prata om att båda vill gifta sig, komma överens om att han ska fria och att han sedan måttar dina fingrar.. vad var själva hemligheten?

     Alltså jag menar inte så drygt som det låter.

     Hemligheten var ju när och hur 😄

      Min sambo gav mig pengar och sa att jag skulle skamma bort migsjalv med en manikyr, da jag typ aldrig fixar naglarna blev man ju ganska misstanksam och dan efter friade han kl 06:00 nar min vackarklocka ringde.

       Haha, ändå gulligt av honom 🙂

        Ja, det var gulligt och mysigt faktiskt helt i min stil utan folk och kameror i narheten.

    Åh fint!
    Måttet på ringen vet jag inte hur han iså fall har löst hehe.

     Jag hade ingen ring när jag friade, utan ett annat smycke. Sedan beställde vi ringar tillsammans.

    Men varför kom ni inte bara överens om att gifta er då, varför skulle han fria?

   Men haregudrun – påminn mig: lever vi år 2023?

   Är också säker på att min sambo kommer fria, råkade se att han köpt en ring (som tur inte själva ringen) så blir spännande att se när han faktiskt gör det 😊

    Så jäkla trist att kolla o försöka luska ut. Och sen sitta här och bubbla om det.

     Uppenbarligen känner ju inte hon så 🙂 hon verkar rätt glad. Bara för man råkar se något så betyder det ju inte att man kollat och försökt luska ut det medvetet.

     Kolla och luska ut? Jag råkade se det helt av misstag faktiskt. Men är väldigt glad.

    Lycka till med allt till dig med!

    Det är så härligt med bröllop där man själv är bruden. Jag är själv ogift för tillfället och väntar inte på att någon ska fria till mig. Men det var ju så härligt när det hände. Att det sen efter mååånga år kändes rätt att avsluta förändrar ju inte glädjen under den tiden, både före och efter. Det är så häftigt. Tror inte jag ska göra det igen men man vet aldrig.

   Åh så härligt! Lycka till med precis allt nu. Att vara nervös är jobbigt men när man tänker att det är för att något betyder mycket kan man tänka att man är ”blessed”.

    Tack! Håller med 🙂

   Tror också min kille kommer fria i år. Vi har såklart pratat om att gifta oss och vad det innebär etc, och han har velat göra det förr men jag har sagt att vi ska vänta lite så att vi verkligen har tid och råd, och nu har han sagt lite grejer som tyder på det så vi får se helt enkelt, men känner på mig att det blir när vi ska resa i höst 😛

  Vem är den där Aisha? Allt jag hittar på google är en Flashback-tråd

   Ger inte den tråden svaret på din fråga?

    Nja bara delvis. Varför anses hon vara influencer? Är hon det? Hon har väl inte ens en instagram? Hon verkar inte vara aktiv online?

   Det är väl hon som säljer och köper massa barnvagnar osv. Jo hon har instagram men vet inte om man får skriva ut den här 🤔

  Första bilden ser inte särskilt ergonomisk ut. Jag föreslår att de träffar en ergonom så att det inte leder till belastningsskador.

   Va? Den med Logan Paul? Ser inget konstigt med den

  Och barn. Lille Björn ❤️

  Merelle yakoub gifte sig för några dagar sen! 🙂

   Borde man veta vem det är eller är det ett taffligt försök till att locka folk att läsa din blogg/instagram?

  Och Pernilla och Crille ska väl gifta sig i sommar?

   Det blir nog nästa sommar.

    Eller sensommaren. Derasbröllopskoordinator är själv på semester nu, men hindrar ju inte att något planeras tidig höst.

  Vilken skräll att Tiingelinn är singel igen (not!) 😂

   Vet inte vem det är. Men skulle inte hon gifta sig nyss?

   Ändå tråkigt. För henne och barnen… alla barnen har ju knutit an till honom också.
   Måste vara väldigt jobbigt som så liten när personer kommer och går. Hoppas att dom löser detta på ett bra sätt och att hon inte skaffar ytterligare ett barn med någon hon känt ca 3 månader som är ”mannen i hennes liv.”
   Förlåt för att detta låter elakt och jag känner inte henne. Hon verkar vara en bra mamma till sina barn. Men har så svårt för när barnen ska drabbas på detta vis.

    Jag anser inte att hon är en ”bra” mamma. En bra mamma introducerar inte nya män i sina barns liv efter att ha dejtat dom i en månad. En bra mamma utsätter inte sina barn för en eventuell fara genom att låta män hon knappt känner flytta in. Den äldsta dottern har haft två bonusfäder på typ FYRA år. DET är oroväckande och kan eventuellt skapa problematik för henne i framtiden. Linn älskar med största sannolikhet sina barn väldigt mycket, men hon älskar sig själv liiite mer.

     Tänker att man kan vara en bra mamma ändå. Särskilt om hon nu kanske tänker efter lite innan nästa man introduceras…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *