Blandade reaktioner efter Britneys Twitterinlägg

 

När Britney Spears postade det här inlägget på Twitter, där hon bland annat juckade mot sin hund, så var det många som fokuserade och reagerade på det, snarare än på den text där Britney meddelade att det skulle komma stora och roliga nyheter dagen därpå.
Folk spekulerar kring allt från att hon är hög till att hennes psykiska ohälsa är mer närvarande igen. Detta efter att hon pratat med en brittisk accent igen, någonting hon gjorde strax innan hon sattes under förmyndarskap.
Hennes video verkar ha överskuggat nyheten som kom dagen efter, nämligen att Britney ska släppa sina memoarer.
Jäklar vad jag ska plöja den boken! Jag har varit ett fan sedan ”Baby, one more time” och gissar att jag inte är ensam om det.
It’s Britney, bitch!

Boken släpps den 24 oktober 2023. 

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  #unfreebritney

   Fast alltså det där är bara samma dans hon hade på sin tour

  Öööh?????

  Undrar om det är Britney själv som bestämt vad som ska stå i boken.

  Oavsett om det är Deep fake, en anställd skådespelerska eller att dom fortfarande drogar henne eller att dom återanvänder samma videos från 2013 så har dom RÅD att manipulera hur som helst. Britney syns inte utanför instagram (som ägs av hennes pappa). Jag tror inte ett skit på att det här är henne varje dag som postar videos av sig själv och som själv inte vill träffa sina vänner (som fortfarande inte kan nå henne). Och då menar jag inte ”vännerna” som varit betald personal hela tiden i ”the conservatorship”.

   Va? Hon var ju precis i media efter att ha sprungit efter nån idrottsman och rört honom

    Det stod OM henne i TMZ ja, kort notis. Hon blev inte själv intervjuad av en seriös tidning eller hur?

     Det finns ju för fan en video på det? Och hon har kommenterat det hela i en video på sin Instagram för någon radiokanal hade sagt i princip ”rätt åt henne”.

     Bra poäng. Det ryktas om att TMZ bla samarbetar med hennes pappa, släktingar och ex man för att smutskasta henne.

     Och Elvis lever fortfarande, eller hur?

  Blicken och många av hennes rörelser och gester får mig att tänka på en svensk medelålders kvinna som också har 2 barn och inte mår så bra…

   Det är väl klart att hon inte mår bra efter att ha varit fast i ett 13-årigt förmyndarskap som egentligen inte handlade om hennes psykiska hälsa (man uppgav dementi som orsak när det begav sig) utan enbart handlade om att ha kontroll över hennes pengar.

    Dock fanns det ju en anledning till förmyndarskap och även begränsat umgänge med barnen

     Nej det gjorde det inte. Folk ville åt hennes pengar. Förmyndarskap i USA är en jätteindustri. Tips: kolla på filmen I Care A Lot.

    Hon mådde väl inte så bra innan heller.

    Dementi???

   Vem?

   IL eller Mar**** D?

    Gräddis, väl?

  Britney är medveten om att hennes instagraminlägg väcker känslor. Det har hon berättat i en av ljudklippen som hon släppte förra året.

  Här är ett (bisarrt) exempel: https://www.instagram.com/reel/CuGM_eyv2nA/

   Jag stirrar tyvärr bara på hennes bröst.

    Det är nog meningen…

  Nog för att Britney inte mår bra, men det ska mycket mer till för att behöva ha en förmyndare. Att vara psykiskt sjuk är inte skäl nog.

  Jag har haft klienter som uppträtt mycket mer besynnerligt och trots det inte varit aktuella för att förlora sin juridiska självbestämmanderätt.

   Eller hur. Varför tror alla helt plötsligt att ha en psykisk sjukdom = omyndigförklaras. Vid allvarlig psykisk sjukdom kan man tvångsvårdas och tvångsmedicicneras tillfälligt, men man förlorar ju inte rätten att bestämma över sitt eget liv bara för att man är psykiskt sjuk.

    Exakt. Plus att hon har varit kapabel att arbeta och försörja massor av folk med sin inkomst som hon inte ens hade tillgång till. Hon är typ världens mest kända slav och alla var ok med det. Helt sjukt.

   Men det finns ju olika typer av förmyndare. Om du t ex inte kan handskas alls med din ekonomi, utan blir utnyttjad, kan du behöva en förvaltare som ser efter dina intressen. När det gäller ekonomi, ett visst konto osv Inte tar ifrån dig alla dina rättigheter, det ska mycket till.

    Just hennes förmyndarskap innebar ju dock att hon i princip hade samma rättigheter som ett djur.

   Ha i åtanke att det är enorm skillnad på usa och Sverige. Så vad du stött på här, säger ingenting om hur det fungerar på andra sidan Atlanten tyvärr. Ja nu utgick jag från att du jobbar och är verksam i Sverige.

  Hur hennes pappa behandlade henne under 13 år i mer eller mindre fångenskap är ingenting någon människa förtjänar. Men tyvärr har den här Free Britney rörelsen gått för långt. Hon mår inte bra och det syns tydligt i vad hon postar på Instagram och hur hon skriver. Det hon behöver är professionell hjälp så hon kan komma på fötter igen. Snubben hon är gift med stjälper henne för hade han sett till hennes bästa hade han hjälpt henne för längesedan. Stängt hennes Instagram och tagit henne till en läkare så hon kan få vård. Jag vet inte varför men någonting säger mig att han är i maskopi med hennes pappa.

   Han har noll rättigheter att stänga ner hennes instagram!! Sjukt att folk äns tycker han ska göra det. Hon är myndig och så farligt är inte det hon postar mot många andra bimbon på sociala medier!

    Då tror jag inte riktigt du förstår varför. Hon är inte frisk – över huvud taget. Hon behöver hjälp och han hjälper henne inte. Får hon ingen hjälp så kommer det tyvärr gå utför.

     Vem är du att avgöra det? 😄

      Alltså vad är vad? Att hon reagerar på allt det sjuka hon varit med om är ju sunt. Friskt. Att hela tiden bli nedtryckt, sjukförklarad skulle få den mest stabila att tappa fotfästet. När de begav sig låg hon ju i skilsmässa. Det får de flesta ur balans. Shit tjejen har nog ett och ett annat att lära världen hur man fortfarande står på benen mot alla odds. Go Britney!

     Det spelae ingen roll. Hon är vuxen och man har absolut noll rätt att röra hennes inst eller ta henne till läkaren mot hennes vilja.

     Läs på innan du yttrar dig .

      Kanske när hon inte är kapabel vilket hon inte är. Läs på innan du yttrar dig.

       Läs på själv. Förmyndarskapet förstörde hennes liv, hur kan man förvänta sig att hon ska va ok efter knappt 5 minuter ”i frihet”?

   Så himla sorgligt, är hon omgiven av någon som faktiskt genuint bryr sig om henne? För det känns verkligen inte så 🙁 tror hon är så ensam och i behov av hjälp och stöd av människor som vill henne väl.

   Köper inte maskopin, men mannen borde hjälpt henne i kontakten med barnen till å börja med. Hon har ju förstört de viktigaste relationerna helt.
   Tänk att ha din mamma snurra å spinna halvnäck, anklaga dig för att vara oförskämd mm offentligt och leverera skandal efter skandal. Som tonåring.
   Kul!
   Men fattar hon inte det enkla själv, så är det nog kört ändå…

   Hon har varit kvitt förmyndarskapet i knappt 5 minuter och hela världen förväntar sig att hon ska återhämta sig direkt. Fyfan för denna jävla häxjakt på offer. Damned if you, damned if you don’t.

   Alltså visst ser det lite bisarrt ut, men hon gör ju bara det samma som hon alltid gjort, dansar. Kolla hennes videos från 15-20 år sen så ser ni. Det ser bara konstigt ut att dansa ensam hemma i vardagsrummet, placera henne på en scen med musik och backup dansare så är hon fantastisk istället för sjuk.

   Varför ska ens kille ha rätt att stänga ner ens instagram bara för att man ”inte mår bra”?

   Man har rätt till frihet även om man mår kasst.

    Du har rätt. Tyvärr.

    // barn till förälder med psykisk ohälsa sedan många år och just nu pågående psykos.

  Har hon någon kontakt med sina söner? Nån som vet?

   Nej inte på över ett år nu. De vill inte träffa henne på grund av alla nakenbilder på Instagram och på grund av allt elakt hon sade om dem när hon pratade live.

    Och de bad henne inte lägga upp dem, men det sket hon i

   Nej pappan har manipulerat och vänt de emot henne. Förmodligen för att jävlas när de inte kunde knapra på hennes underhåll längre. Klassisk triangulering så att mamman ska framstå som galen.

    Så som hon beter sig och det hon lägger ut så hade ju vilket barn som helst skämt ögonen ur sig. Hade också brutit kontakten. Hon är ju mentalt sjuk och pinsam.

     Varför reagera med ilska om hon nu skulle vara ”mentalt sjuk”? Istället för att stänga ute henne skulle man väl isåfall rimligtvis vilja hjälpa sin förälder/familjemedlem? Tycker dock att man ska överlåta till professionella att diagnostisera en psykisk sjukdom. Det gör man inte som random person på internet, tycker jag.

      Ilska är väldigt vanligt faktiskt. Och att säga upp kontakten. Det är tufft att vara närstående till någon med psykossjukdom exempelvis. / närstående och ofta ensam sådan….. (ej till Britney såklart haha)

      Det är fullt förståeligt att inte orka handskas med en närståendes mentala problem, faktiskt.

     Haha 😂 Varannan influencer postar mer avklätt och sexigt innehåll än Britney! Det blir många ungar som ska omhändertas och många influencers som ska spärras in på psyket.

      Vad säger att deras barn inte skäms också?

    Äh lägg av! Det är han som tagit hand om dem.
    Om hon satt barna först hade hon slutat ögonaböj med allt halvnaket spinnande mm.

     Hon blev fråntagen sina rättigheter när de var små, klart dom fan att han tog hand om de när hon blev inspärrad på fel grunder?

     Allt hon ville var att få vara med sina barn och de användes emot henne, så fort hon blev ledsen och saknade barnen så stämplades som hon galen.

     Hur hade du själv agerat om de tagit dina barn? Hur fan kan man skapa en bra relation till sina små barn när man har begränsat umgänge och blir bevakad under besöken? 1+1.

      Hon kan ju börja med att lyssna på vad de ber henne göra nu som ett första steg i att försöka laga relationen?

      Om du inte fått träffa dina barn och de bad dig sluta med att posta något som sårar dom, skulle du göra det då?

       Vet du med säkerhet att det verkligen är hon som postar inläggen ens?

     Hon levde förfan för sina barn. De dinglade barnen framför henne under alla år. ”Om du är lydig och uppträder så kanske du får träffa de” . De tog med barnen till lokalen när hon repade, men lät de inte umgås.

     Hon bet förfan ihop pga de, ända tills uppträdanden var det enda hon visste. Tills det var för sent för att bygga en nära relation. Det hela är förjävla sorgligt och orättvist.

      Känner du henne personligen?

    Hur vet du det? Barnen kanske själva valt att inte ha någon kontakt.

     Blir väldigt uppenbart om man läser på om allt.

      Haha läs på

      Vart kan man läsa mer om det här? Jag är väldigt sen på bollen med allt vad gäller Britney och hittar nästan ingenting (som är faktabaserat, bara en massa teorier och åsikter) när jag googlat runt.

      Hon var min barndomsidol, och det som flimrar förbi på Instagram nu är sunkiga dansklipp där kommentarsfälten är fyllda med konspirationsteorier, allt från att hon är död och ersatt med en skådis, till att hon lever livet nu och man ska låta henne vara (igen 😅)..

       Dokumentärer: Framing Britney Spears, Controlling Britney Spears och Britney vs Spears.

       Slo4n på yt har dokumenterat massor också.

       Emily D Baker på yt bevakar och förklarar alla dokument kring själva rättegången.

       Det är ett fåtal källor som jag kan komma på just nu. Det är bland det sjukaste jag följt.

       Kom på en till, filmen ”I Care A Lot”.

       Drama/komedi men den visar hur förmyndare organiserar sig för att omyndigförklara oskyldiga rika människor, för att sedan stjäla deras tillgångar. Det är exakt det Britney råkade ut för.

        Mm händer ju jätteofta 🙄

  Men hon dansar ju fri dans. Hennes sätt att bearbeta och
  få ut känslor.
  Såg när hon gullade med hunden men såg ut som hon nöp den?
  hon knackade den där spelaren på ryggen och fick slag mot ansiktet. Finns på Youtube. Och det var otäckt. Tror hon och hennes man är lyckliga ihop. Men verkar som hon har en del problem. Är nog svårt angående den dåliga kontakten med hennes söner.

   Fast vad förväntar hon sig? Vakten skyddar honom. Hur fan ska personen hon ville prata med veta att det var hon?

  Vet inte vad jag ska säga efter att ha sett videon med henne dansande. Blir bara så himla ledsen… 😔

  Så udda att bokomslaget är en bild av henne från typ år 2001 också.

  Herregud vad jag önskar att Britney 100% blev som hon var när det begav sig. Dvs grym sångröst, prickfri dansrutin, vältränad och fräsch girl next door look, och dessutom vältalig som hon en gång var. Typ som Madonnas comeback 2006 eller när det var. Vilken f*ck off det skulle bli mot alla som inte trott på henne.

  Nej tack. Kommer inte läsa boken. Tycker det är tragiskt hur drogad och avdankad hon ser ut, ohälsosam och ofrisk. Jag har inte följt hennes historia och har knappt koll på vad hon utsatts för, men blir uppriktigt förvånad över alla hejarop och avsaknaden av vad jag antar borde vara sjukdomsinsikt. Stackars, stackars människa.

   Et tips är ju då att kolla upp det så att du kan bilda dig en egen uppfattning. Hennes beteende är resultatet av förmyndarskapet och allt hat hon fick utstå.

    Fast det vet man ju inte? Du kan mycket väl ha rätt men det kan också bero på psykisk sjukdom.

     Prova genomleva allt det där själv. Jag är imponerad att människan ens står på benen.

      Jag är också imponerand över det, men still…

       Jag kan verkligen inte förstå hur man kan kräva av ett offer att vara återställd efter såhär kort tid.

  Blir inte klok på Britney. Ser hon inte själv hur galen hon framstår?

   Om galna människor skulle inse själva att de är galna så vore de ju inte det.

  Hon verkar ju må bra, hon verkar lycklig, sedan beter hon sig ganska märkligt ibland men att dansa är väl något hon blir glad av och mår bra av. Juckade med hunden? Såg inget juckande mot hunden så det var väl lite överdrivet. Hon brukar ju dansa sådär och hon verkar lycklig som sagt men det är ju tragiskt och säkert svårt för henne att sönerna inte vill träffa henne. Sorgligt.

  Britney ❤️

  Är det någon som hänger med i svängarna om att hon kanske fortfarande inte är fri och att någon annan styr hennes insta osv?
  Att allt är deepfake och uppstyrt för att mjöka ur pengar.

  Finns bland annat instagram konton dedikerade detta och även jag börjar fundera om det de skriver stämmer.
  Åsikter?

   Kan absolut vara så, ingen aning.

   Sociala medier är en så pytteliten del av vad man ser av en person, vi har ju egentligen ingen som helst aning om vad och när alla selfies, bilder och videos är ifrån.

   Kan du tipsa om något bra konto kring detta?

    Tittar på ”freebritney_uk” och ”britneyspearscareplan” bland annat, båda på Instagram.
    Jag säger varken bu eller bä om hur det faktiskt ligger till men vissa av deras punkter känns inte helt orimlig.

   Jisses…

   Men gud.. varför ska alla alltid tro att det är någon djup konspiration bakom. Folk mår dåligt och gör konstiga saker, folk mår inte dåligt och gör ändå konstiga saker. Anhöriga står vid sidan av och kan inte ingripa för folk har ändå rätt att bestämma över sitt eget liv, eller så griper de in ändå så kan det bli helt fel. Det ligger ingen konspiration bakom- det är mänskligt liv och beteende, tragiskt men oftast helt naturligt.

    Alla?

    Ja, det är svårt att vara människa. 🖤

  Prova bli fråntagen dina mänskliga rättigheter, bli drogad och medicinerad till lydnad och tvingad att uppträda som en cirkuselefant i 13 år. När hon sedan får förmyndarskapet hävt så så hämnas pappan till hennes söner genom att vända de emot henne.

  Det är ett rent under att människan fortfarande ens lever och orkar med skiten.

  Hur kan man lägga allt ansvar på henne kring hur hon mår när det är omgivningen och förmyndarskapet som förstört henne från början?

  Handen på hjärtat, hur normala hade ni varit efter en sådant trauma? Skulle ni va ok med att spärras in igen och tystas pga era skador?

   Hon fick ett psykiskt sammanbrott innan hon blev omyndigförklarad och förlorade vårdnaden om barnen.
   Barnen har själva valt att inte ha kontakt med mamman pga all skit hon lägger ut på Instagram bla.

    Nej pappan har manipulerat de. ”Sammanbrottet” var förmodligen sjukt framprovocerat och i samband med vårdnadstvisten när hon slogs för att få behålla sina barn.

     Du vet inte vad du pratar om.

      Inte du heller. Ingen här vet vad vi pratar om! Du sitter inte på sanningen. Det är en riktig människas tragiska öde som diskuteras bland människor som inte har nån aning.

      Bullshit. Det är bara att läsa på om allt.

       Om man vill kan man ”läsa på” om att jorden är platt också. Allt som står på internet är inte sant.

        Oj vad fyndig du va nu, rättegångsdokumenten är offentliga.

   Hur tror du att en svensk människa med bipolär sjukdom behandlas här? På exakt samma sätt. Mediciner, god man/förmyndarskap, mani/depression och mer därtill. Förmyndarskapet räddade hennes liv.

    Man får inte god man för att man har bipolär sjukdom. Rekommenderar Henrik Wahlströms konto för att lära sig mer om bipoläritet.

  Vem är denne Ryan Shead? Enligt honom mår man alltså psykiskt dåligt om man går fram till folk och pratar med brittisk accent..Om det är ngn slags värdemätare på hur pass dåligt man mår, så finns det ju en hel del även här i landet som behöver söka hjälp. Nu vet iofs inte jag om denne Ryan känner Britney, träffar henne regelbundet osv.Om inte, så skall man nog inte sitta på Instagram och bedöma folks eventuella psykiska mående. Brittan vill väl leva loppan nu efter att förmynderiet är över. Låt henne vara tycker jag. Jag hoppas hon landar snart och får ordning på allt och framför allt bygger upp kontakten med sina barn igen.

   Bianca går ju också runt och talar väldigt irriterande brittiska dialekter typ hela tiden, förmyndarskap nästa!

   Män som hatar kvinnor drar alltid psykisk sjuk kortet och sen hittar detaljer som ”bevis” för den psykiska sjukdomen.

   Finns ju ändå vissa varningstecken för närstående som inte utomstående kan tolka som exempelvis pågående psykos. Tycker det personen skrev lät rimligt. Tyvärr.

  Helt klart mår hon inte bra. Oavsett om hon är bipolär och/eller har drogproblem så skulle hon definitivt behöva vård. Annars skulle jag tyvärr säga att det ser mörkt ut för henne. Ingen kan göra det som hänt, hennes förmyndarskap och livet som ”barnstjärna” och överarbetad ogjort men hon skulle kunna leva ett så mycket bättre liv ❤️

   Förmyndarskapet var 13 år av förtryck och tvång, drt sägs att det tar motsvarande tid att läka ett trauma. Självklart mår man inte bra efter något sådant, och att förvänta sig att man ska återhämta sig efter bara några år är bara extremt orättvst.

    Då hon passionerat hävdat att hon är fullt kapabel, borde hon väl göra 110% för att visa det ist för tvärtom?
    Nu tycker många fler att hon behöver vård..

     Vad vet du om vad hon gör i det privata? Du vet att det fortfarande pågår en rättegång kring hennes förmyndarskap va? Hon har varit kvitt förmyndarskapet i 5 min och världen förväntar sig att allt ska bli bra direkt, det finns lite att ta igen så att säga.

  Tror att boken river upp gamla sår som är trauma som få Henne att bete sig så konstigt

  Fattade aldrig att just hennes pappa var tvungen att va förmyndare, i synnerhet om de nu hade en så dålig relation. Är ju dömt att bli katastrof. Huruvida hon behövde en från början kan säkert diskuteras men välj en ”statligt utsedd” eller vad det nu är för några som har hand om det där borta då.

   Det sjuka är att en stalker hade nästlat sig in, blivit bundis med pappan och lyckats mana på honom att bli förmyndare, och lyckades. Farsan drogs väl med i det hela, tänkte nog att pengar är ju nice.

   Det är typ det sjukaste organiserade brottsfallet jag stött på….

  OT Jag vet att man inte ska kommentera andras kroppar etc, men att Bianca Ingrosso nu ev ska visa upp sin magra kropp varje dag på Mallis? Det får mig att må så dåligt för alla tjejer som kämpar där ute och ser detta! Vill bara ge alla en kram och säga att de är fina som de är haha

  Detta blev svamligt nu men aja, ha en fin kväll!

   Reagerade oxå på det tidigare ikväll! Så sorgligt

   Tänkte också på det. Har själv haft ätstörningar och kan säga att de triggade mig också. Men väldigt tråkigt för alla unga tjejer att hela tiden matas med dessa bilder.

    Varför följer du Bianca då om du blir triggad?

     Jag följer inte Bianca men kom in på hennes konto idag.

      Sluta trolla. Man kommer inte bara in på någons konto. Blocka henne då ist för att sitta här och gnälla. Och för guds skull, undvik alla badstränder.

       Man kommer in på folks konton hela tiden på instagram. Även om man inte använder utforskaren kommer det ju upp ”föreslagna” inlägg i ens flöde.

        Blocka alla då!!!!!

       Hon säger ju att hon mår dåligt för alla tjejer som kämpar där ute som ser hennes magra kropp.
       Hur tänker du att det ska hjälpa dessa tjejer om ”M” blockerar henne?

   Reagerar mest på hur olycklig hon ser ut, speciellt i reklamen för Ani, blicken är helt död.

   Fast vad skall hon göra menar du, sola i vassen? Hon har ju, vad jag förstått, en ätstörning, men hon måste ju få bada, precis som alla andra, med alla möjliga olika kroppar gör. Brukar inte försvara B;s livstil och det hon står för, allt skräp hon kränger till unga påverkningsbara tjejer osv. Men det här tycker jag är något helt annat måste jag säga.

    Alla kroppsvinklar i spegeln då? Ser till att revbenen syns extra mkt, står på tå för att se längre ut, ser till att visa sitt ”thigh gap”. De som har varit nära ätstörningar/ upplevt det själva vet exakt vad de ska kolla efter.

     Exakt, hon poserar på ett sätt alla ätstörda gör. Skjuter fram höftbenen, håller in magen, spänner axlarna för att få fram nyckelbenen… Samma sak ser man hos Eugenia C men hon är ju så sjuk att hon alltid har ben som putar ut… :/ Kan lova att B används som thinspiration om sådana grupper fortfarande finns online. :/

     Men då får dom väl blocka henne och alla andra som dom blir triggade av. Och låsa in sig hemma så dom inte behöver se nån.

    Är väl sätt stor skillnad på att som frisk människa vara på stranden och bada eller enbart fotografera sina bröst?

   Enkelt! Titta inte då. Hur gör ni på badstranden? Blundar?

   Men du hade väl kunnat ”ge din kram” utan att prata om hennes kropp. Nu är ju diskussionen igång för vissa… 🙄

   Det och sina fejkbröst. Var tvungen att avfölja förut. ”Åh folk kommenterar min kropp hela tiden” nej men vad konstigt….

  Hon har alltid åmat sig sådär!
  Häxjakt på kvinnor som inte sitter still och ler

  Undrar vad hunden tänker

  Hunden ser orolig ut och verkar undra vad hon håller på med.

  Ingen känner henne här eller vet hur det egentligen är. Det uppenbara är väl, av vad man ser, att hon inte mår bra. Sammanbrottet kom också innan förmyndarskapet och skulle inte förvåna om hennes söners bristande kontakt med henne gör att hon kommer att krascha hårt igen.

   Sammanbrottet var förmodligen i samband med vårdnadstvisten. Det måste ha varit vidrigt att gå igenom samtidigt som paparazzis och media jagade och kritiserade en vart man än gick.

   Det rättfärdigade inte att ge henne samma rättigheter som ett djur.

  Förmyndarskap hit och maskopi dit och teorier i överflöd… Herregud människan är uppenbart sjuk, hon var sjuk innan förmyndarskapet, hon är sjuk nu och hon kommer fortsätta vara sjuk och troligtvis bli sämre och sämre om hon inte får hjälp. Det spelar ingen roll vad som eventuellt hänt innan, just nu är hon sjuk och det var hon innan också. Man behöver nog vara lite galen själv för att inte förstå att hon verkligen behöver hjälp!

  Hon är ju helt klart manisk! Och ja, då kan det vara mycket vanligt och bra att ha t ex en god man. Utan hennes förmyndarskap som varit tror jag dessvärre hon varit död vid detta laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.