Grattis alla nyverifierade!!!

I inlägget lyfter Alexandra Nilsson sitt glas och gratulerar alla som blev verifierade i veckan.
Förstår du inte vad detta betyder så kan du klicka här och läsa ikapp.
Jag har fått ganska många mail och dm från människor som hävdar att dikten och datten köpt verifiering i veckan, men det har än så länge bara stämt i Emilia Wahlunds fall, och det har hon gått ut med själv.

Det finns ett väldigt enkelt sätt att kontrollera huruvida någon blivit verifierad alldeles nyss efter att Instagram lanserade tjänsten i Sverige.
Gå in på Instagramkontot, klicka på de tre prickarna i det högra hörnet. Välj sedan ”om det här kontot” och så kommer du kunna se när kontot blev verifierat. Står det juli 2023 så kan man kanske ana att det finns en prenumeration som ligger och tickar…
För mig ser det ut så här:

Kan man få för mycket verifieringar?
Icke sa Nicke, i alla fall om man frågar Meta. 🙂

Jag funderar på att verifiera den gode THK. Vad tror ni om det? 😁

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha! Då lägger vi till Lisa Borgs kompis nimraitis till listan.

    Kommer ju bli som Twitter tillslut ändå, att verifieringen blir meningslös. Även om man kan gå in och kolla när någon blev verifierad så tror jag inte det är något de flesta kommer palla göra eller bry sig om att göra. Samt att alla konton som ändå skulle/borde ha verifierats enligt det tidigare systemet, blir helt oskiljbara från alla andra konton om de verifieras efter förändringen.

    Alltså är jag trög? Alexandra skriver i kommentarerna att det nu förlorar mening med att vara verifierad. Men hela grejen är väl att man ska kunna få bra support från instagram om det blir något strul med kontot? Pratade med en ögonfranstjej förra veckan vara konto blivit avstängt pga instagramkonto algoritmer. Hon hade nog kunnat ha användning för verifiering och fått hjälp att få tillbaka sitt företagskonto.
    Är det inte en bra grej att folk med behov kan köpa till den här extra supporten?

      Jo, för stora konton som använder det som jobb blir ju detta mer av en försäkring typ om något händer. Lättare med support osv.

      Hennes enda syfte är ju att få känna sig speciell och exklusiv. Så för henne förlorar hon på massverifieringen. Alexandra låtsas jämt att hon är annorlunda än andra influencers men är precis lika uppmärksamhetskåt som alla andra.

    Hanapee köpte också direkt

      Pinsamt

    Känner att jag missat- vem är denna THK? Har läst bloggbevakning flera år och ser THK hela tiden men inte listat ut vem det är ännu..

      Camillas katt, även kallad ”Tjocka hetsätarkatten” 🙂

        Hahaha jaha tack!!!! Hahah vad roligt

      Svaret hade också funnits en googling bort.

        Men så tröttsamt. Får man fråga nåt öht? Tycker det var en jättebra fråga att ställa här eftersom även andra kanske undrar.

    Ditte Svanfeldt och Alexander Zobel också.

    En verifiering som denna skulle väl kunna funka som en id-handling på nätet överlag egentligen? Man identifierar sig med bank-id, betalar en start-avgift sen är det klart, på så vis spelar namnet på kontot ingen roll för dummar man sig så kan man bli anmäld o direkt vet ”storebror” att du är du. Borde va busenkelt!

    Folk är bra lättlurade 😄 Men vilka pengar dom gjort på detta! 🤑🤑🤑

    Lägger till Riktiga Pontus på listan

      Bra, en vettig människa utan utseendehets och dyl.

    Har också fått möjlighet att verifiera mitt konto. Har dock ingen lust att ha en prenumeration som kostar en massa pengar.

    Vägrar betala för det 😂

    Tänker att de enda som faktiskt har användning för ett verifierat konto är de som har massa fan-konton, där det kan bli svårt att hitta det ”riktiga” kontot.. men nu kommer alla wannabes vilja ha en för att känna sig speciella. På ett sätt bra, för då kan de som skröt med den tidiga verifieringen komma ner på jorden. Liksom, du var med i PH för 5 år sedan.. Du är inte mer värd pga verifierad.

    OT men att Jelena ska flytta ihop med Marcus för tredje gången? Så sjukt att hon är så öppen med det med tanke på hur extremt dåligt det gått de andra gångerna… hon skrämmer mig lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.