Vad hände mellan Sanna och Maja?

Bildkälla.

Under årens lopp har jag fått sååååååååååå många mail, dms och kommentarer som alla undrar exakt samma sak, nämligen ”VAD VAR DET SOM HÄNDE MELLAN SANNA OCH MAJA OCH VARFÖR LA DE NER SIN PODD?!?!
På fråga ett kan jag fortfarande inte hjälpa er, men tänker att man kan glädjas av vetskapen att de båda fotbollsfruarna faktiskt umgås igen.
Men… tack vare Maja Nilsson Lindelöfs sommarprat så vet vi i alla fall nu varför de la ner sin podd ”Livet på läktarn”.
Så här beskriver Maja det i Sommar i P1 där hon tar upp problematiken med att vara en ”känd” fotbollsfru i Manchester.
Maja berättar att hennes mamma ringde henne och frågade om hon hade läst dagens tidning.

I samma stund sms:ade Victor. ”Jag har blivit inkallad till ett möte på anläggningen. Vad har du nu sagt? Det står massa i alla tidningar”. I vår nya värld var det såklart nya spelregler. Vilket jag insåg för sent, säger Maja.

I sitt sommarprat berättar hon att hennes influencerkarriär vid det här laget hade tagit fart, och Maja hade intagit rollen av så där härligt avslappnad influencer, som poddade utan allt för mycket filter, men det verkar ha blivit ett smörgåsbord för den brittiska tabloidbranschen.
Var och varannan dag var nya rubriker om saker som hon hade sagt eller lagt ut på sociala medier och hon berättar att hon inte var van vid den typen av mediebevakning.

Det var ett tufft första år för oss. Jag tvingades anpassa mig till en värld som jag inte hade valt, utan bara hade råkat hamna i. Jag fick skala en del av mitt sätt att vara som offentlig person. Mina enkla skämt på Twitter lyckades alltid hamna i tidningen ur sin kontext. Så den kanalen la jag snabbt ner. Och efter något år, även podden. Det var nödvändigt för att få oss som familj att fungera, och för mig att känna mig lugn, berättar Maja Nilsson Lindelöf i sitt Sommar i P1.


Poden släpptes i 77 avsnitt, med ett 78:onde avsnitt där de sa sina snabba hej då till lyssnarna.
Sanna Guidetti har idag podden ”Högt i tak” tillsammans med Rosanna Charles.

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Victor och John Guidetti verkade ju också vara bästa vänner, och det tog också slut så något annat hände?
  Otrohet har det spekulerats i men hade det varit sant borde någon i deras krets avslöjat något.
  Kan det vara avundsjuka? Både Victors och Majas karriärer sköt i höjden, Johns karriär tog aldrig ens fart.

   Tanken slog mig med. Hon sa väl i sommarpratet att under årens gång försvann personer i takt med deras framgång, och att deras egna familjer blev jätteviktiga för där var de fortfarande ”Maja o Victor”

   Kan ju faktiskt ha varit så att det var fallet, avundsjukan kanske ledde till ett stort bråk mellan dem.

  Har du hört detta eller menar du att du läst det på Flash? För det har jag också läst där, men det är ju inte direkt mest trovärdiga källan.

  Undrar alltså genuint.

  Jag upplever att Sanna har mindre behov av integritet än Maja. Jag tror att Sanna var den som hade ”mest att förlora” på att podden lades ned och att det kanske skapade lite spänningar? För Maja var det mer viktigt med integriteten

   Ja med tanke på hur Sanna pratar i nya podden visar hon att hon har noll integritet eller klass. Allt hon säger görs till rubriker men det är väl skitsamma när John inte har ett namn att skydda

    Lite kul att hon säger att hon hatar media och att dom skriver artiklar om saker hon säger i podden. Berätta inte såna saker då känner jag 🙄

     Verkligen, som den här sexvideon hon skulle prata om

   Jag tror också att Sanna förlorade mer på att podden lades ned. Vilda spekulationer men antar att Maja var tvungen att sluta podda som hon sa men för Sanna fick det konsekvenser kanske ekonomiska också.

   Vem vet dem kanske hade samarbetens som de var tvungna och bryta kanske till en stor peng. Finns få saker som får folk att bråka så mycket som pengar. Om Sanna hamna i en dålig ekonomisk situation pga. Maja måste sluta podda. Ja då kanske man inte blir så glad.

   Varit så mycket spekulationer om otrohet men jag tror mer på den ekonomiska faktorn

  Maja och Sanna känns så olika också. Sanna känns kall och hård medans Maja är väldigt känslosam. Kanske blev en krock

  Från någon som är bekant med en tidigare tärna på Majas bröllop; Alla kniper stenhårt om vad som hänt. Inte ens de flesta tärnorna från bröllopet finns kvar i umgängeskretsen….

   Är det möjligt att de skrivit på ett nda?

   Men är händelsen om det som hände mellan Maja och Sanna samma sak som Majas tärnor? Det är så konstigt att det är sååå hemligt. Är så nyfiken också på hur Maja har brutit upp med TRE tärnor, det är galet?

  Vill även veta vad som hände mellan:
  Karin och Sara (Karins konstgrepp)
  Anna och Amanda (alla våra ligg)

  Sistnämnda har ju hintats om att de hade olika syn på föräldraskap. Men har så svårt att se att en sån sak kan förstöra en livslång vänskap…

  Sanna G måste vara den tråkigaste influensern i Sverige? Så bitter och väldigt kall av sig. Hon känns så oerhört falsk. Iallafall sen hon kom tillbaka till Sverige igen, när de var tex i Spanien och tidigare så verkade hon så jordnära och trevlig. Inte nu längre….

   Hon tjänade väl på att vara ödmjuk när hon var i Spanien för hon ej hade någon annan nisch än o leka att hon är sååå annorlunda och jämt skulle trycka till influencers, för hon hade inga vänner. Nu i Sthlm visar hon upp sitt riktiga jag

  Kan det vara så att dom bara valt att hålla deras vänskap privat, har det verkligen ”hänt” något? Jag minns att Viktor la ut en fin bild på John frpn någon landskap efter Maja och Sanna slutade likea/kommentera varandras bilder.

  Ryktet ”på stan” är ju att Maja tog samarbeten själv utan att säga till Sanna, dvs samarbeten som trillat in till den gemensamma podd-emailen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.