Let’s play a game

Uppdatering: Nu har inlägget tagits ner, utan någon som helst förklaring.



Igår postade jag den här bilden på en kommentar från Instagram om hur Linn ”Tiingelinn” Andersson blockat en person, enbart pga att hen följer Bloggbevakning. Jag svarar med en fråga –  ”Är @tiingelinn nya Anna Book? 😱😱😱” och av det här inläggets kommentarsfält att döma så är svaret ett rungande ”JAAA!!!!!!”

Läs och fyll på om möjligt. Vem blir lucky number 100? 😁

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det måste ju ta enormt mycket tid och kraft att blocka personer. Jag som tex får 2-3 förfrågningar /dag från Brad pitt, Kenau tycker det är lite känns lite för mycket för att inte tala om alla Amerikaner som har varit i strid och nu lever ensamma med sin söta fina dotter. Ja för att inte svamla om för mycket så. Det jag menar är att de som man blockar är definivt inte de som har samma åsikter.

      Hon har väl ett öppet konto och då behöver hon väl inte godkänna följarförfrågningar?

      Tänk att varenda kändis har ett extrakonto ändå för att hålla kontakten med sina största fans. Det är fint av dom.

        Vadå varenda kändis har ett extra konto? Är de något jag inte har koll på? Influensers är ju inte kändisar dock

          Wooosh

            Ja den gick helt förbi…

            Coolt att säga woosh jag läste bara inte noggrant är inte ni här inne typ 40?

              Lynn, chilla och erkänn att du inte uppfattade skämtet första gången bara. Att bli defensiv och kalla folk gammal är inte cute.

              Nej Lynn, alla här är inte 40 🙂 är du 40 själv eller vad får dig att dra den slutsatsen? (Inte för att det är fel att vara 40 😅)

    Jag förstår henne helt och hållet. Att bli punktmarkerad såhär kan inte vara speciellt skoj.

      Fast blockering gör typ nada 🙂

      Det enda det gör är att personen tillfälligt inte kommer in många knäppa gör bara ett nytt konto då, hon kommer ju få sitta halva dagarna och blocka fram o tillbaka

      Eg är de bästa att bara ignorera, så länge någon inte typ spammar ens kommentarsfält osv..

        Man kan väl välja att blocka alla konton som en person skapar när man blockar? Eller har jag missförstått det?

          Man kan men det blir ändå ett heltidsjobb

      Punktmarkerad?
      Hon lever av att fläka ut sitt liv och speciellt sina barn för allmän beskådan.

        Exakt! Allt ska vara gulligull och om det ej passar in i mallen ”gull/prinsessigt”, då blockas man😂.

        Hon ska inte behöva läsa massa skräp om henne för det. Räcker väl att det skrivs dagligen på en annan sida.

          Fast det här handlar ju om personer som skrev på bloggbevaknings inlägg? Inte på hennes

    Jag får upp reklamen som sponsrat inlägg. Senast idag fick jag det 😮

    Nu har bluffföretaget tagit bort de två kontona de följde på Instagram (Linn och Pappapappadotter) . Fruktansvärt oprofessionellt att de mörkar alla spår utan att ta ansvar och bemöta befogad kritik. Otroligt oseriös och bevisar ju bara ännu mer att ingen av dem har rent mjöl i påsen!

    insta-stories-viewer, en sida där man kan se alla öppna instagramkonton utan att ens behöva ha instagram själv (eller om man blivit blockad)
    Visserligen kan man inte kommentera men alla stories och inlägg syns.

    Kan vi diskutera TanbyKlara (Klara Elvgren)?

    Hon och hennes kille verkar extremt statusk*ta. Allting ska verka så fancy och fint, det ska givetvis fotas i det mest idylliska och fantastiska solljus och livet som nybliven mamma är det enklaste som finns.

    Men sanningen är att hon tjänar in nästan alla pengar till hushållet på att kränga samarbeten från B-märken och samtidigt drar av alla deras dyra resor genom att spela in ”vem bor här”, bl.a. när de åkte till NY (business class) samt nu till Marbella.

    Hon kan aldrig hyra eller söka efter någonting större själv utan ska konstant kränga på följarna: ”någon som har en båt vi kan låna? Någon som har en campingvagn vi kan få ha under vecka X och Y? Någon som har en stuga?”

    Det lyxiga huset som de ”rymde” till för att fota i varenda vinkel och leka fancy rich-kids tillhör Dani Pavlica. Killen ska alltid knäppa upp skjortan, ta ett glas vin och titta neråt medan han står i en annan influencers lyxhem. Så barnsligt.

    Är det bara jag eller känns allting bara så uppstyrd och falskt? All for the camera så att säga. Förstår om folk tycker jag låter bitter eller avundsjuk, men sistnämnda kan jag genuint lova att jag inte är.

      Killen ska alltså* inte alltid. 😊

        Det barnsliga är alltså för mig att man åker till en annan influensers lyxhem mer eller mindre enbart för att fota varenda vrå och att killen, som nog också vill vara influenser nu när han upptäckt vilka pengar som finns inom det, dessutom ska låta sig fotas och posta sånt. 😂

        obs: tycker ingenting illa alls om honom! Han verkar vara ödmjuk, lugn och snäll.

        Obs2. Fan vad långt detta blev. 😂

          Snälla sök hjälp

            Har du tips om vart jag kan söka hjälp? 🙂

          Ändå följer du henne? 😅

          Oj, men sluta följ henne bara?!

      Inget hon verkar hymla om. I podden har hon väl nämnt otaliga gånger att hon älskar pengar och framgång. Att hon sköter alla poddens businessmöten för att hon är bättre än Alice på att förhandla osv

      Det gäller väl i princip alla youtubers?

        Ja. Tar resan på företaget bara de ser till att fota 2 bilder till insta. Bilen i leasing på företaget för alla tjänsteresor som görs 😆 Bud och pressutskick som säljs på Sellpy etc, pengar rakt ner i fickan. Ja, jag är bitter! Driver en enskild firma och håller mig till alla regler och då blir det typ 5 kr kvar när all moms och skatt är betald. Är ärligt förvånad att skatteverket inte kontrollerar mer när andra företagare knappt får dra av arbetskläder OM det är något man skulle kunna använda privat t ex.

          Ett förslag, lägg ner din firma och ta ett vanligt jobb. Lovar att du får ut mer än 5:- då, och din bitterhet kanske går över.

            Jag har fått ett jättestort arv så jag klarar mig ändå 😆

      Man får störa sig och bli irriterad.

      Har så svårt för Klara? Så gapig. Lyssnade på något avsnitt av Klara och Alice podd men jag FÖRSTÅR inte hur den – hon – kan vara så populär? Hon avbryter ju Alice hela tiden, pratar typ bara om jagjagjagjagjag. Gapig och nästan elak, samma i de få videos jag sett på Youtube? Förstår verkligen inte hur hennes andra (influenser)vänner orkar med henne om hon alltid är sådär även privat. Som sagt – HUR kan hon vara så populär? Vad gillar ni med henne?

        Jag tyckte om henne innan då hon inte verkade hetsa lika mycket med skönhetsideal och ”picture perfect”, men insåg sen att det hela bara är en roll och fasad. Hon går över lik för pengar och framgång, gapar, är sjukt otrevlig mot sina närmsta (Humlan tex) och beter sig som att hon vore någon speciell.

      Men gud låt henne va! Hon verkar vara helt fantastisk och härlig som person. Och om hon nu skulle göra reklam med (enligt dig) B-märken, vad är problemet? hon skadar ingen? hon är inte elak? Och är det inte egentligen Du som tänker på status, eftersom du förminskar henne genom att indikera att det skulle vara något dåligt med B-märken? Då är det ju snarare Du som tycker man är mer värd om man gör samarbeten med mer (enligt dig) fancy märken?

      Om hon verkar lycklig som nybliven mamma, kan du inte låta henne få vara lycklig och glädjas åt det? Måste man hitta fel? Ibland är det så enkelt att det är bara är helt fantastiskt att vara nybliven mamma. Är inte det typ det finaste som finns, att se någon annan få vara lycklig och må bra?

    Jag bara undrar, är det något olagligt hon gör? Sluta följ henne för bövelen, hon skriver och fotar precis som hon vill på sina sociala medier.
    Du låter inte helt frisk.

    Man får störa sig och bli irriterad utan att vara bitter och avundsjuk.

      Vadå får? Vad det än grundar sig i så framstår det som bittert och småsint.

    Camcam, du skulle inte kunna tänka dig att skriva ett inlägg utifrån det en pappa ur Papappadotter (eller hur de nu kallar sig) kommenterar på förra inlägget. Han skriver där att det inte finns exempel på barn som varit i rampljuset tidigt farit illa. Tänker att det finns femtioelva exempel på det. Vore intressant att höra dina tankar kring det.

      Detta är så intressant. För nu har de barn som växte upp i youtube familjer börjat prata. De lämnar sina familjer och pratar om hur hela deras liv var ett jobb och hur de behövde spela en roll. De som börjat prata ut har dock vart anonyma men man har kunnat identifiera vilka de är ändå pga av all information. Skulle själv inte outa dem.

      Det ska dock tilläggas att dessa är biologiska barn. Tror att pappapappadöttrar familjens barn kommer vara oerhört besvikna på att deras bakgrunder blottas för hela sverige. När det faktiskt är oerhört privat och deras egna historier och inte pappornas.

        Samt helt sjukt att papporna försöker visa hur vackert och fint det är med fosterfamilj/adoption medans för barnet är det ett livslångt svek och ett trauma. Men det känns som att papporna inte kan förstå situationen från olika vinklar. Så himla sjukt att jag som inte ens följer familjer fortfarande vet om barnens livshistoria och omständigheterna som gjorde att barnen lämnades.

    Håller helt med om att det är fruktansvärt hur Pappapappadotter exoponerar sina döttrar. Barnen har inte fått äga sin egen historia överhuvudtaget och inte fått chansen att själv välja hur – eller ens OM – de vill dela den med hela världen. Noll känsla för barnens integritet och varenda detalj ska fläkas ut för världen innan de har fått chansen att avgöra själva i vuxen ålder vad de själva vill berätta om sina liv. Han som svarade igår här bemötte inte ens kritiken för Dreambeauty – de sticker bara huvudet i sanden tillsammans med Linn. Oseriöst och oetiskt.

      Precis. Min mamma la ut väldigt mycket om mig när jag var mindre (och även ibland fortfarande som jag får säga åt henne att ta bort), alltid positiva grejer där jag blev höjd till skyarna, men det fick mig att må så himla dåligt för att jag kände att jag själv aldrig fick chansen att berätta eller visa någonting innan hon skulle vara där och berätta det först.
      Då var ändå detta till typ 300 vänner på hennes Facebook med en stängd profil. Kan inte ens tänka mig hur det hade känts att bli exponerad av influencerföräldrar.

    Såna här inlägg gillar jag!
    Undrar dock varför rubriken är på engelska 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.