Ann Söderlund singel igen

Bildkälla: Aftonbladet

Det som hände är ju det som händer. Barn och bonusbarn. Olika idéer om hur livet ska levas på bästa sätt. Olikheter som inte gick att överbrygga. Vi kämpade in i kaklet och har våra två fina pojkar som alltid kommer att vara det finaste minnet av en 10-årig kärlekssaga som inte slutade som vi hade tänkt”// Ann Söderlund

Så skriver Ann Söderlund i ett sms till Aftonbladet, när de ber om en kommentar rörande sambon Mathias Johansson och det faktum att de separerat.

Ann Söderlund och expojkvännen Mathias har två söner tillsammans, och Ann har även tre barn med författaren och journalisten Nanok Bie som hon tidigare var gift med.
Ann Söderlund och Mathias Johansson har varit tillsammans i drygt 10 år och träffades under komikern Hasse Bronténs välgörenhetstävling Humorgolfen på Täby GK.

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Under alla år man hört henne podda har jag tänkt att de verkar inte alls passa ihop

   Håller med, det har inte varit mycket positivt om hennes kille i den podden.

  Hon verkar vara en rörig människa

   hon är 51. tvivlar på en 6e unge.

  Bara en tidsfråga innan en ny man dyker upp och X antal ”kärleksbarn” ska tryckas ut.

   Hur vet du det? Hon har ju varit i förhållande i 10år, så inte som att hon brukar hoppa från man till man sådär

    Och hon är väl dessutom över 50

     Som att det hindrar folk nu för tiden 😅

      Men tror knappast hon kommer trycka ut ett antal ungar, så vet inte riktigt vad personen fick det ifrån 😅 men nej såklart, finns mammor som får barn vid 50+

    Nä det sa jag inte heller 🤗

  Jag tycker att det var strongt av Mattias att härda ut så länge. Han lär vara lyckligare nu. Ann verkar inte vara så lätt att leva med om man utgår från vad hon sagt i sina poddar. Hon är äldre än Mattias och släpade med sig tre söner och ett ex in i relationen och ändå är det enda man har hört henne säga i podden olika negativa sidor hos Mattias och hur tacksam han borde vara för att han får vara ihop med Ann typ. Klag klag klag. Nej, han får det nog lättare och friare på egen hand. Och Ann är ute och fiskar likes på Insta med gymselfies och har helt plötsligt börjat bry sig om sitt utseende, oväntat. Inte..

   Det är konstigt det där med att man börjar bry sig om sitt utseende efter att man blivit singel, istället för att vara välvårdad och i bra fysisk form för att ha ett trevligt liv med sin partner.

    Fast är det konstigt? Idealet är ju att alltid vara i bra form – för ens egen skull om inte annat. Och gärna för en partners. Men livet händer och att hålla sig fit kräver en ansträngning. En ansträngning som kanske känns enklare om man är singel?

    Fast mår man inte bra i ett förhållande finns kanske inte orken träna? Sen när separationen är klar kommer energin tillbaka och man känner sig pånyttfödd.

    Det behöver liksom inte vara att man gör sig snygg o sexig för att hitta nån ny… man kanske bara mår bra igen.

     Så var det för mig, 13 kilo rann av mig utan ansträngning när exet flyttade ut, för att jag fick en bättre vardag.

      Samma här. När jag och mitt ex gjorde slut fick jag bättre hy, gick ner i vikt, hade inte ständigt svullna ögon och fick till och med bättre hållning.

      Oj, jag går alltid ner i vikt när jag mår dåligt/är missnöjd. När jag går upp betyder det tar jag mår gott.

     Men det trycks ju inte automatiskt ut en massa bilder med kropp och utseende i fokus för att man mår bättre och därmed tar hand om sig mer.

    Allt för att försöka attrahera det (o)täcka könet.

    Orka

   Har inte hört hennes podd, men hon har alltså gjort ner honom offentligt medans dom varit ihop? Hoppas det var han som dumpade henne med buller och bång…

    Sen att hon är bästis med Sanna Lundell gör inte saken lättare…

     Utveckla gärna?!

     Och ANITHA

      Gicve us some jucy stuff!!

  Så mycket skit hon o Anitha pratar om män i sin podd är jag förvånad att nån ens vill vara tillsammans med nån av dem.. Tror det är Mathias som valde ta steget att lämna och Ann är chockad över det. Han är verkligen värd ett bättre förhållande.

   Inte sant. Hon lämnade.

  Utveckla gärna?!

  Gillar Ann Söderlund. Hon har medberoende-problematik, vilket stökar till det, hon är väl medveten om det, men att ändra beteende görs ej i en handvändning.

   Vad spelar det för roll om man är med en välfungerande person?

  Hon har väl alltid brytt sig och varit om sig & kring sig, men velat verka obrydd & härlig. Stör mig lite på personer som gärna har en image av att ”jag bryr mig inte, kolla vad naturlig & skön jag är” liksom. Så går de typ och gör alla skönhetsbehandlingar som finns och ängsligt införskaffar senaste Acne jackan eller vad det.nu må vara.. Gillade Ann förr, nu not so much.

   Skulle hamnat längre upp, angående att någon sa hon börjat bry sig om utseendet.

  hon kommer o träffa sitt ”livs” kärlek nu o börja smälla i sig massa hormoner för att stimulera sin äggproduktion o föda deras kärleksbarn🤣🤣🤣!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.