Partytrick?

Jag tänker att armhävningar ska vara mitt partytrick. Tänk er att jag är på en middag med ett gäng bekanta samt nya människor. Jag står och minglar i klackar och en vacker klänning med ett gäng och så glider samtalet in på träning. Männen babblar på om olika träningssätt för bästa resultat och plötsligt så säger jag ”Tror ni att jag grejar att göra några armhävningar?”. Och från ingenstans så tar jag av mig klackarna och gör 25 stycken på rad. Bara sådär. Helst vill jag lära mig att göra en klapp i mellan. // Isabella Löwengrip

Isabella skriver på bloggen att hon vill kunna göra 25 armhävningar – helt med klapp mellan – för att ha som ett partytrick. 
En läsare skriver om sitt partytrick som är att kunna knyta en knut på en körsbärsstjälk i munnen, och vem har inte gjort det?
Annars har jag inga partytricks att tala om. En gång i tiden kunde jag klappa med brösten, men det är ett minne blott nu. 🙂

Rubiks kub är ett av de äldsta partytricken i boken, men det betyder inte att det inte längre är coolt. Det är lätt att tillbringa timmar med att försöka hitta en lösning på den sexsidiga kuben, och även om det kan vara roligt att fastna, är det alltid imponerande när någon kan ta över en kub på en minut eller två. Som tur är finns det ett sätt att göra just det. //Sida med partytricks.

Jag går sällan på fest, men om jag gör det är det ju kul att ha ett partytrick, eller hur?
När jag googlar är det här det första som kommer upp. Jag tänker att jag kanske ska börja med någonting som är lite enklare än en rubikskub, och sen jobba mig uppåt?
Eller är det inte så svårt som man först kan tro?

 

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så. Oerhört. Larvigt. Hade en person på en fest plötsligt hoppar ner och gjort armhävningar hade jag tyckt det var otroligt pinsamt 😅

   Brukar alltid vara den som gjort fitness till sin personlighet men står som en dromedarpuckel i armhävningarna.

    Jag fick en gång vara ersättare och spela boule. Dom kunde lika gärna frågat en apa så dålig var jag.😂

   Min dotters kompisar som är 13 år brukar göra armhävningar i de mest konstiga situationer ☺️

  Det finns många roliga partytrick men 25 armhävningar är inte en av dom.

   Vilka partytrick är särskilt roliga?

    En vän från yngre dagar brukade plocka ut sitt emaljöga och öppna en ölflaska. 🙂
    Ganska kul.

     😨

     Där har vi ett riktigt partytrick som man hade velat se!

    Ja det beror väl på, personligen tycker jag det är rätt roligt när folk kan något udda och vågar bjuda på sig själva. Jag kan sätta båda benen bakom huvudet och häva en drink på under 10 sekunder, kanske inte så mycket talang med det brukar gå hem.

  Åh jag hade en kille som höll på så en gång i tiden. Alla inkl jag själv tyckte det var otroligt larvigt. Hade önskat att han kunde föra en konversation som inte handlade om träning eller sex. Men det var väl det enda han hade i sin hjärna då. Nu har det gått 25 år så vi hoppas att han mognat på sig lite 😉

   Med kulmage och herr Viklund😆

  Kan sjunga ”lilla snigel” med stängd mun. Uppskattat party trick av barn 😂 och sedan kan jag göra olika kombinationer med tungan, rulla tungan eller vad det kallas 😂 avancerade trick här

  Att vara bra på att knyta körsbärsstjälkar med tungan betyder att man är bra på att knyta körsbärsstjälkar med tungan.

   Aldrig ens hört talas om det. Kan liksom inte ens fatta hur det går till.

    Twin peaks <3

  Helikoptern! Med brösten ✌️

   Åh, har en kompis som brukade göra den på dansgolvet. Bh-lös och med topp på vill jag klargöra. Killar i närheten glömde sina danssteg. Great memories😀

  Bella är verkligen en pick me.

   Vad betyder det egentligen?

   Verkligen! ☺️

  Mitt är att försvinna. För jag går. Utan att säga hejdå

   😂

   Samma här 😂😂

   Irish exit!! Jag med

    Heter det så? Love it!! 🙂

   😂 då är vi två!

  Mitt party trick är att jag är snäll.
  FET JÄVLA SUCCÉ VARJE GÅNG

  25 armhävningar… jag tänker att visst, om man gör 25 armhävningar i taket. Eller typ 25 armhävningar på en brinnande cykel. Eller nåt. Då kan vi kanske prata partytrick.

   25 armhävningar med bra form är ändå ganska imponerande. Inte minst för en kvinna i festkläder och kanske ännu mer imponerande för Bella som inte lever fitsporation™.

    Nej. Det är inte imponerande.

    Nej, det är verkligen inte imponerande. Det skriker bara ”Titta på mig! Jag är inte som andra tjejer”.

   Tror inte jag har en enda kvinnlig kompis som fixar 25 strikta armhävningar så jag hade blivit imponerad.

   Du får du nog ha sugploppar på händerna 😂

  Jag kan skaka på ögonen. Trodde jag var en av få, tills jag träffade två andra som gjorde det samma, på samma fest! Då kände det plötsligt bara pinsamt👀

   Hahaha jag kan också det!

    Jag med

   Jag med! Har aldrig träffat nån annan som kan det 😁

   Haha jag kan också! Hade en gammal klasskamrat som också kunde det.

   Kan jag med!

   Jag kan också! Trodde jag var ensam!

   Haha jag kan det med, mycket uppskattat av barnen

  Finns nog inget jag tycker är så töntigt som ”partytrick”😂

  Mitt partytrick är att sabrera. Folk blir lika imponerande varje gång🥳🥳

  Belsabub borde, som party trick, istället dra fram en av de maskinerna som skakar hennes kropp i femton minuter utan att hon svettas och som, enligt hennes utsago, motsvarar två månaders träning. När Paulette drejar lerfiguriner kan hon spänna fast sig i gummibanden och automat-twirka meda katamaranparet kollar insta och dricker grogg.

   🥱🥱🫶

   😴😴😴

  Tänkte bara tipsa om att det är svinlätt att lösa rubik’s kub, om man gör det på det mest basic sättet. Dnabbt går det kanske inte (mitt personbästa är strax under 3 minuter) men det är verkligen skitenkelt om man följer samma trötta tutorial tills man kan det utantill.

  Jag funderar mer och mer på det här med bilden som influensers ger av ett himlastormande lyckligt och händelserikt liv. Det är vänner och familj som de älskar över allt, gulliga husdjur, fina hem, flott inredning, restaurangbesök och kläder i en aldrig sinande ström. Många vanliga dödliga som varken har tid eller råd med en sådan tillvaro känner sig nog lätt frustrerade och misslyckade som inte har hundra fantastiska vänner, egen pool eller utegrill stor som en husvagn. Influensers sänder ut signaler att det är höjden av lycka att omge sig med människor som liksom man själv älskar att posera framför kameran, dricka drinkar vid grillen eller poolkanten och sedan bryta av vardagstristessen med lite spabesök och skönhetsbehandlingar. Det är en förljugen tillvaro som sponsras av andra. Jag undrar hur många som får prestationsångest och känner sig misslyckade när de dagligen läser om andras lyckade liv där alla älskar varandra och pengarna aldrig tar slut? Obs. att jag själv har lämnat det där bakom mig och ser det för vad det är, men jag undrar hur många som påverkas av att ständigt matas med denna idyll som influensers målar upp?

   Ju mer lycka och kärlek som måste visas för omvärlden desto mer drar jag öronen åt mig och undrar hur det egentligen ligger till. Kan nästan tycka lite synd om dem. Men det är hur jag känner.

  Hahahaha ibland när jag är riktigt full så ska jag stila och göra armhävningar, brukar väl göra tjugo, så jävla nöjd där och då men såå töntigt 😅

  Enda partytricket jag har är att jag kan svälja köttbullar hela. Fråga mig inte varför det ens testats 😅 sjukt oklar skill. Och sjukt tråkigt partytrick.

   sjukt trist party om d finns köttbullar där. skulle vara julfest då kanske….

  Jag kan rapa alfabetet och göra ”mus pruttar” på beställning. Inget jag skryter med dock. Men hade jag vågat så hade det varit ett vinnande partytrick 😅

  I en lek där man skulle ta upp en påse från marken med enbart munnen utan att ha i något annat än fötterna i golvet, lyckades jag ta upp en kapsyl och sen en cigarett ( vi hittade inget som var mindre) från golvet . Det tyckte jag var rätt vigt🙈

  När vi var yngre brukade min sambo alltid ta med sig Rubiks kub till fester för att imponera på folk. Oerhört pinsamt beteende 😂

  Rubiks kub är min stressboll, löser den hela tiden framför tv. Typ som folk som stickar framför tv i guess!

   Nä, dom som stickar framför TVn vill ha sin tröja klar.

    😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.