Vems fans vinner?

Jag gissar att kristallenkampen om ”Årets kvinnliga programledare” står mellan Bianca Ingrosso och Jonna Lundell. Vilket annat namn kan mobilisera sina trupper på det vis som Bianca och Jocke och Jonna gör? Vem skulle ens komma nära? Så tänker jag i alla fall…
Så vem tror vi har mest röstbenägna fans?

Bianca eller Jocke och Jonna?
Kommer Årets Kristallen för kvinnlig programledare gå till Bianca Ingrosso? Eller Jonna Lundell? Tell me?
Jag tror Bianca kommer ta den. Hon har vunnit en massa priser som ”tv-personlighet” men här är hon alltså nominerad till ”Årets programledare” och ja, jag tror hennes fans kommer segla henne iland.

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som talk-show host tycker jag inte hon är ett dugg bra.

      Det är väl typ ingen som kommenterar den här bloggen som tycker hon är bra på något. Stor följarskara av beundrare kommer även med en mob av det motsatta

        Det håller jag verkligen inte med om. Vi har och har haft många både älskade och stora personligheter i Sverige som absolut inte haft en mobb av det motsatta som du uttrycker det, emot sig.
        Vad gäller influensers så tror jag att mycket av problemet ligger i att de inte får den respekt av en bredare allmänhet som de själva tycker att de förtjänar. Den andra delen beror på de målgrupper som följer influensers. Många dyrkar sin influenser och har därför svårt att acceptera någon annan åsikt än den egna. Allt som avviker stämplas direkt som hat och mobbing.

          Håller verkligen med dig. Tack 18:09

      Okej men hoppas verkligen inte hon vinner MEN så blir det nog tyvärr.

      Kan inte alla här rösta på Sofia Wistam så att inte det blir Bianca – Wistam är ändå värd det efter lång och trogen tjänst och hon är bra. Jonna tror jag definitivt inte vinner och det ska hon inte heller, tror inte hon själv ser sig som en programledare heller eller värdig att vinna men RÖSTA PÅ SOFIA WISTAM tycker jag, hon är värdig det!

      En sak till förresten, nej Bianca har inte vunnit som årets tv-personlighet utan det var Pernilla och hon ihop som blev det ett år.

        Undrar vem bestämmer vilka som nomineras? Priset går ju till produktion som inbringar mest pengar, inte kvalitet.
        Kommer ihåg när Margaux var nominerad som bästa programledare pga Hemliga beundrare mot Wahlgrens värld

          De har tagit med alla som programlett under året på kanalen sedan får folket rösta fram en kandidat som då blir nominerad till att vinna pris, en från varje kanal. Den som har mest följare och vänner med stora instagram-konton har tyvärr stor chans att vinna oavsett prestation som programledare. Var väl just därför som Margaux var nominerad, hon hade många följare.

            Tack för sent svar 18:22. Sorgligt men sant som du skriver. Kvantitet går före kvalitet.

        Sofia Wistam är ju såå boring.

        Jag röstade i alla kategorier nu: Jessika Gedin, Robert fux, på spåret. Och sommarskuggan 🙂

          Fanns dom med i katerogionerna?

    Bianca och Pernilla har väl ” förlorat ” 2 år i rad till årets tv-personlighet. Så tror inte Bianca tar hem detta pris heller, tror på Jonna stenhårt. Iallafall om Joakim Lundells fans röstar på Jonna.

    Tycker resultatet i alla tävlingar där man kan rösta hur många gånger som helst känns opålitligt. Antar att den som har fans med mest fritid som de vill ägna åt att sitta och rösta vinner.

      Ja. Varför har man så??

      Men jag röstade i duoappen nu, kunde bara rösta en gång?

        Verkar som den här röstningen är för nominering och inte vem som ska få priset och att de kanaler som deltar tycks ha lite olika regler. Blir inte klok på det här faktiskt men på Discovery (kanal 5) får man rösta hur många gånger som helst.
        http://kristallen.tv/nyheter/2023/07/25/nominera-dina-favoriter-3?fbclid=IwAR1sHDdh4aSUF1rtP4N6HQ4DFB8vLvHQs0J5ThFCI7k5lO8SVmCk0FBxUSM

    Finns det någon alls som har lika hängiven fanskara som Jocke och Jonna? På gott men mest på ont.

      Ja, alltså tror tyvärr det är mest på ont. Min bror har varit bakom kameran på hans senaste två skräckfilmer (fixar med kulisser etc etc så det har blivit att jag och sambon kollat senaste säsongen av Lundell huset, oklaraste kopplingen någonsin haha) men i ett av avsnitten säger Jocke att dom behöver bygga en lekpark på tomten för att barnen nu börjar bli i den åldern där det inte går att leka på lekplatser, för att större barn gärna kommer fram och vet vilka LB och minstingen är medans barnen då fortfarande är omedvetandes om hur ”kända” dom är. Det kändes så sorligt på ett sätt, att dom inte kan gå ens till en lekplats utan att det skall bli hysteriskt.

        Jag bor i samma område som Jocke och Jonna och stöter på dom och barnen ibland i mataffären t.ex. Skulle inte säga att det direkt råder någon hysterisk stämning då i alla fall… Tror Jocke överdriver.

        Men stämmer det verkligen? Vet inte något barn till någon i min umgängeskrets som vet vilka Jocke & Jonna är. (säg åldern 4-8)

    Alla dessa urvattnade priser, klubben för inbördes beundran.

      Minna
      Mitt i prick där!

    Jag tror Bianca vinner. Hon är visst på lyxsemester på Ibiza nu.

      Alla flunsor är där

        Vilka är alla?

          Lojsan, Hanna, hairtalkbyemelie

          Alla gratis åkare 🧺

    Vem Biancas ligg som hon tyckte var så otroligt bra?

      Vet inte, nån icke svensk

      Kanske bara är en fantasi i hennes huvud, för att skapa rubriker… … och då har hon verkligen lyckats.

        Fast hur ovanligt är one night stands..? Ändå sjukt om det skapar rubriker för att det är hon. Fan det var mitt liv ju i åldern 20-25. (Okej… fast de flesta av mina ligg var kanske inte fantastiska.)

          Alla har vi varit unga…
          Däremot pratar inte alla vitt och brett om att man har fått ligga och informerar om det var ett bra ligg eller inte.

      Nåt skäggigt litet muskelberg som var på Jan-Emanuels yacht för några veckor sen…

        Dan Bilzerian, really?

          Ja för han är ju världens snyggaste…..

          Nej verkligen inte 😂🤣

      Tror att det var en vanlig sexdröm.

      O**v*r K**l*ng*on

    Det är nog dags för stiftelsen kristallen att rannsaka sin egen verksamhet för det kan inte vara så illa att Bianca och Jonna är det bästa i kvinnligt programledarskap vi i Sverige kan skaka fram. Stiftelsen vill stå för nytänkande, originalitet och hantverk och de skriver på sin hemsida att det är ett kvalitativt pris och gala för svensk tv-produktion. Kvalitativt, nåja, med tanke på att Vanessa uppmanar fansen att rösta så många gånger som möjligt fram till den 8 augusti.

      Fast det här är väl bara kanal 5/viaplay? Finns andra nominerade på tv4 och svt

        Kristallen är öppen för alla mediaproduktioner. Priserna delades ut första gången 2005 och då var det mest från kanalerna SVT, TV3 och TV4 som var nominerade och något enstaka inslag från ZTV, Femman och TV8. Det positiva är att det numera finns många fler kanaler och produktionsbolag. Själva galan från Cirkus brukar sändas av TV4,

      Detta är för kanal5/Discovery och där finns bl annat Bianca och Jonna, ingen av dem är värda att vinna men tyvärr lär väl Bianca vinna hela kategorin eftersom hennes mamma raggar röster åt henne och så Vanessa m.fl. SÅ det vore bra om vi alla här röstar fram någon annan från kanal 5 – Sofia Wistam t.ex hon är en duktig programledare och hon är mer värd det, så rösta på henne.

        Inte värda enligt dig. Men det kanske finns andra som tycker det.

          Det finns säkert de som tycker att Bianca eller Jonna är värdiga priset. Men det som är så intressant är att framförallt Biancas följare har så svårt att acceptera att det finns många som inte tycker hon är särskilt intressant och beundransvärd. Och nåde den som kommer med minsta lilla avvikande åsikt för då är det håll käften, avundsjuka tanter, eller scrolla vidare som gäller. Hennes svans framstår som ovanligt hjärndöda och lättkränkta.

    Jag rösta på Klara! 🤩👌Gillade henne som programledare!

      I vilken kategori är hon nominerad?

      Du förstår att du måste rösta på henne typ 50 gånger om dagen, varje dag, för det kommer Biancasvansen att göra?

      Ogillar henne starkt som person, dryg, ocharmig, tråkig, pengarkåt, därav får hon tyvärr inte minst röst.

        Hon är en fantastisk människa! ❤️ De flesta influencerna i den kategorin är det. Som Bianca!

    Oj, det är verkligen ingen av de programledarna som har imponerat på mig.

    Tyvärr vinner nog Bianca eller Jonna pga fansen.

    Den här röstningen är ju för att ta fram respektive kanal/plattforms nominerade till själva galan.

    Detta är kanal 5:s. Svt och tv 4 har sina egna t.ex med sina programledare. Därefter kommer de med flest röster bli nominerad och man kan rösta på dem.

    Så det lär inte bli Jonna mot Bianca. Såvida jag inte fått detta om bakfoten.

    Jag tror definitivt att Bianca kan växa in i rollen och bli en riktigt bra programledare, men det jag sett hittills i hennes talk show har inte imponerat. Hela intrycket hon ger känns bara flamsigt på något sätt, vilket såklart kan ligga i att hon är ny som programledare. Bianca är dock den enda av dessa jag sett som programledare, så vet inte hur hon står sig mot resterande.

      Tror tyvärr inte det då hon hela tiden ska prata om sig själv, slänga med håret eller fejkskratta. Det är så tydligt att hon inte visste vilka flera av hennes gäster var innan de var med i programmet vilket tyder på noll kunskap om omvärlden vilket man också sett i Wahlgrens värld.

        Ja… det där fejkskrattet.

          Benjamin och Bianca har likadana skratt. Det är genuina skratt! Detta vet vi som umgås med dem!

        Det gör hon inte alls! Du är avundsjuk.

    Hoppas Malin Stenbäck nomineras och tar hem det! Hon är fantastisk i ”Tjejerna/killarna avslöjar allt”, är inte rädd att ställa obekväma frågor och ifrågasätter visst beteende när det behövs. Balansgången i att kunna vara hård och kritisk och samtidigt varm och sympatisk. Hon är superproffsig men så underskattad!

      Hon har mig veterligen aldrig ställt en obehaglig fråga till någon.

      Och den hemska kalla framtoningen, sedan! Verkligen noll värme eller karisma.

    Julia fiskar röster, jo men visst, rösta på Julia som var programledare… i 5 sekunder?…..

    Har man dragit in tre kristaller i rad .Har dom högsta siffrorna i streaming någonsin i kanelens historia
    Så kanske man också ska representera programledare för kanalen klart Jonna är värd det .
    Bianca är bra, men jonna är värd det.

    Team Bianca här 🥰

    Någon som såg Mollys senaste story? Hon lägger ut att tid är det finaste man kan ge en annan person och skriver ”you can make more money, but you can’t make more time”. Snacka om att det är riktat till Ross. Ross la ut en story på ”deras” färdiga hus i Marbella och skrev ”3 years..” vilket det tog att bygga det. Jag tror Molly tyckte om hans pengar i början men när dom fick barn och hon insåg att han inte gav dom någon tid så lessnade hon..

      Sluta hitta på historier. Det är inte ok.

        Vad är det som är påhittat?

        Precis! Vältra i påhittad olycka.

      Tvekar på att han ens har pengar. Påminner om tinder swindler 😂

    Jonna sa ju förra gången hon var nominerad som bästa programledare att hon inte ville vinna den kategorin. Hon var rätt tydlig med att hon inte skulle be om folks röster. Däremot ville hon hellre att Spökjakt som program skulle vinna, där hon inte stod ensam i rampljuset. Så jag tror inte att hon kommer pusha för några röster på sig själv den här gången heller.

      Så är de ju men handen på hjärtat Jonna har inget frikort bara för hennes mamma är
      Populär på 80 talet
      Jonna jobbar o sliter o söker ingen Fame
      Och gör de suveränt oxå
      Hon är värd mer än vad hon får helt enkelt tycker jag

    Fyy faan vad ointressant.
    Skulle inte klara att genomlida ett endaste av någons program (och absolut inte biancas) ens under mutor och pistolhot.
    Har inte folk bättre för sig än att rösta 59 ggr på nån medioker brud som mest är intresserad av att promota sig själv??
    Och måste jag rösta så röstar jag på Jan-Öjvind Swan! 😂😂😂😂😂

    Jag röstade på Carina Berg😁

    Det här inlägget handlar om nomineringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.